İstikrar... her alanda hayatımda olmasını istediğim şey...Afiyet olsun canım bu şekilde istikrarlı devam et ben yapamasamda siz yapın :)
Eki Görüntüle 2244344
hayal hatun görmüştü diye hatırlıyorum .başka topikteki arkadaş için çekilmiştim .oraya yüklemiştim. cumartesinden ben . highwayy den .
Canimcim cok cok haklisin bnde cok kuralciyim bugun bir sinifa grdim her kafadan bir ses asla musade etmem benden gdior gden senin bir de evde ve kendi cocuklarina duzen istemen cok normalyok kuzum . momoo yu duydum . onlarla işleri yok .
pub g oynuyorlar kaç aydır .
herkesin dilinde gerçi. bizim burda askerden gelen memur da sürekli onu oynuyor . yoğtube den de videoları izliyor . bakıyorum da . yani bağımlı olmuş herkes .
dün video da izlediler . eğlenceli videolar falan . yani sürekli gözümün önündeler . oturduğum odada kuruyorlar laptopu.
neyse . 15 gündür yasak koymuştum . birbir lerine karşı davranış durumundan . ve gördüm ki bize karşı davranışları da değişti . kapattıkları an hele o hırçınlık tarif edemem . ya da bana çok feci batıyor . biraz kurallı biriyim . onları bu da kızdırıyor farkındayım .
ama evde düzen olmayınca ben bunları nasıl idare ederim bilmiyorum .
yani herkes çıkardığını ortada bırakırsa . yediğini oraya burada bırakırsa . bunları söylemeyeyim mi. söyleyince kötü anneyim .
yatma vaktı geldi . ediz yine yan çizdi. bağırdım yine bolca. sinir sistemim harap yine .
bugün berbat durumdayım . kötü kalktım . moralsiz geldim işe . yüzüm yerlerde . 10 karış asık şu an .
işte böyle zamanlarda alıp başımı gitmek istiyorum . istemsizce. her şeyden silkelenip bi kendimi dinlemek istiyorum . yoruldum gerçekten . hepsinin yükü ayrı .
bi kaç gün iş falan yapmam ben . çocuklar da bunu istiyor sanıyorum .
İyi gibiydim niyetlendim gece kalkıp 3 bardak su içtimGeçmiş olsun canım bence iyileşmeden niyetlenme daha kötü olursun..
Doğru demişsin kv ne o mamalar para tuzağı ve koruma adı altında ömürlük kullanılacak..
Dini değil cnm şifa niyeti ile yapıyorum keske ayni sevap olsa kazalarin yerine gecse niyetin amacı organları bu surece hazırlamak mis.beynimize sinyali göndermekMaşallah hamarat hatun
Ben de brokoli haşladım yarına, bakla yemeği yaptım bir de. Çocuklara köfte yaptım. Çamaşır yıkadım. Çocukların banyosunu dünden halletmiştim. Evden çıkmadım kitap okudum dinlendim:)
aç değilim, zaten mesele açlık değil iştah:)) ama o da yok şu an. İnsanın iştahının olmaması süper bir şeymiş
Canım ben tam anlamadım ne orucu bu? Dini bir şey değil ki neyin niyeti kafam çok karıştı
Boya gore 60-65 iyi duruyor bende aşırı zayıf yakışmıyor banayok kuzum. hetkes bu yemekleri yer. kişiye özel olmadı. az az yaptım. tencere dolusu degul
sebzeleri kızımla kendim icin yaptım. brokoli ve karnibaharı yani
ıspanak yikadim 1 tur. suya koydum. kumlu çıktı. yarın yaparım nasipse.
iyi olmadan tutarsan daha kötülesir hastalık. iyileş once kuzum.mama olayina arkadas girdi. hkrbelayf . verdi kilo ama ona bağlı kalmadan vermek önemli. o mamaya verecegim parayı saglikli mamalara veririm daha iyi . ama dünya para verdi arkadaş.
bence sen hangi kiloya gitmek istersen ona yoğunlaş. kv den 70 demiş
nette boy yaş yazınca ideal kilon hesaplanıyor. kaynanalar çok karışmasın.
Mamamsi birseymi yapicanuzun zamandır pirinç unu aradım marketlerde. bugün buldum şükür.
kendime sütle yapmayı planlıyorum. kahvaltiya.
Yukarda da yazdım cnm organları açlık sürecine hazırlamak ' niyet ettim Allah rızası için şifa orucu tutmaya ' diye niyet ediyorum nette daha detaylı yazıyorkızının yaşından belli canım Allah birlikte uzun ömür versin onlarada
bende bugün hiç oturmadım yoruldum yatacam şimdi
Bende highway e gittim oradan pide almıştık oğlum hala o pide yediğim en güzel pide deyip duruyor
peki ne diye niyet ediyorsun ki benimde kafam karıştı
sen haftaiçinden erken kalkmaya alışıksın istesende uyuyamazsın canım bende erkenciydim 6 buçukta kalktım
İyi gibiydim niyetlendim şimdide iyiyimcnim evet gttm bnde cok severim orayi senin gbi
Canim oncelikle cok gecmis olsun kndini bu ara asiri ac birakma istersen gucten dusme az ama cig beslenmeni tavsiye ederim saglikliya devam yani
Cok sukur ki kv artik fark etmis cok sevndm smdi o sana soracak surekli sen nasil verdin bende vereblir miyim vs vs
Mamalara bnde karsiyim bizim amacimiz yasam prensibi haline getirmek bu isi cnim
Dini bir yönü olmayınca neden niyet ediliyor ve neden reglin bitmesi bekleniyor o kısımları anlamamıştım.İyi gibiydim niyetlendim gece kalkıp 3 bardak su içtim
3 gunluk Deneme verceklermis KV ye alsa bile düzenli kullanmaz ki ilacı bile daimi kullanmaz
Dini değil cnm şifa niyeti ile yapıyorum keske ayni sevap olsa kazalarin yerine gecse niyetin amacı organları bu surece hazırlamak mis.beynimize sinyali göndermek
Boya gore 60-65 iyi duruyor bende aşırı zayıf yakışmıyor bana
Mamamsi birseymi yapican
Yukarda da yazdım cnm organları açlık sürecine hazırlamak ' niyet ettim Allah rızası için şifa orucu tutmaya ' diye niyet ediyorum nette daha detaylı yazıyor
İyi gibiydim niyetlendim şimdide iyiyim
Ayn artık fark ediyor ve sordu nasıl yapıyorsun dedi karatay dedim 2 ogun o sürekli atistiriyor şeker has.ya
Denicekmis 3 gün devam etmez bence
Reglkende yapıyor ama bana etik gelmiyor neden bu kadar ilgilendin yapicaksan instada sayfalari var tavsiye ederim yapanlarinDini bir yönü olmayınca neden niyet ediliyor ve neden reglin bitmesi bekleniyor o kısımları anlamamıştım.
sağ ol kuzum .Canimcim cok cok haklisin bnde cok kuralciyim bugun bir sinifa grdim her kafadan bir ses asla musade etmem benden gdior gden senin bir de evde ve kendi cocuklarina duzen istemen cok normal
Ne guzel fizigin masallah cnim her zamnki gbi
ben de olsam öyle yapardım kuzum .Birde kızlar su orucunu ben normal oruç gibi tutuyorum sahur ve iftar yaparak kaza oruclarimin yerine diyede niyetimde söylerim bugün unuttum söylemeyi neyse bazilarida gün boyu su içerek geçiriyor ben öyle yapmıyorum anlatabildimmi
Kaza oruclarimin yerine geçerse belki diye de regliyjen yapsamda niyet etmem
regli beklemene gerek yok cnim niyetin sebebi ise beyni sartlamak beyin yemek istemiyormusDini bir yönü olmayınca neden niyet ediliyor ve neden reglin bitmesi bekleniyor o kısımları anlamamıştım.
Cnim reglken yapiliyor cnku zaten 3 gunluk 10 gunlik 20 gnluk hali ver illaki regle denke gliyor bir de 10 gnluk yapanlarda temizlenme asamasinda kan gelen de oluyormusReglkende yapıyor ama bana etik gelmiyor neden bu kadar ilgilendin yapicaksan instada sayfalari var tavsiye ederim yapanlarin
Yok canım onu yapana kadar normal oruç tutarım daha iyiReglkende yapıyor ama bana etik gelmiyor neden bu kadar ilgilendin yapicaksan instada sayfalari var tavsiye ederim yapanlarin
Kesinlikle tukeniyor cnimsağ ol kuzum .
evet . yani sınıfta da otorite kurulmazsa öğretmenin hali ne olur .
bilemiyorum canım . Allah kolaylık versin . çocuk , ergen ile uğraşmak zor .
hani şöyle uslu, söz dinleyen , terbiyeli çocuk var mı düşünüyorum . nesilleri tükeniyor varsa da.
Cnim sifa orucunda gun icinde de su icebliyorsun ama pamuk nirmal oruc tutuyor sanirsam o da aradan ckiorben de olsam öyle yapardım kuzum .
neden olmasın . neden şifa orucu kaza yerine geçmesin . onu anlamadım . oruç gibi ağzına bi şey koymuyorsun değil mi. yani orucun kuralları geçerli aynı şekilde.
imsak ile başlanıyor . akşam ile bitiyor değil mi.
ezan ile.
öyle yapıyorsun diye düşünüyorum .
Aynen öyle yapıyorum cnm arkadaşlarimda öyle yapiyor az önce sordum yine arkadasima o daha tecrübeli niyet ederken kazalarima sayilsin diye de ekle dedi ameller niyetlere göredirben de olsam öyle yapardım kuzum .
neden olmasın . neden şifa orucu kaza yerine geçmesin . onu anlamadım . oruç gibi ağzına bi şey koymuyorsun değil mi. yani orucun kuralları geçerli aynı şekilde.
imsak ile başlanıyor . akşam ile bitiyor değil mi.
ezan ile.
öyle yapıyorsun diye düşünüyorum .
2 türlü de yapan varmış cnm benim için boyle daha uygunCnim sifa orucunda gun icinde de su icebliyorsun ama pamuk nirmal oruc tutuyor sanirsam o da aradan ckior
Baya uzun 10 günlük dayanamayabilirumregli beklemene gerek yok cnim niyetin sebebi ise beyni sartlamak beyin yemek istemiyormus
Cnim reglken yapiliyor cnku zaten 3 gunluk 10 gunlik 20 gnluk hali ver illaki regle denke gliyor bir de 10 gnluk yapanlarda temizlenme asamasinda kan gelen de oluyormus
Nasıl istersen cnmYok canım onu yapana kadar normal oruç tutarım daha iyiçok değişik geldi o yüzden ilgilendim:)
ben de senin gibi düşünerek biraz porsiyonları küçülttüm .Baya uzun 10 günlük dayanamayabilirum
Maşallah cnm her zayıflama yönteminden bilgin var ve sen iyiki varsınbenide aydinlattin daha yeni yeni yapıyorum biliyorsun haftada 1 gün yaparsam ramazanada alıştırma olur
Nasıl istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?