Maşallah sana canım yine harika görünüyorsunEki Görüntüle 2244344
hayal hatun görmüştü diye hatırlıyorum .başka topikteki arkadaş için çekilmiştim .oraya yüklemiştim. cumartesinden ben . highwayy den .
gayet iyisin . tabi hamilesin . olacak o kadar ama.Eki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
İşin güzel tarafı yüzüklerim hala parmağımda ayakkabılar aynı vücudumu mantar sarmadı kafamın içi konak olmadı kaşıntı krizlerine girmiyorum rabbime hamdolsun 2.de fenaydımgayet iyisin . tabi hamilesin . olacak o kadar ama.
of çok zor geçmiş ikinci .İşin güzel tarafı yüzüklerim hala parmağımda ayakkabılar aynı vücudumu mantar sarmadı kafamın içi konak olmadı kaşıntı krizlerine girmiyorum rabbime hamdolsun 2.de fenaydım
sorma pamukcum diyetisyen falan olmaliymisimBaya uzun 10 günlük dayanamayabilirum
Maşallah cnm her zayıflama yönteminden bilgin var ve sen iyiki varsınbenide aydinlattin daha yeni yeni yapıyorum biliyorsun haftada 1 gün yaparsam ramazanada alıştırma olur
Nasıl istersen cnm
ayy sorma diorum ya cnm yanlis meslekteyim sanirimpamuk a katılıyorum . adaaa her diyetten haberin var kız .
Sen hamissin sekerim olsun smdi snra seni de zayiflatcazEki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
kuzum ben yemeyerek kilo nasıl verilmiyor düşünüyorum bi kaç gündür . meto durur demiştin sen .Bnde menuyu yazayim dun yazmamisim kizlar ama kaxamak yoktu hatta az bile yemistim az yiyince de kilo veremioru.@demirleke cnim sen ne dusunuyorsun bu konuda
Sabah
1 ceviz 1 yumurta domates salatalik 2 fostik
Ara
Bir parca bityer bikac fistik
Oglen
Salata yagsiz bir avuc kuryemis kahve ve 2 parca bitter aksami da blmiorum suanda
Amin canımkızının yaşından belli canım Allah birlikte uzun ömür versin onlarada
bende bugün hiç oturmadım yoruldum yatacam şimdi
Bende highway e gittim oradan pide almıştık oğlum hala o pide yediğim en güzel pide deyip duruyor
peki ne diye niyet ediyorsun ki benimde kafam karıştı
sen haftaiçinden erken kalkmaya alışıksın istesende uyuyamazsın canım bende erkenciydim 6 buçukta kalktım
Hoşgeldin niye gittingünaydın, iyi haftalar herkese
Hadi Allah yardımcın olsun canım..İyi gibiydim niyetlendim gece kalkıp 3 bardak su içtim
3 gunluk Deneme verceklermis KV ye alsa bile düzenli kullanmaz ki ilacı bile daimi kullanmaz
Dini değil cnm şifa niyeti ile yapıyorum keske ayni sevap olsa kazalarin yerine gecse niyetin amacı organları bu surece hazırlamak mis.beynimize sinyali göndermek
Boya gore 60-65 iyi duruyor bende aşırı zayıf yakışmıyor bana
Mamamsi birseymi yapican
Yukarda da yazdım cnm organları açlık sürecine hazırlamak ' niyet ettim Allah rızası için şifa orucu tutmaya ' diye niyet ediyorum nette daha detaylı yazıyor
İyi gibiydim niyetlendim şimdide iyiyim
Ayn artık fark ediyor ve sordu nasıl yapıyorsun dedi karatay dedim 2 ogun o sürekli atistiriyor şeker has.ya
Denicekmis 3 gün devam etmez bence
Maşallah canım..Eki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
Canım ben bir arkadaşımdan duymuştum hamileyken gece yatarken normalmiş elleri falan sabah bir kalkmış yüzükler çıkmıyor kuyumcuya kestirerek çıkarmışlar..Aman diyeyeim geceleri çıkar bence çok korkarım yüzük sıkışmasındanİşin güzel tarafı yüzüklerim hala parmağımda ayakkabılar aynı vücudumu mantar sarmadı kafamın içi konak olmadı kaşıntı krizlerine girmiyorum rabbime hamdolsun 2.de fenaydım
İyi yapmissin cnm alıştırma olurben de senin gibi düşünerek biraz porsiyonları küçülttüm .
tek öğün çok iyi yiyorum . sabah az . akşam az .
biraz daha zayıfladım ama ramazana hazırlık . midemi küçültüp ramazana baş ağrısı daha az şekilde başlarım inşallah . niyetim böyle. bakalım nasip inşallah.
Cnm hamissin iyisin bende tam boyleydim hamileyken güzel gorunuyorsun maşallah bende doğuma girerken 92 ydim.Eki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
Az olmuş cnm inş.akşamda hafif geçerse eksiye gecersinBnde menuyu yazayim dun yazmamisim kizlar ama kaxamak yoktu hatta az bile yemistim az yiyince de kilo veremioru.@demirleke cnim sen ne dusunuyorsun bu konuda
Sabah
1 ceviz 1 yumurta domates salatalik 2 fostik
Ara
Bir parca bityer bikac fistik
Oglen
Salata yagsiz bir avuc kuryemis kahve ve 2 parca bitter aksami da blmiorum suanda
sanki aaadddaaa konuşuyor
haklısın canım akşamları çıkarmam gerek bende bazen şişiyorum sonra gün içinde iniyor ikinci hamilelikte hep balon gibiydim hiç inmedim mevsimin çok etkisi var sıcaklarda hiç inmiyorAmin canım
Hoşgeldin niye gittin
Hadi Allah yardımcın olsun canım..
Maşallah canım..
Canım ben bir arkadaşımdan duymuştum hamileyken gece yatarken normalmiş elleri falan sabah bir kalkmış yüzükler çıkmıyor kuyumcuya kestirerek çıkarmışlar..Aman diyeyeim geceleri çıkar bence çok korkarım yüzük sıkışmasından
ben şimdiden 92,5 oldum daha 1 aydan fazla varİyi yapmissin cnm alıştırma olur
Cnm hamissin iyisin bende tam boyleydim hamileyken güzel gorunuyorsun maşallah bende doğuma girerken 92 ydim.
Az olmuş cnm inş.akşamda hafif geçerse eksiye gecersin
21 günlük programı biraktinmi
ne mutlu sana anneni sık sık görme şansın var aynı şehirdesin sen git kuzum değerini bil keşke anneme hemen gidebilecek mesafede olsamda gitsem ben anama anam torunlarına hasretGünüm güzel geçiyor kızlar annem gelmişti oturduk birşeyler yedi içti az evvelde gitti bayadir gormuyordum iyi geldi
Afiyet olsun canımAkşam menüm
1 kase tarhana çorbası
1 kase bakla yemeği
1 kase yoğurt
Salata
1 tane köfte vardı bir de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?