Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım çok geçmiş olsun bu ara salgın var yine

geçmiş olsun cnm bende nerelerde diyecektimm :)

canım geçmiş olsun . geçen hafta biz de öyleydik. Allah şifa versin
çocukları vs doktora götürmeadik .
salgın vardı zaten
yemediler pek bi şey . su içtiler sık sık . öyle öyle 4-5 güne atlattılar .
benim ve eşimin daha hızlı geçti şükür .
size de acil şifalar arkadaşım. su içini bol bol . patettas haşlama. pirinç lapası muz leblebi. yiyin

öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 çorba kaşığı kuru üzüm
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
400 ml süt
Ay ben hiç böyle şeyler yapmıyorum yaa. Gaza geldim ben de yapacağım. Chia tohumu ve yulaf ezmesini nerden alacağım? Konuya o kadar yabancıyım:)))

öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı kuru üzüm
400 ml süt
Ay ben hiç böyle şeyler yapmıyorum yaa. Gaza geldim ben de yapacağım. Chia tohumu ve yulaf ezmesini nerden alacağım? Konuya o kadar yabancıyım:)))

Aslında birşeyleri karıştırıp yeme konusunda ilerleme kaydettim:) iki akşamdır yediğim bir kase yoğurt ve bir haşlanmış yumurta dediğim aslında yumurtayı yoğurun içine doğradım bir tatlı kaşığı nane ve bir tatlı kaşığı pul biber koyarak tükettim gayet güzeldi. Hatta öğlen yine yapacağım:) biraz da tuz koysam daha lezzetli olurdu ama koymadım. Bir de elma ve yoğurt denmişti ama ona daha cesaret edemedim:)

inşallah canım bende bunları yapıyorum

N nnnadal çum çok geçmiş olsun, sağlık gibisi yok.. tez zamanda şifa diliyorum
sağolun kızlar herşeyin başı sağlık gerçekten

öğlen yemeğim
1 büyük muz
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı kuru üzüm
400 ml süt
benim mide hassas hiç bunları kaldırmaz ben bu sabah çok açtım biraz kendimi iyi hissedince 4 kare dilim tam tahıl ekmek ve beyaz peynir yedim sıcaktı ekmek kendimi tutamadım şimdi de Nescafe içiyorum birazdan Ihlamur ve karpuza sıra gelir bugün midem hassas olsada birşeyler yiyebiliyorum çok şükür

canım 101 lere geldi chia tohumu yulaf ezmesi keten tohumu.
marketlerde bulabilirsin . başka marketlerde de satılıyor . miggros da da var

ben yapıyorum . elma yoğurt . kuru üzüm. chia . keten tohumu. elime ne geçerse koyarım. kuru üzüm.
yani gayet de güzel oluyor. meyveli yoğurt gibi.

canım miden hassas ise dikkat et . az az ye . geçmiş olsun tekrar canım benim

Kizlar inanilmaz yogun bir gun geciriorum kilo bldirimi yapip cikacagim canlarim gecmise soyle bir goz attim masallah herkese
Rumiz aaadddaaa
Gecen hafta 63.8
Bu hafta 64.0
Fark +200 gram
Yuzde 0.01
Spor var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…