Canım çok geçmiş olsun bu ara salgın var yinemerhaba kızlar ben misafir falan derken gelemedim diyordum ama daha kötüsü hastalıklarla savaşıyorum 2 gündür evde hepimiz sırayla ishal kusma vs hasta olduk mideler havada geziyoruz 2 gün önce ufaklık ishaldi dün büyük olan sürekli istifra etti ben 2 gündür öyleydim bu sabahta eşim geçten geçe işe zor gitti doktora gittik tahliller temiz çıkıyor hiç birşey anlamadım bu işten şimdide yatıyorum toparlamaya çalışıyorum çocuklar hasta olunca kendimi bilemedim kilo aldım diyordum ama mide tamamen boş olunca aldığımı bile göstermiyorum :)
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç tarihi 20 eylül
başlangıç kilom 86
geçen hafta 75,3
güncel kilom 75,2
fark -100 g
yüzde 0,132
benimki vermek sayılmaz umarım siz vermişsinizdir ben haftaya verecem inşallah
merhaba kızlar ben misafir falan derken gelemedim diyordum ama daha kötüsü hastalıklarla savaşıyorum 2 gündür evde hepimiz sırayla ishal kusma vs hasta olduk mideler havada geziyoruz 2 gün önce ufaklık ishaldi dün büyük olan sürekli istifra etti ben 2 gündür öyleydim bu sabahta eşim geçten geçe işe zor gitti doktora gittik tahliller temiz çıkıyor hiç birşey anlamadım bu işten şimdide yatıyorum toparlamaya çalışıyorum çocuklar hasta olunca kendimi bilemedim kilo aldım diyordum ama mide tamamen boş olunca aldığımı bile göstermiyorum :)
geçmiş olsun canım . Allah şifa versin .Canım valla yorgunum baya, kaynanam da işte daha iyi çok şükür toparlanmaya çalışıyor, bugününe şükür, sizler nasılsınız yoğunluktan geçmişide okuyamıyorum
canım geçmiş olsun . geçen hafta biz de öyleydik. Allah şifa versinmerhaba kızlar ben misafir falan derken gelemedim diyordum ama daha kötüsü hastalıklarla savaşıyorum 2 gündür evde hepimiz sırayla ishal kusma vs hasta olduk mideler havada geziyoruz 2 gün önce ufaklık ishaldi dün büyük olan sürekli istifra etti ben 2 gündür öyleydim bu sabahta eşim geçten geçe işe zor gitti doktora gittik tahliller temiz çıkıyor hiç birşey anlamadım bu işten şimdide yatıyorum toparlamaya çalışıyorum çocuklar hasta olunca kendimi bilemedim kilo aldım diyordum ama mide tamamen boş olunca aldığımı bile göstermiyorum :)
Ay ben hiç böyle şeyler yapmıyorum yaa. Gaza geldim ben de yapacağım. Chia tohumu ve yulaf ezmesini nerden alacağım? Konuya o kadar yabancıyım:)))
öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 çorba kaşığı kuru üzüm
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
400 ml süt
Ay ben hiç böyle şeyler yapmıyorum yaa. Gaza geldim ben de yapacağım. Chia tohumu ve yulaf ezmesini nerden alacağım? Konuya o kadar yabancıyım:)))
öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı kuru üzüm
400 ml süt
iyi de içim bomboş aslında almıştım şimdilik bunu koruyalım bari :)100 gr 100gr dır canım moral bozmak yok almak tan iyidir
Ahh ahh hep kalbimdesiniz de fırsat bulamadım bide telefon bozuldu tam oldugeçmiş olsun cnm bende nerelerde diyecektimm :)
inşallah canım bende bunları yapıyorumcanım geçmiş olsun . geçen hafta biz de öyleydik. Allah şifa versin
çocukları vs doktora götürmeadik .
salgın vardı zaten
yemediler pek bi şey . su içtiler sık sık . öyle öyle 4-5 güne atlattılar .
benim ve eşimin daha hızlı geçti şükür .
size de acil şifalar arkadaşım. su içini bol bol . patettas haşlama. pirinç lapası muz leblebi. yiyin
sağolun kızlar herşeyin başı sağlık gerçekten
benim mide hassas hiç bunları kaldırmaz ben bu sabah çok açtım biraz kendimi iyi hissedince 4 kare dilim tam tahıl ekmek ve beyaz peynir yedim sıcaktı ekmek kendimi tutamadım şimdi de Nescafe içiyorum birazdan Ihlamur ve karpuza sıra gelir bugün midem hassas olsada birşeyler yiyebiliyorum çok şükür
öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı kuru üzüm
400 ml süt
canım 101 lere geldi chia tohumu yulaf ezmesi keten tohumu.Ay ben hiç böyle şeyler yapmıyorum yaa. Gaza geldim ben de yapacağım. Chia tohumu ve yulaf ezmesini nerden alacağım? Konuya o kadar yabancıyım:)))
ben yapıyorum . elma yoğurt . kuru üzüm. chia . keten tohumu. elime ne geçerse koyarım. kuru üzüm.Aslında birşeyleri karıştırıp yeme konusunda ilerleme kaydettim:) iki akşamdır yediğim bir kase yoğurt ve bir haşlanmış yumurta dediğim aslında yumurtayı yoğurun içine doğradım bir tatlı kaşığı nane ve bir tatlı kaşığı pul biber koyarak tükettim gayet güzeldi. Hatta öğlen yine yapacağım:) biraz da tuz koysam daha lezzetli olurdu ama koymadım. Bir de elma ve yoğurt denmişti ama ona daha cesaret edemedim:)
canım miden hassas ise dikkat et . az az ye . geçmiş olsun tekrar canım benimbenim mide hassas hiç bunları kaldırmaz ben bu sabah çok açtım biraz kendimi iyi hissedince 4 kare dilim tam tahıl ekmek ve beyaz peynir yedim sıcaktı ekmek kendimi tutamadım şimdi de Nescafe içiyorum birazdan Ihlamur ve karpuza sıra gelir bugün midem hassas olsada birşeyler yiyebiliyorum çok şükür
Yulaf kepeği ise dediğin ondan almışım:) metroda vardır bir bakayımcanım 101 lere geldi chia tohumu yulaf ezmesi keten tohumu.
marketlerde bulabilirsin . başka marketlerde de satılıyor . miggros da da var
Meyveli yoğurt pek sevmem ben o yüzden o kadar karıştırmaya cesaret edemedim:)ben yapıyorum . elma yoğurt . kuru üzüm. chia . keten tohumu. elime ne geçerse koyarım. kuru üzüm.
yani gayet de güzel oluyor. meyveli yoğurt gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?