Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yediklerin bana çok az geldi doyduysan helal olsun sanırım en açınız benim ben doymuyorum bide emziriyorum ya içim kazınıyor sanki

maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim az öz yerinde olmuş

yediklerin bana çok az geldi doyduysan helal olsun sanırım en açınız benim ben doymuyorum bide emziriyorum ya içim kazınıyor sanki
Misafirim geleceği için akşam öğünüm olmadı maalesef, ikram saatinde de saat çok geç olmuştu yemek istemedim. Şu an aç mıyım açım evet ama yemeklere saldıracak kadar değil:)

Emzirirken acıkman normal hatta bebek çok emiyorsa gece kalkıp yemek yerdim ben. Sonuçta emzirirken kalori yakıyorsun o yüzden sen kendini bizle kıyaslama

Bu hafta çok koşturmacalı geçti kimlik işleri vardı nüfusta sistem çöktüğü için 2 .güne de sarktı yorulduk ama hallettik hastaneye gitmiştim 1 günde öyle işte canım

Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım

Günaydın kızlar

Dünkü menümü yazayım unutmadan

Sabah pastırmalı yumurta az ekmek peynir zeytin domates biber

Arada 1 yerli muz

Öğleden sonra mantar sote salata yemek üstüne kuru üzüm ve çikolata

Yürüyüş yapamadım buzdolabını temizledim bir de mutfak sandalyelerini ve masasını ayaklarını 4 makine çamaşır yıkandı asıldı yorulmuşum

canim benim asil ben yanlis yapiyorum yemek pisirmem lazim dun yemek olana kadar bunlari atistirinca doymusum benm mndan snra mutlaka evimde yemek olmasi lazim ki su atistirmaliklardan kurtulayim
Karatay konusuna gekince tabiki yardimci olurum zira butun kitaolarini okudum:):)

afiyet olsun cnim islerini halledebilmissin cok guzel

sabah:
şekersiz çay/kahve

öğlen:
3 yumurta, sahanda.
1 kaşık pul biber
11 dilim salatalık
5 cherry domates

susuzum, su içemedim.

akşama ne yiyeceğim acaba. tatsızlık, keyifsizlik aynen devam.

Sende halsizlk mi var cnim grip gbi bisey mi yoksa
çok teşekkür ederim ilgin için

iş, aile, özel hayat, hepsinde birden canımı sıkan şeyler üstüste gelişti, aşırı keyifsizlik yaptı canım. burda sizden motivasyon almasam çoktan sağlık da elden giderdi.

Adacım Allah kabul etsin ama benim bildiğim pazar tek oruç tutulmuyor, sen yine de bir araştır yanlış bilgilendirmeyeyim.
aslinda cuma tek tutulmuyor cnim bizim bayramimiz oldgu icin pazar tutulmamasinin sebebi hrisiyanlara benzememek olablir ama mekruh degil cnku daha yeni fikih dersinde anlatmistim:):)

rica ederim cnim eger biseyler ust uste gekiyorsa bil ki iyi seyler de kapidadir

sizce de diyette olmak kendi kendinle bir psikolojik savaş değil mi hanımlar.

açım. aç hissediyorum. sağlıklı bişeyler yedim, su da içtim. ama açlık hissi geçmedi.

kendime dedim ki surat asmak yok

keyfim yerine gelsin diye kuaföre gideceğim.

ardından yürüyüş yapacağım

Canim benimde yemek yapacak kimse olmazsa eminim kendim için bende yemek yapmazdım sen yine iyisin ben ocak bile kullanmaz tost makinesi ile yasardim

Ben cuma cumartesi ve pazar tek tutulmuyor diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin canım

merhaba kızlar nasılsınız haftasonu olunca bildiğiniz yazamıyorum buraya ama çok abartmadım sadece su içemiyorum şu ara ... bugün ;

saat : 10.45

klasik kahvaltı mükemmeldi yeşilliğin içinde bayağı yedim

saat: 15.00
1 türk kahvesi

saat : 18.30
2 kaşık yağsız makarna
1 biber dolması
1 kase pulbiberli yoğurt

bugün biraz çoştum sanırım ama haftasonları tutulmuyor maalesef yaaa haftalık 1nciliğinin vermiş olduğu hediye olsundu bu da :)

evet cnim o yuzden ben diyette degilim diorum ke dime degiliz zaten karnimiz doyurup kalkiyoruz

Ben cuma cumartesi ve pazar tek tutulmuyor diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin canım
aslinda mantikli cnim diorum ya dger dinlere benzememk icin mantikli ama gecen fikih dersinde sadece cuma diyordu bnm de ordan aklimda kalmis uyarin icin sagol canim benim yarin da tutarim olmazsa

Iftarda kendime yemek yaptim yillar sonra:):)
Firinda ma tarli tavuk ama az yedim
2 kasik bulgur
2 kasik da yigurt yogurdum cok guzel olmustu kizlar bununla ilgili bisey sorcam size sutu cok kaynatinca cok guzel yogurt oluyor ama o zaman da vitamini oluyor diyorlar ama bn en cok ole seviorum napsam sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…