- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Harikasın canım bravo.
Niye öyle diyorsun duraklama döneminden sonra ben bekliyordum açıkçası. Az yemene rağmen veremiyordun ama işte sonrasında verdin. Veremeyince veremedim diyorsun verince yine veremedim diyorsun ilahi
Rumuz: hayallperisi
Başlangıç tarihi: 16.mart.2018
Başlangıç kilo: 59
Geçen hafta kilo: 55.5
Bu hafta kilo: 56.0
Fark: =+ 500g
Yüzde: + % 0,900
Hedef: 54
Spor: yok
Yüzdeyi doğru mu hesapladım bilmiyorum ilk defa + olunca kafam karıştı:)
Tamam canim
Cani nasılsın peki,Kızlar hayırlı sabahlar, işe geldim bugün raporum bitince ama çok yorgunum
Kilo bildirimi yapayım hiç diyete dikkat etmedim yedim ama tempom verdirdi bana yinede
Başlangıç kilo : 69,5 kg
Hedef :66 kg
Önceki hafta : 66,6 kg
Bu hafta : 66,3 kg
Fark : - 300 gr
% : 0,450
Canım valla yorgunum baya, kaynanam da işte daha iyi çok şükür toparlanmaya çalışıyor, bugününe şükür, sizler nasılsınız yoğunluktan geçmişide okuyamıyorumCani nasılsın peki,
Kaynayan nasıl oldu ?
Sağol canım ama sen benden uzunsun muhtemelen. Gerçi ben bu kilodan da memnunum ama 2 kilo daha vermek istiyorum. En azından çok yediğim zamanlarda vicdan yapmamak için biraz daha vermem şart.ay 57 olsam iyi şuan ilk hedefim yaaa :) maşaallah ne güzelsinn
Iyi herkes canimCanım valla yorgunum baya, kaynanam da işte daha iyi çok şükür toparlanmaya çalışıyor, bugününe şükür, sizler nasılsınız yoğunluktan geçmişide okuyamıyorum
Kılın su an çok güzel canim.Sağol canım ama sen benden uzunsun muhtemelen. Gerçi ben bu kilodan da memnunum ama 2 kilo daha vermek istiyorum. En azından çok yediğim zamanlarda vicdan yapmamak için biraz daha vermem şart.
Evet aynen öyle, kendimi tanıyorum ipin ucu kaçıyor zaman zaman:) bir de ne istiyorum biliyor musun, ben tartı günleri sabah aç karna üzerimde hafif kıyafetlerle tartılıyorum. Ama aslında normal bir zamanda normal giysilerle de bu kiloyu görmek istiyorum. O yüzden de biraz daha vermem lazım.Kılın su an çok güzel canim.
Ama 2 kilo daha verirsen dediğin gibi ipin ucu kactaginda toparlamak daha kolay olur.
Güzel verdin canim sen, ben yerimde sayıyorum. Detoks felan mi yapsam.Evet aynen öyle, kendimi tanıyorum ipin ucu kaçıyor zaman zaman:) bir de ne istiyorum biliyor musun, ben tartı günleri sabah aç karna üzerimde hafif kıyafetlerle tartılıyorum. Ama aslında normal bir zamanda normal giysilerle de bu kiloyu görmek istiyorum. O yüzden de biraz daha vermem lazım.
Sağol canım ama sen benden uzunsun muhtemelen. Gerçi ben bu kilodan da memnunum ama 2 kilo daha vermek istiyorum. En azından çok yediğim zamanlarda vicdan yapmamak için biraz daha vermem şart.
rumuz: izole
başlangıç: 56,9 kg / 27.04.2018
spor: yok (başlıyorum)
diyet: düşük karbonhidratlı beslenme
geçen hafta: 56,9 kg
bu hafta: 55,7 kg
fark: -1200 gr
fark: % -2,11
canım 3 gün gönderemedim geçen hafta çünkü hastanedeydik ilçedeydik bu hafta gitti hep ama, adaptasyon sorunu yaşamasını istemiyorum rutini bozmamaya çalıştımIyi herkes canim
Bir sorun yok çok sukur.
Kaynanan da hemen toparlanır inşallah
Oğlunu kreş göndersin mi bu süreçte, evde yanında miydi ?
Senin menüleri tam hatırlayamadım okuyucu gibi sana da dikkat edeyimGüzel verdin canim sen, ben yerimde sayıyorum. Detoks felan mi yapsam.
Et neden yemiyorsun canımcım1.62 boyum aşkım. bende aynı düşüncedeyim 57 olmak istiyorum baıcam aynı durumdaysam ikinci hedefim 55 olacak daha aşağısı da kötü benim için et yemiyorum birde direncim düşük. en dip 55 benim için
diyettaşım harikasınnnn maşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?