Napacaksın mecbur canım bende senin gibi hassasım bu konularda ama hiç bir yerde mi yer yok acaba öğretmenevinde falan olmaz mıCanim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hep
Biz atatürk barajını görev yapan bir arkadaşımıza bassagligina gidip bir gün orda kalıp ertesi gün urfaya geçecektir, bir gün de urfa da kalıp halfetiyi gezip dönecektir.
Ama yer bulamayınca o arkadaşımıza 2 gece kalacağız.
Eşime geçen haftadan beri rezervasyon yaptir diyorum, dün aramış ki yerler dolmuş. Bende çok sinirlendim geç kaldığı için. O arkadaşımıza da yük olmak istemiyorum 2 gece kalıp ama mecbur öyle olacak artık.
Onlar da bize gelip kalırlar, sami miyiz ama ben bassagligina gidip, gezip tozu inlari kalacağız diye rahatsız oldum. Neyse artık biyle olacak mecbur.
bizde de böyle vardı. torba tulum diye geçiyor . kolsuz . geçen yıl giydi. bu yıl da oluyordu. ama giydiremedik sıpaya. çok ağladı. yırttı kendiniCanim ben de tulum giydiriyordum ama bu sene tulumu küçük geldi.
Türkiye girdiği tutumdan yok, altı çuval gibi, kolları çıkan tulumdan kullaniyorduk. Kaynana yurt dışına çıktığında istedim, almış ama penye olanını almış ince yazlık, ondan da zaten vardı.
Tekrar görünmeden istedim yurt dışından o da sağolsun 2 tane almış ama elimiz ulaşmadı yazın geldigjnde getirir ancak.
Bahsettiğim uyku tulumu bu. Türkiyede küçükleri var, büyük olanları bulamadım.Eki Görüntüle 2138544
ay ay kıyamam ben size.
biz de tarım ilçe müdürlüğünde staj yaparken tanışmıştık. yazmıştım burda galiba.
1999 da staj yaptım ayvalık tarım ilçe müdürlüğünde. onun da zorunlu stajı vardı.
1 eylül 1999 da çıkmaya başladık
hala tarım ilçe müdürlğünden arkadaşları görürüz . bizi çok severler. çocuk yaştaydık . 20 yaşında. bence çocuk yani. neyse
arada yıllardır görmediklerimiz geçen yıl eşimi görmüş . sen o kızla evlendin mi diye sormuş .
12 ekim 2003 de evlendik.
ben abarttım yediklerimi öğlen
yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine
2 bardak yeşil çay içtim .
şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.
nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.
merakla bekliyorum yorumunuKızlar şimdi bime gittim hurma ile kaynana sopası aldım
3 tane hurma yedim
2 tane de kaynana sopası kepekli (galeta yani) yedim
1 kupa da çay içiyorum
eve gidemedim yoksa akşam taze yoğurt yaptım onu yicektim ama nasip akşama artık
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben deAy kizlae az once aciktim bir vuc kuruyemis ama dolu avuc yedim snra baktm diymadim saf gbi bir dilim ekmekle tahin yedim ben krize girdim mi boyle abuk sabuk karistiriyorum iste mideyi snra bir oarmak da cevizli sucuk orcik derler burda yedim
Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisindenCanim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hep
Biz atatürk barajını görev yapan bir arkadaşımıza bassagligina gidip bir gün orda kalıp ertesi gün urfaya geçecektir, bir gün de urfa da kalıp halfetiyi gezip dönecektir.
Eşime geçen haftadan beri rezervasyon yaptir diyorum, dün aramış ki yerler dolmuş. Bende çok sinirlendim geç kaldığı için. O arkadaşımıza da yük olmak istemiyorum 2 gece kalıp ama mecbur öyle olacak artık.
Onlar da bize gelip kalırlar, sami miyiz ama ben bassagligina gidip, gezip tozu inlari kalacağız diye rahatsız oldum. Neyse artık biyle olacak mecbur.
ay ay kıyamam ben size.
biz de tarım ilçe müdürlüğünde staj yaparken tanışmıştık. yazmıştım burda galiba.
1999 da staj yaptım ayvalık tarım ilçe müdürlüğünde. onun da zorunlu stajı vardı.
1 eylül 1999 da çıkmaya başladık
hala tarım ilçe müdürlğünden arkadaşları görürüz . bizi çok severler. çocuk yaştaydık . 20 yaşında. bence çocuk yani. neyse
arada yıllardır görmediklerimiz geçen yıl eşimi görmüş . sen o kızla evlendin mi diye sormuş .
12 ekim 2003 de evlendik.
ben abarttım yediklerimi öğlen
yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine
2 bardak yeşil çay içtim .
şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.
nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.
merakla bekliyorum yorumunuKızlar şimdi bime gittim hurma ile kaynana sopası aldım
3 tane hurma yedim
2 tane de kaynana sopası kepekli (galeta yani) yedim
1 kupa da çay içiyorum
eve gidemedim yoksa akşam taze yoğurt yaptım onu yicektim ama nasip akşama artık
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben deAy kizlae az once aciktim bir vuc kuruyemis ama dolu avuc yedim snra baktm diymadim saf gbi bir dilim ekmekle tahin yedim ben krize girdim mi boyle abuk sabuk karistiriyorum iste mideyi snra bir oarmak da cevizli sucuk orcik derler burda yedim
Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisindenCanim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hep
şu üst örtme meselesi. kuzum . ben de her akşam 3-4 kez kalkıp çocukları örtüyorum. çok yorgun da olsam oğlanların odasına gidip onları bakıyorum. kızı da aynı şekilde. yaz gelse rahat etsek diye düşündüm ben de bi kaç gün önce. uyku sersemi odalarına giderken tosluyorum kapıya vs ye. ama illa gidip bakmak istiyorum. hasta olurlarsa bakım da zor.
Napacaksın mecbur canım bende senin gibi hassasım bu konularda ama hiç bir yerde mi yer yok acaba öğretmenevinde falan olmaz mı
Bizim sipa tulum giymiyor, uyuduktan sonra giydirebiliyoruz. Demirleke nin kızının tutumunun onu çıt cutli olanı. Eşim kaldırıyor besikte uyuduktan sonra ben beşiği seri yorum kızı yerleştirip önünü kapatıyorum. Insan seninkini kullanamiyorumCanım bizimki bunun farklı rengi önden fermuarlı her yıl başka rengini alıyorum bu sene4 yaş olanı alıp giydirdim başta inatlaştım üstünü örtsün diye hep açıyordu çok sık hasta oldu kış başı bende aldım bu sene de yine napim hasta olmasından iyiEki Görüntüle 2138551
Canim sen de uyuduktan sonra giydir benim gibibizde de böyle vardı. torba tulum diye geçiyor . kolsuz . geçen yıl giydi. bu yıl da oluyordu. ama giydiremedik sıpaya. çok ağladı. yırttı kendini
Bu da bana ders oldu, ben de artık eşime bırakmamsiz de bizim gibi stajda tanışmışsınız..Ben de eşimin hastanesinde onun odasına düştüm stajda..o sonra biyokimyaya geçti o zaman radyolojideydi..bana çoğu çekimi o öğretmiştir ..Hocamdı kocam oldu yanii
93 te çıkmaya başladık 18 yaşındaydık 97 eylül evlendik..Beraber büyüdük diyebilirim..
merakla bekliyorum yorumunu
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben de
Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisinden
Eşi asker değil miydi sersumsiz de bizim gibi stajda tanışmışsınız..Ben de eşimin hastanesinde onun odasına düştüm stajda..o sonra biyokimyaya geçti o zaman radyolojideydi..bana çoğu çekimi o öğretmiştir ..Hocamdı kocam oldu yanii
93 te çıkmaya başladık 18 yaşındaydık 97 eylül evlendik..Beraber büyüdük diyebilirim..
merakla bekliyorum yorumunu
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben de
Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisinden
bnde asker saniyordum ama tam onu sorcaktimEşi asker değil miydi sersum
benim esim de ilk kez izin alir almaz yer ayirtmak istedi yoksa beni cildirtir hic yer kalmazdi ama bizim dun belli oldu cnim dsi nin misafirhanesine kadar aradik yer yok bizde halfetiyi de grecegiz insallah inan o an bir arkadasimiz olsaydi bizde kalacaktik ama yok neyse bnde senin gbi sevmem rahatima duskunumdir ayip falan olur derimCanim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hep
yok kuzu hicbiryerde yoktuNapacaksın mecbur canım bende senin gibi hassasım bu konularda ama hiç bir yerde mi yer yok acaba öğretmenevinde falan olmaz mı
evet canım sağlıkçı ve askerEşi asker değil miydi sersum
Nasil sersumcum askeri saglikci gbi mievet canım sağlıkçı ve asker
Sen de gata da mi çalışıyorsun canim?evet canım sağlıkçı ve asker
Urfa da halfeti de karşılaşırız belkibnde asker saniyordum ama tam onu sorcaktim
benim esim de ilk kez izin alir almaz yer ayirtmak istedi yoksa beni cildirtir hic yer kalmazdi ama bizim dun belli oldu cnim dsi nin misafirhanesine kadar aradik yer yok bizde halfetiyi de grecegiz insallah inan o an bir arkadasimiz olsaydi bizde kalacaktik ama yok neyse bnde senin gbi sevmem rahatima duskunumdir ayip falan olur derim
yok kuzu hicbiryerde yoktu
eşim Gata mezunu ben Gatada staj yaptım sadece canım..Çocuk hast. de çalışıyorum ben çocuk onkoloji...Sen de gata da mi çalışıyorsun canim?
Ay niye öyle dedin şimdi, biz senle aynıydık:)))Urfa da halfeti de karşılaşırız belki
Kısa, bodur, şişko, kepçe birini görürsen sarol ona, o benimdir :)
Aslında yarım değil de çeyrek bazlama diyelim çünkü bazlama kalın olur benim yediğim inceydi belki de gözleme demeliydim ismini bilmiyorum:)Bugünkü menüm:
7.00
1 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta
Çay
13.30
3 ceviz
3 kuru kayısı
1 kutu süt (tek içimlik)
16.30
Yarım çay bardağı çiğ fındık
17.30
Meyveli kefir
19.00
Yarım bazlama
Ayran
Salata
Bugün çok karışık bir menü oldu:)) doğru düzgün öğünüm olmadı, beğenmedim
seni hiiiccccc oyle hayal etmiyorum cnimcim:) gayet guzel fit tatlis bir kadin:)Urfa da halfeti de karşılaşırız belki
Kısa, bodur, şişko, kepçe birini görürsen sarol ona, o benimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?