bak bebişim. yani çok seveceğin bir tat kesinlikle değil.Ogken çıkıp bakayım ben de canim.
benim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.Benim kızım da oğlak burcu ben de oğlak burcuyum.
Ama burclarin özelliklerini hiç bilmem, yaşıyor muyuz özellikleri onu da bilmiyorum
Evet canım bu akşam iş çıkışı inşallah çıkacağız yolaArka dan dış mi çıkartıyor acaba, dış ağrısı gece öyle sebepsiz ağlama krizi yapar.
Kuzum benim, bir daha olmaz insallah
Sen maraba gelmeyecek misin canim bu tatilde ?
Sukurler olsun benim kızım da öyle. Zor bir karakter değil şimdilik. Ikna edebiliyorum, ben de sabirliyim ona karşı.benim ortanca oğlak. hassas . duygusal. ama mantıkcı kendisi. ortancamı büyütmek çok kolaydı. en rahat onu büyüttüm . ne ağladı , ne huysuzluk etti, ne eziyet etti.
Iyi yolculuklar şimdiden sana.Evet canım bu akşam iş çıkışı inşallah çıkacağız yola
sağolasın canımIyi yolculuklar şimdiden sana.
Hedefine yarım kilo kalmışRumuz: Svltr
Başlangıç kilo: 69,5
Geçen hafta kilo: 66,7
Bu hafta kilo: 66,5
Fark: -200 g
Yüzde: % 0,299
Hedef: 66
Spor: yok
aslında pazartesiydi sanırım 66,1 dim nasıl oldu da aldım yine anlamadım, ama cumaya göre verdim çok şükür
Aynen canım ama ideal kilom 64 müş belki ulaşırsam hedefe yeni hedef 64 olabilirHedefine yarım kilo kalmış
Bende karataya başlamak istedim ama hastalıklar bir yakamı bırakmadı, ilaç almam gerekiyor, ilaç aldinç da karatayda leptin bozuluyor ından uygulayan adım.Aynen canım ama ideal kilom 64 müş belki ulaşırsam hedefe yeni hedef 64 olabilir
Rabbim selamet versin inşallah canim.slm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Canım bu karaty diyetini yapabilir miyim bilmiyorum yani aslında bu diyet işi bana ters, az yeyip herşeyden yemek iyi geliyor bana kısıtladım mı kesin tutamıyorum kendimi ama akışına bıraktım mı oluyorBende karataya başlamak istedim ama hastalıklar bir yakamı bırakmadı, ilaç almam gerekiyor, ilaç aldinç da karatayda leptin bozuluyor ından uygulayan adım.
Şu tatil donusune kadar inşallah iyilesebilirsem karataya başlayacağım doğru düzgün.
Allah yar ve yardımcın olsun canım, derdine derman versin rabbim hayırlısıylaslm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Canim benim için iyi oluyor öğle yemegi derdi olmuyor.Canım bu karaty diyetini yapabilir miyim bilmiyorum yani aslında bu diyet işi bana ters, az yeyip herşeyden yemek iyi geliyor bana kısıtladım mı kesin tutamıyorum kendimi ama akışına bıraktım mı oluyor
canım benim . Allah kolaylık versin kuzum . inşallah ferahlarsınız . bekleriz her zaman . özlettin kendinislm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
karatay kahvaltısını hiç yapmadın galiba sen canım .Canım bu karaty diyetini yapabilir miyim bilmiyorum yani aslında bu diyet işi bana ters, az yeyip herşeyden yemek iyi geliyor bana kısıtladım mı kesin tutamıyorum kendimi ama akışına bıraktım mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?