Maşallah canim çok güzel vermissin.Merhabalar herkese...
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 56.1
Bu hafta kilo: 55.5
Fark: -600 g
Yüzde: % 1.069
Hedef: 54
Spor: yok
Tatilin açığını kapatmışım ama nedense şu anki kilomu da gerçekçi bulmuyorum. Üç gündür akşam yemeği yemedim ve bu düzen bana göre bir düzen değil. Aç kalmaya, sıkı diyetler yapmaya karşıyım biliyorsunuz zira kalıcı olmuyor. O yüzden haftadaki hedefim kilo vermeyip bu kiloyu korumak olacak.
Sağol canım ama niyeyse sevinemedim. Kilo vermekten de korkuyor gibiyim. Sanki verince illa alacakmışım gibi, ömrüm hep bu kilolarda kilo alıp vermekle geçti...Maşallah canim çok güzel vermissin.
Canim istediğimiz kiloya ulaşınca kendimizi bırakıyoruz çünküSağol canım ama niyeyse sevinemedim. Kilo vermekten de korkuyor gibiyim. Sanki verince illa alacakmışım gibi, ömrüm hep bu kilolarda kilo alıp vermekle geçti...
evet bnde karsiyim hizli kiloya artik az gitsin ama saglam gitsin insallah cnimMerhabalar herkese...
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 56.1
Bu hafta kilo: 55.5
Fark: -600 g
Yüzde: % 1.069
Hedef: 54
Spor: yok
Tatilin açığını kapatmışım ama nedense şu anki kilomu da gerçekçi bulmuyorum. Üç gündür akşam yemeği yemedim ve bu düzen bana göre bir düzen değil. Aç kalmaya, sıkı diyetler yapmaya karşıyım biliyorsunuz zira kalıcı olmuyor. O yüzden haftayaki hedefim kilo vermeyip bu kiloyu korumak olacak.
xlcanimcim suan seni nasil iyi anliyorum bilemezsin bnde hep kilo vermek istedim ama beynimin bir yani da hep korkuyordu sanki kilo vermek icin sakin bu korkuya izin verme farzet ki bizim zayiflama gbi bir derdimiz yok saglikli besleniyoruz bitti gitti hayatimiz boyunca bunu dusunemeyiz dimi yasamak icin yiyoruz bedenimiz emin ol bizi dgruya goturecekSağol canım ama niyeyse sevinemedim. Kilo vermekten de korkuyor gibiyim. Sanki verince illa alacakmışım gibi, ömrüm hep bu kilolarda kilo alıp vermekle geçti...
Canim istediğimiz kiloya ulaşınca kendimizi bırakıyoruz çünkü
Sonra ver al ver al düzen böyle devam ediyor
Verdikten sonra da kontrole devam edip 1 sene kolumuzu koruyabilsek sabutlenir kilo bence.
Ay evet yaa bunu düşünmeyeyim şu anda, buna odaklanmadan az ama kalıcı kilolar vereceğiz hep birlikte inşallah, hatta veriyoruz bileevet bnde karsiyim hizli kiloya artik az gitsin ama saglam gitsin insallah cnim
xlcanimcim suan seni nasil iyi anliyorum bilemezsin bnde hep kilo vermek istedim ama beynimin bir yani da hep korkuyordu sanki kilo vermek icin sakin bu korkuya izin verme farzet ki bizim zayiflama gbi bir derdimiz yok saglikli besleniyoruz bitti gitti hayatimiz boyunca bunu dusunemeyiz dimi yasamak icin yiyoruz bedenimiz emin ol bizi dgruya goturecek
sersum akşam kimler bildirim yaptıysa ona göre liste yaparım inşallah.
okuyucuu listende pek de problem yok gibi, bu konuda A aaadddaaa ve @demirleke nin fikirlerini değerli buluyorum bir de onlar baksınlar.
Patates kızartması ve erişte aşırıya kaçmadıysan sorun yok, bir de tatlı isteğini daha doğal yollardan karşılayabilirsin kuru veya taze meyve, pekmez gibi. Paketli ürünler bağımlılık yapıyor sanki.
Yok canım bahane değil, öyle oluyor bir çikolata için insanları reddetmek benim de pek tarzım değil:)alalım fikir tabikide :) aşırıya kaçmadan yedim cnm çikolata müşterimin hediyesiydi berbaer yemek zorunda olduğum için ayp olmasın diye ( bahane bunlar ) yedim
Bence sabitlenmez en azından benim için sabitlenmez 2 sene aynı kiloda olsam da bir gün cozutsam yine ertesi gün +1 kiloyu görürüm bünye meselesi benim babam dünyayı yiyor hayatında hiç 64ün üstüne çıkmamış adam akşam yemeğinde bir ekmek yiyor gece yatarken 1 ekmek daha yiyor yine kilo yok bende biraz babama çeksem iyi olurmuş o genleri bana geçirememişCanim istediğimiz kiloya ulaşınca kendimizi bırakıyoruz çünkü
Sonra ver al ver al düzen böyle devam ediyor
Verdikten sonra da kontrole devam edip 1 sene kolumuzu koruyabilsek sabutlenir kilo bence.
Yok canım bahane değil, öyle oluyor bir çikolata için insanları reddetmek benim de pek tarzım değil:)
okuyucuu canım bahanemiz bol çok şükür benimde oğlum getiriyor hadi anne beraber yiyelim daha tatlı oluyor diyor bende hiç olmaz demiyorum çok tatlı geliyor 2.çocukta ilerde getirirse kendimi düşünemiyorum belki o zaman beraber yerler
aynen baska islere odaklanalim yiyoruz doyuyorum o bir doga kurali gnler de boylece gecip gdiyor iste:)Ay evet yaa bunu düşünmeyeyim şu anda, buna odaklanmadan az ama kalıcı kilolar vereceğiz hep birlikte inşallah, hatta veriyoruz bile
iyi yaomissin o kadardan bisey olmaz napalim :)alalım fikir tabikide :) aşırıya kaçmadan yedim cnm çikolata müşterimin hediyesiydi berbaer yemek zorunda olduğum için ayp olmasın diye ( bahane bunlar ) yedim
Daha iyiyim.ama istah hala azBu sabah
3 dilim acuka ve krem peynirli ekmek
Öğle
1 tane bol maydanozlu lahmacun
1 sade Nescafe
Halka tatlının da ucunu yedim
Bugün güne erken başladım şimdi çocuğu okula götüreceğim
@demirleke bugün nasılsınız canım umarım herşey yolundadır
aynen canım...eşim diyince susmuştu bizimki bayaa bisüreinsanlatin dilinin ayari yok sersumcum ama ben nasil alttan alttan aetik mudahele edecegimi bliyorum senin fikrin de cok hosuma gitti direk esim soylesin dimi yani ona da kziiyorum bu konuda
zaninda cok bozdum moralimi cnim inan daha yeni takmiyorum o zaman yas da daha kucuk daha cok koyuyor
Ay regl halsizlik de yapiyor resmen
hoşgeldinrumuz: izole
kilo başlangıç : 56,9
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme
hep birlikte eğlenerek zayıflayalım
Ayy yaranılmaz böylelerineCanim ilk yıllar insan tecrubesizliginden midir nedir daha çok önemsiyor söylediklerini, sonra karşı taraftarını tanıdıkça da sanırım takmamaya başlıyorsun.
Sen de benim gibi boşuna onemsemissin onları.
Yediğimiz içtiğimiz hesabını onlara mi verecem, az ye diyormus
Ya erkek anneleri neden böyle, erkek çocukların bağlılık mi baska oluyor, kimseyi yakistiramiyorlar anlamıyorum
Hiçbir kız annesi damadın kilosuyla ilgili bir laf soktuğunu ne şahit oldum ne duydum, ama kaynanakar ağzın kuş tutsan yaranamiyorsun
Ben önceden önceden geleceklerini duyduğumda ınan 3 gün önceden hazırlık yapardım, temizlik su borekleri icli kofteler
K aynanam hayatını hayatını boregi içki kofte yapmış biri değil, bana su boregi 9 kat olur neden 7 kat yaptın, icli kofte kaljn olmuş ince açmayi bilmiyormusun biyle laflar ediyordu,
Ben bir övgü beklemiyorum, eline sağlık deyip kalkmakla bile yeterdi bana.
Şimdi gelecekleri zaman kesjnlikle kilimi kipirdatmiyorum. Akşam o gün ne planim varsa onu yapıyorum. Çünkü degmiyir.
Kayinbabam gelecekse ozeniyorum sadece.
kızlar bu hafta bildirim yapmıcam regl im çünkü şişim + kesin ve haftaya yine şişim inmiş olacak o zaman yaparsam daha iyi olacak moral bozmaya gerenk yok :)
sersum akşam kimler bildirim yaptıysa ona göre liste yaparım inşallah.
okuyucuu listende pek de problem yok gibi, bu konuda A aaadddaaa ve @demirleke nin fikirlerini değerli buluyorum bir de onlar baksınlar.
Patates kızartması ve erişte aşırıya kaçmadıysan sorun yok, bir de tatlı isteğini daha doğal yollardan karşılayabilirsin kuru veya taze meyve, pekmez gibi. Paketli ürünler bağımlılık yapıyor sanki.
ahh kıyamam kuzulara..Daha iyiyim.ama istah hala az
Cocuklar agzina lokma surmuyor .cocuklarin hastalik 3. 4 gundur varm kilo verdiler yaa. Zorlayayim diyorum .icim el ermiyor.kusuyirlar malesef .mide giribi diye bi sey diyorlar.salgin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?