Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seni soru yağmuruna tutalım bugün o zaman
Esin neden şehir dışında çalışıyor canim, ne iş yapıyor ?
Başka topiklerden mesaj mı devşirdin sen:))) ayrıntıyı özelden yazayım canım, özel hayatımı nedense yazmayı sevmiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor diyeyim:)

Başka topiklerden mesaj mı devşirdin sen:))) ayrıntıyı özelden yazayım canım, özel hayatımı nedense yazmayı sevmiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor diyeyim:)
özel hayatını değil de kendini genel olarak antalırsan . ya da sıkıntılarını . dertlerini . sevinçlerini.
paylaştıkça daha mutlu olacağının garantisini veririm.
kimse seni tanımıyor . adını bilmiyor . soyadını bilmiyor .
yazdıkların hayal perisi nin yazdıkları yani.
bu kadar sıkma kendini.

Benim kızı hafta sonu programı var kereste anneler günü için.
Sıir okuyacak inşallah
Sizde var mi böyle bir program

inşallah canım dediğin gibi nefis terbiyesi başlayacak inşallah, hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin rabbim

Sıir okuyacak inşallah
canım bizim kreş el değiştirdi.
şu an 2 çocuk var
biri benim kız .
yaz için kuran kursu yapacak kadın . 20 öğrenci kayıtlandı
ama sonraki dönem için ne olur bilmiyorum.
zaten kapasite olarak 20 kişiyi ancak kaldırır kreş .
kreşimiz dini eğitim veriyor .
asıl bu amaçlı bir yer

dini günlerde daha güzel şeyler yapıyorlar . kandillerde kutlu doğum haftası vs . gibi

anneler günü için bi şey yaparlar mı, yapmazlar . 2 çocuk var.

dün benim kız ilahi söylüyordu.
bismillah diye diye geziyordu.
ağustosta 3 yaşında olacak .

4 yaşına kadar buraya vermek istiyorum.
4 yaşından sonra sanıyorum anaokuluna veririm . bilemiyorum . yine dini eğitim yeterli gelmemiş diye düşünürsem kreşe devam.
4 yaşında kuran okuyorlar . kuran okuyacak duruma gelmesini isterim .

abilerde böyle bi eğitim yerine denk gelmedik .
cüz ve kuran camide öğrendiler . ama camiler kalabalık . eğitim ve kattıkları bu kadar yoğun değil.
6. sınıfa giden kuran dersinde zorlanıyor . öğretmen tecvitli okumasını istiyor . benim oğlan da gırtlak kullanamıyor falan . küçükten bilse bu dersi hiç zorlanmadan yapardı

Canim aklı dan geciyor dun şimdi.
Yulaflı yumurtayı nasıl yapıyorsun ?
canim yulaf kepegi kullaniyorum ezmesi degil jepegi un gbi bir yumurtaya 1 kasik veya iki kasik koy cirp guzelce ustune de teflon tayava koy azcik yagla ben peceteye siliyorum yagini snra da arkdli onlu pisir eger krep gbi olsun diorsan sutt de koyablirsin

tarifi yukarida yazim.kuzu
Bizim evde de esim cok kek seviyor hergun sabah kahvaltisinda yiyor ondan yaptim bnde mutlaka bulunuyor evde cnim

insallah cnim dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla atanirsin

hayirdir cnim neden bozuktu moralin hayrilsun insallah

Ay ben tam bir sır küpüyümdür:)) işyerinde filan bilmezler mutlu muyum moralim mi bozuk.. her şeyi içimde yaşarım. Burda bir ara eşi şehir dışına giden arkadaşları teselli ettiniz ben hiç karışmadım:) halbuki benim eşim on aydır şehir dışında çalışıyor, alıştım ben alışmasam da:) artık anlatmamın da gereği kalmadı, ay sonunda dönecek. Bitti gitti çok şükür.

Sıir okuyacak inşallah
bizim 23 nisan gösterisi vardı çok güzel oldu
Çok gurur duydum inan sende öyle olacaksın
anneler gününde pikniğimiz vardı bizim hava şartları yüzzünden iptal oldu
yarın akşaüstü bir program var bildireceğiz dediler bakalım

canım ben de senin gibiydim.
sır küpü
41 yaşıma geldim .
ama çok şükür 23-24 yaşında sır küpü olayından kurtardım kendimi.

pek arkadaşlık kurmuyordum. kimseye ihtiyacım yok diye düşünüyordum.
çok önyargılıydım. çok fazla kalıplarım vardı. onların dışına çıkmazdım.

ama arkadaşım yoktu. mutlu değildim. genellikle suratım asıktı.

eliştiri aldım bu konuda. kardeşim eleştiriyordu en çok. onun arkadaşları vardı. dolaşırdı. gezerdi. anlatırdı , paylaşırdı.

bi gün ona takıldım. ve hayatım değişti. zincirlerimi kırdım.

daha mutluyum . daha iyiyim. daha huzurluyum.

ay ben tutamam valla canım yaa güvendiğim arkadaşlarıma, birde burda sizlere anlatıyorum, insan paylaştıkça rahatlıyor
ne bileyim karakter tabi belki sende böyle rahat ediyorsun

Benim kısımda yeni dönem okullar açıldığında 3 yaş 8 aylık oluyor. Si yan m ektebine gönderip göndermemesi konusunda kararsızım.
Yakınımızdaki camide de var, cami deki kuran kursu hic ama danisacagim.

Şimdi o kadar güzel şiirler şarkılar hemen öğreniyor ki, duaları da artık öğrenebilir diyorum. Yazın araştırma yapacağım bakalım.

Benimkinin kreşinde 1 temmuz itibarı ile kuran eğitimi başlayacak, inşallah güzel olur öğrenir biraz çat pat da olsa aşinalığı olur kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…