Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabalar herkese...

Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 56.1
Bu hafta kilo: 55.5
Fark: -600 g
Yüzde: % 1.069
Hedef: 54
Spor: yok

Tatilin açığını kapatmışım ama nedense şu anki kilomu da gerçekçi bulmuyorum. Üç gündür akşam yemeği yemedim ve bu düzen bana göre bir düzen değil. Aç kalmaya, sıkı diyetler yapmaya karşıyım biliyorsunuz zira kalıcı olmuyor. O yüzden haftayaki hedefim kilo vermeyip bu kiloyu korumak olacak.

Maşallah canim çok güzel vermissin.

sersum akşam kimler bildirim yaptıysa ona göre liste yaparım inşallah.

okuyucuu listende pek de problem yok gibi, bu konuda A aaadddaaa ve @demirleke nin fikirlerini değerli buluyorum bir de onlar baksınlar.
Patates kızartması ve erişte aşırıya kaçmadıysan sorun yok, bir de tatlı isteğini daha doğal yollardan karşılayabilirsin kuru veya taze meyve, pekmez gibi. Paketli ürünler bağımlılık yapıyor sanki.

Sağol canım ama niyeyse sevinemedim. Kilo vermekten de korkuyor gibiyim. Sanki verince illa alacakmışım gibi, ömrüm hep bu kilolarda kilo alıp vermekle geçti...
Canim istediğimiz kiloya ulaşınca kendimizi bırakıyoruz çünkü
Sonra ver al ver al düzen böyle devam ediyor
Verdikten sonra da kontrole devam edip 1 sene kolumuzu koruyabilsek sabutlenir kilo bence.

evet bnde karsiyim hizli kiloya artik az gitsin ama saglam gitsin insallah cnim

Sağol canım ama niyeyse sevinemedim. Kilo vermekten de korkuyor gibiyim. Sanki verince illa alacakmışım gibi, ömrüm hep bu kilolarda kilo alıp vermekle geçti...
xlcanimcim suan seni nasil iyi anliyorum bilemezsin bnde hep kilo vermek istedim ama beynimin bir yani da hep korkuyordu sanki kilo vermek icin sakin bu korkuya izin verme farzet ki bizim zayiflama gbi bir derdimiz yok saglikli besleniyoruz bitti gitti hayatimiz boyunca bunu dusunemeyiz dimi yasamak icin yiyoruz bedenimiz emin ol bizi dgruya goturecek

Verdikten sonra da kontrole devam edip 1 sene kolumuzu koruyabilsek sabutlenir kilo bence.
Ay evet yaa bunu düşünmeyeyim şu anda, buna odaklanmadan az ama kalıcı kilolar vereceğiz hep birlikte inşallah, hatta veriyoruz bile

alalım fikir tabikide :) aşırıya kaçmadan yedim cnm çikolata müşterimin hediyesiydi berbaer yemek zorunda olduğum için ayp olmasın diye ( bahane bunlar ) yedim

alalım fikir tabikide :) aşırıya kaçmadan yedim cnm çikolata müşterimin hediyesiydi berbaer yemek zorunda olduğum için ayp olmasın diye ( bahane bunlar ) yedim
Yok canım bahane değil, öyle oluyor bir çikolata için insanları reddetmek benim de pek tarzım değil:)

okuyucuu canım bahanemiz bol çok şükür benimde oğlum getiriyor hadi anne beraber yiyelim daha tatlı oluyor diyor bende hiç olmaz demiyorum çok tatlı geliyor 2.çocukta ilerde getirirse kendimi düşünemiyorum belki o zaman beraber yerler

Bence sabitlenmez en azından benim için sabitlenmez 2 sene aynı kiloda olsam da bir gün cozutsam yine ertesi gün +1 kiloyu görürüm bünye meselesi benim babam dünyayı yiyor hayatında hiç 64ün üstüne çıkmamış adam akşam yemeğinde bir ekmek yiyor gece yatarken 1 ekmek daha yiyor yine kilo yok bende biraz babama çeksem iyi olurmuş o genleri bana geçirememiş

Bu sabah
3 dilim acuka ve krem peynirli ekmek

Öğle
1 tane bol maydanozlu lahmacun
1 sade Nescafe
Halka tatlının da ucunu yedim

Bugün güne erken başladım şimdi çocuğu okula götüreceğim
@demirleke bugün nasılsınız canım umarım herşey yolundadır

Yok canım bahane değil, öyle oluyor bir çikolata için insanları reddetmek benim de pek tarzım değil:)

ahahahhah mantıklııı :)

ay bende kendimi düşünemiyorum o zaman :))))

Ay evet yaa bunu düşünmeyeyim şu anda, buna odaklanmadan az ama kalıcı kilolar vereceğiz hep birlikte inşallah, hatta veriyoruz bile
aynen baska islere odaklanalim yiyoruz doyuyorum o bir doga kurali gnler de boylece gecip gdiyor iste:)

iyi yaomissin o kadardan bisey olmaz napalim :)

Oglen tavuklu salata yedim bir avuc kuyemis arkadasin cocugu olmus baklava almis ama yemedim onun yerine kahveyle 2 kayisi yedim kizlar eger cnim cekseyydi yerdim ama yoksa snra acisi cikiyor bnden daha fazla yiyorum o zamanlar

Daha iyiyim.ama istah hala az
Cocuklar agzina lokma surmuyor .cocuklarin hastalik 3. 4 gundur varm kilo verdiler yaa. Zorlayayim diyorum .icim el ermiyor.kusuyirlar malesef .mide giribi diye bi sey diyorlar.salgin.

aynen canım...eşim diyince susmuştu bizimki bayaa bisüre

rumuz: izole

kilo başlangıç : 56,9
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme

hep birlikte eğlenerek zayıflayalım
hoşgeldin

Ayy yaranılmaz böylelerine

kızlar bu hafta bildirim yapmıcam regl im çünkü şişim + kesin ve haftaya yine şişim inmiş olacak o zaman yaparsam daha iyi olacak moral bozmaya gerenk yok :)
olmaaazzz ilk kuralımız regl dahi olsak tartılacağız..ilk sayfada yazıyor..mazeret yok..şu anda ben de bekliyorum ve çok şişim şekerimm..olmazzzzyarışın ne anlamı var o zaman

Daha iyiyim.ama istah hala az
Cocuklar agzina lokma surmuyor .cocuklarin hastalik 3. 4 gundur varm kilo verdiler yaa. Zorlayayim diyorum .icim el ermiyor.kusuyirlar malesef .mide giribi diye bi sey diyorlar.salgin.
ahh kıyamam kuzulara..

akşam yemeğim biraz kaçtı

ıspanaklı gözleme
kısır
turşu
çayy

akşam gene yürüyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…