- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
canım ben senin menude fazla olan hiçbirşey görmedim afiyet olsunmerhaba kızlar nasılsınız haftasonu olunca bildiğiniz yazamıyorum buraya ama çok abartmadım sadece su içemiyorum şu ara ... bugün ;
saat : 10.45
klasik kahvaltı mükemmeldi yeşilliğin içinde bayağı yedim
saat: 15.00
1 türk kahvesi
saat : 18.30
2 kaşık yağsız makarna
1 biber dolması
1 kase pulbiberli yoğurt
bugün biraz çoştum sanırım ama haftasonları tutulmuyor maalesef yaaahaftalık 1nciliğinin vermiş olduğu hediye olsundu bu da :)
afiyet olsun canım sütü çok kaynatınca güzel olmasının sebebi sütün içindeki suyu uçuruyorsun kuru madde oranını arttırıyorsun sütü çok kaynatmadan içerisine kakısız hakiki süt tozu eklersen yine aynı sonuca ulaşırsın kuru madde oranını arttırarak yoğurdun daha sert olmasını sağlamış olursun canımIftarda kendime yemek yaptim yillar sonra:):)
Firinda ma tarli tavuk ama az yedim
2 kasik bulgur
2 kasik da yigurt yogurdum cok guzel olmustu kizlar bununla ilgili bisey sorcam size sutu cok kaynatinca cok guzel yogurt oluyor ama o zaman da vitamini oluyor diyorlar ama bn en cok ole seviorum napsam sizce
akşamüstü:sabah:
şekersiz çay/kahve
öğlen:
3 yumurta, sahanda.
1 kaşık pul biber
11 dilim salatalık
5 cherry domates
susuzum, su içemedim.
akşama ne yiyeceğim acaba. tatsızlık, keyifsizlik aynen devam.
eğer miktarları kaçırmadıysan hepsi çok lezzetli olmuştur afiyet olsunGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah annemler kahvaltıya geldi beraber kıymalı pide yaptık ev usülü fırında yanmaz tavada da patlıcanlı börek ve yanında kahvaltılık salata
Öğleden sonra 1 türk kahvesi çikolata ve kuru üzüm
Akşam minik köfteli yayla çorbası fırında patatesli tavuk salata tahin pekmez
arada olur .dün de ben öyleydimYorgunluktan tek kelimeyle geberiyorum allahim.bugun de kermes vardi yine vok kacirdim yazayim ama utanayim kndimden
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 kasik yogurt
Oglen
2 sarma
1 dilim.borek
1 ipince dilim gozleme
2 tuzli kurabiye
2 minik tatli kurabiye
Aksam
2 tuzlu kurabiye yine
2 kasik kiymali mercimek
1 dilim cikolatali kek
Berbat bir gundu gordgunuz uzre kizlar ama iyiyken paylastgim icin kotuyken de paylasmak istedim:):)
ay ay mamalar harika.Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah annemler kahvaltıya geldi beraber kıymalı pide yaptık ev usülü fırında yanmaz tavada da patlıcanlı börek ve yanında kahvaltılık salata
Öğleden sonra 1 türk kahvesi çikolata ve kuru üzüm
Akşam minik köfteli yayla çorbası fırında patatesli tavuk salata tahin pekmez
amin canım inşallah tüm hastalarageçmiş olsun canım . Allah şifa versin .
Amin canım inşallah cümlemizetekrar Allah şifa versin canım...
geçmiş olsun canım salgın size de bulaştı desene..
Ankara da yanıyor ama Adanayla kıyaslanamaz tabii
ay ay ellerine sağlık .iyi yapmışsınEki Görüntüle 2143668
@demirleke cim elimdeki malzemelerle yaptım ben ve gerçekten çok lezzetli oldu
canım ben senin menude fazla olan hiçbirşey görmedim afiyet olsun
afiyet olsun canım sütü çok kaynatınca güzel olmasının sebebi sütün içindeki suyu uçuruyorsun kuru madde oranını arttırıyorsun sütü çok kaynatmadan içerisine kakısız hakiki süt tozu eklersen yine aynı sonuca ulaşırsın kuru madde oranını arttırarak yoğurdun daha sert olmasını sağlamış olursun canım
eşim sütü çok kaynattırmaz . vitamin kalmıyor içinde diye.Iftarda kendime yemek yaptim yillar sonra:):)
Firinda ma tarli tavuk ama az yedim
2 kasik bulgur
2 kasik da yigurt yogurdum cok guzel olmustu kizlar bununla ilgili bisey sorcam size sutu cok kaynatinca cok guzel yogurt oluyor ama o zaman da vitamini oluyor diyorlar ama bn en cok ole seviorum napsam sizce
kv . den nasıl oldu. iyi miGününüz aydın ve bereketli olsun kızlar, bugünden itibaren bende normal akışa dönerim inşallah aranıza yeniden geldim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
biraz tulum peyniri
1 dilim ekmek
çay
yerim inşallah birazdan, regl dönemim biraz şişlik var inşallah almam kilo bu ara iyi gitti almadım inşallah daim olur
Canım evdeyim zaten de onlar gidince ev hayatı normale döndü, eşimde antalyaya toplantıya gitti hepten boş oldu ev tadını çıkarıyorum epey yorulmuşum, kv daha iyi çok şükür ramazanda gelecekler yine bende kalacaklarkv . den nasıl oldu. iyi mi
ev hayatına geri mi döndün.
Seylanin Gunlugu nerelerdesin.
nasılsın.
bi uğra canım arada.
Canım hiç düşünmedim inan kv başlarda alırdım hediye ama artık almıyorum,eşim bir kez canımı sıktı bende önemsemiyorum çok anneler gününü artık, aslında ameliyatında güzel bir pijama takımı aldım kv me tekrarına gerek var mı bilmiyorumanneler günü geliyor .ne alacaksınız annelere. kv lere.
bilemedim canım ya.Canım hiç düşünmedim inan kv başlarda alırdım hediye ama artık almıyorum,eşim bir kez canımı sıktı bende önemsemiyorum çok anneler gününü artık, aslında ameliyatında güzel bir pijama takımı aldım kv me tekrarına gerek var mı bilmiyorumanneme de ne alırım bilmiyorum, biraz kendime geleyim kafamı toplayayım inşallah kardeşlerimlede konuşayım bazen büyük bir şeyi ortak alıyoruz onlara destek oluyorum, sen düşündün mü ?
Evet canım doğru, birde kv kaç yaşında bilmiyorum ama benimki çok mütevazi öyle ev için bişey de pek alıncak gibi değil ev de kendi düzeni var zztenn, bide eşim geç evlenmiş ya kv nin tüm beyaz eşyasını diğer eşyasını dizmiş zaten küçük ev aletlerine kadar bana alacak bişey kalmıyor, nasip ona almam dediğim gibi pijama takımı aldım yeni anneme de bakalım düşüneceğimbilemedim canım ya.
15 yıldır zaten kayınvalideme alacak şeylerin hepsini aldım.
ne alınır daha bilemedim.
anneme de yani . ama o annem . ona her şeyi alabilirim .kv yi bilemiyorum. anneler günü alınıyor. tatilde giderken alınıyor .boş gidilince kv ye karşı kötü oluyorum. o eli boş gelmez hiç. ama onun evi de doldu taştı. ben değil herkes alır ona. akrabaları gelirken elleri kolları dolu gelir. yani gelenleri de hediye olarak götürüyor biryerlere sanıyorum. bi çok şey geliyor çünkü. her geleni koyamaz bi yere. sığdıramaz .
sıkıntılı yani hediye işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?