Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canimcim cok cok haklisin bnde cok kuralciyim bugun bir sinifa grdim her kafadan bir ses asla musade etmem benden gdior gden senin bir de evde ve kendi cocuklarina duzen istemen cok normal
Ne guzel fizigin masallah cnim her zamnki gbi

Geçmiş olsun canım bence iyileşmeden niyetlenme daha kötü olursun..
Doğru demişsin kv ne o mamalar para tuzağı ve koruma adı altında ömürlük kullanılacak..
İyi gibiydim niyetlendim gece kalkıp 3 bardak su içtim
3 gunluk Deneme verceklermis KV ye alsa bile düzenli kullanmaz ki ilacı bile daimi kullanmaz
Dini değil cnm şifa niyeti ile yapıyorum keske ayni sevap olsa kazalarin yerine gecse niyetin amacı organları bu surece hazırlamak mis.beynimize sinyali göndermek

Boya gore 60-65 iyi duruyor bende aşırı zayıf yakışmıyor bana
uzun zamandır pirinç unu aradım marketlerde. bugün buldum şükür.
kendime sütle yapmayı planlıyorum. kahvaltiya.
Mamamsi birseymi yapican
Yukarda da yazdım cnm organları açlık sürecine hazırlamak ' niyet ettim Allah rızası için şifa orucu tutmaya ' diye niyet ediyorum nette daha detaylı yazıyor
İyi gibiydim niyetlendim şimdide iyiyim
Ayn artık fark ediyor ve sordu nasıl yapıyorsun dedi karatay dedim 2 ogun o sürekli atistiriyor şeker has.ya
Denicekmis 3 gün devam etmez bence

Dini bir yönü olmayınca neden niyet ediliyor ve neden reglin bitmesi bekleniyor o kısımları anlamamıştım.

@demirleke daha birşeyler yazmıştım sana çıkmamış neyse
Resmin çok güzel maşallah hic yaşını gostermiyorsun demek başka topiklerede giriyorsun himmms oda güzel
Cocuklar yormuslar yine seni çok üstlerine düşme boşta bırakma cnm dengeyi sen ayarlarsin emir kipi şimdiki çocuklarda hep var maalesef birde oyun oynarken küfür eden de çok var birkaç tanıdığım stres yapıyor boyle oyunlar sinirli olmalarını sağlıyor çok kotu onlar sürekli giriyor bu kadar bağımlı olmasın fln destekte ailelerine umursamiyorlar senin oğlanlar bi hafta sonu giriyor hemen adapte olurlar normal düzene
İpek kızla iyi anladiyormussun Allah muhabbetinizi artirsin

Birde kızlar su orucunu ben normal oruç gibi tutuyorum sahur ve iftar yaparak kaza oruclarimin yerine diyede niyetimde söylerim bugün unuttum söylemeyi neyse bazilarida gün boyu su içerek geçiriyor ben öyle yapmıyorum anlatabildimmi
Kaza oruclarimin yerine geçerse belki diye de regliyjen yapsamda niyet etmem

Canimcim cok cok haklisin bnde cok kuralciyim bugun bir sinifa grdim her kafadan bir ses asla musade etmem benden gdior gden senin bir de evde ve kendi cocuklarina duzen istemen cok normal
Ne guzel fizigin masallah cnim her zamnki gbi
sağ ol kuzum .
evet . yani sınıfta da otorite kurulmazsa öğretmenin hali ne olur .

bilemiyorum canım . Allah kolaylık versin . çocuk , ergen ile uğraşmak zor .

hani şöyle uslu, söz dinleyen , terbiyeli çocuk var mı düşünüyorum . nesilleri tükeniyor varsa da.

ben de olsam öyle yapardım kuzum .
neden olmasın . neden şifa orucu kaza yerine geçmesin . onu anlamadım . oruç gibi ağzına bi şey koymuyorsun değil mi. yani orucun kuralları geçerli aynı şekilde.
imsak ile başlanıyor . akşam ile bitiyor değil mi.
ezan ile.
öyle yapıyorsun diye düşünüyorum .

Dini bir yönü olmayınca neden niyet ediliyor ve neden reglin bitmesi bekleniyor o kısımları anlamamıştım.
regli beklemene gerek yok cnim niyetin sebebi ise beyni sartlamak beyin yemek istemiyormus
Reglkende yapıyor ama bana etik gelmiyor neden bu kadar ilgilendin yapicaksan instada sayfalari var tavsiye ederim yapanlarin
Cnim reglken yapiliyor cnku zaten 3 gunluk 10 gunlik 20 gnluk hali ver illaki regle denke gliyor bir de 10 gnluk yapanlarda temizlenme asamasinda kan gelen de oluyormus

Kesinlikle tukeniyor cnim

Cnim sifa orucunda gun icinde de su icebliyorsun ama pamuk nirmal oruc tutuyor sanirsam o da aradan ckior

Aynen öyle yapıyorum cnm arkadaşlarimda öyle yapiyor az önce sordum yine arkadasima o daha tecrübeli niyet ederken kazalarima sayilsin diye de ekle dedi ameller niyetlere göredir

Baya uzun 10 günlük dayanamayabilirum
Maşallah cnm her zayıflama yönteminden bilgin var ve sen iyiki varsın benide aydinlattin daha yeni yeni yapıyorum biliyorsun haftada 1 gün yaparsam ramazanada alıştırma olur
Yok canım onu yapana kadar normal oruç tutarım daha iyi çok değişik geldi o yüzden ilgilendim:)
Nasıl istersen cnm

ben de senin gibi düşünerek biraz porsiyonları küçülttüm .
tek öğün çok iyi yiyorum . sabah az . akşam az .
biraz daha zayıfladım ama ramazana hazırlık . midemi küçültüp ramazana baş ağrısı daha az şekilde başlarım inşallah . niyetim böyle. bakalım nasip inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…