Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah çok güçlü bir kahvaltı yaptığım için (sabah dediysem öğlen saatiydi) akşam hiç acıkmadım sadece kahve içtim. Yarın oruç tutmayı düşünüyorum inşallah, gece sahur yaparım artık.

Benim kardeşim geldi regl oldum küçük oğlum hasta oldu hepsi üstüste geldi iştah desen aldı başını gidiyor pek diyet yaptığım söylenemez sadece kilo almamak için uğraşıyorum bu hafta böyle gider bidaha ki hafta herşey düzene girer inşallah menü yazmıyorum çünkü düzenli yemek yemiyorum yerken de ölçülü yiyemiyorum salmış durumdayım ama bugün iyi yürüdüm 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım tabi üstüne 1 lahmacun ve 1 kepçe de makarna yedim yürüyüşün yarım saatini yemekten sonra yaptım umarım yakmışımdır bide 2 gündür erik ve çileğe doymuyorum girip çıkıp ağzıma atıyorum balkona çamaşır asmaya çıkınca da balkondan içeri giren dut ağacına dalıyorum

Kızlaaarr hayırlı günler Beraat kandiliniz mübarek olsun, epeyce yoğun geçiyor günlerim okuyamadım sizi ama selam vereyim dedim sizleri ve düzenli beslenebilmeyi çok özledim, inşallah bugün düzen kuracağım, evimdeyim bana getirdim kaynanamı, sizi çok çok öpüyorum bir aksilik olmazsa Cuma'ya gelirim belki bildirim yapmaya :KK54:

Benim kardeşim geldi regl oldum küçük oğlum hasta oldu hepsi üstüste geldi iştah desen aldı başını gidiyor pek diyet yaptığım söylenemez sadece kilo almamak için uğraşıyorum bu hafta böyle gider bidaha ki hafta herşey düzene girer inşallah menü yazmıyorum çünkü düzenli yemek yemiyorum yerken de ölçülü yiyemiyorum salmış durumdayım ama bugün iyi yürüdüm 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım tabi üstüne 1 lahmacun ve 1 kepçe de makarna yedim yürüyüşün yarım saatini yemekten sonra yaptım umarım yakmışımdır bide 2 gündür erik ve çileğe doymuyorum girip çıkıp ağzıma atıyorum balkona çamaşır asmaya çıkınca da balkondan içeri giren dut ağacına dalıyorum
Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.

Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
canım Allah kabul etsin .
inşallah dilediğin gibi değiştirirsin bu begenmediğin yönünü.
hayırlı kandinller .Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Aşkim ilk hedefim 57 inşaallah onu bir olursam 55 e de zorlarim :))

Canim benim bende regl den öyleyim vericezzz inşaallah sen moral bozmaaa
Allah hedeflerini tutturmayı nasip etsin canım.
Hoşbuldum sersumum...evet inşallah gidecek bu sefer...
Hamarat hatun,dediğin gibi yürümesen de bir sürü iş yapmışsın o bile yeter:)
hoş geldin . nasılsın . kızçen nasıl.

Kızlar merhaba
Hemşire olanlar anlar
Gececiyim gelemiyorım

Çok yoruldum
Bu gün bir gün iznim var sonra iki gün akşam görevim
Resmen yerlerdeyim
Gündüz uyuyamıyorum
Biliyorsunuz zaten kızım var
Bu haftayı günde 3/4 saat uyjunile gecirdim
Diyet Iyi gidiyor
Arada kaçamaklarım oluyor
Malum gece ..
aç olmuyor
Tüm gece ayaktayız
Bizde uyuma yok
Zorlu ve yorucu geçiyor Canlar
Öpüldünüz
Allah kolaylık versin canım. zor me s lek . sen hemşire miydin ki. daha önce mesleğini yapmıyordun çünkü.

Bence gayet güzel . Ben de spor yapanlara çok imreniyorum ama çocuklar küçük olduğu için henüz vaktim yok
canım ben yapıyorum spor.
3 tanesi de evde oluyor ve yine de yapıyorum.
sen de uzan yere ve ufak hareketler ile başla . çocukları ayağına al . onlarla yap .

bacak-inceltme-hareketleri-350-x-308.jpg
%C4%B1s%C4%B1nmaegzersiz.jpg
zayiflama-hareketleri-1.jpg

hayal_hatun hayal_hatun

canım alıntı yaptım . çok basit bir kaç hareket .
ben de bu tür yapıyorum . sonra sonra bunlar yetersiz kalınca biraz daha zor hareketlere geçiyorsun zaten.

@demirleke cim teşekkür ederim canım. Ben leslie çok seviyorum onu yapmak için de zaman ayırmak gerekiyor ama bunlar yapılabilir evet. Teşekkür ederim ilgin için.
lesli de güzel. cocuklar bi şey isterse lesli yapa yapa gider alırsın . yine uzanırsın yere. devam.
ben öyle yapıyorum . lesli de giriyor araya. hahah

müzik illa açmak gerek . yoksa o moda kesinlikle giremem mesela ben .
müzik illa olacak . sevdiğim müzikler.

vazgeçemediğim bu . bu sıralar takıldım buna. Bir laz olarak karadeniz havalarını seviyorum.

Günaydın
Kahvaltısı şimdi yapacağım
Bugün karataya başlayacağım için geç yapayım dedim, akşama kadar açıklayayım diye.

2 yumyrta ile salata
Peynir
4 zeytin
2 ceviz

Üzerine bir bu kuruşu ile türk kahvesi i cecegim.

Yarım elma da ekleyeyim açık mayayim ilk gunden

Günaydın
Kahvaltısı şimdi yapacağım
Bugün karataya başlayacağım için geç yapayım dedim, akşama kadar açıklayayım diye.

2 yumyrta ile salata
Peynir
4 zeytin
2 ceviz

Üzerine bir bu kuruşu ile türk kahvesi i cecegim.

Yarım elma da ekleyeyim açık mayayim ilk gunden
afiyet olsun canım.

ben sabah geç kaldım.
400 ml bardağa süt koydum . açık süt. tam yağlı .
içine kahve attım. yarım tatlı kaşığı stevia
onu içtim.
işe gelince 1 greyfurt yedim.

afiyet olsun canım.

ben sabah geç kaldım.
400 ml bardağa süt koydum . açık süt. tam yağlı .
içine kahve attım. yarım tatlı kaşığı stevia
onu içtim.
işe gelince 1 greyfurt yedim.
Öğleye kadar idare eder mi bunlar seni
Nasıl oldun canim, çocuklar bugün nasıldı ?

az önce kandil simiti getirdiler . 1 tane aldım. ve yedim.
mideler düzeldi ama boğazımda batma var dünden beri.
o yüzden bol bol sıcak bi şeyler içmeye çalışıyorum.
adaçayı içtim az önce.
hibiskus da içeceğim .
atom çayı da içtim ilk işe gelince.
hasta olmak istemiyorum.
çocuklara da bulaşır diye korkuyorum.

Kızlaaarr hayırlı günler Beraat kandiliniz mübarek olsun, epeyce yoğun geçiyor günlerim okuyamadım sizi ama selam vereyim dedim sizleri ve düzenli beslenebilmeyi çok özledim, inşallah bugün düzen kuracağım, evimdeyim bana getirdim kaynanamı, sizi çok çok öpüyorum bir aksilik olmazsa Cuma'ya gelirim belki bildirim yapmaya :KK54:

hayırlı kandiller canım benim Allah razı olsun.

aşkım herkeste böyle dönemler olabiliyor. inan ben bu durumdayken sende bunu söylerdin bana geçiyor yani bu durumlar kendini üzme bugün kandil ibadetine yönel boşver be :)

Allah hedeflerini tutturmayı nasip etsin canım.

hoş geldin . nasılsın . kızçen nasıl.

amin cnm Allah razı olsun

Back
X