Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Inşallah canim kısmet olur
Bizi tercih dışı tekrar bulunduğumuz yere atama mi olunca, 1. Katında oturduğum binanın 4. Katını aldık. Aynı ev aynı dolaplar aynı düzen olunca hiç taşınmış gibi olmadım. Ben de dolapları boyayarak bir değişiklik yapmak istedim.

biz de 4-5 blok ötemizden aldık evimizi. belki 6-7 blok var arada.
ama aynı yön ve aynı taraf. ben de taşınmış gibi olmadım. odaların yerleri aynı oldu. bi tek büyük daire eskisine göre.
böyle iyi oluyor ama .yadırgamıyorsun demi.

Benim cok samimi 4 komsum vardi. Onlardan da dolayi evimi cok seviyirdum. Ama 4 unun de tayini cikti gitti, yenilerle de onlar gibi uyum s aglayamadim

Evim 7 senelik bir bina 165 metre site içinde. Sağlık ocağı, bim a101 şok gibi marketlere 50 metr uzaklıkta, site icinde

Ama insanı evini sevdiren komsulariymis , yakında ailen de olmayınca.

Olumlu tarafı haki perde mobilya hiçbir masraf olmuyor, herşey aynı olduğundan uyuyor

of of. biliyorum.
ben de yeni taşındığım yerden kimse ile görüşmedim. pek hoşuma gitmedi tavırları.
anlaşabileceğim kimse yok sanki.
eski komşuların oraya gidiyorum her zaman. oradaki parka. dün de gittim . 5 den akşam ezanına kadar . tanıdık çok fazla. komşuluk güzeldi orada. park arkadaşlıkları da oluyor illa ki.
haklısın

Olumlu tarafı haki perde mobilya hiçbir masraf olmuyor, herşey aynı olduğundan uyuyor
heee. bizim hepsi değişti hemen hemen .
mutfağı falan yeniden yaptırdık. salonun halıları koltukları değişti. balkonu kapattırdık . masraf çok oldu. ama kendi evimiz . bizim binalar 10 yıllık.

Gerilerde kalmış tekrar paylaşayımmm

Dün ki MENÜM;
Saat : 8.45
sandwiç (domates salata peynir )
2 çay

1 çay
400ml su

saat: 12.50
çorba
3 dilim ekmek

saat : 16.00
1 nescafe

saat : 19.00
sebzeli yarım ekmek dışardan sipariş verdim (mesaiyeye kaldığım için yoğurt yiyemedim

az yemişsin sanki şekercim.

Canim akşamki yarım ekmek bozmuş olayı
Aslında 4 te yaptığın ara o gunu biraz iyi yapsan
2 hurma
2 kayısı
Yulafli yuogyrt gibi akşam çok yememe engel olur,

ne guzel yapmissin cnim

1 dili ekmekle kaymak yedim.
Şimdi yeşil çay demledimm bir kayısı kuruşu ile icecegim

Akşama kofte yapacağım bir dilim ekmekle bol salatayla yerim .

ben de kıymalı sebze yemeği yedim öğlende
şimdi süt ile kahve yaptım içiyorum.
yemeğim büyük 800 ml kavanozdaydı. akşam pişirdim , kaynar kaynar kavanoza koydum. öğlen açamadım. vakumlanmış.

şükür doydum

az yemişsin sanki şekercim.

nasıl yediğimin farkında olmuyorum bazen acıkmayarak geçirdim günü ama yinede vermiş hissetmiyorum.

Canim akşamki yarım ekmek bozmuş olayı
Aslında 4 te yaptığın ara o gunu biraz iyi yapsan
2 hurma
2 kayısı
Yulafli yuogyrt gibi akşam çok yememe engel olur,

evet canım mantıklı akşamları zaten sadece yoğurt yiyorum dün mesaideyim diye kötü oldu bu durum bu akşam yine yoğurtla bitircem

Kizlar bnde dun kardesim bugun arkadasim ve annesi geldi elimden geleni yapiyorum ama kaciyor yarin da yine kardesm arkadaslariyla gelicek pofffff elimden geleni yapiorum ama kalanlari hemen buzluga kaldiriorum

çikolatam bu. yumuşak bi şey değil . sert . donuyor çünkü buzdolabında. ama ağzına atınca hemen eriyor
ben de yapacağım en kısa sürede....
regl günleri için iyi.
ben de pazartesi akşamı oldum. hiç farketmedim . tarihi yine unutmuşum zaten . mide sıkıntısı yüzünden sinir de yapamadım. hiç anlamadım bu ay inan . daha var sanıyordum .
ayy gene hep beraber olduk regl desene.....ben de bugün oldum..

dün konsolun üzerine resimlerimi taktım.
eşime vermiştim çerçevelettir diye.
sağ olsun yaptırmış . onu da ekleyeyim.
çok güzel benim de bir nostalji köşem var atayım bi ara size...

ekmek biraz fazla olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…