Hoşbuldum canım, sorma kv lere çeşit çeşit yemek yaptım ve kısmadanda yedim ama uykusuz ve yorgun olunca almamışım çok şükür, şuan kendimi iyi hisediyorum 66 bana göre ideal hem direncim düşmüyor kansızlık var bende çünkü hemde kendimi hafif rahat hissediyorum ama 1,5 kilo alsam hemen karnım çatlayacak gibi oluyor pantolonlar daralıyor, ramazan da geliyor geçen yıl 2 kg vermiştim inşallah bu yılda almam veririmgünaydın.
sabah:
2 sade tüek kahvesi
balık yağı
öğlene kadar bikaç fincan daha çay-kahve içerim.
Svltr hoşgeldin. kilo almamana sevindim.
kv dem yaşı gençEvet canım doğru, birde kv kaç yaşında bilmiyorum ama benimki çok mütevazi öyle ev için bişey de pek alıncak gibi değil ev de kendi düzeni var zztenn, bide eşim geç evlenmiş ya kv nin tüm beyaz eşyasını diğer eşyasını dizmiş zaten küçük ev aletlerine kadar bana alacak bişey kalmıyor, nasip ona almam dediğim gibi pijama takımı aldım yeni anneme de bakalım düşüneceğim
hey maşallah .dar gelen pantolonum bu sabah üzerime oldu, onu giydim.
bebişim acıkmayacak mısın .günaydın.
sabah:
2 sade tüek kahvesi
balık yağı
öğlene kadar bikaç fincan daha çay-kahve içerim.
Svltr hoşgeldin. kilo almamana sevindim.
sabah yemişsin akşama kadar gitmişir o boşver önümüzdeki öğünlere bakalım geçmiş gimişcanım kahvaltıyı çok sağlam yaptım tüm günlük yemek kadar :))))))
hoşgeldin canım yalnızzlığın tadını çıkar ne güzel kiloda almamışsın şişlik hayatımızdan bi parça oldu artık ona da alıştık eşim şişim deyince dalga geçiyor artık benimleGününüz aydın ve bereketli olsun kızlar, bugünden itibaren bende normal akışa dönerim inşallah aranıza yeniden geldim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
biraz tulum peyniri
1 dilim ekmek
çay
yerim inşallah birazdan, regl dönemim biraz şişlik var inşallah almam kilo bu ara iyi gitti almadım inşallah daim olur
çok güzel bir duygu canım bende bu sabah gardrobu yerleştirirken kendi nikahımda giyidiğim takımın içine girdim tam oldu çok mutlu oldum ama kafamda deli sorular var acaba o zaman büyük mü aldım kıyafetimi? yoksa kıyafet giyidikçe mi büyüdü? yoksa ben mi o kadar küçüldüm? cevap ne olursa olsun sonuç güzel :)dar gelen pantolonum bu sabah üzerime oldu, onu giydim.
ya da internetten al . direk adreslerine yolla . hiç sen uğraşma.sabah yemişsin akşama kadar gitmişir o boşver önümüzdeki öğünlere bakalım geçmiş gimiş
hoşgeldin canım yalnızzlığın tadını çıkar ne güzel kiloda almamışsın şişlik hayatımızdan bi parça oldu artık ona da alıştık eşim şişim deyince dalga geçiyor artık benimle
çok güzel bir duygu canım bende bu sabah gardrobu yerleştirirken kendi nikahımda giyidiğim takımın içine girdim tam oldu çok mutlu oldum ama kafamda deli sorular var acaba o zaman büyük mü aldım kıyafetimi? yoksa kıyafet giyidikçe mi büyüdü? yoksa ben mi o kadar küçüldüm? cevap ne olursa olsun sonuç güzel :)
@demirleke canım hediye işi çok sıkıntı bir an önce alıp göndermem lazım benim kargo sürecide var
teşekkür ederimhey maşallah .
bebişim acıkmayacak mısın .
ben şimdiden acıktım.
1 dilim pizza . 1 küçük sütlü kahve içtim.
gelince 2 bardak çay içtim.
emeklerimizin karşılığını almak çok güzelçok güzel bir duygu canım bende bu sabah gardrobu yerleştirirken kendi nikahımda giyidiğim takımın içine girdim tam oldu çok mutlu oldum ama kafamda deli sorular var acaba o zaman büyük mü aldım kıyafetimi? yoksa kıyafet giyidikçe mi büyüdü? yoksa ben mi o kadar küçüldüm? cevap ne olursa olsun sonuç güzel :)
belli belli benim gecen gunku halim olmus cnm:):)Bugünkü menüm:
10.00
1 bardak süt
Yarım muz
11.30
1 gözleme (ince hamur)
Çay
14.15
4-5 çilek
15.00
Türk kahvesi
1 ince dilim yaş pasta
16.00
2 içli köfte
17.45
Türk kahvesi
1 kare çikolata
18.30
1 kase mercimek çorbası
20.30
Meyve
Bugün ağzım hiç boş durmadı
iyi yapmissin cnim daha iyi ayakta durman lazim guzel bir menuakşamüstü:
bir avokado
bir yeşil elma
7-8 sap maydanoz
maden suyu
akşam:
100 gram köfte
yanına salata yaptım. içinde;
8 asma yaprağı
iki salatalık
iki chery domates
üstünde nar ekşisi, nane, pul biber ile.
30 tane fındık (bu fazladan oldu ama olsun, günlük toplamda 1400 kalori almış oldum)
bir de bitki çayı içecektim ama direkt uyuyayım diyorum.
al bnden de cnim ben hazirladiklarimi yiyemiorum nedense herkes ayila bayila yiyor ama baskasi yapsin oharada olur .dün de ben öyleydim
ton balıklı pizza ve sucuklu mısırlı kaşarlı pizza yaptım
kek yaptım.
hepsinen güplettim
napayım yaa. dayanamadım
kermeslerde ben de sen gibiyim.
dediğim gibi hazır ikramlar , kermesler vs ler . benim tek dayanamadığım. ama ben hazırlamayacağım. o zaman cazip geliyor bana
hosgeldin cnim kv nasil yorgunluktan gtmistir o bazen kendimizi serbest birakimca nasil gitti anlamioruz bileGününüz aydın ve bereketli olsun kızlar, bugünden itibaren bende normal akışa dönerim inşallah aranıza yeniden geldim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
biraz tulum peyniri
1 dilim ekmek
çay
yerim inşallah birazdan, regl dönemim biraz şişlik var inşallah almam kilo bu ara iyi gitti almadım inşallah daim olur
tamam cnm snucta esin daha iyi bliordureşim sütü çok kaynattırmaz . vitamin kalmıyor içinde diye.
ben de kaynatayım da içinde mikrop varsa ölsün durumundayım.
neyse eşimin dediğini yapıyorum.
sütü kendisi getiriyor sonucta . adamın hayvanı hasta mı değil mi biliyor zaten .
çok kaynatma canım.
ben kv her yil cocek gnderirim gderken de hediye alirim ama bu yil kendi anneme gnderecegimanneler günü geliyor .ne alacaksınız annelere. kv lere.
kv ye yollamayacak mısın . neden .belli belli benim gecen gunku halim olmus cnm:):)
iyi yapmissin cnim daha iyi ayakta durman lazim guzel bir menu
al bnden de cnim ben hazirladiklarimi yiyemiorum nedense herkes ayila bayila yiyor ama baskasi yapsin oh
hosgeldin cnim kv nasil yorgunluktan gtmistir o bazen kendimizi serbest birakimca nasil gitti anlamioruz bile
tamam cnm snucta esin daha iyi bliordur
ben kv her yil cocek gnderirim gderken de hediye alirim ama bu yil kendi anneme gnderecegim
hiç muhatap olma.Aksam da barbunya yaoacagim sanirim dunden islatmistim yanina da bulgur pilavim var
Kizlar dun sabah bir uyandim gorumcem.bir caps atmis sinirden cildirdim
Bikac keci resmi vardi altinda da keciler dofalari geregi doydgunu anlamazlarmis yaziyor bir de dipnot temsili ada diye espri yapmis bana
kv hep yolladim cnim ondan aslinda su kek buketleri varya yenikeblir olandan belki ondan gndereblirim bir de yazin gittigimde parfum alacagim anneme tabi cok aldim anneme bu zamana kadar koltuk takimindan tut firinina kadar tv sine kadar aldimkv ye yollamayacak mısın . neden .
çiçek güzel olabilir evet .
sorma cnm sorma seviyeye inemeyecgim bu kezhiç muhatap olma.
ne cesaret var bunlarda
vediğin cevaplar senin karakterini gösterir adacım.kv hep yolladim cnim ondan aslinda su kek buketleri varya yenikeblir olandan belki ondan gndereblirim bir de yazin gittigimde parfum alacagim anneme tabi cok aldim anneme bu zamana kadar koltuk takimindan tut firinina kadar tv sine kadar aldim
sorma cnm sorma seviyeye inemeyecgim bu kez
afiyet olsun cnimöğlen yemeğim
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 domates
1 salatalık
100 gr fıstık
1 paket eti formm
2 yemek kaşığı pekmez
sabah yemişsin akşama kadar gitmişir o boşver önümüzdeki öğünlere bakalım geçmiş gimiş
hoşgeldin canım yalnızzlığın tadını çıkar ne güzel kiloda almamışsın şişlik hayatımızdan bi parça oldu artık ona da alıştık eşim şişim deyince dalga geçiyor artık benimle
çok güzel bir duygu canım bende bu sabah gardrobu yerleştirirken kendi nikahımda giyidiğim takımın içine girdim tam oldu çok mutlu oldum ama kafamda deli sorular var acaba o zaman büyük mü aldım kıyafetimi? yoksa kıyafet giyidikçe mi büyüdü? yoksa ben mi o kadar küçüldüm? cevap ne olursa olsun sonuç güzel :)
@demirleke canım hediye işi çok sıkıntı bir an önce alıp göndermem lazım benim kargo sürecide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?