Canim aslimda bizim anlattiklarimi da hepimizin yasayabilecegi durumlar ev is es gbi seyler insan rahatliyor burda cidden bende kimseye guvenmem ama zaten oyle buyuk sirlarim da yok ruyin seylerim var burdaki arkadaslara danisnca hem moral veriyorlar hem de tecrubeleriyle beni bilgilendiriyorlar ama ozel hayatimda kime neyi soyleyecegimi nerden ne gelecegini blirimAy ben tam bir sır küpüyümdür:)) işyerinde filan bilmezler mutlu muyum moralim mi bozuk.. her şeyi içimde yaşarım. Burda bir ara eşi şehir dışına giden arkadaşları teselli ettiniz ben hiç karışmadım:) halbuki benim eşim on aydır şehir dışında çalışıyor, alıştım ben alışmasam da:) artık anlatmamın da gereği kalmadı, ay sonunda dönecek. Bitti gitti çok şükür.
Ay ne guzel cnim ya masallah simdiden ohretmek en iyisiBenim kısımda yeni dönem okullar açıldığında 3 yaş 8 aylık oluyor. Si yan m ektebine gönderip göndermemesi konusunda kararsızım.
Yakınımızdaki camide de var, cami deki kuran kursu hic ama danisacagim.
Şimdi o kadar güzel şiirler şarkılar hemen öğreniyor ki, duaları da artık öğrenebilir diyorum. Yazın araştırma yapacağım bakalım.
ah kuzum bnm ya kadinlarin ne cok sorunu oluyor boyle dimi ama benim de gecen gun en yakin arkadasim ikinciye hamile kaldi cok sevndim ama bir o kadar da burkuldum bnde doktora gdecegim ama doktoorum izmirde ve suanda su tayin isleri yuzunden bikac ay beklemek durumumdayimAman her zamanki şeyler be canımcım geçti gitti benim çok uzun sürmez arada böyle gelip gittiği olur, rahatsızlığımla ilgili, bu ay saçma sapan adet gördüm daha doğrusu göremedim, bu kistim rezervleri azaltıyor ya erken menopoza sebep olabiliyormuş ona canım sıkıldı doktora gideceğim inşallah haftasonu, napalım rabbimin takdiri ama 28 yaşında menopoz ihtimali üzdü beni biraz
Masallah masallah en guzel sekilde okur annesi bisey olmaz23 nisanda bayraklı tişört alıp, bayraklı pasta kestiler bizimkiler sadece. Veliler yoktu.
Anneler günü için de otelde kahvaltı yapacağız, ardından gösterisi olacak.
4 luk şiir ezberlenmiş, şair de annem benim bitanem kısmı var, onu çoğunlukla şaşırıp babam benim bitanem diye okuyorumarım gösteride de şaşırıp beni rezil etmez orada
Tutulu etekle, abdi kostümü var bir de.
canım hemen git doktoruna. tüp bebek diyordun başla tedaviye
iş yerinde arkadaşımız 22 yaşında girdi menepoza. tedavi oldu . kortizon aldı ama adet göremedi.
hiç çocuğu yoktu. yeni evliydi. eşi boşadı kadını. çok seviyordu , ölüyordu karısı için güya.
arkadaşımız 3 ay adet görmemiş . ve doktora geç kalmıştı. hemen gitmemiş doktora
ah cnim evet hala ne zaman guzel bir kahvalti yapsam tum gun axikiorum midem bulaniyor birde simdi bu aralar kahlavtida bir dilim ekmek az peynir atiyorum agzima ya da yogurtla iki ceviz okulda hic yiyemem diye o da bnde tum takvikerimi alirim ne zaman tek cesit beslensem olmadi hic illaki her besinden duzenli alacagim gu icindekolay gelsin, ben de sabah bugün giyeceklerimi ütüleyiverdim hemen. çok ütü yapmam lazım ama vakit bulamadım.
öğlen yulaflı yoğurt (300 gr-iki bardak) ve meyve yemiştim. sağlıklı beslenmek isteyenlerin çok tercih ettiği bir öğün.
önceki gün akşam da 3 hamburgerlik köfte yemiştim . yanında bol salata ile.
ben zaten her zaman günde iki öğün yemek yiyorum. birisinde tüm gün yetecek büyük bir öğün olarak yiyorum, birisinde hafif yiyorum. yeme düzenim bu şekilde.
yüksek proteinli, düşük karbonhidratlı besleniyorum. yeterli vitamin, mineral, protein, yağ alımıma dikkat ediyorum.
hiçbir zaman kahvaltı yapmıyorum zaten. kahvaltı yapınca kan şekerimle ilgili problem yaşıyorum. A aaadddaaa da benim gibi. inan yaşamayan bilemez.