Yaa masallah harika kendim de izleyim cok izlerdim ge4ci ama bakayim yine degünaydın A aaadddaaa cım .
1. gün 68.2 ile başlamış . ilk oruca
3. gün 65.6
4.gün 64,7
5.gün 64.1
6. gün 63.5
7.gün 63
8.gün 62.6
.
.
.
.
.22. gün 56.9 kg
22 gün yapmış ilk orucunu
ama sağlık sorunları vardı . bağırsak hastalığı vardı kronik . onu atlatmış bu oruç ile. ikinciyi de yapmış daha sonra.
Sagol cnmmGünaydın kızlar güzel bir adana sabahından herkese mutluluklar diliyorum gününüz güzel geçsin inşallah
Günaydın cnm İstanbul kapalı ve ruzgarli bugün artik son soğuklar diyerek avutuyorum kendimi :)))Günaydın kızlar güzel bir adana sabahından herkese mutluluklar diliyorum gününüz güzel geçsin inşallah
burada da güneş var ama hava serince.Günaydın kızlar güzel bir adana sabahından herkese mutluluklar diliyorum gününüz güzel geçsin inşallah
hahah. evet şükür . artık karada ölüm yok derler ya onun gibi. nasılsa artık önümüz bahar , yaz . elhamdülillahGünaydın cnm İstanbul kapalı ve ruzgarli bugün artik son soğuklar diyerek avutuyorum kendimi :)))
afiyet olsun bebeğim .Günaydınlar gununuz güzel geçsin inşallah
Sabah taze nane limonlu su
Kahve ve buyuk 1 elma ile kahvaltim tamamdır
hoş geldin . gelmeyince anladım ben de zaten .Günaydın, 2 gündür diyet falan kalmadı. Bugün toparlamaya calışacağımm
Tskler cnmcm aile gibiyiz gercekten sabahlari seni goremeyince bende meraklaniyorum diyorum isleri yoğundur fırsatı yoktur fln diyorum kendi kendimeburada da güneş var ama hava serince.
adana ya yaz geldi ne güzel . sıcak memleket ne de olsa . adana kalabalık bi şehir demi. büyük bayaa ve güzel diye duydum.
hahah. evet şükür . artık karada ölüm yok derler ya onun gibi. nasılsa artık önümüz bahar , yaz . elhamdülillah
afiyet olsun bebeğim .
güzel . çok azalttın işte kuzum . maşallah arkadaşıma. çok seviniyorum böyle menülerini görünce .bana ne oluyorsa artık .ama aile olduk . ondan herhal
Maşallah program belli bende program yapıyorum hergun yoksa için hic rahat etmiyor kendime pazı hasladim evdekilerede domatesli ıspanak kavurdum pişiyor yanında da dun renkli sebzeli makarna almıştık onu yapicam sarımsaklı yoğurt ile birgün daha tamamdır Allahın izniylenohut ısladım akşam .
sabah yoğurtlu çorba yaptım .
ıspanakları suya koydum çıktım .
akşama menü belli yani
Girer girer bende öyle düşünüyorum, sadece artı 300 gramım daha varhoş geldin . gelmeyince anladım ben de zaten .
olsun sıkıntı değil
düzene girer yine.
Cnm bırakır bırakmaz artiya geçiyoruz uzunca bir sure tatil ödül vs.yapmamak lazim bende hemen artiya geciyorum bırakıncaGirer girer bende öyle düşünüyorum, sadece artı 300 gramım daha var
Bazı günler çokzor oluyor. Orda ipin ucu kaçmamalı sanırımCnm bırakır bırakmaz artiya geçiyoruz uzunca bir sure tatil ödül vs.yapmamak lazim bende hemen artiya geciyorum bırakınca
bizim bu taraf acik canim simdilik arada kaoaniyor gbi okuyor ama genel okarak aciktiGünaydın cnm İstanbul kapalı ve ruzgarli bugün artik son soğuklar diyerek avutuyorum kendimi :)))
cnim cok ski baslarsan eger o diyet biter hemen skici baslama istersenGünaydın, 2 gündür diyet falan kalmadı. Bugün toparlamaya calışacağımm
canim aslinda birakmak diye bisey yok kuzum sen cok cok fazla azalttin o yuzden acikiyorsun ve bu da skici hale gebkir aman dikkat kuzum miden doyana kadar ye ama bir duzen halinde ye cnim benmCnm bırakır bırakmaz artiya geçiyoruz uzunca bir sure tatil ödül vs.yapmamak lazim bende hemen artiya geciyorum bırakınca
cnim bozsver menu falan yazma sorununu gallet benim de bu bikac gndur cok cok strestli geciyor gunlerim ama bir duzen oturttum gibisaldirmiyorumDün gayet iyiydim gündüz, akşam bir şeye moralim bozuldu ve yine sonu hüsran...
Aslında buraya yazmak istemiyorum ama söz verdiğim için sorumlu hissediyorum kendimi. Müsade ederseniz birkaç gün yazmayacağım Cuma bildirim yaparım.
Gayet guzel olur canimcim benceAkşama daha hafif birşeyler yemek istiyorum daha önce hiç pazı yapmadım siz sürekli bahsediyorsunuz diye yenilebilir birşey bu dedim aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin onu ıspanak gibi soğana kavursam sarımsaklı yoğurt döksem nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?