- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Inşallah canim kısmet oluraynen cnim bnde hep bir cesit diyet yaomaya calisyorum ama yapamiyorum o yuzden en iyisi az az yiyim herseyden yiyim dedim
bnde evimi hep istedgim gbi boyamak dekore etmek istiyorum suan dogu grevinde oldgumuz icin ke di evimizde oturamiyoruz ama insallah yazin hayirlisiyla tayinimiz sonuvlanssin bnde demirleke gbi yapacagim
Ben acikirsam eger yarim kase yogurda yulaf katip yiyeegim.öğlen ne yiyeceksiniz
biz de 4-5 blok ötemizden aldık evimizi. belki 6-7 blok var arada.Inşallah canim kısmet olur
Bizi tercih dışı tekrar bulunduğumuz yere atama mi olunca, 1. Katında oturduğum binanın 4. Katını aldık. Aynı ev aynı dolaplar aynı düzen olunca hiç taşınmış gibi olmadım. Ben de dolapları boyayarak bir değişiklik yapmak istedim.
Benim cok samimi 4 komsum vardi. Onlardan da dolayi evimi cok seviyirdum. Ama 4 unun de tayini cikti gitti, yenilerle de onlar gibi uyum s aglayamadimbiz de 4-5 blok ötemizden aldık evimizi. belki 6-7 blok var arada.
ama aynı yön ve aynı taraf. ben de taşınmış gibi olmadım. odaların yerleri aynı oldu. bi tek büyük daire eskisine göre.
böyle iyi oluyor ama .yadırgamıyorsun demi.
Olumlu tarafı haki perde mobilya hiçbir masraf olmuyor, herşey aynı olduğundan uyuyorbiz de 4-5 blok ötemizden aldık evimizi. belki 6-7 blok var arada.
ama aynı yön ve aynı taraf. ben de taşınmış gibi olmadım. odaların yerleri aynı oldu. bi tek büyük daire eskisine göre.
böyle iyi oluyor ama .yadırgamıyorsun demi.
of of. biliyorum.Benim cok samimi 4 komsum vardi. Onlardan da dolayi evimi cok seviyirdum. Ama 4 unun de tayini cikti gitti, yenilerle de onlar gibi uyum s aglayamadim
Evim 7 senelik bir bina 165 metre site içinde. Sağlık ocağı, bim a101 şok gibi marketlere 50 metr uzaklıkta, site icinde
Ama insanı evini sevdiren komsulariymis , yakında ailen de olmayınca.
heee. bizim hepsi değişti hemen hemen .Olumlu tarafı haki perde mobilya hiçbir masraf olmuyor, herşey aynı olduğundan uyuyor
Gerilerde kalmış tekrar paylaşayımmm
Dün ki MENÜM;
Saat : 8.45
sandwiç (domates salata peynir )
2 çay
1 çay
400ml su
saat: 12.50
çorba
3 dilim ekmek
saat : 16.00
1 nescafe
saat : 19.00
sebzeli yarım ekmek dışardan sipariş verdim (mesaiyeye kaldığım için yoğurt yiyemedim
Canim akşamki yarım ekmek bozmuş olayıGerilerde kalmış tekrar paylaşayımmm
Dün ki MENÜM;
2 çay
1 çay
400ml su
çorba
3 dilim ekmek
1 nescafe
sebzeli yarım ekmek dışardan sipariş verdim (mesaiyeye kaldığım için yoğurt yiyemedim
Inşallah canim kısmet olur
Bizi tercih dışı tekrar bulunduğumuz yere atama mi olunca, 1. Katında oturduğum binanın 4. Katını aldık. Aynı ev aynı dolaplar aynı düzen olunca hiç taşınmış gibi olmadım. Ben de dolapları boyayarak bir değişiklik yapmak istedim.
ne guzel yapmissin cnimInşallah canim kısmet olur
az yemişsin sanki şekercim.
Canim akşamki yarım ekmek bozmuş olayı
Aslında 4 te yaptığın ara o gunu biraz iyi yapsan
2 hurma
2 kayısı
Yulafli yuogyrt gibi akşam çok yememe engel olur,
Olsun canim. Önümüzdeki hafta dengelersinKizlar bnde dun kardesim bugun arkadasim ve annesi geldi elimden geleni yapiyorum ama kaciyor yarin da yine kardesm arkadaslariyla gelicek pofffff elimden geleni yapiorum ama kalanlari hemen buzluga kaldiriorum
bir de sabah kendim yaptığım çikolatalardan yedim .
ablam geçen yıl yapmıştı. onda yemiştim.
tarifi
1 dolu y.k. hindistan cevizi yağı
1 paket kakao
1 tatlı kaşığı stevia
hepsi bulamaç yapılır
kalıba konur.
buzdolabında 1 saat kadar kalınca yenilebilir .
ben ertesi gün yedim. unutmuşum.
harika oldu.her gün yiyorum 1-2 tane.
resim atayım bir de.
sağlıklı mı sağlıksız mı bu tarif bilemedim ama market çikolatasından iyidir diye düşündüm ve tadını çok sevdim.
ben de yapacağım en kısa sürede....
çikolatam bu. yumuşak bi şey değil . sert . donuyor çünkü buzdolabında. ama ağzına atınca hemen eriyor
ayy gene hep beraber olduk regl desene.....ben de bugün oldum..regl günleri için iyi.
ben de pazartesi akşamı oldum. hiç farketmedim . tarihi yine unutmuşum zaten . mide sıkıntısı yüzünden sinir de yapamadım. hiç anlamadım bu ay inan . daha var sanıyordum .
çok güzel benim de bir nostalji köşem var atayım bi ara size...dün konsolun üzerine resimlerimi taktım.
eşime vermiştim çerçevelettir diye.
sağ olsun yaptırmış . onu da ekleyeyim.
ekmek biraz fazla olmuş canımGerilerde kalmış tekrar paylaşayımmm
Dün ki MENÜM;
2 çay
1 çay
400ml su
çorba
3 dilim ekmek
1 nescafe
Bamya buzluktan mi canimselam kızlar...
sabah
kaysı yumurta
çavdar ekmeği
öğlen
yayla çorbası
3 köfte
2 kaşık kısır
yoğurt
akşam
şehriye çorbası
bamya
2 köfte
1 dilim çavdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?