zerdeçal her yerde bulursun ki.Ay bu tam bana göre bizim burda bulurmuyum acep zerdeçal romatizmayaya iyi geliyormuş bu ara ağrılarım arttı içerdim valla
zerdeçal var kuzum içiyorum da bu ilgimi çekti onun için dedimzerdeçal her yerde bulursun ki.
ben geçen yıl aldım . sade olarak satılıyor hem.
yoğurtlarıma karıştırıyorum . yazıyorum aslında her zaman . tarçın , zerdeçal , yoğurt , chia , keten tohumu vs diye
Allah mutlulugunu arttirsin cnm orda baslamissiniz iliskinize o yuzden gozun hep ariyordur bnde esimi cok oLuyorum ama ayni yerde cakismak istemem cnku alisik olmadgim bir durum:)evet canımcım burada tanışıp evlendik zateno zaman aynı şubede çalışıyorduk beraber gidiyorduk işte antalyaya toplantılara falan yeni evliyken güzel oluyordu, sonra şubelerimiz ayrıldı o şubesine müdür oldu bende kendi şubemdeyim ama bir alt katta hep gözümün önünde
cok guzel birseye benziyor bu ictin mi nasiksi tadiben abarttım yediklerimi öğlen
yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine
2 bardak yeşil çay içtim .
şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.
nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.
hayır içmedim. çünkü pakette sıcak süt yazıyormuş . ve çok tokum . süt içecek yerim yok.Allah mutlulugunu arttirsin cnm orda baslamissiniz iliskinize o yuzden gozun hep ariyordur bnde esimi cok oLuyorum ama ayni yerde cakismak istemem cnku alisik olmadgim bir durum:)
cok guzel birseye benziyor bu ictin mi nasiksi tadi
Ben de merak ettim, yorumunu bekleyeceğimben abarttım yediklerimi öğlen
yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine
2 bardak yeşil çay içtim .
şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.
nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.
Ben de merak ettim, yorumunu bekleyeceğim
Hepimizin mutluluğunu inşallah canımAllah mutlulugunu arttirsin cnm orda baslamissiniz iliskinize o yuzden gozun hep ariyordur bnde esimi cok oLuyorum ama ayni yerde cakismak istemem cnku alisik olmadgim bir durum:)
cok guzel birseye benziyor bu ictin mi nasiksi tadi
Canim bu tercih dışı ıstanbul gelen arkadaşımızın da bir önceki görev yeri istanbuldu. Doğu görevini yaptılar, tekrar ıstanbul döndüler.evet cnim zaten acikcasi tercihdisi istanbul beklemiyor degiliz bizde bir de esi ogretmen olanlari genelde oraya veriyorlar ea durumu daha iyi oluyor diye sanirim biz ordan geldik sorma 90 m2 evde oturuyorduk bizde kucuk cok iyi blirim yogunlugunu
gecmis olsun cnim guzel bir hava olmali kendine dkkat et
evet nadal bunu hep bnde dunurum gezmeler misafirler hep bize bir sekilde engel oluyor ama sanirim biz insanlari kontrol edemeyiz bu durumda kendimizi kontrol etmeyi ogrenecegiz bir sekilde ve bunu basardgimizda da zayif olacagiz:):)
Benim kız hala besikte aynı odada yatıyor. Beşik ahşap büyük daha, gece üzerini 35678 kez açtığı için odasını ayrılmadım hala. Yaza ayırmayı planlıyorum.Benim oğlumda düşerdi canım birde bizim yatak yüksek, ben ona 18 aylıkken bekardan kulllandığım 120 lik yatağı tahsis ettim, bir tarafını duvara yasladım bir tarafında da yatak korumalarından var ama bazen öyle bir yatıyor ki ayak ucundan yere düşüyor :)))))
Kahvaltıyı süper yapmışsın dolu dolu bende açım şuan yapacağım inşallah
canım geçmiş olsun .Dün akşam yemeği kabak yemeği yedi bir tabak ekmek siz
Kacamaksiz bir günüm oldu diye sevinirken akşam komşu yaş pasta getirdi, yemeyeceğim dedim, sehpa da duruyordu. Sonra eşime sinir olduğum bu konuyu anlatırken bir de baktım ki pastayı yarilamisim farketmeden
Kaçamak yapmış oldum yani.
Sabah 1 dilim ekmekle az sucuklu yumyrta yedim. Deneme sinavim vardı dersaneye gittim, bir açma ve bir pogaca yedim, dışarı çıktığımda açlıktan gözüm dönüyor hep.
2 gibi eve gelip bir türk kahvesi içtim. Şimdi biraz fıstık yedim.
Akşam da tarhana çorbası bir kase ve dünden kabak yemeği yiyeceğim. Ekmek yemem artık pogaca ve açma üstüne.
Sesim kısık bu arada, hiç çıkmıyor, boğaz ağrım sesimi de kisti. Inşallah geçer hemen.
şu üst örtme meselesi. kuzum . ben de her akşam 3-4 kez kalkıp çocukları örtüyorum. çok yorgun da olsam oğlanların odasına gidip onları bakıyorum. kızı da aynı şekilde. yaz gelse rahat etsek diye düşündüm ben de bi kaç gün önce. uyku sersemi odalarına giderken tosluyorum kapıya vs ye. ama illa gidip bakmak istiyorum. hasta olurlarsa bakım da zor.Benim kız hala besikte aynı odada yatıyor. Beşik ahşap büyük daha, gece üzerini 35678 kez açtığı için odasını ayrılmadım hala. Yaza ayırmayı planlıyorum.
Bnde esime o zaman ev alalim demistim yan dairemiz cok guzeldi ve alablirdik de ama ben univ son siniftaytim henuz atanmamistim esim cesaret edemedi alamadik cnm snra aldik adanadan kira yillik gekiyor diye istanbul cikarsa o yogunluga devam edecegiz deseneCanim bu tercih dışı ıstanbul gelen arkadaşımızın da bir önceki görev yeri istanbuldu. Doğu görevini yaptılar, tekrar ıstanbul döndüler.
Istanbul da evin varsa yaşamak güzel, kira saniri en çok yıpratıyor insanları.
Bu arada hafta sonu urfa antep gezisi yapacak misiniz ?
ah su komsular benik huyumu biliyorlar o yuzden gndermiyorlar bnde bugun cok tatlisadim oruc tutacaktim keske tutsaymisim yogunum diye tutamadim evde olunca insan yiyor cnimcim bnde haftasonundan cok korkuyorum suanda:)Dün akşam yemeği kabak yemeği yedi bir tabak ekmek siz
Kacamaksiz bir günüm oldu diye sevinirken akşam komşu yaş pasta getirdi, yemeyeceğim dedim, sehpa da duruyordu. Sonra eşime sinir olduğum bu konuyu anlatırken bir de baktım ki pastayı yarilamisim farketmeden
Sabah 1 dilim ekmekle az sucuklu yumyrta yedim. Deneme sinavim vardı dersaneye gittim, bir açma ve bir pogaca yedim, dışarı çıktığımda açlıktan gözüm dönüyor hep.
Akşam da tarhana çorbası bir kase ve dünden kabak yemeği yiyeceğim. Ekmek yemem artık pogaca ve açma üstüne.
Sesim kısık bu arada, hiç çıkmıyor, boğaz ağrım sesimi de kisti. Inşallah geçer hemen.
onun çözümü tulum giydirmek canım sende çocukta rahat yatıyor o zaman biz 3 kıştır tulumluyuzBenim kız hala besikte aynı odada yatıyor. Beşik ahşap büyük daha, gece üzerini 35678 kez açtığı için odasını ayrılmadım hala. Yaza ayırmayı planlıyorum.
Allah şifa versin canım ılık ılık bol su içDün akşam yemeği kabak yemeği yedi bir tabak ekmek siz
Canim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hepBnde esime o zaman ev alalim demistim yan dairemiz cok guzeldi ve alablirdik de ama ben univ son siniftaytim henuz atanmamistim esim cesaret edemedi alamadik cnm snra aldik adanadan kira yillik gekiyor diye istanbul cikarsa o yogunluga devam edecegiz desene
Evet gdiyoruz siz? Cok zor yer bukduk cnim ya polisevi falan doluydu zaten otelde bulduk anca yarin gdiyoruz insallah
ah su komsular benik huyumu biliyorlar o yuzden gndermiyorlar bnde bugun cok tatlisadim oruc tutacaktim keske tutsaymisim yogunum diye tutamadim evde olunca insan yiyor cnimcim bnde haftasonundan cok korkuyorum suanda:)
Canim ben de tulum giydiriyordum ama bu sene tulumu küçük geldi.onun çözümü tulum giydirmek canım sende çocukta rahat yatıyor o zaman biz 3 kıştır tulumluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?