Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün ki menüm;

saat: 9.00
sandwiç (domates salata kaşar)
2 çay

400ml limonlu su

saat : 13.00
çorba
domates patates biberli çeyrek porsiyon yemek
yoğurt
1 dilim ekmek

saat : 15.00
1 filtre kahve
2 lokum

aralarda çay ve su

saat : 18.40
yarım ekmek arası patates ( patso )
1 çay

bugün abarttım kızlar o verdiğim kiloyu almamam gerek benim bugün mesaideyim masabaşı kalkamıcam akşam eve gidince yoğurt pulbiber mi yapmalıyım yağ yakmak için yoksa süt mü

Ya bnde bugun spor yapamdim cok moralim bozuk sen de aksam yogurtla toplarsin cnm merak etme

ben de tam okuyucuu ne yaptı bugün acaba diye içimden geçiriyordum.

bence aç değilsen birşey yeme artık. zaten ekmekarası yediğinde saat nerdeyse 7’ymiş.

imza:
vicdanına seslenen diyettaşın

yoğurt toplar değilmi cnm pişman oluyorum ama elim ayağım titriyorduu ramazanda cidden Allah sabr veriyor hiç bu kadar olmuyorum
aynen cnim veriyor yogurt toplar tabiki birgunde yaga donusmez yediklerimiz aksam ve yarin dengelersin cnim

Hava birden soğurmuş. çok yürümedim. dışarı çıkmaktan de vazgeçtim. hasta olma Riskini almak istemedim.
bnde evde dans ettim:)

sabah:
şekersiz çay kahve

öğlen:
bir büyük kase yulaflı yoğurt
yeşil elma

akşam:

önce 20 antep fıstığı
bir havuç
iki dilim avokado

ardından
üç yumurtadan bol mantarlı omlet
bir büyük salatalık

şimdi de şekersiz türk kahvemi içiyorum.

bu akşam bir de form çay içeceğim.

kızlar bende hemen bugün yememem gereken yediklerimi yazayım

saabah 9:00
2 dilim cezerye

saat 11:00
1 tane kruvasan (60 g)
1 tane bitki çayı

saat 16:00
1 dilim sborro pizza
1 bardak kola
birkaç elma dilim patates
1 fincan cappichino

saat 19:00
4 tane mercimek köfte

saat 20:30
6 tane erik
1 tane daha kruvasan
saat 22:00
1 fincan sade nescafe

bugün saçmasapan çok kalori aldım ya pişmanım ama güzeldi bugün çıktım kendime alışveriş yaptım eve gelincede çocuklarım adına kendime anneler günü hediyeleri aldım kendime dedim uzun zamandan sonra ilk defa kendime kıyafet almaktan zevk aldım en büyük bedenlerin olduğu reyon arıyor ordan hiçbir şey beğenmiyor çoğu zaman almadan eve gelip sinirlerimi bozup oturup ağlardım bugün 38 beden üst kıyafet ve 29 beden kot beni fazlasıyla bahtiyar etti bide sizin gibi 55-60 lara gelsem nasıl olurum bilmem tabi bu yemeyle zor ama imkansız değil

eee akşam yemeği nerde?
sanada afiyet olsun canım eşim yemekte yoktu diyorum ya benim eşim yanımda olmasa ben ocak kullanmamda çocuklar var olmuyor işte

çok az yiyorsun canım ya dikkat et kendine akşama kadar tutacak birşey yok

aslında çok şey yememişsin ama karbonhidratı, hazır gıdası çok olmuş canım.

38 ve 29 bedene çok sevindimmmmm. emeklerinin karşılığını almışsın tebrikler

çok az yiyorsun canım ya dikkat et kendine akşama kadar tutacak birşey yok
kahvaltı normalde de yapmam canım. beni çok rahatsız ediyor. günde 2 öğün beslenirim, birisinde tüm günlük yerim, birisinde hafif yerim.

yeterli protein, yağ, vitamin, mineral alıyorum canım. yalnızca karbonhidratı azaltıyorum.

bir de sade yiyecekler tükettiğim için menüm sade görünüyor. oysa bazı şeyleri herkesten çok 1,5 - 2 porsiyon yiyorum.

tamam ama kahvaltı hiç yok öğlen sadece yoğurt var bu şekilde olursa vucut kendini savunmaya aldığını düşünüyorum benim yediklerim çok olduğu için değilde gereksiz saçma sapan kalori aldığım için kendime kızıyorum şimdi şekersiz bir türk kahvemi içip çocuklar kalkana kadar ütü yapacam onlarla beraber kahvaltı yaparım

Dünkü menüm:

7.30
1 bardak süt
1 dilim çavdar ekmeği
2 üçgen peynir

9.30
Türk kahvesi

12.30
Sahanda 2 yumurta
Peynir zeytin domates

17.00
Birkaç badem -ceviz -kuru kayısı

19.00
Çiğbörek
Ayran
Domates

Akşam yemeğimi çok abartmadım ama yine de ağır oldu. Arkadaşım yapmıştı afiyetle yedik. Muhabbetle yenen yemekler kilo aldırmıyor bence:))

Canm benm cok sevdmim senin adina bravo ayrica nadalcim bnce cok sevinmelisin yiyerek kilo verebliyorsun demekki meto iyi cakisiyor cok sukur
günaydın kızlaaaarrrrr bulutlu kasvetli bir havadan herkese günaydın içimizdeki sevgi ve sıcaklıkla günümüz güzelleşsin inşallah
yaz gelsinnnnnnn burda da yagmurlu kasvet burundum

Gunaydin kizlar tum herkese sabah size dun son an yaptigim kacamagi yazayim kahve ve 8 10 tane antepli draje
Bu sabah
3 4 ceviz
2 kasik yogurt
1 adet salatalik
Arkadasimindan bir isirik kadar simit taze mi diye bak dedi illa ondan bn aksam toplu yazamiyorum cnku unutuyorum yediklerimi kizlar o dan yemisken yazayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…