Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu espri değilde biraz terbiyesizlik olmuş, ayıp yahu boşver canım duyma he de geç, bu onları çıldırtmak için en güzel taktik

Merhabalar kızlar
Dün giremedim, kızım evdeydi, kreste öğretmeni kızının sağlık sorunu dolayısıyla gelemeyecekti, ben de başka öğretmenle olmasın diye göndermedim.

Bina da hasta ziyaretimiz vardi, kızımla onlara gittik. Biri 1 yaşında düşüp dudağı patladı dikiş atıldı, diğeri 1.5 yaşında düşüp elini kırdı.

Rabbim yavruları kazadan beladan korusun.

A aaadddaaa ne kadar terbiyesizlik gorumcenin yaptığı ben bile sinir oldum.

Hiç cevap yazma bir süre, it urur kervan yürür mantığında davran, muhatap olma.

hayırlı sabahlar dün ki menüm;

saat: 8.45
2 etimek
2 çay

saat : 12.45
çorba
1 dilim fırın makarna
2 kaşık nohut

saat : 15.00
1 filtre kahve
2 lokum la

aralarda su, çay

saat : 19.00
çeyrek kepek ekmek yağsız tuzsuz domates peynir tosta bastırdım
çay

afiyet olsun bebişim.

güzel gitmis menüler

günaydın

sabah:
iki sade kahve
balıkyağı

her sabahki gibi balıkyağıyla güne başladım

öğlen menümü yanımda getirdim.
afiyet olsun
senin gibi yesem sanıyorum 35 kiloya düşerdim.
hep böyle beslenmiyorsun değil mi. yani kilo vermek için mi böyle yiyorsun , ya da yemiyorsun.
dayanıyorsun maşallah canımcım.

dünkü menümü ben de yazayım.

sabah 1 dilim pizza
1 küçük fincan sütlü kahve

öğlen

1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 paket etiforum
3 çorba kaşığı pekmez
1 avuç fıstık

akşam

ayran , soda ve 15 adet fındık

aralarda bol çay , su , kahve ve 1 adet soda içtim yine.

Guzel olmis menun cnim afiyet olsun sorma bnde 2 gundur gec yatiyorum resmen uykum var suanda yani
Bu espri değilde biraz terbiyesizlik olmuş, ayıp yahu boşver canım duyma he de geç, bu onları çıldırtmak için en güzel taktik
Disaridan oyle yapiyorum cnim d sen icime sor
ay ay yazik yavrulara ya cok gecmis olsun

A aaadddaaa ne kadar terbiyesizlik gorumcenin yaptığı ben bile sinir oldum.

Hiç cevap yazma bir süre, it urur kervan yürür mantığında davran, muhatap olma.
Oyle yaptim cnim mesafemi de koydum baya cok sagol ilgin icin canim hepiniz sagolun iyiki vaesiniz
guzel olmus kuzu aksam sende kahvaltilik takilmissin ben dun yemek yedim yaptim cok sukur

Bende aynını eltim için yapıyorum canım, öyle umursamıyorum gibi yapıyorum deliriyor, ama içimden şöyle bi ağzıma geleni saysam diyorum, ama o zaman ondan farkım kalmaz, kötü söz kötü eylem sahibine yakışır, biz asil asil takılalalım tatlım

bu sabah 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 küçük dilim yağlı ekmek . 1 büyük bardak çay

aslında lorlu omlet de yaptım ama yukarıdakileri yiyince yerim kalmadı.
paketleyip işe getirdim omletimi.
kereviz yemeği getirdim öğlene , kereviz havuç patates hepsinden 1 adet kullandım pişirirken . et suyu ilave ettim. mutlaka ısıtıp yemem lazım o yüzden . sabah baktım az bi yağ var üstünde onlar da donmuş.

akşamı ufak atıştırmalıklarla es geçiyorum .
ama bu ara öğlen ve sabah iştah full açık. hava soğudu ya. direk yeme istedği oluyor.

teşekkür ederim cnm :)

aşkım acıkmadın mı sen

teşekkür ederim cnm :)

aşkım acıkmadın mı sen
ne zaman acıkmadın mı.
akşam için soruyorsan . öğlen yediklerimi akşam bile eritmemişti midem .
çok abarttım çünkü öğlen . yazmayı unutmuşum. dün öğlen hurma da yemiştim 3-4 tane. çok karıştırmıştım. akşam acıkmıyorsun öğlen abartınca.

Ay bana ev işi demeyiiiiinnn yapıyorum yapıyorum aynı hele sıcaklar başladı tozumuzda başladı, hele benim gibi kurtlu olupta ev pis diye uykun kaçarsa işler çok zor

Aynen

günaydın

sabah:
iki sade kahve
balıkyağı

her sabahki gibi balıkyağıyla güne başladım

öğlen menümü yanımda getirdim.

Günaydın canım balık yağını tek almamam gerekiyor yararlanımı olmuyor sabah bişey yiyemiyorum diyorsun o zaman öğle yemeğiyle birlikte alabilirsin

bence gün içinde yenilen yemekler akşama öğütülüyoreda akşam yenen öğütülmüyor o yüzden iyi birşey olmaz

evet cnm bnde hep oyle takildim laf sokmalar falan da tarzim degil ama bi cikdirdim tabi icimden

sabah ve oglen doyunca aksam acikmiorsun cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…