Bu espri değilde biraz terbiyesizlik olmuş, ayıp yahu boşver canım duyma he de geç, bu onları çıldırtmak için en güzel taktikAksam da barbunya yaoacagim sanirim dunden islatmistim yanina da bulgur pilavim var
Kizlar dun sabah bir uyandim gorumcem.bir caps atmis sinirden cildirdim
Bikac keci resmi vardi altinda da keciler dofalari geregi doydgunu anlamazlarmis yaziyor bir de dipnot temsili ada diye espri yapmis bana
Tamam canımellerine sağlık canım..1. mizi ve herkesi kutlarım...
Bizim ekipte genelde böyle oluyor1. olan haftaya mortingen
cezan liste yapacak birini bulamayınca listeyi yapmak olacak şekerim
ficanscım nerelerdesin cumadan cumaya gelir oldun..özlettin kendini
Canım ne iş yapıyordun ?günaydın
sabah:
iki sade kahve
balıkyağı
her sabahki gibi balıkyağıyla güne başladım
öğlen menümü yanımda getirdim.
afiyet olsun bebişim.hayırlı sabahlar dün ki menüm;
saat: 8.45
2 etimek
2 çay
saat : 12.45
çorba
1 dilim fırın makarna
2 kaşık nohut
saat : 15.00
1 filtre kahve
2 lokum la
aralarda su, çay
saat : 19.00
çeyrek kepek ekmek yağsız tuzsuz domates peynir tosta bastırdım
çay
afiyet olsungünaydın
sabah:
iki sade kahve
balıkyağı
Guzel olmis menun cnim afiyet olsun sorma bnde 2 gundur gec yatiyorum resmen uykum var suanda yaniGünaydın kızlar
Akşam oğlum tavuk ve pilav istedi
Aşağıda pişirimcimiz var oraya ızgara tavuk yaptırdım yanına da pirinç pilavı yaptım
Yediğim pilav 3 kaşık falandı
1 pirzola tavuk yedim ekmeksiz
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir, domates
1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum inşallah
Dün oğlumla birlikte 9 da yattım benim neyime alışık değilki bünye uykuya, bugün başım ağrıyo uyku dengem bozuldu mu migrenim tutuyor
Disaridan oyle yapiyorum cnim d sen icime sorBu espri değilde biraz terbiyesizlik olmuş, ayıp yahu boşver canım duyma he de geç, bu onları çıldırtmak için en güzel taktik
ay ay yazik yavrulara ya cok gecmis olsunMerhabalar kızlar
Dün giremedim, kızım evdeydi, kreste öğretmeni kızının sağlık sorunu dolayısıyla gelemeyecekti, ben de başka öğretmenle olmasın diye göndermedim.
Bina da hasta ziyaretimiz vardi, kızımla onlara gittik. Biri 1 yaşında düşüp dudağı patladı dikiş atıldı, diğeri 1.5 yaşında düşüp elini kırdı.
Rabbim yavruları kazadan beladan korusun.
Oyle yaptim cnim mesafemi de koydum baya cok sagol ilgin icin canim hepiniz sagolun iyiki vaesiniz
guzel olmus kuzu aksam sende kahvaltilik takilmissin ben dun yemek yedim yaptim cok sukurBen de dün yediklerimi yazayım
Sabah
3 kare dilim ekmek
Beyaz peynir
1 tatlı kaşığı acuka
1 tatlı kaşığı bal
Öğle
4 kaşık ev yapımı erişte
1 çatal peynir
Akşam
Yarım lavaş
Beyaz peynir
Tahin pekmez
Çay
Bende aynını eltim için yapıyorum canım, öyle umursamıyorum gibi yapıyorum deliriyor, ama içimden şöyle bi ağzıma geleni saysam diyorum, ama o zaman ondan farkım kalmaz, kötü söz kötü eylem sahibine yakışır, biz asil asil takılalalım tatlımGuzel olmis menun cnim afiyet olsun sorma bnde 2 gundur gec yatiyorum resmen uykum var suanda yani
Disaridan oyle yapiyorum cnim d sen icime sor
ay ay yazik yavrulara ya cok gecmis olsun
Oyle yaptim cnim mesafemi de koydum baya cok sagol ilgin icin canim hepiniz sagolun iyiki vaesiniz
guzel olmus kuzu aksam sende kahvaltilik takilmissin ben dun yemek yedim yaptim cok sukur
afiyet olsun bebişim.
güzel gitmis menüler
afiyet olsun
senin gibi yesem sanıyorum 35 kiloya düşerdim.
hep böyle beslenmiyorsun değil mi. yani kilo vermek için mi böyle yiyorsun , ya da yemiyorsun.
dayanıyorsun maşallah canımcım.
dünkü menümü ben de yazayım.
sabah 1 dilim pizza
1 küçük fincan sütlü kahve
öğlen
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 paket etiforum
3 çorba kaşığı pekmez
1 avuç fıstık
akşam
ayran , soda ve 15 adet fındık
aralarda bol çay , su , kahve ve 1 adet soda içtim yine.
ne zaman acıkmadın mı.teşekkür ederim cnm :)
aşkım acıkmadın mı sen
Ay bana ev işi demeyiiiiinnnyapıyorum yapıyorum aynı hele sıcaklar başladı tozumuzda başladı, hele benim gibi kurtlu olupta ev pis diye uykun kaçarsa işler çok zor
günaydın
sabah:
iki sade kahve
balıkyağı
ne zaman acıkmadın mı.
akşam için soruyorsan . öğlen yediklerimi akşam bile eritmemişti midem .
çok abarttım çünkü öğlen . yazmayı unutmuşum. dün öğlen hurma da yemiştim 3-4 tane. çok karıştırmıştım. akşam acıkmıyorsun öğlen abartınca.
evet cnm bnde hep oyle takildim laf sokmalar falan da tarzim degil ama bi cikdirdim tabi icimdenBende aynını eltim için yapıyorum canım, öyle umursamıyorum gibi yapıyorum deliriyor, ama içimden şöyle bi ağzıma geleni saysam diyorum, ama o zaman ondan farkım kalmaz, kötü söz kötü eylem sahibine yakışır, biz asil asil takılalalım tatlım
sabah ve oglen doyunca aksam acikmiorsun cnimbu sabah 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 küçük dilim yağlı ekmek . 1 büyük bardak çay
aslında lorlu omlet de yaptım ama yukarıdakileri yiyince yerim kalmadı.
paketleyip işe getirdim omletimi.
kereviz yemeği getirdim öğlene , kereviz havuç patates hepsinden 1 adet kullandım pişirirken . et suyu ilave ettim. mutlaka ısıtıp yemem lazım o yüzden . sabah baktım az bi yağ var üstünde onlar da donmuş.
akşamı ufak atıştırmalıklarla es geçiyorum .
ama bu ara öğlen ve sabah iştah full açık. hava soğudu ya. direk yeme istedği oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?