ay cnim bilemiyorum nerden gelsi sinir oldum neyse buna da sukurbaş ağrılarının nedeni ne olabilir bilemiyorum. sinüzit olabilir mi ki.
elhamdüllilah hiç baş ağrısı çekmedim şu yaşıma kadar . Allah da çektirmesin . eşim çok yaşar baş ağrısını. sinizüti var
ah canimm benimmmm bende yeme bozuklugu olan biriyimmm 1 aydir duzeltmeye calisorim seni cok ama cok iyi anliyorum hayatimda ilk kez batti balik yan gder yapmamaya calisirum@demirleke cim cevaplamamışım, evet dün ara öğün yapmadım ama ondan önceki dört gün neredeyse yemeğe ara vermedim diyebilirim. Midem artık yemeği kabul etmeyecek raddeye geldiği ve ben yemek yemekten tiksindiğim için ara öğün aklıma bile gelmedi.
Buraya yazdığım ilk mesajlarımdan birinde belirtmiştim yeme bozukluğu olan biriyim. Aslında bu yeme atakları bazan 15-20 gün hatta 1 ay sürdüğü bile olur, şükür buraya katıldığımdan beri üç defa yaşadım ilki 1 gün, ikincisi 2 gün sonuncusu 4 gün sürdü. Giderek artmış ama inşallah öyle değildir:)) hatta bir gün süreni saymaya bile gerek yok, herkeste olabiliyor o.
off istanbulda yasam zor ben de anca aksam 8 de falan griordum eve ya da 9 a dogru ne kadar yogunmusum ya o gunlerdeÖzel sektör öyle maalesef. Yine yarım saatte evde olabiliyormuşsun, İstanbul’da değil miydin insanlar bir saatten önce evlerine varamıyorlar orda.
ne guzel bu kose sersumcum harika enm de sark odam var
Allah kolaylık versin.
Ben o saate çok acıkmış oluyorum, yemeklere saldırabilirim:)) zaten 9 buçukta uykum geliyor bana uygun bir saat değil yani:))
Al tabii canım..hem sonuçta konserve değil dondurulmuş daha güvenilir..
geçmiş olsun canım.migren falan olmasın ya da gözlerde problem..ya da kızların dediği gibi sinüzit..
eferim bak ekmek azalmış
Çok gecmiz olsun canim.ay cnim bilemiyorum nerden gelsi sinir oldum neyse buna da sukur
Ara ogun yapmamostim cnm hatta gec aciktim.oglen de cok guel yedim mercimek ama gelelelelim.ikindide pasta yedim yani aglayan pasta offff manti 4 kasik kardesim gelicek aksam yarin da kermes var 3 gundur kurtulamadim su sekerli seylerden ya
ah canimm benimmmm bende yeme bozuklugu olan biriyimmm 1 aydir duzeltmeye calisorim seni cok ama cok iyi anliyorum hayatimda ilk kez batti balik yan gder yapmamaya calisirum
off istanbulda yasam zor ben de anca aksam 8 de falan griordum eve ya da 9 a dogru ne kadar yogunmusum ya o gunlerde
teşekkür ederimgayet sağlıklı ve az beslenmişsin. ara öğün yapmadan sanıyorum. iyi gidiyorsun.
kaç kilosun canımcım.
ay cnim bilemiyorum nerden gelsi sinir oldum neyse buna da sukur
Ara ogun yapmamostim cnm hatta gec aciktim.oglen de cok guel yedim mercimek ama gelelelelim.ikindide pasta yedim yani aglayan pasta offff manti 4 kasik kardesim gelicek aksam yarin da kermes var 3 gundur kurtulamadim su sekerli seylerden ya
ah canimm benimmmm bende yeme bozuklugu olan biriyimmm 1 aydir duzeltmeye calisorim seni cok ama cok iyi anliyorum hayatimda ilk kez batti balik yan gder yapmamaya calisirum
off istanbulda yasam zor ben de anca aksam 8 de falan griordum eve ya da 9 a dogru ne kadar yogunmusum ya o gunlerde
Annemlerle biz de öyleyiz, çay saatleri normal bir öğün gibi oluyor maşallah:) kendi evin olunca kendi düzenin olur senin deay maalesef çok yiyici bir ailem olduğu için çay saatlerini bile es geçmiyoruz
ay evet teşekkür ederim cnm dikkate aldım aklıma sen geldin :)
ay harikaymışşşşşşş bende bayılırım böyle antika şeylere
tesekkur ederim cnimcimoyle yapayim bariÇok gecmiz olsun canim.
Sinuzut olabilir, devam ederse dr a git ,mutlaka
bana da iyi gelmiyor sekerim yukseliyor sanki ayca kayanim son kitabini okuyordum o da acikmadikca yaomayin ara ogun sizi daha cok yedirir diyordu ama bunyeye gore degisir sanirimteşekkür ederim
ara öğün yapmıyorum, bana iyi gelmiyor. günde 2 öğün yiyorum. birisinde tam sağlam yiyorum, diğerinde hafif yiyorum.
sabah 55,7 kg tartıldım.
inşallah ilk hedef 55 kg
Evet canim çok güzel bir köşe olmuş.
sağolun kızlar...ay harikaymışşşşşşş bende bayılırım böyle antika şeylere
Bence iyi kilo vermişsindir sen, sıkı diyet yapıyorsun maşallahbugünkü menüm
sabah:
şekersiz çay, kahve
öğlen:
260 gr tonbalığı
bir büyük salatalık
iki domates
ve baharat
akşam:
bir büyük greyfurt
gün boyunca şekersiz çay/kahve
akşam form çay
maalesef çok su içemedim
yarın tartı günümüz. heyecanlıyım.
diyetdaşım tartı bizden yana olsunokuyucuu
teşekkür ederim. sizlerden aldığım motivasyon ve güç sayesindeBence iyi kilo vermişsindir sen, sıkı diyet yapıyorsun maşallah
Annemlerle biz de öyleyiz, çay saatleri normal bir öğün gibi oluyor maşallah:) kendi evin olunca kendi düzenin olur senin de
bugünkü menüm
sabah:
şekersiz çay, kahve
öğlen:
260 gr tonbalığı
bir büyük salatalık
iki domates
ve baharat
akşam:
bir büyük greyfurt
gün boyunca şekersiz çay/kahve
akşam form çay
maalesef çok su içemedim
yarın tartı günümüz. heyecanlıyım.
diyetdaşım tartı bizden yana olsunokuyucuu
Harikasın canım bravo.Rumuz: okuyucuu
geçen hafta: 61.5 kg
bu hafta : 59.9 kg
fark :- 1.600 gr
yüzde : % 2.601
kızlar kesinlikle bu kadar fark olması regl den yoksa bana göre şuan 400 gr verdim :)
yine mutlu ediyor işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?