Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar bu ara ciddi strestli gunler geciyor menu yazmayi unutuyorum ama kacamak yok merak etmeyin sabah 2 kuru kayisi ike 4 badem yedim
Oglen 3 kofte 1 kasik bulgur 1 kasik yogurt
Maşallah canım benim bende yiyip yiyip pişman oluyorum sonra yine yiyorum neyseki son 1 ay diyorum
Peki pazının o uzun uzun saplarınıda doğrayacakmıyım çok uzun onlar

cnim bozsver menu falan yazma sorununu gallet benim de bu bikac gndur cok cok strestli geciyor gunlerim ama bir duzen oturttum gibisaldirmiyorum
Beni anladığını biliyorum ve bu çok güzel.
Bazan insan sadece anlaşılmak istiyor dertlerine derman aramaktan ziyade.

Biliyor musun yine de kendimle gurur duyuyorum küsüp gitmediğim için:) çünkü direniyorum, normalde bunu hiç yapmam.
Son 10 gündür gelen ataklar aslında tek bir atak; normalde 10 gün boyunca sürecekti bu ama ben ara ara kırmaya çalışıyorum. Yoksa aştığım halde yeniden geliyor değil. Bir ay sürdüğü bile olur bazen. O yüzden bu atak geçene kadar böyle düşe kalka gideceğim ama sonrası iyi olacak diye ümit ediyorum.
Kendimi tanıdım artık. Henüz yeme ataklarım geçmedi biliyorum ama bugün spor yaptım mesela; yani bir şeyler yapıyorum çabalıyorum. Eskiden koyverirdim, bu da bir gelişme...

Cnm bildirim yapma sohbete gel kendini mecbur gibi hissetme
Ohh miss ıspanaklı borekte super olmuştur eline sağlık cnm tika basa yedin dimi :)
Dantelmi kalın orgumu basladin iyi gelir öğren
Cnm paziyi ıspanak gibi doğrayıp kavurabilirsin soğanlı, yirtiksiz yapraksa sarabilirsin güzel oluyor ıspanağı nasıl kyllaniyorsan o şekilde degerlendirebilirsin
Birde hipodrom yakinmi size
Burasi sogudu cnm
Hayır olsun cnm.stresin tez zamanda geçer inş.
Eskiden olsa doymazdim bu yediklerimle midemi terbiye etmeyi öğreniyorum yavaş yavaş
Kizlar bu ara ciddi strestli gunler geciyor menu yazmayi unutuyorum ama kacamak yok merak etmeyin sabah 2 kuru kayisi ike 4 badem yedim
Oglen 3 kofte 1 kasik bulgur 1 kasik yogurt
Olsun cnm stresin gecsinde mühim değil menü sen zaten tecrubelisin
Maşallah canım benim bende yiyip yiyip pişman oluyorum sonra yine yiyorum neyseki son 1 ay diyorum
Evet saplarida digraniyor cnm pişince yumuşak oluyor
Doğumdan sonra pişmanlık yok cnm hemen diyete kırkın çıksın bayram gecsin ağustos gibi baslarsin

Selam kızlar....
bugün sabah aynı lavaş arası peynir yumurta
arada yarım dilim kek

öğlen

elbasan tava
ezogelin çorba
1 kuru incir tatlısı
ayran

iş çıkışı ulusa hale gittim 1.5 kilo istavrit 1 kilo hamsi aldım..Bir de çakma çinekoplar çıkmış geçen bizim kızlar almış inanıp insanları kandırıyorlar..Görünüşü benziyor çinekopa ama tadı kötü ve kılçıklı ben de 2 yıl önce incelemeden yazdıklarına güvenip almıştım ..babam kızım o kadar ucuza olmaz demişti haklı çıktı tabii balıkçı adam pişirdim kılçık içinde ve tatsız..Bugün alırken dedim balıkçıya bunlar gerçek çinekop değil değilmi diye evet dedi nerden bildin dedim babam balıktan çok anlar ondan öğrendim..Utanmadan yazıyorlar birde...

Kızımla 1 kilosunu yedik valla istavritin ..yanında bol roka ve domates salatalık şalgam suyu
istavrit 15 tl hamsi 10 tl idi bu arada..

İstavritleri ayıklattırdım ama hamsiyi eve gelince yemekten sonra ayıkladım ...Yoruldum aslında ama az da olsa yürüyüşe çıkacağım inşallah...

Yemeklerin tadlarina baktım birkaç kasik
Yarına salamura yaprak çıkardım suya koydum bol yeşillikli z.yağlı içte hazirlayip dolaba koydum aksam sarmayı yarin pişirmeyi düşünüyorum yaninada ya karnabahar yada ezogelin çorba yaparım sizlere de fikir olsun diye yazdım

canım depresif dönemlerde yeme atağı bende de oluyor. geçen sene burada da içimi dökmüştüm.

buradan kopma nolur. en zor dönemlerimde burada çok moral verdiler. bu başlığın çok ayrı bir enerjisi var.

Herşeyin sahtesini çıkarmışlar valla yazık
İyiki ogrenmissin babandan parayi sokaktami buluyoruz bazen pazarda aldiklarim kotu çıktığında çok üzülüyorum insanları enayi yerine koyuyorlar
Hamside ne uzun sürmüştür ayıklamak bu hafta evdekiler yicrk diye yarim kilo aldım usendigim için fiyatlar burada da aynıydı bu hafta
Maşallah kız iyi yemissiniz afiyet şifa olsun
Sabah hariç ekmek yemiyorsun degilmi ne güzel alışkanlık bende unuttum ekmeğin tadını karataya geçince kendime yufka ekmek yapicam özledim el kadar yaparım

Umarım öyle olur. Sağol.

ben olsam dogrardim
Seni anlamiyorum sadece seninke bu durumu yasiyorum o yuzden rahat ol burasi strest olmamiz icin degil bunu atmamiz yenmemiz icin var canim sen de cok dogru yapiyorsun mukemmel baslama direk sadece her gecen gun iyi olmaya calismaliyiz senle ben bakma acincak halime guluyorum

Yanii kandırmak normalleşti artık maalesef...
Ayy içim şişti ayıklarken haklısın

evet canım sabah sadece ben de tandır lavaşı o da yufka ekmek gibi incecik A101 de satılandan 6 tane oluyor içinde..
Bazen kızım için aldığım beyaz ekmeğin ucunu bölüp içine peynir sıkıştırıp yiyorum iş çıkışı eve gelince o kadar..

sabah:
filtre kahve, nescafe, çay

öğlen:
köfte (iki porsiyon)
közlenmiş domates biber
salata
ayran (büyük bardak)
turşu
nescafe, çay

akşam:
yoğurt (büyük kase)
mor lahana
pul biber
türk kahvesi, çay

2 litre suyumu tamamladım.

tamam canimcim. ister yaz ister yazma. öylesine de gel.
hiç farketmez.
ben maşallah her bir şeyi bildiriyirum.
iyi geliyor. sen de yazabilsen hafiflersin
buraya yazamazsan kağıda dök içini.
bir defter edin. üşüncelerini yaz. içini dök. oda iyi gelir

of yorulmuşsun.
gecen unutmusum. kıźçene geçmiş olsun. sıkma lütfen canını.

masallah sana . doğum oncesi enerjin gelmiş.
hamileliğin sonları enerjik olmak da Allah in insana verdiği nimet .
dikkat et . yorma kendini enerjine güvenip kuzum

ellerine saglık.
aksam salata yaptim ben de kendime

ıspanak. marul . taze sogan.sarimsak.cecil peyniri. eksi elma. 1 dilim ekmem

sonra 1 tabak ispanak yemegi
biraz tahin pekmez. 1 avuc kadar fistik

süpersin sen yaaa. baslar baslamaz iyi gidiyorsuns . masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…