ofiste çalışıyorum canım. bu dönem sürekli masabaşı çalışıyorum maalesef . hareket sıfır.Canım ne iş yapıyordun ?
Hareket bende de sıfır canım yaa, ramazanda geliyorki ben tamamen rolantiye girerim, zaten migren ve düşük şeker yüzünden zor tutuyorum rabbimin yardımıyla az fazla hareket etsem bitiyor enerjimofiste çalışıyorum canım. bu dönem sürekli masabaşı çalışıyorum maalesef . hareket sıfır.
peki neyle almak lazım canım, proteinle mi mesela? herhangi bir koku, bulantı, rahatsızlık yapmadığı için ben sabahtan alıyorum kahvemle birlikte.Günaydın canım balık yağını tek almamam gerekiyor yararlanımı olmuyor sabah bişey yiyemiyorum diyorsun o zaman öğle yemeğiyle birlikte alabilirsin
canım beslenme değerlerime çok dikkat ediyorum, vitaminimi mineralimi proteinimi tam alıyorum.afiyet olsun
senin gibi yesem sanıyorum 35 kiloya düşerdim.
hep böyle beslenmiyorsun değil mi. yani kilo vermek için mi böyle yiyorsun , ya da yemiyorsun.
dayanıyorsun maşallah canımcım.
bende de düşük şeker vardı. glisemik indeksi düşük şeyler yiyerek üstesinden geldim. şimdi çok dikkat ediyorum. sen de dene, şaşıracaksınHareket bende de sıfır canım yaa, ramazanda geliyorki ben tamamen rolantiye girerim, zaten migren ve düşük şeker yüzünden zor tutuyorum rabbimin yardımıyla az fazla hareket etsem bitiyor enerjim
neler tüketiyorsun mesela canım, bende dikkat etmeye başladıktan sonra biraz daha düzelme var ama yinede oluyor şeker düşmesi, annem hipoglisemi hastası benim ondan miras banabende de düşük şeker vardı. glisemik indeksi düşük şeyler yiyerek üstesinden geldim. şimdi çok dikkat ediyorum. sen de dene, şaşıracaksın
beyaz undan, şekerden uzak duruyorsun, lifli besinler yiyorsun. google’da aratırsan glisemiks indeks değerlerinib tabloları var canım. şeker düşmesine karşı çok etkili.neler tüketiyorsun mesela canım, bende dikkat etmeye başladıktan sonra biraz daha düzelme var ama yinede oluyor şeker düşmesi, annem hipoglisemi hastası benim ondan miras bana
canım dikkat et .canım beslenme değerlerime çok dikkat ediyorum, vitaminimi mineralimi proteinimi tam alıyorum.
ancak şu da var: canım çok sıkkın, tadım tuzum yok, hiçbirşey yiyesim gelmiyor, kendimi toparlarsam çok iyi olacak.
peki neyle almak lazım canım, proteinle mi mesela? herhangi bir koku, bulantı, rahatsızlık yapmadığı için ben sabahtan alıyorum kahvemle birlikte.
geçmiş olsunakşam oldu neredeyse
ve benim midem yanıyor.
çok karıştırdım yine.
elime ne geçtiyse yiyince böyle oluyor .
evet .geçmiş olsun
benim de haftasonu fazla biberli yemekten midem yandı, iki gündür baharatı azalttım.
Eşine gösteriyor musun yazdıklarını gorumcenin ?evet cnm bnde hep oyle takildim laf sokmalar falan da tarzim degil ama bi cikdirdim tabi icimden
sabah ve oglen doyunca aksam acikmiorsun cnim
evet .
kahve yaptım şimdi onu içiyorum . sanki düzelti biraz
şekersiz klasik kahve. su ile yaptım . az az içiyorum. az yaptım zaten.
sen ne yiyeceksin akşama.
öğlen ne yedin
tabiki cnim gsteriorum o da istersen ben arayayim konusayim dedi bn istemedim kendim halledecgim dedimEşine gösteriyor musun yazdıklarını gorumcenin ?
Bence gostermelisin kiskancligini
canim bnde seviyorum kahveyi ama dort fazla sanki dikkat et gerci ders calistigin icindir belkiBugun 4 kez kahve ictim
Sabah ilk uyandığımda
Sonra komsuda türk kahvesi
O kesmedi evde de büyük fincan içtim, eşim bir kahve de akşam üstü yapmış ders çalışırken yaptı getirdi derken 4 kez içmiş oldum.l
1 inin yanına 3 tam tahlili buskuvi yedim.
Fırına akşam ye egi için kıyma tava gönderdim, akşama ceyrek lavas ekmekle onu yiyeceğim.
Bende rahatsız olduğum şeyleri eşimle paylasirimtabiki cnim gsteriorum o da istersen ben arayayim konusayim dedi bn istemedim kendim halledecgim dedim
canim bnde seviyorum kahveyi ama dort fazla sanki dikkat et gerci ders calistigin icindir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?