Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ofiste çalışıyorum canım. bu dönem sürekli masabaşı çalışıyorum maalesef . hareket sıfır.
Hareket bende de sıfır canım yaa, ramazanda geliyorki ben tamamen rolantiye girerim, zaten migren ve düşük şeker yüzünden zor tutuyorum rabbimin yardımıyla az fazla hareket etsem bitiyor enerjim

Günaydın canım balık yağını tek almamam gerekiyor yararlanımı olmuyor sabah bişey yiyemiyorum diyorsun o zaman öğle yemeğiyle birlikte alabilirsin
peki neyle almak lazım canım, proteinle mi mesela? herhangi bir koku, bulantı, rahatsızlık yapmadığı için ben sabahtan alıyorum kahvemle birlikte.

afiyet olsun
senin gibi yesem sanıyorum 35 kiloya düşerdim.
hep böyle beslenmiyorsun değil mi. yani kilo vermek için mi böyle yiyorsun , ya da yemiyorsun.
dayanıyorsun maşallah canımcım.
canım beslenme değerlerime çok dikkat ediyorum, vitaminimi mineralimi proteinimi tam alıyorum.

ancak şu da var: canım çok sıkkın, tadım tuzum yok, hiçbirşey yiyesim gelmiyor, kendimi toparlarsam çok iyi olacak.

Hareket bende de sıfır canım yaa, ramazanda geliyorki ben tamamen rolantiye girerim, zaten migren ve düşük şeker yüzünden zor tutuyorum rabbimin yardımıyla az fazla hareket etsem bitiyor enerjim
bende de düşük şeker vardı. glisemik indeksi düşük şeyler yiyerek üstesinden geldim. şimdi çok dikkat ediyorum. sen de dene, şaşıracaksın

bende de düşük şeker vardı. glisemik indeksi düşük şeyler yiyerek üstesinden geldim. şimdi çok dikkat ediyorum. sen de dene, şaşıracaksın
neler tüketiyorsun mesela canım, bende dikkat etmeye başladıktan sonra biraz daha düzelme var ama yinede oluyor şeker düşmesi, annem hipoglisemi hastası benim ondan miras bana

neler tüketiyorsun mesela canım, bende dikkat etmeye başladıktan sonra biraz daha düzelme var ama yinede oluyor şeker düşmesi, annem hipoglisemi hastası benim ondan miras bana
beyaz undan, şekerden uzak duruyorsun, lifli besinler yiyorsun. google’da aratırsan glisemiks indeks değerlerinib tabloları var canım. şeker düşmesine karşı çok etkili.

canım dikkat et .
proteinsiz bırakma kendini
eminim dikkatlisin .
güzel kilon
maşallah .

peki neyle almak lazım canım, proteinle mi mesela? herhangi bir koku, bulantı, rahatsızlık yapmadığı için ben sabahtan alıyorum kahvemle birlikte.

Yağlı birşeylerle alırsan yararlanım maksimum olur peynir mesela ya da salata zeytinyağlı yumurta ile
Ben de hem kendim hem çocuklara kullanıyorum bir dünya para veriyoruz boşa gitmesin di mi

öğlen yemeğimi gayet sıkı yaptım.
1 büyük tabak kereviz yemeği
2 yumurtalı lorlu omlet
2 hurma
1 paket etii formm
2 yemek kaşığı pekmez
1 dilim baklava

akşama yine ayran , soda , hibiskus çayı şeklinde gidersem ancak toparlarım durumu

Öğlen bende çok kaçırdım arkadaşım ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittim giderken pasta da götürdük tabi
pastadan minnik bir dilim aldım
ama mantı yapmıştı dayanamadım bir dolu kase yedim
1 küçük poaça
2 tane de ufak kömbe (buraya has kurabiye gibi bişey)

izole yani canım bu indeks olayına hiç dikkat etmedim ama bu da son olsun inşallah bu hafta kaçamak yok

geçmiş olsun

benim de haftasonu fazla biberli yemekten midem yandı, iki gündür baharatı azalttım.
evet .
kahve yaptım şimdi onu içiyorum . sanki düzelti biraz
şekersiz klasik kahve. su ile yaptım . az az içiyorum. az yaptım zaten.

sen ne yiyeceksin akşama.
öğlen ne yedin

Bugun 4 kez kahve ictim
Sabah ilk uyandığımda
Sonra komsuda türk kahvesi
O kesmedi evde de büyük fincan içtim, eşim bir kahve de akşam üstü yapmış ders çalışırken yaptı getirdi derken 4 kez içmiş oldum.l
1 inin yanına 3 tam tahlili buskuvi yedim.

Fırına akşam ye egi için kıyma tava gönderdim, akşama ceyrek lavas ekmekle onu yiyeceğim.

evet .
kahve yaptım şimdi onu içiyorum . sanki düzelti biraz
şekersiz klasik kahve. su ile yaptım . az az içiyorum. az yaptım zaten.

sen ne yiyeceksin akşama.
öğlen ne yedin

öğlen bir büyük kase yulaflı yoğurt ve elma. en sevdiğim yiyecekler

akşama köfte yada balık düşünüyorum. dışarı çıkacağım için karar veremedim. belki yarın öğlen yemeği için de bişeyler alırım.

Eşine gösteriyor musun yazdıklarını gorumcenin ?
Bence gostermelisin kiskancligini
tabiki cnim gsteriorum o da istersen ben arayayim konusayim dedi bn istemedim kendim halledecgim dedim

canim bnde seviyorum kahveyi ama dort fazla sanki dikkat et gerci ders calistigin icindir belki

Bnde oglen 50 gram ton balikli salata yedim snra arkadasta bir bardak sutlu kajve
Aksam
Yine ton balikli bulgur yedim hem tadini sevdim hmde bulgurum bitsin atmayim diye
2 kasik yogurt
Esime kek yaptim yarim.dilim yedim
2 tane antepli draje

tabiki cnim gsteriorum o da istersen ben arayayim konusayim dedi bn istemedim kendim halledecgim dedim

canim bnde seviyorum kahveyi ama dort fazla sanki dikkat et gerci ders calistigin icindir belki
Bende rahatsız olduğum şeyleri eşimle paylasirim
Ama olayın hemen ardından değil değil kaç gün sonra
Hani üzerinden vakit geçti ama böyle bir olay oldu, beni kırdı, kırgınlığı hala sürüyor mesajı vermek için

Kahve konusunda günde 2 kez içiyorum normal rutinim. Bugün 4 kahve baya fazla oldu. u ağrım uyku sorunu yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…