- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Teşekkür ederimseni hiiiccccc oyle hayal etmiyorum cnimcim:) gayet guzel fit tatlis bir kadin:)
Kim canım misafirin
Kızlar izmirden eşimin halası ve eniştesi geldi yan dairede eşimin babannesi var oraya geldiler ama babannenin evinde yatacak doğru düzgün yatak yok o yüzden geceleri bende kalıyorlar ama kahvaltıda bendeler kahvaltıdan sonra gidiyorlar gün içinde de kapım han kapısı gibi oldu gelip gidiyorlar eşya alıyorlar duş alıyorlar hatta hala wc için bile tüm gün geliyor haftasonu da Konya'dan eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi gelecek 2 kişi halalar 4 kişi Konya'dan. 3 kişide İstanbul dan kaynımlar gelecek ben sayı sayamaz. plan yapmaktan vazgeçtim akışına bırakıyorum haftasonu nu merak ediyorumhala diye yazmış . halası gelmiş galiba. ben bu mesajı kaçırmışım.
Allah kavuştursun canım ama afrin ne alaka oraya. Ne için görevlendirildikiKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim 1 kupa çayla yiyeceğim şimdi inşallah
Eşim bugün Afrine göreve gitti, aman benim bu adamı bulamaz olduk hiç sevmedim ben bu işi
Dün akşam da müfettiş tuttu 8 buçukta geldi eve, zaten 12 gün tek başıma idare ettim epey yorucu oldu kavuşamadık bir adama
Haftaya da kv ameliyat olacak inşallah zor ve yorgun günler geliyooooorrrrr
Hayırlısı bakalım rabbim mükafatını versin ne yapalım, ana gibi yar olmaz o da eşimin annesi, ağaç kovuğundan çıkmadık hiç birimiz biz sahip çıkmazsak kim çıkacak
Maşallah canim ne güzel vermissinHayırlı sabahlar herkese...
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 56.6
Bu hafta kilo: 56.1
Fark: -500 g
Yüzde: % 0.883
Hedef: 54
Spor: yok
Allah ko,aylık versin canim.Kızlar izmirden eşimin halası ve eniştesi geldi yan dairede eşimin babannesi var oraya geldiler ama babannenin evinde yatacak doğru düzgün yatak yok o yüzden geceleri bende kalıyorlar ama kahvaltıda bendeler kahvaltıdan sonra gidiyorlar gün içinde de kapım han kapısı gibi oldu gelip gidiyorlar eşya alıyorlar duş alıyorlar hatta hala wc için bile tüm gün geliyor haftasonu da Konya'dan eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi gelecek 2 kişi halalar 4 kişi Konya'dan. 3 kişide İstanbul dan kaynımlar gelecek ben sayı sayamaz. plan yapmaktan vazgeçtim akışına bırakıyorum haftasonu nu merak ediyorum
Allah kavuştursun canım ama afrin ne alaka oraya. Ne için görevlendirildiki
Sağol canım.Maşallah canim ne güzel vermissin
Bizde urfaya gidecez 2 gece 3 gün, bende bunun üstüne eklemekten korkuyorumSağol canım.
Bugün ben de tatile başlayanlardanım o yüzden önümüzdeki hafta kilo vermekten çok korusam yeter diyorum :)
İyi tatiller canım. Boşver tadını çıkar tatilin, alırsak da veririz ne yapalım:)Bizde urfaya gidecez 2 gece 3 gün, bende bunun üstüne eklemekten korkuyorumdışarıda olunca malum kontrolden cikiyor
aaa. gerçekten mi.
yoğun temponuz .
Allah kolaylık versin canım .
gelir geçer zorlukları inşallah.
ben abarttım yediklerimi öğlen
yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine
2 bardak yeşil çay içtim .
şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.
nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.
Bugünkü menüm:
7.00
1 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta
Çay
13.30
3 ceviz
3 kuru kayısı
1 kutu süt (tek içimlik)
16.30
Yarım çay bardağı çiğ fındık
17.30
Meyveli kefir
19.00
Yarım bazlama
Ayran
Salata
Bugün çok karışık bir menü oldu:)) doğru düzgün öğünüm olmadı, beğenmedim
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 57.2
Bu hafta 58.2
Fark ++1.000 kg
Pazartesi reglim başladı ama hala tam sokmadı, siyah akıntı geliyor
Çünkü 2 hafta ince 1 er hafta arayla antibiyotik kullandım, salı gününden beri de hala ilaç kullanıyorum günde 3 kez bogazim çok ağrıyor, doğal yollardan birşeyler yapıyorum ama dayanamayıp ağrısına ilaç alıyorum. Sesim de kısık hala
Dün yemek yemeye fırsatım olmadı öğlen ve akşamı geçiştirdim planlı bir menü değildi yaniaşkım hiç yememişssiniz nasıl ayakta duruyorsun
canım benim her yolu denedim . kız benim çoook cadı. huysuz da. öyle yapıyordum zaten . ama uyandığı vakit kıyameti koparıyodu. öyle öyle gıcık gitti o tuluma.Bizim sipa tulum giymiyor, uyuduktan sonra giydirebiliyoruz. Demirleke nin kızının tutumunun onu çıt cutli olanı. Eşim kaldırıyor besikte uyuduktan sonra ben beşiği seri yorum kızı yerleştirip önünü kapatıyorum. Insan seninkini kullanamiyorum
Canim sen de uyuduktan sonra giydir benim gibi
Bu da bana ders oldu, ben de artık eşime bırakmam
Allah hepsine şifa versin.eşim Gata mezunu ben Gatada staj yaptım sadece canım..Çocuk hast. de çalışıyorum ben çocuk onkoloji...
süper süper. maşallah sana yaaa. süpersin. senin kilonu merak ettim . bildirimini bekleyeceğimBugünkü menüm:
7.00
1 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta
Çay
13.30
3 ceviz
3 kuru kayısı
1 kutu süt (tek içimlik)
16.30
Yarım çay bardağı çiğ fındık
17.30
Meyveli kefir
19.00
Yarım bazlama
Ayran
Salata
Bugün çok karışık bir menü oldu:)) doğru düzgün öğünüm olmadı, beğenmedim
fıstık gibi . ben gördüm.Teşekkür ederim
aaa gelmiş bildirim.Hayırlı sabahlar herkese...
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 56.6
Bu hafta kilo: 56.1
Fark: -500 g
Yüzde: % 0.883
Hedef: 54
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?