Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim aslimda bizim anlattiklarimi da hepimizin yasayabilecegi durumlar ev is es gbi seyler insan rahatliyor burda cidden bende kimseye guvenmem ama zaten oyle buyuk sirlarim da yok ruyin seylerim var burdaki arkadaslara danisnca hem moral veriyorlar hem de tecrubeleriyle beni bilgilendiriyorlar ama ozel hayatimda kime neyi soyleyecegimi nerden ne gelecegini blirim
Ay ne guzel cnim ya masallah simdiden ohretmek en iyisi
ah kuzum bnm ya kadinlarin ne cok sorunu oluyor boyle dimi ama benim de gecen gun en yakin arkadasim ikinciye hamile kaldi cok sevndim ama bir o kadar da burkuldum bnde doktora gdecegim ama doktoorum izmirde ve suanda su tayin isleri yuzunden bikac ay beklemek durumumdayim

Masallah masallah en guzel sekilde okur annesi bisey olmaz

ah cnim evet hala ne zaman guzel bir kahvalti yapsam tum gun axikiorum midem bulaniyor birde simdi bu aralar kahlavtida bir dilim ekmek az peynir atiyorum agzima ya da yogurtla iki ceviz okulda hic yiyemem diye o da bnde tum takvikerimi alirim ne zaman tek cesit beslensem olmadi hic illaki her besinden duzenli alacagim gu icinde

kızlar yukarıdaki videoda blender yapmıyor . hani detoks içeceği gibi blender yapmıyor . farklı. direk suyuna atıyor . bu da yapılabilir . aromalı sular yaparız içeriz . damak zevkimize göre.
En hep görüyorum bu suları aman diyete ne katkısı olacak diyordum.
Sonra bir gün nane koydum akşamdan, şu o kadar lezzetlenmisti ki
Bir gün kimin denedim
Sonra çilek derken, ben de alıştım artık, yapıyorum böyle dönem donem

Canım bende gönlüne göre olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat versin sanada

Eşim şehir dışına çıktı sabah, geç gelecekmiş, bende lahmacun yaptırmayı p lanliyordum

Eti buzluktan çıkarmış oldum artık. Yapıp karşı komsumda yiyeceğiz. Yanına çorba yapacak oda.

Akşama
2 lahmacun (restoranların 1.5tanesi kadar)
1 kase çorba.

Biraz ince de 1 küçük avuç fındık fıstık badem yedim.

evet ben de senin gibi düşünüyordum.
ben de salatalık denemiştim . suyum harika olmuştu. aroması harikaydı. içimi zevkliydi

Ben akşama şehriye çorbası yaptım bile:) öğlen arası pişirdim akşama hazır. Yanına da salata. Bitti gitti:)

Ben akşama şehriye çorbası yaptım bile:) öğlen arası pişirdim akşama hazır. Yanına da salata. Bitti gitti:)
ben sabahtan yayla çorbası yaptım. yanına salata . benim de böyle olur menüm.
başka bi şey yapmam .yemekten sonra kek yerler . fındık var. bu akşam da böyle olsun . şükür

Çok acıktım, öğlen yoğurt beni paklamadi
Kahve yaptım, yanına 3 eti form limonlu buskuvi ile ara yapıyorum, akşam l ahmacunu fazla kaçırmamak için.

Akşam için bende arkadaşlarımla plan yaptım elimde indirimli menüler vardı çocukları pizza yemeye götüreceğiz hep birlikte, fazla kaçıracağımı sanmıyorum pek iştahım yok bugün

Yok yok doymayacagimi yerken ben de anlamıştım :)

Haftaya niyetli oluyoruz inşallah.
Daha düzenli olur yediğim içtiğim.
Rabbim haftaya kolaylık versin inşallah, kazasız belasız çok fire vermeden tutmayı nasip etsin, malum dönemlerde tutamıyoruz ama ben bazen migrenin azizliğine uğrayınca oruç gidiyor geçen gün olduğu gibi
Kızlar bana ramazanda hemen pratik ama evdeki ahaliyi doyuracak menüler lazım
Yardımlarınızı bekliyorum
Listemi yapmaya başladım

Benimde reglim uzun sürüyor, başlaması 4 günü buluyor leke geliyor sonra 9 10 günde bitiyor
Geçen aylarda dükkan birası içtim. Yeşilçay, limon soda ile yapılan bir içecek. Başlama evresi daha kısa sürdü ve 4 gunde bitti. Hafta sonu yapmaya başlayacağım çünkü adetime az zaman kalmis oluyor, orucun başında regl olacağım. Hemen olurbiterim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…