Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben aç kaldım maalesef. öğlen yemeğe gidemedim. doğru düzgün sağlıklı birşey ısmarlayacak yer de yok. keşke evden bişeyler getirseymişim, dışarı çıkarım diye düşünmüştüm. artık akşamüstü ayran ısmarlarım olmazsa.

dikkat et canım tansiyonun düşmesin .

Çiçek göndermek isteyenler için ben de çiçek sepetini tavsiye ederim. Yenilebilir çiçekler benim favorim. Hiç olmazsa yiyorsun bir işe yarıyor:) öbürleri evde döküntü oluyor bir zaman sonra ve sonuçta çöpe gidiyor.
Sen ne alacaksın derseniz hiçbir şey:) bizde anneler günü kültürü pek yok o yüzden normal günler gibi geçip gidiyor...

ben de aynıyım işte.
ada nın dediği gibi çiçek mi yollasak acaba. nasıl yollarız ki.
onu da bilemedim.
Cicek sepeti cnim bnde yenilebilir olanlari tercih ediyorum genelde
selam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum..arada uğramaya çalışırım..
gozun aydin cnim keyifli vakitker

Hallettim canım o kısmını nankör ev işi yap yap gene aynı

eğer miktarları kaçırmadıysan hepsi çok lezzetli olmuştur afiyet olsun

Doydum çok şükür canım ama abartmadım sağol

Güzeldi canım sağol annemin ellerine sağlık

selam kızlar...eşim geldi bu hafta beni unutun..hepinizi öpüyorum..arada uğramaya çalışırım..

Gözünaydın canım

Bugünkü menüm:

7.30
1 bardak süt
1 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir
2 tatlı kaşığı pekmez

10.30
Türk kahvesi

12.15
Bir tabak yaprak sarması
1 kase yoğurt

18.00
2 haşlanmış yumurta ile yaptığım salata

Akşam çayın yanında birkaç badem, fındık, leblebi ve kuru kayısı yedim

Günaydın kızlar
Akşam oğlum tavuk ve pilav istedi
Aşağıda pişirimcimiz var oraya ızgara tavuk yaptırdım yanına da pirinç pilavı yaptım
Yediğim pilav 3 kaşık falandı
1 pirzola tavuk yedim ekmeksiz

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir, domates
1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum inşallah

Dün oğlumla birlikte 9 da yattım benim neyime alışık değilki bünye uykuya, bugün başım ağrıyo uyku dengem bozuldu mu migrenim tutuyor

Hallettim canım o kısmını nankör ev işi yap yap gene aynı

Doydum çok şükür canım ama abartmadım sağol

Güzeldi canım sağol annemin ellerine sağlık

Gözünaydın canım
Ay bana ev işi demeyiiiiinnn yapıyorum yapıyorum aynı hele sıcaklar başladı tozumuzda başladı, hele benim gibi kurtlu olupta ev pis diye uykun kaçarsa işler çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…