kıyamam kuzuma.Benim pazar işi yattı öğleden sonra giderim son 10 dakikadır oğlum ortada görünmedi napıyo diye bakmaya gittim balkon kapısının önünde sızmış yavrum abisinin saati gelene kadar uyusun abiyi alınca hep beraber gideriz pazara şimdi uyumasa çok huysuz olacaktı iyi oldu
hey maşallah pamuğumGünaydın cnm afiyet olsun sizin orda sabahtanmi çıkılıyor pazara burada 12 ye kadar pazar anca düzenleniyor çadırı fln
Sayilmazmi hic hareket harekettir yeterli canlı olalım
Cnm benim arkadaş karatay yapıyor 5-6 aydır ayda birkaç seferde vücudunu şaşırtmak için şifa orucu yapıyor 36 saatlik yada 3 günlük dikkat ettimde oruç sonrası çok sağlıklı birkaç gün geçiriyor hayvansal yemiyor şifa orucu sonraki gün sabah taze elna- havuç sulandırılmış öğle yağsız tuzsuz salata akşamda kapuska gibi bir tabak az yağlı yemek günü böyle kapatıp ertesi gün yine ayni sebzeler meyveler değişmiş olabilir yani dikkat ediyor bünyesi alıştı bu rutine bence bende yorum yaptım birhafta hic bozmadan karatay yap bir günde oruç tut yine gitmeye baslar dedim azimli o pes etmez devam ediyor karataya 15 yıllık kilosuymus iyi vermiş bence
Bizimde dun pazardi meyve olarak elma,armut,portakal aldım ( çilek istedilerde hem kilosu pahalı hem tadı yok tadlarina baktirdim almadim haaaa fidesini aldım üzerinde 5 çilek çıkmış ektim az önce oğlumun büyüyünce banada vericekmis) :)
Çok geçmiş olsun huzursuz bir gece olmuş benim oglanibda burnu tikaliyken kabus gibi uyuyorum uyaniyorum belki ipegede bahar çarpmıştır güneş güzel çarpıyor ilkbaharda
Genizetini aldirin tabi kız çocukta rahatlar güzel bir hastanede
Ahhh iste buuu benim tarifim bol cevizli az mayonezli
Dun pazarda 8-10 TL arasiydi almadim nede olsa meze diye yemeklik ve salata malz.aldım pazı aldım 1 kilo kilosu 2,5 TL idi ispanakta 3,5-4 arasiydi aldım ondanda kıvırcık hala pahalıydı 4-5 lira aldım bir tane bugün balık var evdekilere salata şart
Oyy kuzumm bnm kiyamam erken kalktı tabi yorgun düştü dun pazara giderken benim oglanda çok huysuzdu uykusu vardı tutturdu bebek arabasına binmem diye sanki bende merakliyim alışveriş için kullanıyorum haftada 1 neyse zar zor bindi pazarda da sağa sola saldırdı tezgahlardan birşeyler istiyor ağlıyor fln sonra büyüdü 45 dk kadar :))) uykusunu alması iyi olur senin ufakligin zira hic cekilmiyorlar
Hoşgeldin cnm ohh ne güzel birlikte zayiflayalim
Sabah biraz cardio yaptım canım çıktı yarıda kesip leslie 4 yaptım 40 dk toplamda sonra detoks suyu içtim taze nane ve limonlu ardından 1 ortaboy portakal akabinde bahçeyi düzenleyip çilek ektim toprağı capaladim yarim saat kadar yarinda fasulye ekicem maksat yeşillik olsun verim beklemiyirum bahcem yesillensin resim aticam inş.çayı demledim birazdan cay keyfi yaparım
Onun hedefi 65 ti en son değişmediyse instada simdiliksisman adiyla fırsat bulursan bakarsın bende takipcisiyim bir gruba dahil değilim aslında azmeden birilerini görünce gayret geliyor banadahey maşallah pamuğum
arkadaşın çok azimli maşallah . duraklama olabilir dediğin gibi.
ama verecek daha anladığım kadarıyla. 10 kg daha verse sanıyorum rahatlar kendisi.
pazar ucuzmuş . ıspanak ve pazı en azından
balık benim de yapasım var . dolapta balık da var . yazdan eşimin vurduklarından . pikniğe götürmeyi düşünüyoruz onları. kokmaz ev hem . orada yapar yediririz çocuklara. önce çocuklar doysun
kardiyo leslie . maşallah canım .
harikasın . iyi gidiyorsun . bu kez inst. grubuna girmen de seni daha çok motive etmiş öyle görüyorum .
hiç durmuyorsun . pes etmiyorsun maşallah
çilek bakalım ne kadar daha çıkar . inşallah bol bol çilek döker sizin fide
Canım ben pazara yürüyüş olsun diye gidiyorum bugünkü niyetimde öyleydi ama fiyatlar fena değildi dünyayı aldım yeni eve geldim öldüm bittimkıyamam kuzuma.
uyusun annesi tabi ki.
sonra git . nolcak , pazar duruyor yerinde.
kocan gidemez mi pazara nadal . öğlen arası . yazık gerçekten sana da.
oy kuzum naptın . dünyayı almışsın .Canım ben pazara yürüyüş olsun diye gidiyorum bugünkü niyetimde öyleydi ama fiyatlar fena değildi dünyayı aldım yeni eve geldim öldüm bittim
Ispanak 4, pazı 3, çilek 5, elma 3, marul 4, domates 6, kabak 3, büyük mor lahana 3, mantar10, patates 3 liradan aldım ama her aldığımın daha uygun fiyatlısı vardı çiiek 2,5 TL den başlıyor 2 lirayada ıspanak pazı vardı lahana küçüğü 1 liraydı mantarında uygunu vardı ama benim aldıklarım çok güzeldi ekmek ve yufkada aldım 70 liraya dünyaları aldım
Allah bereket versin cnm afiyetle yiyin kabak,çilek uygunmus diğerleri ayni haftalık yemek planın oluşmuş oldu bende dun 65 sebze meyve yeşillik 30 TL peynir,yumurta,sut,yoğurt aldım kahvaltiligim evde vardi bir kısmı yufka alicaktim undan birşey yaparım diye erteledim brokoliyi 3,5 tlden aldım çok uygundu açık cicekliydi sık sık değildi ondan uygundu kendim için aldım haslaniyor şuanCanım ben pazara yürüyüş olsun diye gidiyorum bugünkü niyetimde öyleydi ama fiyatlar fena değildi dünyayı aldım yeni eve geldim öldüm bittim
Ispanak 4, pazı 3, çilek 5, elma 3, marul 4, domates 6, kabak 3, büyük mor lahana 3, mantar10, patates 3 liradan aldım ama her aldığımın daha uygun fiyatlısı vardı çiiek 2,5 TL den başlıyor 2 lirayada ıspanak pazı vardı lahana küçüğü 1 liraydı mantarında uygunu vardı ama benim aldıklarım çok güzeldi ekmek ve yufkada aldım 70 liraya dünyaları aldım
sorma canım..Hastalardan çok iş yerinde problemli bir iş arkadaşımız var o hepimizi yoruyor..sürgün geldi bize zaten.. Gıcığın önde gideni..Sahtekar yalancı...Allah bize sabır versin..Bugün gerçektende uzun geçti sanırım benimde yoğundu , hele hastalarla uğraşmak nasıl yorucudur ,kizinada çok geçmişler olsun nasıl ağar çantalar taşıyorlar çok üzülüyorum bizim kızında çok agir bende incelicem en kısa zamanda
Yemeklerin harika afiyet olsun
C
Süper olmuşBugünkü menüm:
7.00
1 kupa neskafe
12.45
1 tabak keşkek
1 küçük kase yoğurt
2 parça haşlanmış balkabağı
Ara
Az şekerli Türk kahvesi
1 küçük kare baklava (bir lokma kadardı, ayıp olmasın diye yenildi)
18.30
1 kase yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık Yoğurt
22.00
Yeşil çay
Bugün doktora gidip ilaçlarımı aldım ve başladım. Aynı zamanda leslie 3 mil yapıp ter attım, serotonin salgıladım:) kuran okudum, kaza namazı kıldım, bol su içmeye çalıştım; velhasıl kendime iyi gelecek şeyler yaptım.
Yemek konusunda çok kasmadım ama tıka basa da yemedim, bence güzel bir gündü şükür.
Ohh ohh maşallahGünaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimize inşallahten önce zamanı musaid olanları spora davet ediyorum
Uykumu alamadım ama uyumucam hava çok güzel tam motive spor için hadi bys ben spora
Sayılmaz mı canım sayılır tabiiiBenim koşturmaca spor sayılır mı canım bende uykumu alamadım ama sabahtan işleri halledeyim belki öğleden sonra çocuklarla biraz kestiririm
Ben havuç kabak rendesini kavurup içine bir de kereviz rendeliyorum ayrıca az da ceviz sarımsaklı yorğurt Z.yağıyla harika oluyor..Sen nasıl yapıyorsun tarifini ver belki öyle severim eşim manavdan ufak bir kereviz almış belki akşama yaparım akşam için henüz birşey düşünmedim
Geçmiş olsun...kuzum çilek aldım geçen gün marketten . kilosu 14 tl idi. ama tatsızdı. ekşimsiydi hatta. ediz çok tüketti . o bitirdi. 1 kg kadardı
bi daha almam . tadına baktırırsa bak bence. yani daha lezzetlenmemiş .
bahar çarptı galiba evet . ben de gece 3-4 kez kalktım. ipek in geniz eti zorluyor 4 gün oldu. daha düzelmedi. zor nefes alıyor . sık sık kalkıp onu evirip çeviriyorum . çok tıkanıyor .
boğazı şiş sanıyorum 4 gündür ondan . böyle değildi.
cumartesi gecesi kulağı da ağrıdı. gece 3 gibi.
eşim de aynı şeyi düşünmüş . kabakulak olmuş olabilir dedik .
elledik çenesinin altına . acıyor mu . hayır dedi. ağrıyor mu hayır
bi yerin ağrıyor mu dedim . dizini gösterdi.. düşmüştü parkta. yani sanıyorum kabakulak da değil . boğaz enfeksiyonu da değil . ateş vs de olmadı ama sesi boğuk . ya da hafif atlattıyor . tüm olasılıkları düşündüm
bu akşam rahat nefes alır inşallah .
eşimle konuştuk . bu yaz b aşı ya da yaz sonu aldıracağız etini.
Ayyy çileğe bayılırım ama bikeresinde duymuştum çileğe yılan çok gelirmiş çok severmiş diye hep korkarım toplarken..Aman dikkat..en nefret ettiğim hayvanOnun hedefi 65 ti en son değişmediyse instada simdiliksisman adiyla fırsat bulursan bakarsın bende takipcisiyim bir gruba dahil değilim aslında azmeden birilerini görünce gayret geliyor banada
Piknikte balık süper olur hem ev kokmaz dediğin gibi benim este hevesli balık avlamaya da hic gitmedi oğlunun büyümesini bekliyor
Spor yapınca mutlu enerjik oluyorum, pes etmeye niyetin yok azar azar gitsede hic gitmemesinden iyidir cnm
Çileğin fidesi 2 tlydi her hafta alırım birer tane çocuklarin gelişimi için onların sabırla beklemeleri sulayıp temizlemeleri insan gibi onlarla konuşmaları hoşuma gidiyor oglus uyanır uyanmaz cilegini aradı ektim dedim gitti bahçeye sevdi suladi :)
Bu ara bizim isyeri de cok kotu cnim bize de rwsmen surgun gibi gelen 2 ogretmen var yani cok cok problemliler surekli onlarla ugrasiyoruz baya bir gerginlik oluyor bugun yine oldu bakalim insallah duzelirSelam kızlar...
kahvaltım lavaş arası peynir
öğlen
püreli köfte
yayla çorbası
karışık mevsim salata
işten gelince ekmek ucunda peynir..
az sonra yemeğimi yiyip yürüyüşe çıkacağım
mantar sote salata
yoğurt ve şalgam suyu
Çok moral bozucu canım..İnan yoğunluktan çok bu insanlarla uğraşmak yoruyor ve yıpratıyor insanı..Allah onları ıslah etsin ne diyeyim..Bu ara bizim isyeri de cok kotu cnim bize de rwsmen surgun gibi gelen 2 ogretmen var yani cok cok problemliler surekli onlarla ugrasiyoruz baya bir gerginlik oluyor bugun yine oldu bakalim insallah duzelir
canim hosgeldin alintilamisim ama cvp yazamamsim cok yogun bir gundu benim icingünaydınlar
ben geldim hanımlar. nasılsınız? hepinizi çok özledim.
dün sağlıklı beslenmeye başladım. kendi kendime söz verdim, taviz vermek yok. yeniden spor yapmaya da başlayacağım.
hep birlikte eğlenerek zayıflayalım
evet az kiloyla baslamis peki 21 ginde kac kilo vermis cnimkuzum . o kız 65 kilo ile başladı sanıyorum . ilk yaptığı şifa orucunda günlük 1 er kilo verdi. her gün video paylaştı çünkü.
ikinci yapışında illa azalmıştır .
yap yap iyi gelir inanki cnimben de yürüyüşe çıkacağım. kısa da olsa bir yürüyüş yapacağım
4 km yürüyüş yaptım.Gün içinde toplamda 10301 adım 7.38 km olmuş...
eve geldiğimde kendini aşırı halsiz hissettim, o halde dışarı çıkmak istemedim. evde egzersiz yapacağım.ben de yürüyüşe çıkacağım. kısa da olsa bir yürüyüş yapacağım
Evet sen hic kahvalti yaomazdin bosver en iyisini yaoiyorsun cnimsabah:
filtre kahve, nescafe, çay
(kahvaltı yapmıyorum biliyorsunuz, düzenim böyle)
öğlen:
ızgara tavuk (büyük porsiyon)
kereviz yemeği (büyük porsiyon)
türk kahvesi, nescafe
akşam:
mor lahanalı yoğurt (büyük kasede)
peynir
zeytin
türk kahvesi, filtre kahve
bol bol su içmeye çalıştım. normalde hiç su içmiyorum
teşekkür ederim canımEvet sen hic kahvalti yaomazdin bosver en iyisini yaoiyorsun cnim
günaydın A aaadddaaa cım .canim hosgeldin alintilamisim ama cvp yazamamsim cok yogun bir gundu benim icin
evet az kiloyla baslamis peki 21 ginde kac kilo vermis cnim
yap yap iyi gelir inanki cnim
maşallah izolecim .teşekkür ederim canım
size ve kendime söz verdiğim gibi evde egzersizimi yaptım.
5-10 dakika da olsa hiç yoktan iyi oldu
erkenden uyuyorum. iyi akşamla herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?