yarından itibaren tam gaz diyete döneceğim canım tek tek buraya yazarım akşamları :)canım bekliyoruz seni güzel haberlerini.
arada gelebilirsen iyi olur. özledik
hayırlı olsun bebişler. adları ne oldu.kız mı erkek mi.
maşallah iradene . dikkat ediyorsun .
nisan olacakmış . ,Allah tamamına erdirsin canım
Seni çok iyi anlıyorumBenim de geçen hafta ne güzel iştahını kapalıydı, hafta sonu açıldı
Arkadaşlar yaa resmen gözüm açyemekten kalkıyorum ama gözüm yemekte, nasıl bir iştah patlaması... inşallah reglle alakalıdır. Bu açgözlülükten nefret ediyorum
Benim de geçen hafta ne güzel iştahını kapalıydı, hafta sonu açıldı
evet cnmcim okudum kitapta kesinlikle diyet yapmayin diyor diyet yapan insanlar mutlaka o kiloyi geri alirmis asla yiyecek yasaklamayin diyor sadece vucudunun sesini dinle o sana neyi ne zaman yiyecegini soyleyecek diyor ve saatle yemek yemege karsi cikiyor mesela ben bedenimi dnleyince cnim fistik cekti bugun de kereviz yani anlayacagin canim bedeninle savas icinde olmazsan o zaten hep saglikli seyler isteuecekmis:):)
Yazar beni tanısa, bu kitabı yazmazdi benceevet cnmcim okudum kitapta kesinlikle diyet yapmayin diyor diyet yapan insanlar mutlaka o kiloyi geri alirmis asla yiyecek yasaklamayin diyor sadece vucudunun sesini dinle o sana neyi ne zaman yiyecegini soyleyecek diyor ve saatle yemek yemege karsi cikiyor mesela ben bedenimi dnleyince cnim fistik cekti bugun de kereviz yani anlayacagin canim bedeninle savas icinde olmazsan o zaten hep saglikli seyler isteuecekmis:):)
evet ilk zamanlar herkes senin dedigini demis cnm ve yemislerde fakat daha snra bunye artik yasak olmadgi icin onlarin hicbirini istememis:):)Yazar beni tanısa, bu kitabı yazmazdi bence
Çünkü kendimi dinleyince, baklava poğaça, börek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?