- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Dün sabah 9 ve öğlen 2 civarı birer bardak çay içtim onun dışında bir şey içmedim. Çayı zaten şekersiz içtiğim için pek yazmıyorum, kahve içersem onu yazıyorum.of maşallah .
az öz ve sağlıklı
çok iyi
ara öğün yapmadın mı.
neler içtin dün
çay kahve vs
anladım canım .Dün sabah 9 ve öğlen 2 civarı birer bardak çay içtim onun dışında bir şey içmedim. Çayı zaten şekersiz içtiğim için pek yazmıyorum, kahve içersem onu yazıyorum.
Canımcım yaa ben bu hafta kilo almış çıkacağım yarın da göreceğiz zaten. Çünkü 4 gün boyunca dünyayı yedim resmen, dün de yine depodan harcadım:) çok yediğim zaman buraya yazmana sebebim gerçekten liste yapamayacak kadar çok ve sık yemem, yani ne yediğimi hatırlamıyorum düşün artık. Yani dünkü menüye güvenme bu hafta en az 1 kilo aldım.
çok iyi canım .
akşam yemeğini keşke daha erkene çekebilsen . 19 da yediklerini 1 saat önce yeme imkanın yok değil mi.
Ben sizler kadar sıvı tüketmiyorum sanırım. Sadece su içiyorum, bir bardak da kahvem olur ama neskafe değil türk kahvesi. Bitki çayı vs nadir içerim, çayı da güzel demlenirse içerim ama işyerinde bizim çaylar çok kötü:)anladım canım .
ben de çayı şekersiz içiyorum .kahveyi de şekersiz içmeye başladım .
sabah beri gelince 2 bardak ada çayı
2 bardak yeşil çay içtim.
2 bardak da su
1 hurma ve 1 adet bisküvi yedim.
sanıyorum kahvaltım hafif kaldı.
Özel sektör öyle maalesef. Yine yarım saatte evde olabiliyormuşsun, İstanbul’da değil miydin insanlar bir saatten önce evlerine varamıyorlar orda.aşkım 18.30 çıkış saatim 7de evde oluyorum hemen yiyorum ki daha geç olmasın 18.00 gibi yeme şansımda olmuyor işyerinde
evet canım . benim de oluyor bu yeme ataklarım.@demirleke cim cevaplamamışım, evet dün ara öğün yapmadım ama ondan önceki dört gün neredeyse yemeğe ara vermedim diyebilirim. Midem artık yemeği kabul etmeyecek raddeye geldiği ve ben yemek yemekten tiksindiğim için ara öğün aklıma bile gelmedi.
Buraya yazdığım ilk mesajlarımdan birinde belirtmiştim yeme bozukluğu olan biriyim. Aslında bu yeme atakları bazan 15-20 gün hatta 1 ay sürdüğü bile olur, şükür buraya katıldığımdan beri üç defa yaşadım ilki 1 gün, ikincisi 2 gün sonuncusu 4 gün sürdü. Giderek artmış ama inşallah öyle değildir:)) hatta bir gün süreni saymaya bile gerek yok, herkeste olabiliyor o.
Evet ben de kaldığım yerden devam fikrini aşılamaya çalışıyorum kendime. Tamamen değişmek çok zor, değişemiyorum deyip salmaktansa dün dünde kaldı bugün yeniden başla diyorum kendime.evet canım . benim de oluyor bu yeme ataklarım.
yazın daha az oluyor benim .
canını sıkma . kaldığın yerden devam canım .
Evet ben de kaldığım yerden devam fikrini aşılamaya çalışıyorum kendime. Tamamen değişmek çok zor, değişemiyorum deyip salmaktansa dün dünde kaldı bugün yeniden başla diyorum kendime.
Özel sektör öyle maalesef. Yine yarım saatte evde olabiliyormuşsun, İstanbul’da değil miydin insanlar bir saatten önce evlerine varamıyorlar orda.
Allah kolaylık versin.evet istanbul aşkım normalde yol 10 dk trafikle 15 20 dk oluyor servisle gidip geliyorum eve geçip sofra başına oturmam 19.00 buluyor yanii
Al tabii canım..hem sonuçta konserve değil dondurulmuş daha güvenilir..Anladım canim.
Küçük bir ilçede yaşıyorum pazarda mevsiminde bile her zaman bulamıyorum
Ve çok severim
Bende alırım artik
geçmiş olsun canım.migren falan olmasın ya da gözlerde problem..ya da kızların dediği gibi sinüzit..Ya kac gundur inanilmaz bas agrisi cekiyorum neden acaba
eferim bak ekmek azalmışDün ki Menüm;
saat: 9.00
sandwiç ( domates salata peynir )
1 çay
saat: 12.50
çorba
1 dilim ekmek
saat: 16.00
1 filtre kahve
1 mini kek
saat: 19.00
yağsız makarna çeyrek porsiyon
2 kaşık kuru fasulye
yarım kase yoğurt
saat: 21.00
1 çay
ayyy . harika sersumcum.
sağol canım..aynen bayılırım ben de..ayyy . harika sersumcum.
çok hoş . afrikalı kadınları ben de çok seviyorum
bunların bibloları da var
çok güzel köşen
Evet canim çok güzel bir köşe olmuş.ayyy . harika sersumcum.
çok hoş . afrikalı kadınları ben de çok seviyorum
bunların bibloları da var
çok güzel köşen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?