bimden aldım canım dondurulmuş evet..sağolBamya buzluktan mi canim
Afiyet olsun
Ben d gördüm ama almadım hiç. Yazın buzluga 5 poset koyuyorum yetiyor bize.bimden aldım canım dondurulmuş evet..sağol
Dün ki MENÜM;
Saat : 8.45
sandwiç (domates salata peynir )
2 çay
1 çay
400ml su
saat: 12.50
çorba
3 dilim ekmek
saat : 16.00
1 nescafe
saat : 19.00
sebzeli yarım ekmek dışardan sipariş verdim (mesaiyeye kaldığım için yoğurt yiyemedim
bimden aldım canım dondurulmuş evet..sağol
bim’den ben de aldım. hiç fena değildi. pakette irili ufaklı her boy var. temiz. biz sap kısmını kalem açar gibi soyarız, o kısmını soyunca tamamen hazır. hemen pişti. bitince gene alırım.Ben d gördüm ama almadım hiç. Yazın buzluga 5 poset koyuyorum yetiyor bize.
Bim de güzel oluyor mu
canım bizimkiler hiç sevmez..ben de bir tek kendim için koymuyorum buzluğa..biraz irice bimdeki ama ben sevdim..kolaylık sonuçtaBen d gördüm ama almadım hiç. Yazın buzluga 5 poset koyuyorum yetiyor bize.
Bim de güzel oluyor mu
Anladım canim.canım bizimkiler hiç sevmez..ben de bir tek kendim için koymuyorum buzluğa..biraz irice bimdeki ama ben sevdim..kolaylık sonuçta
günaydın bebişim.Gunaydin izlar nasilsiniz bakalim gununuz aydin olsun
Sabah
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi zeytinyagini yesilliklere doktum yedim
o çok güzel bi nostalji köşesinin resmini istiyorum . atmadın halaaaaaben de yapacağım en kısa sürede....
ayy gene hep beraber olduk regl desene.....ben de bugün oldum..
çok güzel benim de bir nostalji köşem var atayım bi ara size...
ekmek biraz fazla olmuş canım
ben de daha önce aldım. hatta kışın aldım yaptım.Ben d gördüm ama almadım hiç. Yazın buzluga 5 poset koyuyorum yetiyor bize.
Bim de güzel oluyor mu
gayet sağlıklı ve az beslenmişsin. ara öğün yapmadan sanıyorum. iyi gidiyorsun.bugün adet oldum. haliyle tüm vücudumda kırıklık, keyifsizlik, ve mide bulantısı var. bişey yiyesim gelmiyor.
sabah:
şekersiz çay, kahve
öğlen:
yulaflı, kırmızı biberli, naneli 250 gr yoğurt
bir büyük salatalık
yeşil elma
akşam:
285 gr yoğurt (bir kase)
iki havuç
sıcak çay içip televizyon izliycem.
yetmez diyetdaşım. daha sağlıklı beslenmeliyiz. ben iş yerine yemek götürmeye başlıyorum artık. ev yemeği olmasa da sağlıklı yiyecekler.
bim’den ben de aldım. hiç fena değildi. pakette irili ufaklı her boy var. temiz. biz sap kısmını kalem açar gibi soyarız, o kısmını soyunca tamamen hazır. hemen pişti. bitince gene alırım.
baş ağrılarının nedeni ne olabilir bilemiyorum. sinüzit olabilir mi ki.Ya kac gundur inanilmaz bas agrisi cekiyorum neden acaba
ben de yapacağım en kısa sürede....
ayy gene hep beraber olduk regl desene.....ben de bugün oldum..
çok güzel benim de bir nostalji köşem var atayım bi ara size...
ekmek biraz fazla olmuş canım
bugün adet oldum. haliyle tüm vücudumda kırıklık, keyifsizlik, ve mide bulantısı var. bişey yiyesim gelmiyor.
sabah:
şekersiz çay, kahve
öğlen:
yulaflı, kırmızı biberli, naneli 250 gr yoğurt
bir büyük salatalık
yeşil elma
akşam:
285 gr yoğurt (bir kase)
iki havuç
sıcak çay içip televizyon izliycem.
yetmez diyetdaşım. daha sağlıklı beslenmeliyiz. ben iş yerine yemek götürmeye başlıyorum artık. ev yemeği olmasa da sağlıklı yiyecekler.
bim’den ben de aldım. hiç fena değildi. pakette irili ufaklı her boy var. temiz. biz sap kısmını kalem açar gibi soyarız, o kısmını soyunca tamamen hazır. hemen pişti. bitince gene alırım.
Dünkü menüm:
7.15
1 muz
12.00
Bir tabak yeşil mercimekli erişte çorbası/yemeği
1 tutam maydanoz
17.45
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Canımcım yaa ben bu hafta kilo almış çıkacağım yarın da göreceğiz zaten. Çünkü 4 gün boyunca dünyayı yedim resmen, dün de yine depodan harcadım:) çok yediğim zaman buraya yazmana sebebim gerçekten liste yapamayacak kadar çok ve sık yemem, yani ne yediğimi hatırlamıyorum düşün artık. Yani dünkü menüye güvenme bu hafta en az 1 kilo aldım.ruheşim naptın sen nasıl durdun bunca şeyle
of maşallah .Dünkü menüm:
7.15
1 muz
12.00
Bir tabak yeşil mercimekli erişte çorbası/yemeği
1 tutam maydanoz
17.45
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
çok iyi canım .Dün ki Menüm;
saat: 9.00
sandwiç ( domates salata peynir )
1 çay
saat: 12.50
çorba
1 dilim ekmek
saat: 16.00
1 filtre kahve
1 mini kek
saat: 19.00
yağsız makarna çeyrek porsiyon
2 kaşık kuru fasulye
yarım kase yoğurt
saat: 21.00
1 çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?