dikkat et canım tansiyonun düşmesin .ben aç kaldım maalesef. öğlen yemeğe gidemedim. doğru düzgün sağlıklı birşey ısmarlayacak yer de yok. keşke evden bişeyler getirseymişim, dışarı çıkarım diye düşünmüştüm. artık akşamüstü ayran ısmarlarım olmazsa.
öyle düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorumya da internetten al . direk adreslerine yolla . hiç sen uğraşma.
ben de aynıyım işte.öyle düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum
bugün stresten fırlıyo, açlıktan düşüyo, o şekilde dengeleniyor olabilir şuandikkat et canım tansiyonun düşmesin .
çiçek yollayacaksan çiçek sepetinden yollayabilirsin ben hep ordan gönderiyorum ama ben çiçek istemiyorum galiba ne istediğimide bilmiyorumben de aynıyım işte.
ada nın dediği gibi çiçek mi yollasak acaba. nasıl yollarız ki.
onu da bilemedim.
Cicek sepeti cnim bnde yenilebilir olanlari tercih ediyorum geneldeben de aynıyım işte.
ada nın dediği gibi çiçek mi yollasak acaba. nasıl yollarız ki.
onu da bilemedim.
gozun aydin cnim keyifli vakitkerselam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum ..arada uğramaya çalışırım..
selam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum ..arada uğramaya çalışırım..
canim benim asil ben yanlis yapiyorum yemek pisirmem lazim dun yemek olana kadar bunlari atistirinca doymusum benm mndan snra mutlaka evimde yemek olmasi lazim ki su atistirmaliklardan kurtulayim
Karatay konusuna gekince tabiki yardimci olurum zira butun kitaolarini okudum:):)
afiyet olsun cnim islerini halledebilmissin cok guzel
eğer miktarları kaçırmadıysan hepsi çok lezzetli olmuştur afiyet olsun
ay ay mamalar harika.
ne güz el olmuş mamalar
yerdim vallahi o mamaları .
ben de ne bulduysam götürdüm hafta sonu
spor yaptım ama . dün sporum çok ağırdı. farketmedim. bugün bacaklar tutmuyor .
müzik açtık . her gün açıyoruz . müzik beni motive ediyor sporda
ortancayı kucakladım. dans ettik. 27 kilo. sırtıma aldım. kucağıma aldım.
çok taşıyamadım tabi. kız da tutturdu . biraz da onla dans ettik kucak kucağa. neyse kız daha hafif tabi.
kaslar ağrıyor.
selam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum ..arada uğramaya çalışırım..
akşam yemeğinin üstüne bir kase de yoğurt yedim.akşamüstü:
yeşil elma
havuç
akşam:
akşam için 150 gr köfte ve kocaman bir kase salata hazırlayacağım.
Gözlerin aydın olsun canım, tadınıselam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum ..arada uğramaya çalışırım..
Ay bana ev işi demeyiiiiinnnHallettim canım o kısmını nankör ev işi yap yap gene aynı
Doydum çok şükür canım ama abartmadım sağol
Güzeldi canım sağol annemin ellerine sağlık
Gözünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?