Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine saglık.
aksam salata yaptim ben de kendime

ıspanak. marul . taze sogan.sarimsak.cecil peyniri. eksi elma. 1 dilim ekmem

sonra 1 tabak ispanak yemegi
biraz tahin pekmez. 1 avuc kadar fistik
Afiyet olsun
Benim kizin arkadaşı burdaydi hep birlikte sardik pisti ve yediler bile yarısını :)

Kizlar bnde toplu yazayim sabah
2 kuru kayisi 4 badem
Oglen
3 kofte 1 kasik pilav 1 kasik yogurt
Aksam
Et doner yagsiz azcik yifka ekmek salata ayran
Aadece kahve 2 catal cikolata
afiyet olsun kuzum . az yemişsin ama yeterli yemişsin

gayet başarılı.

Afiyet olsun
Benim kizin arkadaşı burdaydi hep birlikte sardik pisti ve yediler bile yarısını :)
ooo kızın yardım etti. arkadaşı da geldi sardı.
ay daha ne olsun . yardım eden bir kızın var . her zaman yapıyor mu ki yardım.
erkek çocuğu yapmıyor . söyleyince yapar . ev süpür dersem . yarım yamalak süpürüverir .
bulaşık makinasını boşalt dersem . illa bardak ya da tabak kırar . acele yapayım derken .
yanı kız çocuk sanki daha becerikli bu konularda

bu sabah yarım waffle
işe geldim . 1 bardak kadar süt getirdim . çelik mataraya 200 ml filtre kahve yaptım .
işe gelince ikisini karıştırdım içiyorum şimdi

öğlen için ıspanak marul elma çecil peyniri ile salata yapacağım . yıkadım hepsini getirdim ayrı kaplarda
ıspanak yemeği
2 kaşık ayvalık loru. 1 kırmızı elma doğrayacağım yanına .tatlı bi şeyle yeniliyor çünkü bu lor . recel ya da pekmez ile yerdim ama kırmızı elma varmış çantamda. onu buldum . çocuklar için koymuştum bi kaç gün önce . unutmuşum . parkta falan yer diye düşünüp

telefonumu evde unutmuşum yine.
otobuse zor yetiştim . çok erken geldi ilk otobusum .
ikinci aktarma yaptığım ilçenin otobusu ise gelmedi. cok geç kaldı. durakta uzun uzun bekledik .
nevruz bayramıymış galiba bugün . jandarma durdurduş . kimlik kont. yapmış . bir kişinin üzerinden kimlik çıkmayınca otobusu biraz alıkoymuş . o nedenle işe de biraz geç kaldım .

böyle

bende doğradım çok güzel oldu ilk defa yedim ama çok beğendim yaparım artık
masallah sana . doğum oncesi enerjin gelmiş.
hamileliğin sonları enerjik olmak da Allah in insana verdiği nimet .
dikkat et . yorma kendini enerjine güvenip kuzum
dün çok enerjiktim tüm gün hiç durmadım akşam rahatsızlandım çok kasılma sancı oldu ne oturabildim ne yatabildim gecede oğlum 1 buçuk saat oturttu beni babasınıda istemiyor o dizimde yatacak bende sırtını sıvazlayacakmışım yaptım bende gece çamaşır makineside çalıştırdım sabah onları serdim ama bugün enerjim çok düşük şimdi oğlumla kahvaltı hazırlayacaz ona bile üşeniyorum birazdan açılırım inşallah
geç kalman sorun olmamıştır inşallah canım

Günaydın
Her zaman yapmaz cnm ara sıra mutfakta vakit geçirmeyi sever yemek,kek,börek gibi guzelde yapar dun kalem gibi sarmisti ben prk ozenmem nede olsa evdekilere diye tombul yaparim hatra doyurucu olsun diye, temizlik ve düzeni sevmez birşey doktugunde makina açar güzel süpürür evi komple ona supurtmem o zmn yarim yamalak yapıyor h.sonu dolabını döktü katladi kucukle sonrada dondurma keyfi yaptilar
Boşver baba evinde tadını cikarsinlar varsın birşey yapmasinlar zaten omur boyu kosturmaca ile geçiyor

1 portakal ve kahve
Çamaşır attım makinaya renkliler birikti
Kilo vermem durdu bu arada ayniyim hala yarına kipirdasa bari

canım bugün dinlen .
enerjik hissettiğin için yorma kendini.
o enerji doğuma hazırlık .
doğum için gerekli enerji açığa çıkıyor . onu tüketmemen ev işlerinde aşırı yormaman gerek artık kendini.
küçük çocuğun da var çünkü.

ben de akşam gidince yıkadım . yatmadan serdim .

bu akşam da atarım . beyazları atarım diye düşünüyorum .
hafta sonu zaten yine çıkacak bi sürü kirli.
biraz kirli sepeti hafiflesin . yanardağ gibi olmuş .patlayacaktı baktım da.

anladım canım .
baba evi diye yan gelip yatmasınlar bence. annelere de yardım lazım . yazık bize ama.

nadal yazmayı unutmuşum . işe geç kalmam sorun olmadı. amirlerden kimse bi şey demedi.
görmedim kimseyi. sorarlarsa zaten jandarma olayını söyleyeceğim . elimde olan bi şey değildi , diye.

Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyor

Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyor
evet ev içinde gezin tabi kuzum . rutin işlerini yap . ama ekstra ev temizliği misafir ağırlama işlerine girme artık . enerjim var yaparım sanırsın . ama sonra üzülme kuzum . ondan dedim. riskli döneme girdin artık . daha dikkat lütfen .

sabah nohut yemeğini pişirdim tamamladım .
akşam ev insanlarına kıymalı gözleme yaptım . 2 yufkadan tavada.
yoğurtlu çorba vardı onu bitirdiler

bu akşam kendime kaldirik pişireceğim . dün akşam ayıkladım suya koydum .
bu akşam az haşlayıp soğanla kavurup 2 yumurta kıracağım üzerine. ya da 1 yumurta.
inşallah . akşamki menüm belli.

Kaldirik ne canım

ama mevsimi çok kısa. 1 aydan daha kısa süre yaşıyor bu bitki. çiçekleri de var . yeniliyor hepsi.

Demirlekecim her zamnki gbi cook sey yapmisdin yanina getrdigin mamalar da cok guzel cnim masallhhhh
Nadalcim afiyet olsun sana da canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…