Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın.

sabah:
2 sade tüek kahvesi
balık yağı

öğlene kadar bikaç fincan daha çay-kahve içerim.

Svltr hoşgeldin. kilo almamana sevindim.

günaydın.

sabah:
2 sade tüek kahvesi
balık yağı

Hoşbuldum canım, sorma kv lere çeşit çeşit yemek yaptım ve kısmadanda yedim ama uykusuz ve yorgun olunca almamışım çok şükür, şuan kendimi iyi hisediyorum 66 bana göre ideal hem direncim düşmüyor kansızlık var bende çünkü hemde kendimi hafif rahat hissediyorum ama 1,5 kilo alsam hemen karnım çatlayacak gibi oluyor pantolonlar daralıyor, ramazan da geliyor geçen yıl 2 kg vermiştim inşallah bu yılda almam veririm

k
kv dem yaşı genç
yani 58 yaşında aslında . ama çok hayat doludur kendisi. çok gezenti , eğlenmeyi de sever . gezmeyi de . arkadaşları çok .

dar gelen pantolonum bu sabah üzerime oldu, onu giydim.
hey maşallah .
günaydın.

sabah:
2 sade tüek kahvesi
balık yağı

bebişim acıkmayacak mısın .
ben şimdiden acıktım.
1 dilim pizza . 1 küçük sütlü kahve içtim.
gelince 2 bardak çay içtim.

canım kahvaltıyı çok sağlam yaptım tüm günlük yemek kadar :))))))
sabah yemişsin akşama kadar gitmişir o boşver önümüzdeki öğünlere bakalım geçmiş gimiş

hoşgeldin canım yalnızzlığın tadını çıkar ne güzel kiloda almamışsın şişlik hayatımızdan bi parça oldu artık ona da alıştık eşim şişim deyince dalga geçiyor artık benimle

dar gelen pantolonum bu sabah üzerime oldu, onu giydim.
çok güzel bir duygu canım bende bu sabah gardrobu yerleştirirken kendi nikahımda giyidiğim takımın içine girdim tam oldu çok mutlu oldum ama kafamda deli sorular var acaba o zaman büyük mü aldım kıyafetimi? yoksa kıyafet giyidikçe mi büyüdü? yoksa ben mi o kadar küçüldüm? cevap ne olursa olsun sonuç güzel :)
@demirleke canım hediye işi çok sıkıntı bir an önce alıp göndermem lazım benim kargo sürecide var

Ben hediye işini çözdüm kızlar annemin kıyafet ihityacı varmış yani almaya niyetlendiği oymuş kardeşim öyle dedi, e bende görmeden alamam para yolladım anneme gönlünün istediğini alsın

ya da internetten al . direk adreslerine yolla . hiç sen uğraşma.

hey maşallah .

bebişim acıkmayacak mısın .
ben şimdiden acıktım.
1 dilim pizza . 1 küçük sütlü kahve içtim.
gelince 2 bardak çay içtim.
teşekkür ederim

yok canım, sabah acıkmıyorum. biliyorsun bende kahvaltı yok. kahvaltı yaparsam kan şekeri dengem bozuluyor. çok denedim olmuyor

emeklerimizin karşılığını almak çok güzel

belli belli benim gecen gunku halim olmus cnm:):)

iyi yapmissin cnim daha iyi ayakta durman lazim guzel bir menu

al bnden de cnim ben hazirladiklarimi yiyemiorum nedense herkes ayila bayila yiyor ama baskasi yapsin oh

hosgeldin cnim kv nasil yorgunluktan gtmistir o bazen kendimizi serbest birakimca nasil gitti anlamioruz bile

tamam cnm snucta esin daha iyi bliordur

anneler günü geliyor .ne alacaksınız annelere. kv lere.
ben kv her yil cocek gnderirim gderken de hediye alirim ama bu yil kendi anneme gnderecegim

Slm kizlar bnde yazayim menuyu
Sabah
Cavdar ekmegi yaptim evde bir dilim ondan
2 dilim peynir
4 5 zeytin
Yesillik domates cerry 2 tane ve salatalik
Oglen
Dunden kalan mantarli tavuk 4 5 kasik
1 kasik bulgur
3 kasik yogurt ve sekersiz nescafe ictim

Aksam da barbunya yaoacagim sanirim dunden islatmistim yanina da bulgur pilavim var
Kizlar dun sabah bir uyandim gorumcem.bir caps atmis sinirden cildirdim
Bikac keci resmi vardi altinda da keciler dofalari geregi doydgunu anlamazlarmis yaziyor bir de dipnot temsili ada diye espri yapmis bana

kv ye yollamayacak mısın . neden .

çiçek güzel olabilir evet .

hiç muhatap olma.
ne cesaret var bunlarda

kv ye yollamayacak mısın . neden .

çiçek güzel olabilir evet .
kv hep yolladim cnim ondan aslinda su kek buketleri varya yenikeblir olandan belki ondan gndereblirim bir de yazin gittigimde parfum alacagim anneme tabi cok aldim anneme bu zamana kadar koltuk takimindan tut firinina kadar tv sine kadar aldim

hiç muhatap olma.
ne cesaret var bunlarda
sorma cnm sorma seviyeye inemeyecgim bu kez

öğlen yemeğim
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 domates
1 salatalık
100 gr fıstık
1 paket eti formm
2 yemek kaşığı pekmez

vediğin cevaplar senin karakterini gösterir adacım.
o da karakterini ortaya koymuş .
pes .

evet aşkımm önümüzdeki maçlara bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…