canım . nasılsın . çocuklar nasıl .Akşam telafi ettim canım:)
Ne bileyim öğün yazıp kaçıyorum bazan.
Seni soru yağmuruna tutalım bugün o zamanAkşam telafi ettim canım:)
Şimdi anladım:)Canim kpss puanı 2 sene geçerli oluyor, bu sürede 4 atama yapılıyor ya, 3 atama oldu şimdiye kadar.
Haziranda 4. Atama olup, temmuzda yeni sinav yapılacak.
Bu son atama henüz olmadı. Ama benim umudum yok, bu yuzden yeni sınava hazırlanıyorum.
A grubunda yaş sınırı olabiliyor ya aklıma o geldikpss de yaş sınırı yok canım.
2 yıl içinde 4 atama olur. 4. atama olacak haziranda. son atama yani.
Başka topiklerden mesaj mı devşirdin sen:))) ayrıntıyı özelden yazayım canım, özel hayatımı nedense yazmayı sevmiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor diyeyim:)Seni soru yağmuruna tutalım bugün o zaman
Esin neden şehir dışında çalışıyor canim, ne iş yapıyor ?
Hepimiz iyiyiz Allah’a şükür. Çocuklar enerji bombası maşallah:) yetişemiyorum...canım . nasılsın . çocuklar nasıl .
soru sorayım barii. kaçma hemen
özel hayatını değil de kendini genel olarak antalırsan . ya da sıkıntılarını . dertlerini . sevinçlerini.Başka topiklerden mesaj mı devşirdin sen:))) ayrıntıyı özelden yazayım canım, özel hayatımı nedense yazmayı sevmiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor diyeyim:)
Yok canim b grubu.A grubunda yaş sınırı olabiliyor ya aklıma o geldi
O top iyi izliyorum, inşallah düzen tyturunca ben de yazmaya başlayacağım inşallah.Başka topiklerden mesaj mı devşirdin sen:))) ayrıntıyı özelden yazayım canım, özel hayatımı nedense yazmayı sevmiyorum. Eşim özel sektörde çalışıyor diyeyim:)
Benim kızı hafta sonu programı var kereste anneler günü için.özel hayatını değil de kendini genel olarak antalırsan . ya da sıkıntılarını . dertlerini . sevinçlerini.
paylaştıkça daha mutlu olacağının garantisini veririm.
kimse seni tanımıyor . adını bilmiyor . soyadını bilmiyor .
yazdıkların hayal perisi nin yazdıkları yani.
bu kadar sıkma kendini.
inşallah canım dediğin gibi nefis terbiyesi başlayacak inşallah, hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin rabbimcanım ben de öyle yapıyorum 2 akşamdır.
zaten gündüz aşırı yiyorum .
akşamları az bi şeyler atıştırıyorum .
sıvı alıyorum .
aslında salatalık ve maydonozli bi detoks hazırlamak istiyorum ama malzemem yok .
sıvı diyeti yapmak istiyorum akşamları.
gündüzleri de bu detoks içeceğinden yanıma getirmeyi düşünüyorum.
gerçi ramazana az kaldı.
hani 1 hafta daha yer içeriz . sonra oruç inşallah
canım bizim kreş el değiştirdi.Benim kızı hafta sonu programı var kereste anneler günü için.
Sıir okuyacak inşallah
Sizde var mi böyle bir program
canim yulaf kepegi kullaniyorum ezmesi degil jepegi un gbi bir yumurtaya 1 kasik veya iki kasik koy cirp guzelce ustune de teflon tayava koy azcik yagla ben peceteye siliyorum yagini snra da arkdli onlu pisir eger krep gbi olsun diorsan sutt de koyablirsinCanim aklı dan geciyor dun şimdi.
Yulaflı yumurtayı nasıl yapıyorsun ?
tarifi yukarida yazim.kuzuafiyet olsun canım.
ben de ton balığını çok severim.
pazar günü pizzasını da yaptım.
akşam ben de kek yaptım.
pazar günü yaptığım kek pazartesi öğlende bitmişti. 1 gün bile dayanmadı
akşam yaptığım kekin az tadına baktım.
akşam yemeği yemedim.
10 ya da 15 adet fındık yemişimdir
ayran içtim . ayranıma da ortak çıktı . çocuklar hep içti
uykum geldi tabi.
acıkmıştım saat 10 gibi. ama o saatten sonra da bi şey yenmezdi. 11 de yattım.
sabah
1 yumurta , tereyağında
4 adet yeşil zeytin
yetişemedim . kahvaltıya oturamadım , ayakta yedim bunları.
iş yerime 1 ajda bardak dolusu kadar taze fındık getirdim. onları yedim az önce
çay içiyorum şimdi
öğlen için 2 domates
20 adet yeşil yeztin. (çekirdeklerini çıkarıyorum, zeytin yağı , susam, sumak, limon, kekik ile harmanlıyorum)
1 paket etiformm
1 küçük sandiviç ekmeği
doymazsam hurma ve pekmez var . bunlar ile tatlı isteğimi hallederim diye umuyorum.
insallah cnim dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla atanirsinSon atama haziranda olacak.
Ama umudum yok, 87 ile atanamadim 84 ile hiç atanamam
Haftada bir gün dersaned deneme sınavına giriyorum. Hafta sonları da evde yapıyorum, haftada 3 deneme sınavı yapmış oluyorum.
Artık bu hafta son soru bankalarını bitiriyorum, bundan sonra tekrar ve deneme ile ilerleyecegim..
Normalde rahat biriyim ama bu kez çok stresliyim. Sanırım defalarca hayal kırıklığı yaşadığım için bu konuda, 2.5 ay kaldı sınava. Şimdiden aklıma geldikçe ağlamak istiyorum
Inşallah bunda atanirim
hayirdir cnim neden bozuktu moralin hayrilsun insallahKızlar dün akşam yemeği yemedim moralim bozuktu biraz
Oğluma meyve hazırlamıştım 8 gibi ondan yedim 4-5 parça muz ve çilek
Kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek yiyeceğim inşallah
Akşam yememek baya farkettiriyor sabah hedefime ulaşmıştım artık gündüz yeyip akşam yememeye karar verdim yada çok az yemeye o zaman daha çabuk veririm yada kilomu korurum
Ay ben tam bir sır küpüyümdür:)) işyerinde filan bilmezler mutlu muyum moralim mi bozuk.. her şeyi içimde yaşarım. Burda bir ara eşi şehir dışına giden arkadaşları teselli ettiniz ben hiç karışmadım:) halbuki benim eşim on aydır şehir dışında çalışıyor, alıştım ben alışmasam da:) artık anlatmamın da gereği kalmadı, ay sonunda dönecek. Bitti gitti çok şükür.özel hayatını değil de kendini genel olarak antalırsan . ya da sıkıntılarını . dertlerini . sevinçlerini.
paylaştıkça daha mutlu olacağının garantisini veririm.
kimse seni tanımıyor . adını bilmiyor . soyadını bilmiyor .
yazdıkların hayal perisi nin yazdıkları yani.
bu kadar sıkma kendini.
bizim 23 nisan gösterisi vardı çok güzel olduBenim kızı hafta sonu programı var kereste anneler günü için.
Sıir okuyacak inşallah
Sizde var mi böyle bir program
Akşam telafi ettim canım:)
Canim kpss puanı 2 sene geçerli oluyor, bu sürede 4 atama yapılıyor ya, 3 atama oldu şimdiye kadar.
Haziranda 4. Atama olup, temmuzda yeni sinav yapılacak.
Bu son atama henüz olmadı. Ama benim umudum yok, bu yuzden yeni sınava hazırlanıyorum.
canım ben de senin gibiydim.Ay ben tam bir sır küpüyümdür:)) işyerinde filan bilmezler mutlu muyum moralim mi bozuk.. her şeyi içimde yaşarım. Burda bir ara eşi şehir dışına giden arkadaşları teselli ettiniz ben hiç karışmadım:) halbuki benim eşim on aydır şehir dışında çalışıyor, alıştım ben alışmasam da:) artık anlatmamın da gereği kalmadı, ay sonunda dönecek. Bitti gitti çok şükür.
ay ben tutamam valla canım yaa güvendiğim arkadaşlarıma, birde burda sizlere anlatıyorum, insan paylaştıkça rahatlıyorAy ben tam bir sır küpüyümdür:)) işyerinde filan bilmezler mutlu muyum moralim mi bozuk.. her şeyi içimde yaşarım. Burda bir ara eşi şehir dışına giden arkadaşları teselli ettiniz ben hiç karışmadım:) halbuki benim eşim on aydır şehir dışında çalışıyor, alıştım ben alışmasam da:) artık anlatmamın da gereği kalmadı, ay sonunda dönecek. Bitti gitti çok şükür.
Benim kısımda yeni dönem okullar açıldığında 3 yaş 8 aylık oluyor. Si yan m ektebine gönderip göndermemesi konusunda kararsızım.canım bizim kreş el değiştirdi.
şu an 2 çocuk var
biri benim kız .
yaz için kuran kursu yapacak kadın . 20 öğrenci kayıtlandı
ama sonraki dönem için ne olur bilmiyorum.
zaten kapasite olarak 20 kişiyi ancak kaldırır kreş .
kreşimiz dini eğitim veriyor .
asıl bu amaçlı bir yer
dini günlerde daha güzel şeyler yapıyorlar . kandillerde kutlu doğum haftası vs . gibi
anneler günü için bi şey yaparlar mı, yapmazlar . 2 çocuk var.
dün benim kız ilahi söylüyordu.
bismillah diye diye geziyordu.
ağustosta 3 yaşında olacak .
4 yaşına kadar buraya vermek istiyorum.
4 yaşından sonra sanıyorum anaokuluna veririm . bilemiyorum . yine dini eğitim yeterli gelmemiş diye düşünürsem kreşe devam.
4 yaşında kuran okuyorlar . kuran okuyacak duruma gelmesini isterim .
abilerde böyle bi eğitim yerine denk gelmedik .
cüz ve kuran camide öğrendiler . ama camiler kalabalık . eğitim ve kattıkları bu kadar yoğun değil.
6. sınıfa giden kuran dersinde zorlanıyor . öğretmen tecvitli okumasını istiyor . benim oğlan da gırtlak kullanamıyor falan . küçükten bilse bu dersi hiç zorlanmadan yapardı
Benimkinin kreşinde 1 temmuz itibarı ile kuran eğitimi başlayacak, inşallah güzel olur öğrenir biraz çat pat da olsa aşinalığı olur kuzumunBenim kısımda yeni dönem okullar açıldığında 3 yaş 8 aylık oluyor. Si yan m ektebine gönderip göndermemesi konusunda kararsızım.
Yakınımızdaki camide de var, cami deki kuran kursu hic ama danisacagim.
Şimdi o kadar güzel şiirler şarkılar hemen öğreniyor ki, duaları da artık öğrenebilir diyorum. Yazın araştırma yapacağım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?