- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.Benim kardeşim geldi regl oldum küçük oğlum hasta oldu hepsi üstüste geldi iştah desen aldı başını gidiyor pek diyet yaptığım söylenemez sadece kilo almamak için uğraşıyorum bu hafta böyle gider bidaha ki hafta herşey düzene girer inşallah menü yazmıyorum çünkü düzenli yemek yemiyorum yerken de ölçülü yiyemiyorum salmış durumdayım ama bugün iyi yürüdüm 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptım tabi üstüne 1 lahmacun ve 1 kepçe de makarna yedim yürüyüşün yarım saatini yemekten sonra yaptım umarım yakmışımdır bide 2 gündür erik ve çileğe doymuyorum girip çıkıp ağzıma atıyorum balkona çamaşır asmaya çıkınca da balkondan içeri giren dut ağacına dalıyorum
canım Allah kabul etsin .Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
fıstık . yürümüşsün yine. maşallah .evde sıkıldım..avm ye gittim eh bayaa yürümüşüm..5 km cepteyeter garii..yoruldum beyaa..
öğlen
2 lahmacun ve ayran yedim...ee bir de 2 top dondurma![]()
Allah hedeflerini tutturmayı nasip etsin canım.Aşkim ilk hedefim 57 inşaallah onu bir olursam 55 e de zorlarim :))
Canim benim bende regl den öyleyim vericezzz inşaallah sen moral bozmaaa
hoş geldin . nasılsın . kızçen nasıl.Hoşbuldum sersumum...evet inşallah gidecek bu sefer...
Hamarat hatun,dediğin gibi yürümesen de bir sürü iş yapmışsın o bile yeter:)
Allah kolaylık versin canım. zor me s lek . sen hemşire miydin ki. daha önce mesleğini yapmıyordun çünkü.Kızlar merhaba
Hemşire olanlar anlar
Gececiyim gelemiyorım
Çok yoruldum
Bu gün bir gün iznim var sonra iki gün akşam görevim
Resmen yerlerdeyim
Gündüz uyuyamıyorum
Biliyorsunuz zaten kızım var
Bu haftayı günde 3/4 saat uyjunile gecirdim
Diyet Iyi gidiyor
Arada kaçamaklarım oluyor
Malum gece ..
aç olmuyor
Tüm gece ayaktayız
Bizde uyuma yok
Zorlu ve yorucu geçiyor Canlar
Öpüldünüz
canım ben yapıyorum spor.Bence gayet güzel . Ben de spor yapanlara çok imreniyorum ama çocuklar küçük olduğu için henüz vaktim yok
lesli de güzel. cocuklar bi şey isterse lesli yapa yapa gider alırsın . yine uzanırsın yere. devam.@demirleke cim teşekkür ederim canım. Ben leslie çok seviyorum onu yapmak için de zaman ayırmak gerekiyor ama bunlar yapılabilir evet. Teşekkür ederim ilgin için.
afiyet olsun canım.Günaydın
Kahvaltısı şimdi yapacağım
Bugün karataya başlayacağım için geç yapayım dedim, akşama kadar açıklayayım diye.
2 yumyrta ile salata
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
Üzerine bir bu kuruşu ile türk kahvesi i cecegim.
Yarım elma da ekleyeyim açık mayayim ilk gunden
Öğleye kadar idare eder mi bunlar seniafiyet olsun canım.
ben sabah geç kaldım.
400 ml bardağa süt koydum . açık süt. tam yağlı .
içine kahve attım. yarım tatlı kaşığı stevia
onu içtim.
işe gelince 1 greyfurt yedim.
aslında çocuklar iyi . ama kız gece yine kustu.Öğleye kadar idare eder mi bunlar seni
Nasıl oldun canim, çocuklar bugün nasıldı ?
Kızlaaarr hayırlı günler Beraat kandiliniz mübarek olsun, epeyce yoğun geçiyor günlerim okuyamadım sizi ama selam vereyim dedim sizleri ve düzenli beslenebilmeyi çok özledim, inşallah bugün düzen kuracağım, evimdeyim bana getirdim kaynanamı, sizi çok çok öpüyorum bir aksilik olmazsa Cuma'ya gelirim belki bildirim yapmaya![]()
Ben de fenayım. Duygusal yemek yeme hastalığım nüksetti. Dün canım sıkıldı ve kendimi yemeğe verdim. Yemek yemek hem bedenime hem ruhuma eziyet ediyor ama yine de yiyorum. Sabah mutsuz uyandım. Niyetliyim akşam 8’e kadar bir şey yiyemem zaten ama mesele bu değil. Bu yönümü sevmiyorum ve değiştiremiyorum da. Hiç keyfim yok. Bir kandil günü böyle mutsuz olmamalıydım diye düşünüyorum.
Allah hedeflerini tutturmayı nasip etsin canım.
hoş geldin . nasılsın . kızçen nasıl.