Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Napacaksın mecbur canım bende senin gibi hassasım bu konularda ama hiç bir yerde mi yer yok acaba öğretmenevinde falan olmaz mı

Canım bizimki bunun farklı rengi önden fermuarlı her yıl başka rengini alıyorum bu sene4 yaş olanı alıp giydirdim başta inatlaştım üstünü örtsün diye hep açıyordu çok sık hasta oldu kış başı bende aldım bu sene de yine napim hasta olmasından iyi

bizde de böyle vardı. torba tulum diye geçiyor . kolsuz . geçen yıl giydi. bu yıl da oluyordu. ama giydiremedik sıpaya. çok ağladı. yırttı kendini

siz de bizim gibi stajda tanışmışsınız..Ben de eşimin hastanesinde onun odasına düştüm stajda..o sonra biyokimyaya geçti o zaman radyolojideydi..bana çoğu çekimi o öğretmiştir ..Hocamdı kocam oldu yanii
93 te çıkmaya başladık 18 yaşındaydık 97 eylül evlendik..Beraber büyüdük diyebilirim..

merakla bekliyorum yorumunu
Ay kizlae az once aciktim bir vuc kuruyemis ama dolu avuc yedim snra baktm diymadim saf gbi bir dilim ekmekle tahin yedim ben krize girdim mi boyle abuk sabuk karistiriyorum iste mideyi snra bir oarmak da cevizli sucuk orcik derler burda yedim
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben de

Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisinden

siz de bizim gibi stajda tanışmışsınız..Ben de eşimin hastanesinde onun odasına düştüm stajda..o sonra biyokimyaya geçti o zaman radyolojideydi..bana çoğu çekimi o öğretmiştir ..Hocamdı kocam oldu yanii
93 te çıkmaya başladık 18 yaşındaydık 97 eylül evlendik..Beraber büyüdük diyebilirim..

merakla bekliyorum yorumunu
Ay kizlae az once aciktim bir vuc kuruyemis ama dolu avuc yedim snra baktm diymadim saf gbi bir dilim ekmekle tahin yedim ben krize girdim mi boyle abuk sabuk karistiriyorum iste mideyi snra bir oarmak da cevizli sucuk orcik derler burda yedim
Offf bu saatlerde ben de çok acıkıyorum..kızıma A101 den tost bazlaması aldım yarısına peynir koyup yedim ben de

Ben yer ayırma işlerini hiç eşime bırakmam çünkü hep unutur..kendim hallediyorum garantisinden

selam kızlar...
sabah

1 dilim çavdar
peynir
yumurta
yeşillik

öğlen

tarhana
fırında tavuk
yoğurt

kahve yanında 5-6 leblebili çikolata

eve gelince 5-6 tane kuru erik ve yarım tost bazlamasına peynir koyup yedim

Napacaksın mecbur canım bende senin gibi hassasım bu konularda ama hiç bir yerde mi yer yok acaba öğretmenevinde falan olmaz mı

Bizim sipa tulum giymiyor, uyuduktan sonra giydirebiliyoruz. Demirleke nin kızının tutumunun onu çıt cutli olanı. Eşim kaldırıyor besikte uyuduktan sonra ben beşiği seri yorum kızı yerleştirip önünü kapatıyorum. Insan seninkini kullanamiyorum
bizde de böyle vardı. torba tulum diye geçiyor . kolsuz . geçen yıl giydi. bu yıl da oluyordu. ama giydiremedik sıpaya. çok ağladı. yırttı kendini
Canim sen de uyuduktan sonra giydir benim gibi
Bu da bana ders oldu, ben de artık eşime bırakmam

Eşi asker değil miydi sersum

Eşi asker değil miydi sersum
bnde asker saniyordum ama tam onu sorcaktim
benim esim de ilk kez izin alir almaz yer ayirtmak istedi yoksa beni cildirtir hic yer kalmazdi ama bizim dun belli oldu cnim dsi nin misafirhanesine kadar aradik yer yok bizde halfetiyi de grecegiz insallah inan o an bir arkadasimiz olsaydi bizde kalacaktik ama yok neyse bnde senin gbi sevmem rahatima duskunumdir ayip falan olur derim

yok kuzu hicbiryerde yoktu

Urfa da halfeti de karşılaşırız belki
Kısa, bodur, şişko, kepçe birini görürsen sarol ona, o benimdir :)

Bugünkü menüm:

7.00
1 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta
Çay

13.30
3 ceviz
3 kuru kayısı
1 kutu süt (tek içimlik)

16.30
Yarım çay bardağı çiğ fındık

17.30
Meyveli kefir

19.00
Yarım bazlama
Ayran
Salata

Bugün çok karışık bir menü oldu:)) doğru düzgün öğünüm olmadı, beğenmedim

Aslında yarım değil de çeyrek bazlama diyelim çünkü bazlama kalın olur benim yediğim inceydi belki de gözleme demeliydim ismini bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…