Ya bnde bugun spor yapamdim cok moralim bozuk sen de aksam yogurtla toplarsin cnm merak etmeBugün ki menüm;
saat: 9.00
sandwiç (domates salata kaşar)
2 çay
400ml limonlu su
saat : 13.00
çorba
domates patates biberli çeyrek porsiyon yemek
yoğurt
1 dilim ekmek
saat : 15.00
1 filtre kahve
2 lokum
aralarda çay ve su
saat : 18.40
yarım ekmek arası patates ( patso )
1 çay
bugün abarttım kızlar o verdiğim kiloyu almamam gerek benim bugün mesaideyim masabaşı kalkamıcam akşam eve gidince yoğurt pulbiber mi yapmalıyım yağ yakmak için yoksa süt mü
Ya bnde bugun spor yapamdim cok moralim bozuk sen de aksam yogurtla toplarsin cnm merak etme
ben de tamBugün ki menüm;
saat: 9.00
sandwiç (domates salata kaşar)
2 çay
400ml limonlu su
saat : 13.00
çorba
domates patates biberli çeyrek porsiyon yemek
yoğurt
1 dilim ekmek
saat : 15.00
1 filtre kahve
2 lokum
aralarda çay ve su
saat : 18.40
yarım ekmek arası patates ( patso )
1 çay
bugün abarttım kızlar o verdiğim kiloyu almamam gerek benim bugün mesaideyim masabaşı kalkamıcam akşam eve gidince yoğurt pulbiber mi yapmalıyım yağ yakmak için yoksa süt mü
Hava birden soğurmuş. çok yürümedim. dışarı çıkmaktan de vazgeçtim. hasta olma Riskini almak istemedim.20 antep fıstığı ve bir havuç yedim. maden suyumu aldım, yürüyüşe gidiyorum.
akşam yemeği daha sonra.
aynen cnim veriyor yogurt toplar tabiki birgunde yaga donusmez yediklerimiz aksam ve yarin dengelersin cnimyoğurt toplar değilmi cnm pişman oluyorum ama elim ayağım titriyorduu ramazanda cidden Allah sabr veriyor hiç bu kadar olmuyorum
bnde evde dans ettim:)Hava birden soğurmuş. çok yürümedim. dışarı çıkmaktan de vazgeçtim. hasta olma Riskini almak istemedim.
Spor salonuna hala gidiyor musun canim?Ya bnde bugun spor yapamdim cok moralim bozuk sen de aksam yogurtla toplarsin cnm merak etme
Evet cnm gdiyorum bayanlara izel erkeklerin de alt katta esimle gdioruz orda ayrilioruzSpor salonuna hala gidiyor musun canim?
Gittiğin salın bayanlara özel mi ?
eee akşam yemeği nerde?dünkü menümü ben de yazayım.
sabah 1 dilim pizza
1 küçük fincan sütlü kahve
öğlen
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 paket etiforum
3 çorba kaşığı pekmez
1 avuç fıstık
akşam
ayran , soda ve 15 adet fındık
aralarda bol çay , su , kahve ve 1 adet soda içtim yine.
sanada afiyet olsun canım eşim yemekte yoktu diyorum ya benim eşim yanımda olmasa ben ocak kullanmamda çocuklar var olmuyor işteGuzel olmis menun cnim afiyet olsun sorma bnde 2 gundur gec yatiyorum resmen uykum var suanda yani
Disaridan oyle yapiyorum cnim d sen icime sor
ay ay yazik yavrulara ya cok gecmis olsun
Oyle yaptim cnim mesafemi de koydum baya cok sagol ilgin icin canim hepiniz sagolun iyiki vaesiniz
guzel olmus kuzu aksam sende kahvaltilik takilmissin ben dun yemek yedim yaptim cok sukur
çok az yiyorsun canım ya dikkat et kendine akşama kadar tutacak birşey yoksabah:
şekersiz çay kahve
öğlen:
bir büyük kase yulaflı yoğurt
yeşil elma
akşam:
önce 20 antep fıstığı
bir havuç
iki dilim avokado
ardından
üç yumurtadan bol mantarlı omlet
bir büyük salatalık
şimdi de şekersiz türk kahvemi içiyorum.
bu akşam bir de form çay içeceğim.
aslında çok şey yememişsin ama karbonhidratı, hazır gıdası çok olmuş canım.kızlar bende hemen bugün yememem gereken yediklerimi yazayım
saabah 9:00
2 dilim cezerye
saat 11:00
1 tane kruvasan (60 g)
1 tane bitki çayı
saat 16:00
1 dilim sborro pizza
1 bardak kola
birkaç elma dilim patates
1 fincan cappichino
saat 19:00
4 tane mercimek köfte
saat 20:30
6 tane erik
1 tane daha kruvasan
saat 22:00
1 fincan sade nescafe
bugün saçmasapan çok kalori aldım ya pişmanım ama güzeldi bugün çıktım kendime alışveriş yaptım eve gelincede çocuklarım adına kendime anneler günü hediyeleri aldım kendime dedimuzun zamandan sonra ilk defa kendime kıyafet almaktan zevk aldım en büyük bedenlerin olduğu reyon arıyor ordan hiçbir şey beğenmiyor çoğu zaman almadan eve gelip sinirlerimi bozup oturup ağlardım bugün 38 beden üst kıyafet ve 29 beden kot beni fazlasıyla bahtiyar etti bide sizin gibi 55-60 lara gelsem nasıl olurum bilmem tabi bu yemeyle zor ama imkansız değil
kahvaltı normalde de yapmam canım. beni çok rahatsız ediyor. günde 2 öğün beslenirim, birisinde tüm günlük yerim, birisinde hafif yerim.çok az yiyorsun canım ya dikkat et kendine akşama kadar tutacak birşey yok
tamam ama kahvaltı hiç yok öğlen sadece yoğurt var bu şekilde olursa vucut kendini savunmaya aldığını düşünüyorum benim yediklerim çok olduğu için değilde gereksiz saçma sapan kalori aldığım için kendime kızıyorum şimdi şekersiz bir türk kahvemi içip çocuklar kalkana kadar ütü yapacam onlarla beraber kahvaltı yaparımaslında çok şey yememişsin ama karbonhidratı, hazır gıdası çok olmuş canım.
38 ve 29 bedene çok sevindimmmmm. emeklerinin karşılığını almışsın tebrikler
kahvaltı normalde de yapmam canım. beni çok rahatsız ediyor. günde 2 öğün beslenirim, birisinde tüm günlük yerim, birisinde hafif yerim.
yeterli protein, yağ, vitamin, mineral alıyorum canım. yalnızca karbonhidratı azaltıyorum.
bir de sade yiyecekler tükettiğim için menüm sade görünüyor. oysa bazı şeyleri herkesten çok 1,5 - 2 porsiyon yiyorum.
Canm benm cok sevdmim senin adina bravo ayrica nadalcim bnce cok sevinmelisin yiyerek kilo verebliyorsun demekki meto iyi cakisiyor cok sukurkızlar bende hemen bugün yememem gereken yediklerimi yazayım
saabah 9:00
2 dilim cezerye
saat 11:00
1 tane kruvasan (60 g)
1 tane bitki çayı
saat 16:00
1 dilim sborro pizza
1 bardak kola
birkaç elma dilim patates
1 fincan cappichino
saat 19:00
4 tane mercimek köfte
saat 20:30
6 tane erik
1 tane daha kruvasan
saat 22:00
1 fincan sade nescafe
bugün saçmasapan çok kalori aldım ya pişmanım ama güzeldi bugün çıktım kendime alışveriş yaptım eve gelincede çocuklarım adına kendime anneler günü hediyeleri aldım kendime dedimuzun zamandan sonra ilk defa kendime kıyafet almaktan zevk aldım en büyük bedenlerin olduğu reyon arıyor ordan hiçbir şey beğenmiyor çoğu zaman almadan eve gelip sinirlerimi bozup oturup ağlardım bugün 38 beden üst kıyafet ve 29 beden kot beni fazlasıyla bahtiyar etti bide sizin gibi 55-60 lara gelsem nasıl olurum bilmem tabi bu yemeyle zor ama imkansız değil
yaz gelsinnnnnnn burda da yagmurlu kasvet burundumgünaydın kızlaaaarrrrr bulutlu kasvetli bir havadan herkese günaydın içimizdeki sevgi ve sıcaklıkla günümüz güzelleşsin inşallah
Gunaydin canim. Burada da hava kapalı ve bu hafta öyle olacakmisgünaydın kızlaaaarrrrr bulutlu kasvetli bir havadan herkese günaydın içimizdeki sevgi ve sıcaklıkla günümüz güzelleşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?