Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kıyamam kuzuma.
uyusun annesi tabi ki.

sonra git . nolcak , pazar duruyor yerinde.
kocan gidemez mi pazara nadal . öğlen arası . yazık gerçekten sana da.

hey maşallah pamuğum

arkadaşın çok azimli maşallah . duraklama olabilir dediğin gibi.
ama verecek daha anladığım kadarıyla. 10 kg daha verse sanıyorum rahatlar kendisi.

pazar ucuzmuş . ıspanak ve pazı en azından
balık benim de yapasım var . dolapta balık da var . yazdan eşimin vurduklarından . pikniğe götürmeyi düşünüyoruz onları. kokmaz ev hem . orada yapar yediririz çocuklara. önce çocuklar doysun

kardiyo leslie . maşallah canım .
harikasın . iyi gidiyorsun . bu kez inst. grubuna girmen de seni daha çok motive etmiş öyle görüyorum .
hiç durmuyorsun . pes etmiyorsun maşallah

çilek bakalım ne kadar daha çıkar . inşallah bol bol çilek döker sizin fide

Onun hedefi 65 ti en son değişmediyse instada simdiliksisman adiyla fırsat bulursan bakarsın bende takipcisiyim bir gruba dahil değilim aslında azmeden birilerini görünce gayret geliyor banada
Piknikte balık süper olur hem ev kokmaz dediğin gibi benim este hevesli balık avlamaya da hic gitmedi oğlunun büyümesini bekliyor
Spor yapınca mutlu enerjik oluyorum, pes etmeye niyetin yok azar azar gitsede hic gitmemesinden iyidir cnm
Çileğin fidesi 2 tlydi her hafta alırım birer tane çocuklarin gelişimi için onların sabırla beklemeleri sulayıp temizlemeleri insan gibi onlarla konuşmaları hoşuma gidiyor oglus uyanır uyanmaz cilegini aradı ektim dedim gitti bahçeye sevdi suladi :)

kıyamam kuzuma.
uyusun annesi tabi ki.

sonra git . nolcak , pazar duruyor yerinde.
kocan gidemez mi pazara nadal . öğlen arası . yazık gerçekten sana da.
Canım ben pazara yürüyüş olsun diye gidiyorum bugünkü niyetimde öyleydi ama fiyatlar fena değildi dünyayı aldım yeni eve geldim öldüm bittim
Ispanak 4, pazı 3, çilek 5, elma 3, marul 4, domates 6, kabak 3, büyük mor lahana 3, mantar10, patates 3 liradan aldım ama her aldığımın daha uygun fiyatlısı vardı çiiek 2,5 TL den başlıyor 2 lirayada ıspanak pazı vardı lahana küçüğü 1 liraydı mantarında uygunu vardı ama benim aldıklarım çok güzeldi ekmek ve yufkada aldım 70 liraya dünyaları aldım

oy kuzum naptın . dünyayı almışsın .
ağır şeyleri kocan alsın . lahana ile ne yapacaksın .
patates soğanı kocan alsın . ben taşımıyorum . eşime söyleyorum mesela. 2 kilo da olsa soğan patates . 4 kilo eder .

çilek ne kaaa uygun . ben kazıklanmışım işte. fiyat bilmeyince

marul 4 tl
limon 5 tl
yufka 4 adet ,5 buçuk tl
kaldirik 5 tl

bunları aldım .

Allah bereket versin cnm afiyetle yiyin kabak,çilek uygunmus diğerleri ayni haftalık yemek planın oluşmuş oldu bende dun 65 sebze meyve yeşillik 30 TL peynir,yumurta,sut,yoğurt aldım kahvaltiligim evde vardi bir kısmı yufka alicaktim undan birşey yaparım diye erteledim brokoliyi 3,5 tlden aldım çok uygundu açık cicekliydi sık sık değildi ondan uygundu kendim için aldım haslaniyor şuan

Elişi oruyordum aklıma Safransari ve Svltr geldi kızlar nasılsınız ozleniyorsunuz

sorma canım..Hastalardan çok iş yerinde problemli bir iş arkadaşımız var o hepimizi yoruyor..sürgün geldi bize zaten.. Gıcığın önde gideni..Sahtekar yalancı...Allah bize sabır versin..
Süper olmuş
Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimize inşallah ten önce zamanı musaid olanları spora davet ediyorum
Uykumu alamadım ama uyumucam hava çok güzel tam motive spor için hadi bys ben spora
Ohh ohh maşallah
Benim koşturmaca spor sayılır mı canım bende uykumu alamadım ama sabahtan işleri halledeyim belki öğleden sonra çocuklarla biraz kestiririm
Sayılmaz mı canım sayılır tabiii
Sen nasıl yapıyorsun tarifini ver belki öyle severim eşim manavdan ufak bir kereviz almış belki akşama yaparım akşam için henüz birşey düşünmedim
Ben havuç kabak rendesini kavurup içine bir de kereviz rendeliyorum ayrıca az da ceviz sarımsaklı yorğurt Z.yağıyla harika oluyor..
Geçmiş olsun...
Ayyy çileğe bayılırım ama bikeresinde duymuştum çileğe yılan çok gelirmiş çok severmiş diye hep korkarım toplarken..Aman dikkat..en nefret ettiğim hayvan

Selam kızlar...
kahvaltım lavaş arası peynir
öğlen

püreli köfte
yayla çorbası
karışık mevsim salata

işten gelince ekmek ucunda peynir..

az sonra yemeğimi yiyip yürüyüşe çıkacağım

mantar sote salata
yoğurt ve şalgam suyu

Bu ara bizim isyeri de cok kotu cnim bize de rwsmen surgun gibi gelen 2 ogretmen var yani cok cok problemliler surekli onlarla ugrasiyoruz baya bir gerginlik oluyor bugun yine oldu bakalim insallah duzelir

Bugün yediklerim
1 portakal
2 avuç has.brokoli
1 kase yeşil salata
3 hamsi kuşu
1 kaşık bulgur pilavı ( pişerken tadına baktim)
1 kasik şehriye çorbası ( pişerken tadına baktım)
1 luppo eşim israrla verdi
Gün içinde cay,kahve,detoks suyu 1,5 lt içtim
Sabah sporda yaptım dışarıda da yürüdük biraz

Bu ara bizim isyeri de cok kotu cnim bize de rwsmen surgun gibi gelen 2 ogretmen var yani cok cok problemliler surekli onlarla ugrasiyoruz baya bir gerginlik oluyor bugun yine oldu bakalim insallah duzelir
Çok moral bozucu canım..İnan yoğunluktan çok bu insanlarla uğraşmak yoruyor ve yıpratıyor insanı..Allah onları ıslah etsin ne diyeyim..

canim hosgeldin alintilamisim ama cvp yazamamsim cok yogun bir gundu benim icin
kuzum . o kız 65 kilo ile başladı sanıyorum . ilk yaptığı şifa orucunda günlük 1 er kilo verdi. her gün video paylaştı çünkü.
ikinci yapışında illa azalmıştır .
evet az kiloyla baslamis peki 21 ginde kac kilo vermis cnim
ben de yürüyüşe çıkacağım. kısa da olsa bir yürüyüş yapacağım
yap yap iyi gelir inanki cnim
4 km yürüyüş yaptım.Gün içinde toplamda 10301 adım 7.38 km olmuş...

ben de yürüyüşe çıkacağım. kısa da olsa bir yürüyüş yapacağım
eve geldiğimde kendini aşırı halsiz hissettim, o halde dışarı çıkmak istemedim. evde egzersiz yapacağım.

10 dakika bile yapsam metabolizmamı hızlandırır

sabah:
filtre kahve, nescafe, çay
(kahvaltı yapmıyorum biliyorsunuz, düzenim böyle)

öğlen:
ızgara tavuk (büyük porsiyon)
kereviz yemeği (büyük porsiyon)
türk kahvesi, nescafe

akşam:
mor lahanalı yoğurt (büyük kasede)
peynir
zeytin
türk kahvesi, filtre kahve

bol bol su içmeye çalıştım. normalde hiç su içmiyorum

Evet sen hic kahvalti yaomazdin bosver en iyisini yaoiyorsun cnim

canim hosgeldin alintilamisim ama cvp yazamamsim cok yogun bir gundu benim icin
evet az kiloyla baslamis peki 21 ginde kac kilo vermis cnim
yap yap iyi gelir inanki cnim

günaydın A aaadddaaa cım .
1. gün 68.2 ile başlamış . ilk oruca
3. gün 65.6
4.gün 64,7
5.gün 64.1
6. gün 63.5
7.gün 63
8.gün 62.6
.
.
.
.

.22. gün 56.9 kg

22 gün yapmış ilk orucunu
ama sağlık sorunları vardı . bağırsak hastalığı vardı kronik . onu atlatmış bu oruç ile. ikinciyi de yapmış daha sonra.

teşekkür ederim canım

size ve kendime söz verdiğim gibi evde egzersizimi yaptım.

5-10 dakika da olsa hiç yoktan iyi oldu

erkenden uyuyorum. iyi akşamla herkese.
maşallah izolecim .
kahvaltı yapmıyordun . nasıl iyi hissediyorsan öyle tabi ki. ben de kahvaltıyı hafif yapıyorum artık

akşam gidince kıymalı yumurta yedim
kahve içtim .
kış çayı içtim .
saat 12 de yattım
sabah 6 .30 da kalktım
biraz çeçil peyniri ve 1 starbuckk kurabiye yedim

işe gelince 1 kırmızı elma ( çok tatlıydı zor yedim ekşi elmaya alışınca ) 1 bardak yağlı süte ekspresso yaptım evde .çelik matarada getirdim . şimdi onu içiyorum .

öğlene 2 kepçe kıymalı patates yemeği. son kaldı onu getirdim
4 kaşık yoğurt , 2 kivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…