- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim aklı dan geciyor dun şimdi.Gunaydin kizlar tum herkese sabah size dun son an yaptigim kacamagi yazayim kahve ve 8 10 tane antepli draje
Bu sabah
3 4 ceviz
2 kasik yogurt
1 adet salatalik
Arkadasimindan bir isirik kadar simit taze mi diye bak dedi illa ondan bn aksam toplu yazamiyorum cnku unutuyorum yediklerimi kizlar o dan yemisken yazayim dedim
afiyet olsunBugun 4 kez kahve ictim
Sabah ilk uyandığımda
Sonra komsuda türk kahvesi
O kesmedi evde de büyük fincan içtim, eşim bir kahve de akşam üstü yapmış ders çalışırken yaptı getirdi derken 4 kez içmiş oldum.l
1 inin yanına 3 tam tahlili buskuvi yedim.
Fırına akşam ye egi için kıyma tava gönderdim, akşama ceyrek lavas ekmekle onu yiyeceğim.
günaydın. burası pazar gününden beri kapalı .yağışlı. soğuk.Gunaydin canim. Burada da hava kapalı ve bu hafta öyle olacakmis
aaa ilk duydum .yulaflı yumurta.Canim aklı dan geciyor dun şimdi.
Yulaflı yumurtayı nasıl yapıyorsun ?
afiyet olsun.benim de en sevdiklerimdendir yoğut elma , içine başka şeyler de atıyorum .öğlen bir büyük kase yulaflı yoğurt ve elma. en sevdiğim yiyecekler
akşama köfte yada balık düşünüyorum. dışarı çıkacağım için karar veremedim. belki yarın öğlen yemeği için de bişeyler alırım.
afiyet olsun canım.Bnde oglen 50 gram ton balikli salata yedim snra arkadasta bir bardak sutlu kajve
Aksam
Yine ton balikli bulgur yedim hem tadini sevdim hmde bulgurum bitsin atmayim diye
2 kasik yogurt
Esime kek yaptim yarim.dilim yedim
2 tane antepli draje
Yok canim uykusuzluk yapmiyor. Her zaman ictigim icin bunye alisti sanirim.afiyet olsun
kahveyi ben de çok severim . ama aşırı içince çarpıntı yapıyor. günde 2-3 tanesi bi şey yapmaz bende.
uykusuzluk yapmıyor değil mi sana da.
maşallah canım , iyi olmuş . gün içinde çok yorulunca ve erken kalkınca yapmıyor uykusuzluk .Yok canim uykusuzluk yapmiyor. Her zaman ictigim icin bunye alisti sanirim.
Dün 4 kahvede belki yapar dedim ama yine yapmadı.
Son atama haziranda olacak.maşallah canım , iyi olmuş . gün içinde çok yorulunca ve erken kalkınca yapmıyor uykusuzluk .
nasıl gidiyor çalışmalar .
denemeler vs . ler .
inşallah artık bu yıl olacak canım .
son atamalar oldu mu . son tercih hakkını kullanmadın değil mi.
Canım hakkında hayırlısı olsun senin için iyi olacaksa olsun inşallah, rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısıylaSon atama haziranda olacak.
Ama umudum yok, 87 ile atanamadim 84 ile hiç atanamam
Haftada bir gün dersaned deneme sınavına giriyorum. Hafta sonları da evde yapıyorum, haftada 3 deneme sınavı yapmış oluyorum.
Artık bu hafta son soru bankalarını bitiriyorum, bundan sonra tekrar ve deneme ile ilerleyecegim..
Normalde rahat biriyim ama bu kez çok stresliyim. Sanırım defalarca hayal kırıklığı yaşadığım için bu konuda, 2.5 ay kaldı sınava. Şimdiden aklıma geldikçe ağlamak istiyorum
Inşallah bunda atanirim
bebişim . sen de hurma bulundur yanında evde. en güzel tatlı krizi önleycisiLahvaltim
2 yumurtalı peynirli önler, 2 dilim ekmek.
Canim acayip tatlı istiyor. Akşam da öyle oldu, esi e beyaz çikolatalı gofret aldırış yarısını yedim.
Şimdi türk kahvesi yaptım, 2 buskuvi 1 kayısı ile onu i cecegim
kpss de stres iyidir .ben de çok stresliydim .Son atama haziranda olacak.
Haftada bir gün dersaned deneme sınavına giriyorum. Hafta sonları da evde yapıyorum, haftada 3 deneme sınavı yapmış oluyorum.
Artık bu hafta son soru bankalarını bitiriyorum, bundan sonra tekrar ve deneme ile ilerleyecegim..
Normalde rahat biriyim ama bu kez çok stresliyim. Sanırım defalarca hayal kırıklığı yaşadığım için bu konuda, 2.5 ay kaldı sınava. Şimdiden aklıma geldikçe ağlamak istiyorum
Inşallah bunda atanirim
canım ben de öyle yapıyorum 2 akşamdır.Kızlar dün akşam yemeği yemedim moralim bozuktu biraz
Oğluma meyve hazırlamıştım 8 gibi ondan yedim 4-5 parça muz ve çilek
Kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek yiyeceğim inşallah
Akşam yememek baya farkettiriyor sabah hedefime ulaşmıştım artık gündüz yeyip akşam yememeye karar verdim yada çok az yemeye o zaman daha çabuk veririm yada kilomu korurum
ben de tamokuyucuu ne yaptı bugün acaba diye içimden geçiriyordum.
bence aç değilsen birşey yeme artık. zaten ekmekarası yediğinde saat nerdeyse 7’ymiş.
imza:
vicdanına seslenen diyettaşın
kızlar bende hemen bugün yememem gereken yediklerimi yazayım
saabah 9:00
2 dilim cezerye
saat 11:00
1 tane kruvasan (60 g)
1 tane bitki çayı
saat 16:00
1 dilim sborro pizza
1 bardak kola
birkaç elma dilim patates
1 fincan cappichino
saat 19:00
4 tane mercimek köfte
saat 20:30
6 tane erik
1 tane daha kruvasan
saat 22:00
1 fincan sade nescafe
bugün saçmasapan çok kalori aldım ya pişmanım ama güzeldi bugün çıktım kendime alışveriş yaptım eve gelincede çocuklarım adına kendime anneler günü hediyeleri aldım kendime dedimuzun zamandan sonra ilk defa kendime kıyafet almaktan zevk aldım en büyük bedenlerin olduğu reyon arıyor ordan hiçbir şey beğenmiyor çoğu zaman almadan eve gelip sinirlerimi bozup oturup ağlardım bugün 38 beden üst kıyafet ve 29 beden kot beni fazlasıyla bahtiyar etti bide sizin gibi 55-60 lara gelsem nasıl olurum bilmem tabi bu yemeyle zor ama imkansız değil
Dünkü menüm:
7.30
1 bardak süt
1 dilim çavdar ekmeği
2 üçgen peynir
9.30
Türk kahvesi
12.30
Sahanda 2 yumurta
Peynir zeytin domates
17.00
Birkaç badem -ceviz -kuru kayısı
19.00
Çiğbörek
Ayran
Domates
Akşam yemeğimi çok abartmadım ama yine de ağır oldu. Arkadaşım yapmıştı afiyetle yedik. Muhabbetle yenen yemekler kilo aldırmıyor bence:))
Canım son atama derken anlamadım, son hakkın mı? Yaş sınırı filan mı var kafam karıştıSon atama haziranda olacak.
Inşallah bunda atanirim
Akşam telafi ettim canım:)arada oluyor böyle günler ama arada yani değilmi şekerim :)
ruheşim sesin çıkmıyorrrr yine az yemişsin
Canim kpss puanı 2 sene geçerli oluyor, bu sürede 4 atama yapılıyor ya, 3 atama oldu şimdiye kadar.Canım son atama derken anlamadım, son hakkın mı? Yaş sınırı filan mı var kafam karıştı
kpss de yaş sınırı yok canım.Canım son atama derken anlamadım, son hakkın mı? Yaş sınırı filan mı var kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?