hangi kitap bu kızlar..???kaçırmışım konuşmanızıYazar beni tanısa, bu kitabı yazmazdi bence
Çünkü kendimi dinleyince, baklava poğaça, börek istiyor
oy bebişim.Bugün evde temizlik var zor geldim.
başlangıç kilo:54.800 kg
geçen hafta:54
bu hafta:54.200
fark:200gr
yüzde:++%0.370
afiyet olsun . sizin yemekler hep yöresel maşallah.Sabah -oyle
2.5 tane biberli ekmek, ekmekler lahmacun dan küçük, incecekti.
Ara
2 gün kurusu
Akşam
1 dilim.cardar ekmeği, üzeri kıyma kavurma, 2 küçük kuru dolma
(Kuru dolmaları bitirdik şükür.
oh mis .@Svltr biberli ekmek yaptırdım canım kahvaltıya , 2.5 tane yedimEki Görüntüle 2134043
enfesssssGünaydınn fıstıklarımmm. Bugün işte ilk günüm ve kahvaltım:
Ekmeksiz ve bol proteinli bi kahvaltı yaptım.
Herkese afiyet olsun. <3
az yemişsin aslında. gayet güzel bence.Selam kızlar
Dün sabah kahvaltım omlet peynir salata 1 portakal
Akşam etli nohut yemeği salata yoğurt
1 minik kase magnolya
Bu sabah omlet salata
Öğlen kızım ne zamandır istiyordu pizza yaptım ince hamur 1 dilim ondan yedim
afiyet olsun . gayet güzelllBugünkü menüm:
9.30
2 yumurta
1 bardak süt
11.30
Türk kahvesi
13.00
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
17.00
Meyve tabağı
(Yarım greyfurt, 1 domates, 2 salatalık, 2-3 çilek, 4-5 erik, 1 yenidünya)
ben beslenmeyle ilgili psikoloji kitaplari okuyorum cnimcimhangi kitap bu kızlar..???kaçırmışım konuşmanızı
afoyet olsun cnim radini cikarmissin bosver yazin biz egede cok gozleme yeriz ah ah o gunler nasil guzeldicumartesi kahvaltımı 10 buçukta yaptım. geç kalkmıştım.
mükellef bir kahvaltı yaptım. ne bulduysam mideme indirdim. oh mis mis . çok şükür . Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.
fazla yemişim . midem küçülmüş biraz ağrım oldu midemde.
dışarı çıktık. evde plates squat vs yaptım
akşam 8 de eve gelene kadar hiç bir şey yemedim. çünkü acıkmadım.
akşam 1 greyfurt yedim . o kadar
1 sütlü kahve ardından
pazar günü de aynı şekilde . 11 de kahvaltı yaptık. gözleme , peynir zeytin . yumurta ekmek , tereyağı. ne bulduysam mideme indirdim.
yine midem ağrıdı. mide gerçekten küçülmüş. normalde midem ağrımazdı fazla yiyince. hep fazla yerdim.
neyse çarşıya indim . işlerim vardı. kızı aldım bi tek yanıma. oğlanlar evde kaldı
akşam haşlanmış tavuk ve tavuk suyu.
salata
1 greyfurt
1 sütlü kahve
Bu hafta ben de kendimi şiş hissediyorumgünaydın arkadaşlar.....
kahvaltım
peynirli omlet
yoğurt
2 ceviz
2 gün kurusu
bu hafta 9-16 çalışıyorum..evde kahvaltımı yapıp öyle gideceğim..bu hafta iyice şiştim..bunu atmam lazım..bunu da protein takviyesiyle atlatırım..hadi hayırlısı..
Bende bendeBu hafta ben de kendimi şiş hissediyorum
bizim öksürüğümüzü yukarıdaki karışım hemen keser. öksürük hemen kesilirdi.Günaydın kızlar ben geldim artık daha çok burada olacağım evime geldim çok yorucu bir tatil oldu ama güzeldi ilk defa 2 çocukla uzun yola çıktık 14 saatte geldik
Kızlar hani öksürük için zencefilli birşey yapïyordunuz neydi o oğlum 2 gündür öksürmeye başladı doktorluk olmadan bitsin istiyorum
yemek yemeden olmaz ki zaten canım .Hayırlı Sabahlar kızlar dün tüm gün evdeydim hiç çıkmadım ama evdeki tüm işlerimi hallettim :) erkenden de uyumuşum birde öyle yemişimki eski kiloya kadar çıktım sanırımbu hafta tam gaz devam bir karar aldım akşamları yemeği kesemiyorum mağlum ekmek veya hamur tarzı şeyler yemicem böyle azaltıcam yemek yemicem diyince yiyorum çünkü
Maşallah ne güzel dengelemjsjncumartesi kahvaltımı 10 buçukta yaptım. geç kalkmıştım.
mükellef bir kahvaltı yaptım. ne bulduysam mideme indirdim. oh mis mis . çok şükür . Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.
fazla yemişim . midem küçülmüş biraz ağrım oldu midemde.
dışarı çıktık. evde plates squat vs yaptım
akşam 8 de eve gelene kadar hiç bir şey yemedim. çünkü acıkmadım.
akşam 1 greyfurt yedim . o kadar
1 sütlü kahve ardından
pazar günü de aynı şekilde . 11 de kahvaltı yaptık. gözleme , peynir zeytin . yumurta ekmek , tereyağı. ne bulduysam mideme indirdim.
yine midem ağrıdı. mide gerçekten küçülmüş. normalde midem ağrımazdı fazla yiyince. hep fazla yerdim.
neyse çarşıya indim . işlerim vardı. kızı aldım bi tek yanıma. oğlanlar evde kaldı
akşam haşlanmış tavuk ve tavuk suyu.
salata
1 greyfurt
1 sütlü kahve
doğal yollardan beslen . c vitamini al . limon .Gunaydinlar
Bugün reglim başladım bir kaç gundur belirti vardı ama bir hafta var diye onemsememistim, ama bir hafta erken oldum. Bu ay 1000 lik antibiyotik kullandım belki o yüzden erken oldum.
Idrarimda yanma var baya, bol su tuketiyorum başka ne yapabilirim acaba?
Hosgelsin cnim bebisne gecmis olsun cok uzuldum iyilwsir insallahGünaydın kızlar ben geldim artık daha çok burada olacağım evime geldim çok yorucu bir tatil oldu ama güzeldi ilk defa 2 çocukla uzun yola çıktık 14 saatte geldik
Kızlar hani öksürük için zencefilli birşey yapïyordunuz neydi o oğlum 2 gündür öksürmeye başladı doktorluk olmadan bitsin istiyorum
aynen de coo dgru soyledin cnm yemeyecegim deyince daha cok yiyorsunyemek yemeden olmaz ki zaten canım .
yani yemiycem deyince zaten inşan şartlanıyor yemeye.
sen dediğin gibi ekmek hamurdan uzak dur şekercim
bnde her gun yitarim bir taneyutabiliyorsan küçük diş sarımsak yut . yutabileceğin kadar kücük değilse bıcakla kesebilirsin.
günde 1 tane yutmak çok faydalı. özellikle yatarken .
yıllar yıllar önce müdürümüz öyle yapardı. 21 yıl önce falan duymuştum bunu kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?