Maşallah canım benim bende yiyip yiyip pişman oluyorum sonra yine yiyorum neyseki son 1 ay diyorumKizlar bu ara ciddi strestli gunler geciyor menu yazmayi unutuyorum ama kacamak yok merak etmeyin sabah 2 kuru kayisi ike 4 badem yedim
Oglen 3 kofte 1 kasik bulgur 1 kasik yogurt
Beni anladığını biliyorum ve bu çok güzel.cnim bozsver menu falan yazma sorununu gallet benim de bu bikac gndur cok cok strestli geciyor gunlerim ama bir duzen oturttum gibisaldirmiyorum
Cnm bildirim yapma sohbete gel kendini mecbur gibi hissetmeDün gayet iyiydim gündüz, akşam bir şeye moralim bozuldu ve yine sonu hüsran...
Aslında buraya yazmak istemiyorum ama söz verdiğim için sorumlu hissediyorum kendimi. Müsade ederseniz birkaç gün yazmayacağım Cuma bildirim yaparım.
Ohh miss ıspanaklı borekte super olmuştur eline sağlık cnm tika basa yedin dimi :)Sabah çeyrek ekmekten tost yedim
Sonra saat 10 da okula gittim 12 buçukta arkadaşla birlikte çocukları okuldan alıp bize geldik gitmeden önce ıspanaklı börek yaptım ama pişirmemiştim ilk işim fırını açmak oldu bu ara örgü işine merak sardık ikimizde beceriksizim biz cebelleşirken börekler pişti çay oldu onu yedik şimdi misafirlerimde gitti
Cnm paziyi ıspanak gibi doğrayıp kavurabilirsin soğanlı, yirtiksiz yapraksa sarabilirsin güzel oluyor ıspanağı nasıl kyllaniyorsan o şekilde degerlendirebilirsinAkşama daha hafif birşeyler yemek istiyorum daha önce hiç pazı yapmadım siz sürekli bahsediyorsunuz diye yenilebilir birşey bu dedim aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin onu ıspanak gibi soğana kavursam sarımsaklı yoğurt döksem nasıl olur
Burasi sogudu cnmGunaydin
bizim bu taraf acik canim simdilik arada kaoaniyor gbi okuyor ama genel okarak acikti
cnim cok ski baslarsan eger o diyet biter hemen skici baslama istersen
canim aslinda birakmak diye bisey yok kuzum sen cok cok fazla azalttin o yuzden acikiyorsun ve bu da skici hale gebkir aman dikkat kuzum miden doyana kadar ye ama bir duzen halinde ye cnim benm
cnim bozsver menu falan yazma sorununu gallet benim de bu bikac gndur cok cok strestli geciyor gunlerim ama bir duzen oturttum gibisaldirmiyorum
Gayet guzel olur canimcim bence
Olsun cnm stresin gecsinde mühim değil menü sen zaten tecrubelisinKizlar bu ara ciddi strestli gunler geciyor menu yazmayi unutuyorum ama kacamak yok merak etmeyin sabah 2 kuru kayisi ike 4 badem yedim
Oglen 3 kofte 1 kasik bulgur 1 kasik yogurt
Evet saplarida digraniyor cnm pişince yumuşak oluyorMaşallah canım benim bende yiyip yiyip pişman oluyorum sonra yine yiyorum neyseki son 1 ay diyorum
Peki pazının o uzun uzun saplarınıda doğrayacakmıyım çok uzun onlar
canım depresif dönemlerde yeme atağı bende de oluyor. geçen sene burada da içimi dökmüştüm.Beni anladığını biliyorum ve bu çok güzel.
Bazan insan sadece anlaşılmak istiyor dertlerine derman aramaktan ziyade.
Biliyor musun yine de kendimle gurur duyuyorum küsüp gitmediğim için:) çünkü direniyorum, normalde bunu hiç yapmam.
Son 10 gündür gelen ataklar aslında tek bir atak; normalde 10 gün boyunca sürecekti bu ama ben ara ara kırmaya çalışıyorum. Yoksa aştığım halde yeniden geliyor değil. Bir ay sürdüğü bile olur bazen. O yüzden bu atak geçene kadar böyle düşe kalka gideceğim ama sonrası iyi olacak diye ümit ediyorum.
Kendimi tanıdım artık. Henüz yeme ataklarım geçmedi biliyorum ama bugün spor yaptım mesela; yani bir şeyler yapıyorum çabalıyorum. Eskiden koyverirdim, bu da bir gelişme...
Herşeyin sahtesini çıkarmışlar valla yazıkSelam kızlar....
bugün sabah aynı lavaş arası peynir yumurta
arada yarım dilim kek
öğlen
elbasan tava
ezogelin çorba
1 kuru incir tatlısı
ayran
iş çıkışı ulusa hale gittim 1.5 kilo istavrit 1 kilo hamsi aldım..Bir de çakma çinekoplar çıkmış geçen bizim kızlar almış inanıp insanları kandırıyorlar..Görünüşü benziyor çinekopa ama tadı kötü ve kılçıklı ben de 2 yıl önce incelemeden yazdıklarına güvenip almıştım ..babam kızım o kadar ucuza olmaz demişti haklı çıktı tabii balıkçı adam pişirdim kılçık içinde ve tatsız..Bugün alırken dedim balıkçıya bunlar gerçek çinekop değil değilmi diye evet dedi nerden bildin dedim babam balıktan çok anlar ondan öğrendim..Utanmadan yazıyorlar birde...
Kızımla 1 kilosunu yedik valla istavritin..yanında bol roka ve domates salatalık şalgam suyu
istavrit 15 tl hamsi 10 tl idi bu arada..
İstavritleri ayıklattırdım ama hamsiyi eve gelince yemekten sonra ayıkladım ...Yoruldum aslında ama az da olsa yürüyüşe çıkacağım inşallah...
Umarım öyle olur. Sağol.canım depresif dönemlerde yeme atağı bende de oluyor. geçen sene burada da içimi dökmüştüm.
buradan kopma nolur. en zor dönemlerimde burada çok moral verdiler. bu başlığın çok ayrı bir enerjisi var.
ben olsam dogrardimMaşallah canım benim bende yiyip yiyip pişman oluyorum sonra yine yiyorum neyseki son 1 ay diyorum
Peki pazının o uzun uzun saplarınıda doğrayacakmıyım çok uzun onlar
Seni anlamiyorum sadece seninke bu durumu yasiyorum o yuzden rahat ol burasi strest olmamiz icin degil bunu atmamiz yenmemiz icin var canim sen de cok dogru yapiyorsun mukemmel baslama direk sadece her gecen gun iyi olmaya calismaliyiz senle benBeni anladığını biliyorum ve bu çok güzel.
Bazan insan sadece anlaşılmak istiyor dertlerine derman aramaktan ziyade.
Biliyor musun yine de kendimle gurur duyuyorum küsüp gitmediğim için:) çünkü direniyorum, normalde bunu hiç yapmam.
Son 10 gündür gelen ataklar aslında tek bir atak; normalde 10 gün boyunca sürecekti bu ama ben ara ara kırmaya çalışıyorum. Yoksa aştığım halde yeniden geliyor değil. Bir ay sürdüğü bile olur bazen. O yüzden bu atak geçene kadar böyle düşe kalka gideceğim ama sonrası iyi olacak diye ümit ediyorum.
Kendimi tanıdım artık. Henüz yeme ataklarım geçmedi biliyorum ama bugün spor yaptım mesela; yani bir şeyler yapıyorum çabalıyorum. Eskiden koyverirdim, bu da bir gelişme...
Yanii kandırmak normalleşti artık maalesef...Herşeyin sahtesini çıkarmışlar valla yazık
İyiki ogrenmissin babandan parayi sokaktami buluyoruz bazen pazarda aldiklarim kotu çıktığında çok üzülüyorum insanları enayi yerine koyuyorlar
Hamside ne uzun sürmüştür ayıklamak bu hafta evdekiler yicrk diye yarim kilo aldım usendigim için fiyatlar burada da aynıydı bu hafta
Maşallah kız iyi yemissiniz afiyet şifa olsun
Sabah hariç ekmek yemiyorsun degilmi ne güzel alışkanlık bende unuttum ekmeğin tadını karataya geçince kendime yufka ekmek yapicam özledim el kadar yaparım
tamam canimcim. ister yaz ister yazma. öylesine de gel.Dün gayet iyiydim gündüz, akşam bir şeye moralim bozuldu ve yine sonu hüsran...
Aslında buraya yazmak istemiyorum ama söz verdiğim için sorumlu hissediyorum kendimi. Müsade ederseniz birkaç gün yazmayacağım Cuma bildirim yaparım.
of yorulmuşsun.Selam kızlar....
bugün sabah aynı lavaş arası peynir yumurta
arada yarım dilim kek
öğlen
elbasan tava
ezogelin çorba
1 kuru incir tatlısı
ayran
iş çıkışı ulusa hale gittim 1.5 kilo istavrit 1 kilo hamsi aldım..Bir de çakma çinekoplar çıkmış geçen bizim kızlar almış inanıp insanları kandırıyorlar..Görünüşü benziyor çinekopa ama tadı kötü ve kılçıklı ben de 2 yıl önce incelemeden yazdıklarına güvenip almıştım ..babam kızım o kadar ucuza olmaz demişti haklı çıktı tabii balıkçı adam pişirdim kılçık içinde ve tatsız..Bugün alırken dedim balıkçıya bunlar gerçek çinekop değil değilmi diye evet dedi nerden bildin dedim babam balıktan çok anlar ondan öğrendim..Utanmadan yazıyorlar birde...
Kızımla 1 kilosunu yedik valla istavritin..yanında bol roka ve domates salatalık şalgam suyu
istavrit 15 tl hamsi 10 tl idi bu arada..
İstavritleri ayıklattırdım ama hamsiyi eve gelince yemekten sonra ayıkladım ...Yoruldum aslında ama az da olsa yürüyüşe çıkacağım inşallah...
az mı kuzum onca adım.Bu akşam Ulusa da gittiğim için çok yorulmuşum fazla yürüyemedim.
yürüyüşe çıktım yine de 2 km yürümüşüm..toplamda 9000 adım atmışım ..E yeter garii
masallah sana . doğum oncesi enerjin gelmiş.Sabah çeyrek ekmekten tost yedim
Sonra saat 10 da okula gittim 12 buçukta arkadaşla birlikte çocukları okuldan alıp bize geldik gitmeden önce ıspanaklı börek yaptım ama pişirmemiştim ilk işim fırını açmak oldu bu ara örgü işine merak sardık ikimizde beceriksizim biz cebelleşirken börekler pişti çay oldu onu yedik şimdi misafirlerimde gitti
ellerine saglık.Yemeklerin tadlarina baktım birkaç kasik
Yarına salamura yaprak çıkardım suya koydum bol yeşillikli z.yağlı içte hazirlayip dolaba koydum aksam sarmayı yarin pişirmeyi düşünüyorum yaninada ya karnabahar yada ezogelin çorba yaparım sizlere de fikir olsun diye yazdım
süpersin sen yaaa. baslar baslamaz iyi gidiyorsuns . masallahsabah:
filtre kahve, nescafe, çay
öğlen:
köfte (iki porsiyon)
közlenmiş domates biber
salata
ayran (büyük bardak)
turşu
nescafe, çay
akşam:
yoğurt (büyük kase)
mor lahana
pul biber
türk kahvesi, çay
2 litre suyumu tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?