Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kim canım misafirin

hala diye yazmış . halası gelmiş galiba. ben bu mesajı kaçırmışım.
Kızlar izmirden eşimin halası ve eniştesi geldi yan dairede eşimin babannesi var oraya geldiler ama babannenin evinde yatacak doğru düzgün yatak yok o yüzden geceleri bende kalıyorlar ama kahvaltıda bendeler kahvaltıdan sonra gidiyorlar gün içinde de kapım han kapısı gibi oldu gelip gidiyorlar eşya alıyorlar duş alıyorlar hatta hala wc için bile tüm gün geliyor haftasonu da Konya'dan eşimin üniversite arkadaşı ve ailesi gelecek 2 kişi halalar 4 kişi Konya'dan. 3 kişide İstanbul dan kaynımlar gelecek ben sayı sayamaz. plan yapmaktan vazgeçtim akışına bırakıyorum haftasonu nu merak ediyorum

Allah kavuştursun canım ama afrin ne alaka oraya. Ne için görevlendirildiki

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:83.8kg
bu hafta:83.8kg
fark:00
yüzde:00
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km ve her gün 3.5 km yürüyüş

bu hafta şişmiştim nedense onu verdim anca herhalde..aynı

bugün liste sırası Svltr de kolay gelsin canım

Allah ko,aylık versin canim.

Rumuz sarfansari
Geçen hafta 57.2
Bu hafta 58.2
Fark ++1.000 kg

Pazartesi reglim başladı ama hala tam sokmadı, siyah akıntı geliyor
Çünkü 2 hafta ince 1 er hafta arayla antibiyotik kullandım, salı gününden beri de hala ilaç kullanıyorum günde 3 kez bogazim çok ağrıyor, doğal yollardan birşeyler yapıyorum ama dayanamayıp ağrısına ilaç alıyorum. Sesim de kısık hala

aaa. gerçekten mi.
yoğun temponuz .
Allah kolaylık versin canım .
gelir geçer zorlukları inşallah.

Allah razı olsun cnm :)

ay içte söyle merak ettim bende

aşkım hiç yememişssiniz nasıl ayakta duruyorsun

canım çok geçmiş olsun.. üzülme hepimizin öyle oluyor geçen hafta beni görmedinmii nasıl fenaydım

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar hemencecik bildirim yapıp kaçıyorum çok işim var dua edin bana nolurrrrrrrrrrr

rumuz : okuyucuu
geçen hafta : 60.5 kg
bu hafta : 60.4 kg
fark : -100 gr
yüzde: 0.016 ay yüzde yi sapıttım böylemii bu

verenleri tebrik ediyorum öptüm sizi

canım benim her yolu denedim . kız benim çoook cadı. huysuz da. öyle yapıyordum zaten . ama uyandığı vakit kıyameti koparıyodu. öyle öyle gıcık gitti o tuluma.
aslında 1 yaşındayken de uyuduktan sonra giydirdim. hani rahat rahat döne döne uyuyordu . sonra giydiriyordum. ilk yıl s ıkıntı çıkmazsen 2. yıl sıkıntı yaptı.

bu gece hiç uyumadı. ağlaya ağlaya gözleri çıktı. noldu anlamadım. babası da ben de bol bol okuduk. hiç bi şekilde fayda etmedi bi şey. kucakladım falan ama sudan çıkmış balık gibi çırpındı , durduramadım falan. ağlaya ağlaya uyudu sonra. bütün apartman kalkmıştır sesine.

eşim Gata mezunu ben Gatada staj yaptım sadece canım..Çocuk hast. de çalışıyorum ben çocuk onkoloji...
Allah hepsine şifa versin.
Ankara da 23 nisanda hediye etkinliği var mı. pijama ve oyuncak verilecek mi. ankara ya yolladık biz . gönüllü annelerden arkadaşım var. onun sayesinde bilgimiz oluyor böyle etkinliklerden . Allah hepsine şifa versin inşallah . güzel ömürler versin inşallah.

süper süper. maşallah sana yaaa. süpersin. senin kilonu merak ettim . bildirimini bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…