yediklerin bana çok az geldi doyduysan helal olsun sanırım en açınız benim ben doymuyorum bide emziriyorum ya içim kazınıyor sankiBugünkü menüm:
9.00
2 kare dilim çavdar ekmeği
10 zeytin
2 üçgen peynir
2 ceviz
2-3 tatlı kaşığı kadar kurutulmuş domates ezmesi
Yumurtalı piyaz
Domates-salatalık
Çay
13.30
2 bardak süte;
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı kuru üzüm
2 yemek kaşığı ceviz
1 muz doğrayıp yedim:)
16.00
1 tane yaprak sarması
16.30
Türk kahvesi
20.30
Bir sarma daha yedim:)
22.30
5-6 çilek
Arada çay da içtim
maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim az öz yerinde olmuşöğlen yemeğinden sonra:
bir muz
bir kase fındık ve yer fıstığı (bu fazladan oldu aslında)
akşam:
haşlanmış tavuk
yanında haşlanmış soğan ve havuç.
10 tane yenidünya meyvesi (malta eriği)
bugün yemek konusunda toparlandım çok şükür
akşamüstü de ufak bir yürüyüş yaptım.
Misafirim geleceği için akşam öğünüm olmadı maalesef, ikram saatinde de saat çok geç olmuştu yemek istemedim. Şu an aç mıyım açım evet ama yemeklere saldıracak kadar değil:)yediklerin bana çok az geldi doyduysan helal olsun sanırım en açınız benim ben doymuyorum bide emziriyorum ya içim kazınıyor sanki
ellerine sağlık canım..1. mizi ve herkesi kutlarım...
Bizim ekipte genelde böyle oluyor1. olan haftaya mortingen
cezan liste yapacak birini bulamayınca listeyi yapmak olacak şekerim
ficanscım nerelerdesin cumadan cumaya gelir oldun..özlettin kendini
Eki Görüntüle 2143713 Eki Görüntüle 2143714 1.si diyet 2. si normal
1. sini teflonda kızarttım 2. sini önce un sonra yumurta sonra da kırılmış cornflakes e batırıp yağda kızarttım..enfes oldu
Ortası Kaşarlı Tavuk Köftesi
1 parça tavuk göğsü
4 kaşık zeytin yağı
karabiber,toz kırmızı biber
kimyon kekik tuz
3 diş sarımsak
köfte adedi kadar küp kesilmiş kaşar
tavuk göğsü doğranıp sarımsaklarla beraber rondodan geçirilir
sonrasında 2 kaşık z.yağı ve tüm baharatlarla yoğrulup ceviz büyüklüğünde çift sayıda toplar hazırlanır
resimlerdeki gibi elimizde bulunan küçük bir kavanoz kapağına streç film konulup
önce 1 top köfte elimizle yayılıp arasına kaşar konulup üstüne diğer top köfteyle bastırılıp düzeltilip ters çevrilip çıkarılır.
kalan 2 kaşık z.yağıyla teflon tavada arkalı önlü pişirilip servis edilir .
Afiyet olsun
canim benim asil ben yanlis yapiyorum yemek pisirmem lazim dun yemek olana kadar bunlari atistirinca doymusum benm mndan snra mutlaka evimde yemek olmasi lazim ki su atistirmaliklardan kurtulayimafiyet olsun canım ben sizin gibi böyle menüler yapamıyorum evde düzenli yemek yiyen 2 çocuk ve eşim var eğer yaptığım yemekten kendim yemezsem çocuğa bu evde pişen her yemek yenecek diyemem eşime ben yemem ama yemek bitene kadar aynı yemekleri ye diyemem o yüzden her yaptığımdan azar azar yemeye çalışıyorum zaten ramazanda karatay yapmayı planlıyorum ama karatayda bilmediğim şeyler var senden yardım isteyeceğim
afiyet olsun cnim islerini halledebilmissin cok guzelGünaydın kızlar
Dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabah pastırmalı yumurta az ekmek peynir zeytin domates biber
Arada 1 yerli muz
Öğleden sonra mantar sote salata yemek üstüne kuru üzüm ve çikolata
Yürüyüş yapamadım buzdolabını temizledim bir de mutfak sandalyelerini ve masasını ayaklarını 4 makine çamaşır yıkandı asıldı yorulmuşum
Sende halsizlk mi var cnim grip gbi bisey mi yoksasabah:
şekersiz çay/kahve
öğlen:
3 yumurta, sahanda.
1 kaşık pul biber
11 dilim salatalık
5 cherry domates
susuzum, su içemedim.
akşama ne yiyeceğim acaba. tatsızlık, keyifsizlik aynen devam.
Adacım Allah kabul etsin ama benim bildiğim pazar tek oruç tutulmuyor, sen yine de bir araştır yanlış bilgilendirmeyeyim.Bugun evdeyken oruc tutayim dedim kizlae sahurda
1 dilim ekmek
2 dilim pwynir
5 zeytin
1 kasik acuka
Yesillik yedim
çok teşekkür ederim ilgin içinSende halsizlk mi var cnim grip gbi bisey mi yoksa
aslinda cuma tek tutulmuyor cnim bizim bayramimiz oldgu icin pazar tutulmamasinin sebebi hrisiyanlara benzememek olablir ama mekruh degil cnku daha yeni fikih dersinde anlatmistim:):)Adacım Allah kabul etsin ama benim bildiğim pazar tek oruç tutulmuyor, sen yine de bir araştır yanlış bilgilendirmeyeyim.
rica ederim cnim eger biseyler ust uste gekiyorsa bil ki iyi seyler de kapidadirçok teşekkür ederim ilgin için
iş, aile, özel hayat, hepsinde birden canımı sıkan şeyler üstüste gelişti, aşırı keyifsizlik yaptı canım. burda sizden motivasyon almasam çoktan sağlık da elden giderdi.
ayyy inşallah öyledirrica ederim cnim eger biseyler ust uste gekiyorsa bil ki iyi seyler de kapidadir
Canim benimde yemek yapacak kimse olmazsa eminim kendim için bende yemek yapmazdım sen yine iyisin ben ocak bile kullanmaz tost makinesi ile yasardimcanim benim asil ben yanlis yapiyorum yemek pisirmem lazim dun yemek olana kadar bunlari atistirinca doymusum benm mndan snra mutlaka evimde yemek olmasi lazim ki su atistirmaliklardan kurtulayim
Karatay konusuna gekince tabiki yardimci olurum zira butun kitaolarini okudum:):)
afiyet olsun cnim islerini halledebilmissin cok guzel
Ben cuma cumartesi ve pazar tek tutulmuyor diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin canımaslinda cuma tek tutulmuyor cnim bizim bayramimiz oldgu icin pazar tutulmamasinin sebebi hrisiyanlara benzememek olablir ama mekruh degil cnku daha yeni fikih dersinde anlatmistim:):)
rica ederim cnim eger biseyler ust uste gekiyorsa bil ki iyi seyler de kapidadir
evet cnim o yuzden ben diyette degilim diorum ke dime degiliz zaten karnimiz doyurup kalkiyoruzsizce de diyette olmak kendi kendinle bir psikolojik savaş değil mi hanımlar.
açım. aç hissediyorum. sağlıklı bişeyler yedim, su da içtim. ama açlık hissi geçmedi.
kendime dedim ki surat asmak yok
keyfim yerine gelsin diye kuaföre gideceğim.
ardından yürüyüş yapacağım
aslinda mantikli cnim diorum ya dger dinlere benzememk icin mantikli ama gecen fikih dersinde sadece cuma diyordu bnm de ordan aklimda kalmis uyarin icin sagol canim benim yarin da tutarim olmazsaBen cuma cumartesi ve pazar tek tutulmuyor diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?