Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah arkadaşıma. harika verimli bi gün olmuş .

canım benim .
arkadaşın güzel kilo vermiş . ama oruç tuttuğu günlerden sonraki günlerde yanlış mamalar yemiş olabilir mi. yarım kilo gitmiş çünkü.
şifa orucunda günlük 1 kilo kadar gidiyor çünkü.
3 gün yapsan 3 kilo .sanıyorum 10 ya da 15. günden sonra günlük kilo vermeler yavaşlıyordu.
gün gün takip etmiştim sümeyye uslu yu youtobee den .
21 gün yaptı o . iki kez yaptı hem .
arkadaşın bir şeyleri yanlış yapmış olabilir .

sen iyi gidiyorsun .
beslenme alışkanlığını değiştirdiğin sürece kilo alman da imkansız .

Benim koşturmaca spor sayılır mı canım bende uykumu alamadım ama sabahtan işleri halledeyim belki öğleden sonra çocuklarla biraz kestiririm
ya ben de uykumu alamadım .
sabah gelince daha ayılamadın mı diyenler de oldu hatta. oysa uyumuştum . ama zor kalktım bu sabah .
11 buçukta yattım . 6 buçukta uyandım

sabah çocuklara meyve soydum . waffle yaptım .
yoğurt mayaladım
kendine süt ve lorlu omlet getirdim öğlen için . yoğurt da koymuştum ama onu evde unutmuşum .
200 ml süt var . onunla kahve yaparım .

öğlen mamalarım böyle. pazar var burda. marketten de hindi füme düşünüyorum . pazardan da meyve alırsam iyi olur . ya da havuç . öğlen öğünüme ileave

dün akşam
2 kaşık kıymalı patates yemeği
2 kaşık lahana kavurması
biraz tahin pekmez

bu sabah
1 lorlu waffle
yarım kırmızı elma
1 kivi yedim

ya ben de uykumu alamadım .
sabah gelince daha ayılamadın mı diyenler de oldu hatta. oysa uyumuştum . ama zor kalktım bu sabah .
11 buçukta yattım . 6 buçukta uyandım
Canım pamukta aynısını söyledi belkide bahar çarptı bizi bende 1 de yattım 6:45te kalktım bana göre çok bile uyudum gecede sadece 2 defa uyandım
Pazarda fiyatlara göre ne alacağıma karar verecem oğlum çilek istedi ona çilek alacam diğerlerini bakacam 10 gibi evden çıkarım şimdi ev içi gezinti işlerle uğraşıyorum ben 2 iş yaparsam kuyruğum bana yeni bir iş çıkartıyor oğlumla 2 ileri 1 geri gidiyoruz

kuzum çilek aldım geçen gün marketten . kilosu 14 tl idi. ama tatsızdı. ekşimsiydi hatta. ediz çok tüketti . o bitirdi. 1 kg kadardı

bi daha almam . tadına baktırırsa bak bence. yani daha lezzetlenmemiş .

bahar çarptı galiba evet . ben de gece 3-4 kez kalktım. ipek in geniz eti zorluyor 4 gün oldu. daha düzelmedi. zor nefes alıyor . sık sık kalkıp onu evirip çeviriyorum . çok tıkanıyor .
boğazı şiş sanıyorum 4 gündür ondan . böyle değildi.
cumartesi gecesi kulağı da ağrıdı. gece 3 gibi.
eşim de aynı şeyi düşünmüş . kabakulak olmuş olabilir dedik .
elledik çenesinin altına . acıyor mu . hayır dedi. ağrıyor mu hayır

bi yerin ağrıyor mu dedim . dizini gösterdi. . düşmüştü parkta. yani sanıyorum kabakulak da değil . boğaz enfeksiyonu da değil . ateş vs de olmadı ama sesi boğuk . ya da hafif atlattıyor . tüm olasılıkları düşündüm

bu akşam rahat nefes alır inşallah .

eşimle konuştuk . bu yaz b aşı ya da yaz sonu aldıracağız etini.

Sen nasıl yapıyorsun tarifini ver belki öyle severim eşim manavdan ufak bir kereviz almış belki akşama yaparım akşam için henüz birşey düşünmedim
kerevizi rendele
1 yeşil elma rendele , yeşil yoksa kırmızı da olur .
hemen yoğurt ekle . sebzeler kararıyor hemen çünkü. yoğurtla karıştır .
sarımsak ez .
en son servis tabağında üzerine zeytin yağı gezir . enfes oluyor . yemeklerin yanına 2 kaşık koysan . meze oluyor . dolapta 1 hafta durur .

bu kadar .

canım geniz eti de olabilir mevsimsel alerjide olabilir benim çocuklarda oluyor
ben içine elma koymuyorum bu defa öyle deneyim nane pulbiber falan koymuyorsun dimi yağına

canım geniz eti de olabilir mevsimsel alerjide olabilir benim çocuklarda oluyor
ben içine elma koymuyorum bu defa öyle deneyim nane pulbiber falan koymuyorsun dimi yağına
geniz eti var . zaten doktora götürmüştük ama 4 yaşından önce yapmam demişti ameliyatı.
ipek 3 buçuk yaşında

hayır baharat yok .
sadece sarımsaklı yoğurt . ve elma. tüm lezzeti bunlar katıyor . yağını çiğden koyuyorsun . direk yağdanlıktan . üzerine az gezdir yeter

Benim pazar işi yattı öğleden sonra giderim son 10 dakikadır oğlum ortada görünmedi napıyo diye bakmaya gittim balkon kapısının önünde sızmış yavrum abisinin saati gelene kadar uyusun abiyi alınca hep beraber gideriz pazara şimdi uyumasa çok huysuz olacaktı iyi oldu

Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimize inşallah ten önce zamanı musaid olanları spora davet ediyorum
Uykumu alamadım ama uyumucam hava çok güzel tam motive spor için hadi bys ben spora
ooo supersin cnm bnde isterdim yapmak ama suanda okuldayim
canim 4 veya 5 ten snra azaliyor kilo helw ki bicok kez yapildiysa
Senin iki yemegi birlwstirecegim aklimda oatates ve lahana kavurmasini ben patates kavurmasi olarak bir gun yapayim kiymali patates kavurmasi

günaydınlar

ben geldim hanımlar. nasılsınız? hepinizi çok özledim.

dün sağlıklı beslenmeye başladım. kendi kendime söz verdim, taviz vermek yok. yeniden spor yapmaya da başlayacağım.

hep birlikte eğlenerek zayıflayalım

neler yedin o zaman yaz kuzum

Hoşgeldin yaşasın

kuzum . o kız 65 kilo ile başladı sanıyorum . ilk yaptığı şifa orucunda günlük 1 er kilo verdi. her gün video paylaştı çünkü.
ikinci yapışında illa azalmıştır .

Günaydın cnm afiyet olsun sizin orda sabahtanmi çıkılıyor pazara burada 12 ye kadar pazar anca düzenleniyor çadırı fln
Benim koşturmaca spor sayılır mı canım bende uykumu alamadım ama sabahtan işleri halledeyim belki öğleden sonra çocuklarla biraz kestiririm
Sayilmazmi hic hareket harekettir yeterli canlı olalım
Cnm benim arkadaş karatay yapıyor 5-6 aydır ayda birkaç seferde vücudunu şaşırtmak için şifa orucu yapıyor 36 saatlik yada 3 günlük dikkat ettimde oruç sonrası çok sağlıklı birkaç gün geçiriyor hayvansal yemiyor şifa orucu sonraki gün sabah taze elna- havuç sulandırılmış öğle yağsız tuzsuz salata akşamda kapuska gibi bir tabak az yağlı yemek günü böyle kapatıp ertesi gün yine ayni sebzeler meyveler değişmiş olabilir yani dikkat ediyor bünyesi alıştı bu rutine bence bende yorum yaptım birhafta hic bozmadan karatay yap bir günde oruç tut yine gitmeye baslar dedim azimli o pes etmez devam ediyor karataya 15 yıllık kilosuymus iyi vermiş bence
Bizimde dun pazardi meyve olarak elma,armut,portakal aldım ( çilek istedilerde hem kilosu pahalı hem tadı yok tadlarina baktirdim almadim haaaa fidesini aldım üzerinde 5 çilek çıkmış ektim az önce oğlumun büyüyünce banada vericekmis) :)
Çok geçmiş olsun huzursuz bir gece olmuş benim oglanibda burnu tikaliyken kabus gibi uyuyorum uyaniyorum belki ipegede bahar çarpmıştır güneş güzel çarpıyor ilkbaharda
Genizetini aldirin tabi kız çocukta rahatlar güzel bir hastanede
ve ceviz de konur içine aslında ama bende yok . asıl tarifte ceviz de var
Ahhh iste buuu benim tarifim bol cevizli az mayonezli
Dun pazarda 8-10 TL arasiydi almadim nede olsa meze diye yemeklik ve salata malz.aldım pazı aldım 1 kilo kilosu 2,5 TL idi ispanakta 3,5-4 arasiydi aldım ondanda kıvırcık hala pahalıydı 4-5 lira aldım bir tane bugün balık var evdekilere salata şart
Oyy kuzumm bnm kiyamam erken kalktı tabi yorgun düştü dun pazara giderken benim oglanda çok huysuzdu uykusu vardı tutturdu bebek arabasına binmem diye sanki bende merakliyim alışveriş için kullanıyorum haftada 1 neyse zar zor bindi pazarda da sağa sola saldırdı tezgahlardan birşeyler istiyor ağlıyor fln sonra büyüdü 45 dk kadar :))) uykusunu alması iyi olur senin ufakligin zira hic cekilmiyorlar
Hoşgeldin cnm ohh ne güzel birlikte zayiflayalim

Sabah biraz cardio yaptım canım çıktı yarıda kesip leslie 4 yaptım 40 dk toplamda sonra detoks suyu içtim taze nane ve limonlu ardından 1 ortaboy portakal akabinde bahçeyi düzenleyip çilek ektim toprağı capaladim yarim saat kadar yarinda fasulye ekicem maksat yeşillik olsun verim beklemiyirum bahcem yesillensin resim aticam inş.çayı demledim birazdan cay keyfi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…