Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

of maşallah .
az öz ve sağlıklı
çok iyi
ara öğün yapmadın mı.
neler içtin dün
çay kahve vs
Dün sabah 9 ve öğlen 2 civarı birer bardak çay içtim onun dışında bir şey içmedim. Çayı zaten şekersiz içtiğim için pek yazmıyorum, kahve içersem onu yazıyorum.
 
Dün sabah 9 ve öğlen 2 civarı birer bardak çay içtim onun dışında bir şey içmedim. Çayı zaten şekersiz içtiğim için pek yazmıyorum, kahve içersem onu yazıyorum.
anladım canım .
ben de çayı şekersiz içiyorum .kahveyi de şekersiz içmeye başladım .
sabah beri gelince 2 bardak ada çayı
2 bardak yeşil çay içtim.
2 bardak da su
1 hurma ve 1 adet bisküvi yedim.
sanıyorum kahvaltım hafif kaldı.
 
@demirleke cim cevaplamamışım, evet dün ara öğün yapmadım ama ondan önceki dört gün neredeyse yemeğe ara vermedim diyebilirim. Midem artık yemeği kabul etmeyecek raddeye geldiği ve ben yemek yemekten tiksindiğim için ara öğün aklıma bile gelmedi.
Buraya yazdığım ilk mesajlarımdan birinde belirtmiştim yeme bozukluğu olan biriyim. Aslında bu yeme atakları bazan 15-20 gün hatta 1 ay sürdüğü bile olur, şükür buraya katıldığımdan beri üç defa yaşadım ilki 1 gün, ikincisi 2 gün sonuncusu 4 gün sürdü. Giderek artmış ama inşallah öyle değildir:)) hatta bir gün süreni saymaya bile gerek yok, herkeste olabiliyor o.
 

aşkım olur öyle şeyler bazı haftalar insan öyle oluyor burada herkes öyle o anlar geçiyor sadece dünyayı yemeden önce aklımıza gelmesiii
 
Ben sizler kadar sıvı tüketmiyorum sanırım. Sadece su içiyorum, bir bardak da kahvem olur ama neskafe değil türk kahvesi. Bitki çayı vs nadir içerim, çayı da güzel demlenirse içerim ama işyerinde bizim çaylar çok kötü:)
 
evet canım . benim de oluyor bu yeme ataklarım.
yazın daha az oluyor benim .
canını sıkma . kaldığın yerden devam canım .
 
evet canım . benim de oluyor bu yeme ataklarım.
yazın daha az oluyor benim .
canını sıkma . kaldığın yerden devam canım .
Evet ben de kaldığım yerden devam fikrini aşılamaya çalışıyorum kendime. Tamamen değişmek çok zor, değişemiyorum deyip salmaktansa dün dünde kaldı bugün yeniden başla diyorum kendime.
 
Özel sektör öyle maalesef. Yine yarım saatte evde olabiliyormuşsun, İstanbul’da değil miydin insanlar bir saatten önce evlerine varamıyorlar orda.

evet istanbul aşkım normalde yol 10 dk trafikle 15 20 dk oluyor servisle gidip geliyorum eve geçip sofra başına oturmam 19.00 buluyor yanii
 
evet istanbul aşkım normalde yol 10 dk trafikle 15 20 dk oluyor servisle gidip geliyorum eve geçip sofra başına oturmam 19.00 buluyor yanii
Allah kolaylık versin.
Ben o saate çok acıkmış oluyorum, yemeklere saldırabilirim:)) zaten 9 buçukta uykum geliyor bana uygun bir saat değil yani:))
 
Anladım canim.
Küçük bir ilçede yaşıyorum pazarda mevsiminde bile her zaman bulamıyorum
Ve çok severim
Bende alırım artik
Al tabii canım..hem sonuçta konserve değil dondurulmuş daha güvenilir..

Ya kac gundur inanilmaz bas agrisi cekiyorum neden acaba
geçmiş olsun canım.migren falan olmasın ya da gözlerde problem..ya da kızların dediği gibi sinüzit..
eferim bak ekmek azalmış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…