Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İşin güzel tarafı yüzüklerim hala parmağımda ayakkabılar aynı vücudumu mantar sarmadı kafamın içi konak olmadı kaşıntı krizlerine girmiyorum rabbime hamdolsun 2.de fenaydım
of çok zor geçmiş ikinci .
ne kadar çok sıkıntı yaşamışsın .
çok şükür o zaman . gerçekten neler neler oluyor . insanız . yaşarız böyle şeyler . Allah korusun

sorma pamukcum diyetisyen falan olmaliymisim aidin salihin kitabini almistim bnde cok denemistim bu tarz yontemler oradan bliorum
pamuk a katılıyorum . adaaa her diyetten haberin var kız .
ayy sorma diorum ya cnm yanlis meslekteyim sanirim
Eki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
Sen hamissin sekerim olsun smdi snra seni de zayiflatcaz

Bnde menuyu yazayim dun yazmamisim kizlar ama kaxamak yoktu hatta az bile yemistim az yiyince de kilo veremioru.@demirleke cnim sen ne dusunuyorsun bu konuda
Sabah
1 ceviz 1 yumurta domates salatalik 2 fostik
Ara
Bir parca bityer bikac fistik
Oglen
Salata yagsiz bir avuc kuryemis kahve ve 2 parca bitter aksami da blmiorum suanda

kuzum ben yemeyerek kilo nasıl verilmiyor düşünüyorum bi kaç gündür . meto durur demiştin sen .
yemediğin zaman vucut gerekli enerjiyi nasıl sağlıyor . mecbur yağlardan harcar . vs den harcar . onu kafam almıyor mesela.
az yediğimde veriyorum . yani yediklerimle orantılı kilo almam vermem.

yediklerin şimdi gayet az . ve bu yediklerinle kilo vermen lazım . ama akşam tabi kalori alırsan illa ki yerinde sayar kilo.
yani akşam 1 tabak sebze yemek ve yanında 1 kase yoğurt yesen . mümkün değil zayıflamaman .

öğlen yediklerimin resmini attım .
karnıbaharda kalori yoktu ama yoğurt ve 2 elma kaloriliydi. yoğurtla 1 buçuk paket eti formmm yedim . bu öğünde 600 kalori kadar aldım .

saat 2 buçuk gibi 5 kurukayısı ve biraz çubuk kraker yedim .

çekmecemde 25 kalorilik bitter buldum . mini paketler vardı önceden . hala var mı bilmiyorum .
2 paket kalmış . geçen yıllardan .
son kullanma tarihi 10 . 11. 2018 ama tadı değişmemiş . ikisini de yedim .

şimdi düşüncem şu .akşama sadece 1 bardak kahve . süt ile yapmak .
çok bi açlık olursa karnıbahar var . ama hiç canım çekmiyor . öğlende de severek yemedim . bi baharatı eksik . ya da tadını değiştiren bi baharat olmuş . belki sarımsak tozu eklerim yarın getirirken .

neyse konuyu dağıttım yine.

bu yediklerim ile bence akşamı ederim . gayet güzel yedim .

belki akşama 1 greyfurt da yiyebilirim .

bugün bi video izledim . her şey kafada bitiyor . yani sen kafanda yeme olayını bitirmediğin sürece verilmesi mümkün değil . iki ileri iki geri olur . ben de yaşadım böyle dönem dönem .

Amin canım
günaydın, iyi haftalar herkese
Hoşgeldin niye gittin
Hadi Allah yardımcın olsun canım..
Eki Görüntüle 2244425 bu tostoparlak ta benim son halim iki demirlekeyi ya yana koy bir Nadal yapar :))
Maşallah canım..
İşin güzel tarafı yüzüklerim hala parmağımda ayakkabılar aynı vücudumu mantar sarmadı kafamın içi konak olmadı kaşıntı krizlerine girmiyorum rabbime hamdolsun 2.de fenaydım
Canım ben bir arkadaşımdan duymuştum hamileyken gece yatarken normalmiş elleri falan sabah bir kalkmış yüzükler çıkmıyor kuyumcuya kestirerek çıkarmışlar..Aman diyeyeim geceleri çıkar bence çok korkarım yüzük sıkışmasından

Selam canlar...
sabah

2 çavdar arası peynir
hindi salam

öğlen

kurufasulye
turşu ayran
yarım dilim kepek ekmeği

akşam

2 tavuk but
3 kanat ızgara
salata
şalgam suyu
yoğurt

öğlen hiç doymadım eve geldiğimde kurt gibi acıkmıştım..
çayın yanında da maalesef 2 tane küçük halley

İyi yapmissin cnm alıştırma olur
Cnm hamissin iyisin bende tam boyleydim hamileyken güzel gorunuyorsun maşallah bende doğuma girerken 92 ydim.
Az olmuş cnm inş.akşamda hafif geçerse eksiye gecersin
21 günlük programı biraktinmi

sanki aaadddaaa konuşuyor
haklısın canım akşamları çıkarmam gerek bende bazen şişiyorum sonra gün içinde iniyor ikinci hamilelikte hep balon gibiydim hiç inmedim mevsimin çok etkisi var sıcaklarda hiç inmiyor
ben şimdiden 92,5 oldum daha 1 aydan fazla var
Günüm güzel geçiyor kızlar annem gelmişti oturduk birşeyler yedi içti az evvelde gitti bayadir gormuyordum iyi geldi
ne mutlu sana anneni sık sık görme şansın var aynı şehirdesin sen git kuzum değerini bil keşke anneme hemen gidebilecek mesafede olsamda gitsem ben anama anam torunlarına hasret

beynim yandi yine

oglen ediz saat 2 bucuk gibi okul cikisi aradi.
anne biraz parkta oynayabilir miyim .diye
olur biraz oyna eve gec dedim
dunden kızgınım diye esime arattim ediz i . saat 3 buçukta
eşim tekrar aradı beni
abisi gelmis eve geçiyorar dedi

iyi dedim. içim rahat etti
aksam 5 bucukta eve giderken kız agladı park diye.
ciyak ciyak .
dur dedim parkta ineyim. nasilsa abiler evde

saat 6 ceyrekte esime dedim ediz i ara merak etmesinler beni .diye

aramiş ki ediz hala parkta eve giymemiş.
3 bucuk saat canyasi montu vs. parkta durmuş . .
delirdim zaten yine.
ediz aradi anne ben parktayim biraz daha durabilir miyim diye. sen daha eve gitmedin mi diye soylendim. git.adim dedi
eve hitmeye çalışıyorum. tuvaletim de geldi. kiz yürümüyor. ciyak ciyak. bıraktım onu parkta. bu kez pesime koştu
matketin önünden geçerken market diye bacaklarıma sarılıyor. ben ise donuma yapcam artık. zorla yürüyorum. bi yandan çekiştiriyorum.
millet çocuk kaçırıyorum diye beni izliyor. gitmiyor . takibe aldı beni. bi müdahale edecekler ama emin olamıyorlar.
rezillik yine aksam aksam
eve geldim ediz e bağırdım. nasil eve gelmedin. bitaz kal demistim diye.
anlamadı. diyor.
babası ile konusmasini da baska türlü anlatıyor

büyük oglana da kızdım. ediz eve gelmedı .neden bjr kac saat sonra bu cocuk nerede diye çıkıp bakmıuorsun.aramıyorsun vs.çok yoruldum yine pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…