Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin inşallah canım, romanyaya gitti eşim görev için, türkiye de olmayınca sürekli telefonlada görüşemiyoruz neyse ki az kaldı inşalllah, dediğin gibi biz o kadar değilde çocuklar dayanamıyor

Sabah
1 yumurta bir dilim ekmek, biraz peynir
Oglen, dersanede gelirken dayanamadım bir pogaca aldım, ama hala çok açım eve geldim, bir di lik ekmek üzeri kıyma kavurma yedim

Şimdi kahve i cecegim.

evet canım küçük paketler halinde almıştım direk katıyorum
Eşimde bana almış onlardan ama daha açmadım hala kendimi sıkıp diyete dönemedim sadece dikkat etmeye çalışıyorum cumadan sonra deyip kendimi kandırıyorum haftasonu da kahvaltı varmış ancak pazartesiye kalır bu iş

diyet değil de . ruşeym güzel bi besin .
diyet için değil aslında .
sen de kullan canım . kutunun altında nasıl ve nerelerde kullanılacağı yazıyor

canım benim midem hala tam düzelmedi yemek yemek istemediğim için getirdim,tok tutuyor @demirleke nin dediği gibi çokta sağlıklı bir besin yemek lazım bence her zaman diyet yapsanda yapmasanda, ben seviyorum yoğurda bişeyler katıp yemeyi

bebişim .
yarın yoğurta salatalık ve dereotu doğrayıp getirmeyi planlıyorum. içine ruşeym de katarım . doyurucu olur dediğin gibi.
çok hoş geldi gözüme . az önce bi bayanın sayfasında gördüm.

Canımcım salatalık yakışır eminim, elmada çok yakışıyor, şu dereotuna bir ben alışamadım yaaa, annem doğum yaptığımda süt olsun diye sürekli yedirmişti iyice tiksindirdi beni galiba

Kızlar size bişey danışacağım, @demirleke sen de bilirsin belki kuzum, oğlum geceleri korkuyor baba gittikten sonrada iyice arttı, cin suresi okuyacağım inşallah birazdan onu tavsiye ettiler, ne yapsam başka sizce, anne koru beni diyor gelip sarılıyor uykusunda çığlık atıyor bazen sarılıyor

Felak-nas ve ayetel kürsi oku bol bol

Felak-nas ve ayetel kürsi oku bol bol
Onu hep okurum canım sık sık, ama işte arada çok korkuyor, dün gecede öyleydi regl olunca kuranda okuyamadım surede, la havle çektim, la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum öyle öyle uyudu

diyet değil de . ruşeym güzel bi besin .
diyet için değil aslında .
sen de kullan canım . kutunun altında nasıl ve nerelerde kullanılacağı yazıyor
Kutuyu bile elime almadım yarın deneyim

Canım benim ufaklikta çok korkuyor uyurken sıçrayıp ağlamaya başlıyor banada korkulugunu çıkarttır korkuluk duası var dediler ama bende birşey yapmadım bende Felak nas okuyup yatiriyorum eve gelince azaldı sanki inşallah sizinde baba gelince biter kendilerini güvende hissetmiyorlar sanırım bizde hiç gece ağlayarak uyanmadi eve geldiğinden beri

Bencede babası olmayınca sanki koruyan biri yok gibi hissediyor sanırım, bende çocukken korkardım bana mı çekti acep diyorum ama onda iz bırakmasını istemem bu durumun rabbimin yardımıyla atlatırız inşallah canımcım

Canım çizgi film izliyor mu oğlun ?

İzliyor canım ama çok uzun süre değil, trt çocuk izler genelde rafadan tayfa falan
Acaba vurdulu kırdılı çizgi film izleyip korkuyor mu dedim ama trt de yok öyle,

Diğer çocuk kanallarında saçma sapan çizgi filmler çok çünkü.

Besmele çekmeyi öğrenmiştir y avrucak, uyuturken söyler, yararı olur mutlaka

Benim kızım da o gün çok agladiysa, gece korkarak uyaniyor

Çekiyor canım, salavat getiriyor, ihlas suresini okutuyorum, sürekli de dua ettiriyorum uyurken ediyor, inşallah şifa olur benim okuduklarımda

eve geldikten sonra düzelmiş ise evini özlemiştir . babayı özlemiştir.

senin de dediğin gibi yani. ama biz büyük oğlanda yaşadık. uyku terörü.
yeni yeni geçti.

2 kayısı ile ara yaptım.
Akşama ıspanak yemeği ve sehriyeli tavuk çorbası yapacağım. Çorba bir kase üçer yemekle ekmek yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…