bnde kerevizin saplatini pisirerek yiyorum cnmBu normal kerevizin sapı mı? Ben bir defasında kereviz yemeği yaparken saplarını da pişirmiştim onda bile çok sertti bu şekliyle nasıl tüketilir bilemedim. Acaba kereviz olgunlaşmadan mı sapları koparılıyor?
bugday resuymi hic yemedim ama coo saglikli bir ogun olmis bnce canimKızlar öğle arası eve gittim
Bulaşık makinemi boşalttım evi süpürdüm duş aldım geldim
yemek yiyemedim tabi
öğlen için
1 büyük kase yoğurt
4 tane kuru incir
1 paket buğday ruşeymi getirdim birazdan yiyeceğim inşallah
bnde yogurda hep dereotu dograrim yanina da gurma cok severim boylebebişim .
yarın yoğurta salatalık ve dereotu doğrayıp getirmeyi planlıyorum. içine ruşeym de katarım . doyurucu olur dediğin gibi.
çok hoş geldi gözüme . az önce bi bayanın sayfasında gördüm.
nas felak ayetel kirsi oku cnim o bu donemde dikkat cekmek icin de yapiyor bzen cocuklar cocuk pskilojisi ozellikle kucuk kardesi olanlarKızlar size bişey danışacağım, @demirleke sen de bilirsin belki kuzum, oğlum geceleri korkuyor baba gittikten sonrada iyice arttı, cin suresi okuyacağım inşallah birazdan onu tavsiye ettiler, ne yapsam başka sizce, anne koru beni diyor gelip sarılıyor uykusunda çığlık atıyor bazen sarılıyor
Amin canım..Allah sağlıkla kavuştursun sizi de bizi de..Sen bir de bizleri asker polis eşlerini çocuklarını düşün 1 değil iki değil sürekli ayrılık.Çok zor çook.Günaydın kızlar
Akşam oğluma yumurtalı makarna yapmıştım o yoğurtla yedi
kendimde ondan yedim bir tabak yanında da biberli yoğurtlu meze yaptım bir kase
Oğlum fena halde babayı özledi onun gel gitleriyle ağlamalarıyla mücadele ediyorum kızamıyorum ama bir yandan da yorgunluk çok üstümde sabır göstermek çok zor oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta getirdim
1 dilim kek
çay içerim birde inşallah
Eşim sağlıkla gelsin inşallah biraz daha rahatlayacağım, rabbim başka ayrılık vermesin hiç kimseye inşallah, düzenimizi bozmasın
ben de senin gibi önce face sadece benafiyet olsun kanel.
ben de yükleme sırasında sıkıntı yaşıyorum. önce face ye yükleyip (sadece kendim ,seçeeneğini tıklıyorum, başkaları görmesin diye.). sonra oradan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.
Benimde büyük oğlan gece kalkıp gelir sonra uyutunca tekrar odasına götürürüm o bizimle yatmaya çok alıştı şimdi küçüğü almamaya dikkat ediyorumeve geldikten sonra düzelmiş ise evini özlemiştir . babayı özlemiştir.
senin de dediğin gibi yani. ama biz büyük oğlanda yaşadık. uyku terörü.
yeni yeni geçti.
Hoşgeldin.Merhaba, ben de sınavları atlattıktan sonra yapmayı planlıyorum ama sınav stresi sardı ve malum pazartesiyi bekliyorumUmarım bu sefer başabilirim, aslında 4,5 kilo fazlam var ama en önemlisi de incelmek...
Tamam canım inşallahyarın liste sırasıficans da..kolay gelsin canım...kızlar tartı yüzünüzü güldürsün...
hayal_hatun seni 27 Nisana Kaneel canım seni de 11 Mayısa ekledim listede....
Duaların çok faydası vardır Emin’imKızlar size bişey danışacağım, @demirleke sen de bilirsin belki kuzum, oğlum geceleri korkuyor baba gittikten sonrada iyice arttı, cin suresi okuyacağım inşallah birazdan onu tavsiye ettiler, ne yapsam başka sizce, anne koru beni diyor gelip sarılıyor uykusunda çığlık atıyor bazen sarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?