her gün yutuyor musun gerçekten.Hosgelsin cnim bebisne gecmis olsun cok uzuldum iyilwsir insallah
aynen de coo dgru soyledin cnm yemeyecegim deyince daha cok yiyorsun
bnde her gun yitarim bir tane
yemek yemeden olmaz ki zaten canım .
yani yemiycem deyince zaten inşan şartlanıyor yemeye.
sen dediğin gibi ekmek hamurdan uzak dur şekercim
doğal yollardan beslen . c vitamini al . limon .
Ben de yutayim o zamanyutabiliyorsan küçük diş sarımsak yut . yutabileceğin kadar kücük değilse bıcakla kesebilirsin.
günde 1 tane yutmak çok faydalı. özellikle yatarken .
yıllar yıllar önce müdürümüz öyle yapardı. 21 yıl önce falan duymuştum bunu kendisinden.
evet cnm hatta unutmayayim diye masanin ustune koyuyorum hergunher gün yutuyor musun gerçekten.
ben arada yuttum . ama genellikle unutuyorum.
tamam canım anladım..Ayça Kayanın kalıcı zayıfla kitabını merak ediyorum bu aralar da..O mu dedim..ben beslenmeyle ilgili psikoloji kitaplari okuyorum cnimcim
afoyet olsun cnim radini cikarmissin bosver yazin biz egede cok gozleme yeriz ah ah o gunler nasil guzeldi
regl 4. gün canım benim oda şişirdi iyice..Bu hafta ben de kendimi şiş hissediyorum
1 çay kaşığı toz zencefil 1 fiske karabiber 1 çay kaşığı bal ve 2-3 damla limon macun kıvamında yapıp yutturacaksın canım..geçmiş olsun...Günaydın kızlar ben geldim artık daha çok burada olacağım evime geldim çok yorucu bir tatil oldu ama güzeldi ilk defa 2 çocukla uzun yola çıktık 14 saatte geldik
Kızlar hani öksürük için zencefilli birşey yapïyordunuz neydi o oğlum 2 gündür öksürmeye başladı doktorluk olmadan bitsin istiyorum
bol su iç canım doğru yapıyorsun..Antibiyotik zaten alıyormuşsun..kızların dediği gibi doğal olan sarımsağı da yut...geçmiş olsun...Gunaydinlar
Bugün reglim başladım bir kaç gundur belirti vardı ama bir hafta var diye onemsememistim, ama bir hafta erken oldum. Bu ay 1000 lik antibiyotik kullandım belki o yüzden erken oldum.
Idrarimda yanma var baya, bol su tuketiyorum başka ne yapabilirim acaba?
Canım benimki mideyle alakalı değil çünkü midem doyuyor ama gözüm doymuyor
evet cnmcim okudum kitapta kesinlikle diyet yapmayin diyor diyet yapan insanlar mutlaka o kiloyi geri alirmis asla yiyecek yasaklamayin diyor sadece vucudunun sesini dinle o sana neyi ne zaman yiyecegini soyleyecek diyor ve saatle yemek yemege karsi cikiyor mesela ben bedenimi dnleyince cnim fistik cekti bugun de kereviz yani anlayacagin canim bedeninle savas icinde olmazsan o zaten hep saglikli seyler isteuecekmis:):)
afiyet olsun . sizin yemekler hep yöresel maşallah.
oh mis .
enfesssss
az yemişsin aslında. gayet güzel bence.
afiyet olsun . gayet güzelll
selam kızlar...
öğlen
tavuk sote
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
köfte
yoğurt
Allah kabul.etsin cnimSelam kızlar
Bugün niyetliyim sahurda tereyağında 2 yumurta peynir sivri biber
Yemek yarım saat sonra yiyeceğim
Mercimek çorbası et kavurma fasulye piyazı
Ikindi cilek yogurt ve 2 ceviz az leblebiBugünkü menüm:
7.00
1 bardak süt
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir- zeytin- kuru domates
10.00
Türk kahvesi
12.30
Bir tabak tavuk-patates
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase yulaflı yoğurt
18.30
1 kase çorba
1/2 tabak tavuk-patates
2 kaşık bulgur pilavı (nihayet bitti)
Salata-yoğurt
oku bakalım da bize de önerilerini bekliyoruz..ben de alacağım en kısa süredesersum onu da siparislemistim bugun o da geldi cnm ben onun onceki kitaplarini da okumustum cok seviyorum onu
sağol canım:)
Güzel protein ağırlıklı menü olmuş canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canımcım..menüler süper...Selam kızlar
Bugün niyetliyim sahurda tereyağında 2 yumurta peynir sivri biber
Yemek yarım saat sonra yiyeceğim
Mercimek çorbası et kavurma fasulye piyazı
Ah keşke içse ..inatçı bebe seniBen yine kahvaltıyı öğle yaptım
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates¼ lavaş
2 tk tahin pekmez
2 çatal peynir
5 siyah zeytin
Ara
1 fincan filtre kahve
Akşam
2 top haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
1 köfte
⅓ lavaş
1 sade türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
Henüz kilo verme moduna giremedim şu şişliği atmaya çalışıyorum öksürük önerileriniz için teşekkür ederim ama maalesef istemem diye tepişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?