Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar hoşgeldin canim
Ben de karatay yapıyorum, v kendimce yorumluyorum
Aslında tam karatay yaptığımda güzel sonuç alıyorum ama, her gün karatay menüsü çıkarmakta zorlandığım için malesef tam uyanıyorum.
Tekrar hoşgeldin canim
Ben de karatay yapıyorum, v kendimce yorumluyorum
Aslında tam karatay yaptığımda güzel sonuç alıyorum ama, her gün karatay menüsü çıkarmakta zorlandığım için malesef tam uyanıyorum.
Facebook daki sayfamızda bu tarifi paylaşmıştık canımHoşgeldin bi ben yapamadım şu Karatay ı unsuz ekmek nasıl oluyor
Canı kızın nasıl bu arada, büyümüştür baya ?Facebook daki sayfamızda bu tarifi paylaşmıştık canım
Ben Hollanda da satılan keto diyetinde uygun tamamen tohumlar ile yapılmış bir ekmek aldım o unsuz diye geçiyor
Ben bu tür konular da çok yaratıcıydır
Karataya uygun güzel ekmek tarifleri vereceğim ilerleyen zamanlarda
Bir de fotoğraf yükleyebilirsem mükemmel olacak
al bnden de ynisi cnm kendim yapinca tutuyorum hele ki kurabiyeyse tutamanm gecen gun yedim pazsr gunuydu ertesi gun midem mahvoldu perisan oldumyemesem olmazdı. çok güzel görünüyorlardı. üstelik hazır pastane kurabiyesi . mideme dokunacak biliyorum ama . gözüm döndü resmen .
böyle şeylere dayanamıyorum ben.
kendim yaptığm zaman yemem . ama ikramlık olursa asla ve asla hayır diyemem. benim zayıf noktam da bu
Çok dikkat ediyorsun maşallah. Bu hafta iyi kilo vereceksin bence.Kizlar dun oglen
1 kasik bulgirla yapiomis barbunya salatasi yedim
Arada sutlu kahve
Aksam da hindi fumeli bir kasik bulgurlu salata ve auran son olarak da cilek yedim
Ye sen ye haftaya gececem yine seniKizlar dun oglen
1 kasik bulgirla yapiomis barbunya salatasi yedim
Arada sutlu kahve
Aksam da hindi fumeli bir kasik bulgurlu salata ve auran son olarak da cilek yedim
Çok geçmiş olsun canım aç gezip kendine eziyet etme aç kalınca kilo gitmiyorSelam kizlar parmagimi cok derin kestim klavyeyi kullanamiyorum. diyetime dikkat ediyorum nerdeyse hep ac geziyorum zaten hahahah
herkese sevgiler![]()
Cheesecake bayılırım :)Merhaba arkadaşlar dün menu yazamamıştım hemen yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek üstü (kaşar sucuk peynir biber yumurta ketçap fırında yapıyorum oğlum pizza niyetine yiyiyor)
1 bitki çayı
Öğle
4 kaşık bulgur pilavı
Bitki çayı
Nescafe
Akşam
1 kase karnıbahar çorbası
1 kase bezelye yemeği
Bulgur pilavı
Yarım yeşil elma
1 ince dilim armut
Çay
1 dilim cheesecakedayanamadım
insallah cnm bnde oyle istiyorum tabi bozmazsam:)Çok dikkat ediyorsun maşallah. Bu hafta iyi kilo vereceksin bence.
cheseekek yedin demek hmmmm seniMerhaba arkadaşlar dün menu yazamamıştım hemen yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek üstü (kaşar sucuk peynir biber yumurta ketçap fırında yapıyorum oğlum pizza niyetine yiyiyor)
1 bitki çayı
Öğle
4 kaşık bulgur pilavı
Bitki çayı
Nescafe
Akşam
1 kase karnıbahar çorbası
1 kase bezelye yemeği
Bulgur pilavı
Yarım yeşil elma
1 ince dilim armut
Çay
1 dilim cheesecakedayanamadım
sen tatlilari ekmekli pizzalari gturuken ben bylgurlu salaralar yiyorum bikeremmmmYe sen ye haftaya gececem yine senibu cuma değil ama