Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Erimiştir canım..sağol canımcım..
Bizim orda eşek donduran güneşi derler bu güneşe

Açık hava gibisi var mıyaa..ohh missss
Sağol canımmm
Ben de istiyorummmmmmmm
Ahh cnimm olsun oralar da cokkk guzel
6 yil doguda yururken her gun deniz kenarind yuridugumu hayal ettim blio musun
Aynı hayaller..hakkaride yürürken dağlar üstüme üstüme gelirdi müziği son ses açar ağlardım bile bazen..bazen de senin gibi karamürsel sahilindeymişim gibi düşünürdüm..Ah ahhhh
Ayyyyyyğğğğ kıss iğrençç..Kertenkele neyse de yılan en hazzetmediğim hayvan....Valla iyi cesaret...

selam canlar..Bitmeyen pazartesi yapmışlar resmen.Canımız çıktı..Çok hasta var çok..Eleman yok..
Belim çok ağrıyor inşallah yataklık olmam...

Sabah kızımın kontrolü vardı onunla geldim..Simit yedik..kan aldırdık..Benim kız sivilce ilacı kullanıyor çok yan etkileri var beli de ağrıyordu.Hep ilaca bağlıyorduk dedim dikil de bi filmini çekeyim..İyi ki çekmişim hafif skalyozu varmış..Yavrum ağrısı ondanmış..Hep o ağır çantalardan ve duruş bozukluğundan..drlarımız korkacak bişey yok ama egzersiz yapması ve bol bol yüzmesi lazım atlatır dedi..Sabah bayağı moralim bozuktu dr la konuşunca rahatladım..Kızlar çocuklarınızın omurgasını çıplakken kontrol edin..Duruşunda yamukluk falan varsa mutlaka dr a götürün..Zamane hastalığı dedi dr. Çoğu çocukta var aman ilerlemesin..Omuz düşüklüğü falan da belirtisi..

neyse..Çok uzattım...

Öğlen

pilav ve tavuk
düğün çorbası

işte gelince 1 dilim çavdar arası peynir yedim...
Şimdi de ocakta bulgurlu sulu köfte pişiyor ondan yiyeceğim yanında salata ve yoğurtla..

Geçmiş olsun canım bu aralar çok liseliden duyuyorum bu sırt bel ağrısını yazık çocuklara ya
Yemeklerde güzel afiyet olsun

Ayy bnde cok aglardim sersumcum muzigi acio acip aglardim ne gunlerdi
Kizinin iyi olmasina sevndim uzme canini dr oyle diorsa oyledir bizim de yogundu bugun

Kizlar bnde menuyu yazayim bugunki
Sabah
1 yumurtali ve bir kabakli omlet
Cecil peyniri azcik
Oglen
5 kasik kabak
1 bardak ayran
1 kepce corba
Ikindi
Iki top dondurma
Aksam
3 kofte salata yarim bardak ayran minik cikolata kahveyle
Kizlar ada cok sicakti bugun okuldan da yorgun cikmistik cok dondurma cekti canim zatem dondurmadan vazgecmeyi dusunmuyorum duzenim olduktan snra kilo yaomaz eski diyetisyenlerimden biri dondurma vermisti zaten ikindi de

Merhaba kızlar geçen hafta çok kaçamak yaptım gelmeye de yüzüm olmadı açıkçası bugünden itibaren devam ama ne almışım ne de vermisim

Cnm ya resmen hobin olmuş ütü bende kahvemi aldım geçtim tv nin karşısına birazdan elisine baslicam , karınlarını doyurdum evdekilerin en sevdiğim hobim
Bugün gerçektende uzun geçti sanırım benimde yoğundu , hele hastalarla uğraşmak nasıl yorucudur ,kizinada çok geçmişler olsun nasıl ağar çantalar taşıyorlar çok üzülüyorum bizim kızında çok agir bende incelicem en kısa zamanda
Yemeklerin harika afiyet olsun
Cnm menü güzel dondurmadan vazgeçme tabiki bende vazgecemem yazın diyette bile olsam

Bugün sabah iki yaprak karnabahar yedim 2 bardak cay içtim midem çok kotu bir şekilde dışarı çıktık dışarıda daha kotu midem bulandi ayakta zir durdum vergi dairesinde işimiz 3 saate bitti arada banka içinde yürüdük fln sonra kofteciye gittik bir porsiyon Köfte yedim eve gelince 8000 adim atmis tim sonrada pazara gittim bol sebze meyve aldım akşamda 1 elma birazda karnabahar yaprağı yedim bu kadkad

Az yemissin cnm ama miden kotu olmus o yuzden az yemissin smdi nasilsin insallah iyisindir kuzum

Merhaba kızlar geçen hafta çok kaçamak yaptım gelmeye de yüzüm olmadı açıkçası bugünden itibaren devam ama ne almışım ne de vermisim
Gel cnm ilkbahar geldi tam diyet ayları devam et tam motive veririz kilocuklari :)
Az yemissin cnm ama miden kotu olmus o yuzden az yemissin smdi nasilsin insallah iyisindir kuzum
Sabahtan kötüydü öğlen yedikten sonra iyi oldum devam ettim hala tok gibiyim bol cay,kahve,y.cay içtim 1-2 saate uyurum zaten
İnstada arkadaşım karatayi 5 aydır yapıyor 98 den 71 e indi diyetisyenede gitti aylık tartildi şifa orucu yaptı bu ay sadece yarim kilo vermiş diyetisyen demiş daha çok az gider kilo kalmadiki demiş üzgündü koşa koşa gitmiş diyetisyene tartı bozuk sanmış güzel de spor yapıyor kas yapmış öyle iste

Sen beynini sartlama sakin 71 de kalacagim diye cnim herkesin metosu farklidir ayrica arkadasinin boyu kisa mi eger kisaysa muhakkak vermeli ama daha yavas gider tabiki

İnşallah canım.

Bugünkü menüm:

7.00
1 kupa neskafe

12.45
1 tabak keşkek
1 küçük kase yoğurt
2 parça haşlanmış balkabağı

Ara
Az şekerli Türk kahvesi
1 küçük kare baklava (bir lokma kadardı, ayıp olmasın diye yenildi)

18.30
1 kase yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık Yoğurt

22.00
Yeşil çay

Bugün doktora gidip ilaçlarımı aldım ve başladım. Aynı zamanda leslie 3 mil yapıp ter attım, serotonin salgıladım:) kuran okudum, kaza namazı kıldım, bol su içmeye çalıştım; velhasıl kendime iyi gelecek şeyler yaptım.

Yemek konusunda çok kasmadım ama tıka basa da yemedim, bence güzel bir gündü şükür.

Maşallah canım daha ne olsun

Iyi yapmissin cnim gayet guzel bir gun gecirmissin bnce afiyet olsun

Sen beynini sartlama sakin 71 de kalacagim diye cnim herkesin metosu farklidir ayrica arkadasinin boyu kisa mi eger kisaysa muhakkak vermeli ama daha yavas gider tabiki
Yok cnm kendim için düşünmedim de arkadaş hergun 1 saat spor yapıyor hic aksatmadan masallahi var kas yapması normal şuan 40 beden oluyormuş
Benim de ağar gitmeye başladı bugün özellikle izliyecegim kendimi sporumu yapıp kahvaltıda 1 portakal akşamda has.brokoli yicem haricinde hic birşey sütlü kahve iciyorfum günde 2 tane bugün hic icmicem dünden beri gram gitmiş ki dun çok harejetliydim bugün gozlemdeyim
Menun super maşallah sende harika isler yapmissin daha ne olsun

Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimize inşallah ten önce zamanı musaid olanları spora davet ediyorum
Uykumu alamadım ama uyumucam hava çok güzel tam motive spor için hadi bys ben spora

Günaydın canlar
Bugün kahvaltıda yarım krep ve 1 tk tahin pekmez yedim şimdide sütlü kahve içtim
Beni yine herzamanki gibi yoğun bir gün bekliyor şimdi çamaşır serip oğlumla pazara gideceğiz eve gelip pazarlıkları bırakıp okula gideriz

Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun hepimize inşallah ten önce zamanı musaid olanları spora davet ediyorum
Uykumu alamadım ama uyumucam hava çok güzel tam motive spor için hadi bys ben spora
Benim koşturmaca spor sayılır mı canım bende uykumu alamadım ama sabahtan işleri halledeyim belki öğleden sonra çocuklarla biraz kestiririm

canım güzel . sebzeyi ve meyveyi arttırmışsın . çok sevindim . böyle kiloların gitmemesi mümkün değil . hareketlisin ayrıca maşallah .

evet koşturmaca başlamış
kolay gelsin canım .

ne mamalar alacaksın pazardan . yaz bize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…