Afiyet olsunellerine saglık.
aksam salata yaptim ben de kendime
ıspanak. marul . taze sogan.sarimsak.cecil peyniri. eksi elma. 1 dilim ekmem
sonra 1 tabak ispanak yemegi
biraz tahin pekmez. 1 avuc kadar fistik
teşekkür ederim.süpersin sen yaaa. baslar baslamaz iyi gidiyorsuns . masallah
afiyet olsun kuzum . az yemişsin ama yeterli yemişsinKizlar bnde toplu yazayim sabah
2 kuru kayisi 4 badem
Oglen
3 kofte 1 kasik pilav 1 kasik yogurt
Aksam
Et doner yagsiz azcik yifka ekmek salata ayran
Aadece kahve 2 catal cikolata
ooo kızın yardım etti. arkadaşı da geldi sardı.Afiyet olsun
Benim kizin arkadaşı burdaydi hep birlikte sardik pisti ve yediler bile yarısını :)
bende doğradım çok güzel oldu ilk defa yedim ama çok beğendim yaparım artıkben olsam dogrardim
Seni anlamiyorum sadece seninke bu durumu yasiyorum o yuzden rahat ol burasi strest olmamiz icin degil bunu atmamiz yenmemiz icin var canim sen de cok dogru yapiyorsun mukemmel baslama direk sadece her gecen gun iyi olmaya calismaliyiz senle benbakma acincak halime guluyorum
dün çok enerjiktim tüm gün hiç durmadım akşam rahatsızlandım çok kasılma sancı oldu ne oturabildim ne yatabildim gecede oğlum 1 buçuk saat oturttu beni babasınıda istemiyor o dizimde yatacak bende sırtını sıvazlayacakmışım yaptım bende gece çamaşır makineside çalıştırdım sabah onları serdim ama bugün enerjim çok düşük şimdi oğlumla kahvaltı hazırlayacaz ona bile üşeniyorum birazdan açılırım inşallahmasallah sana . doğum oncesi enerjin gelmiş.
hamileliğin sonları enerjik olmak da Allah in insana verdiği nimet .
dikkat et . yorma kendini enerjine güvenip kuzum
geç kalman sorun olmamıştır inşallah canımbu sabah yarım waffle
işe geldim . 1 bardak kadar süt getirdim . çelik mataraya 200 ml filtre kahve yaptım .
işe gelince ikisini karıştırdım içiyorum şimdi
öğlen için ıspanak marul elma çecil peyniri ile salata yapacağım . yıkadım hepsini getirdim ayrı kaplarda
ıspanak yemeği
2 kaşık ayvalık loru. 1 kırmızı elma doğrayacağım yanına .tatlı bi şeyle yeniliyor çünkü bu lor . recel ya da pekmez ile yerdim ama kırmızı elma varmış çantamda. onu buldum . çocuklar için koymuştum bi kaç gün önce . unutmuşum . parkta falan yer diye düşünüp
telefonumu evde unutmuşum yine.
otobuse zor yetiştim . çok erken geldi ilk otobusum .
ikinci aktarma yaptığım ilçenin otobusu ise gelmedi. cok geç kaldı. durakta uzun uzun bekledik .
nevruz bayramıymış galiba bugün . jandarma durdurduş . kimlik kont. yapmış . bir kişinin üzerinden kimlik çıkmayınca otobusu biraz alıkoymuş . o nedenle işe de biraz geç kaldım .
böyle
Günaydınafiyet olsun kuzum . az yemişsin ama yeterli yemişsin
gayet başarılı.
ooo kızın yardım etti. arkadaşı da geldi sardı.
ay daha ne olsun . yardım eden bir kızın var . her zaman yapıyor mu ki yardım.
erkek çocuğu yapmıyor . söyleyince yapar . ev süpür dersem . yarım yamalak süpürüverir .
bulaşık makinasını boşalt dersem . illa bardak ya da tabak kırar . acele yapayım derken .
yanı kız çocuk sanki daha becerikli bu konularda
canım bugün dinlen .bende doğradım çok güzel oldu ilk defa yedim ama çok beğendim yaparım artık
dün çok enerjiktim tüm gün hiç durmadım akşam rahatsızlandım çok kasılma sancı oldu ne oturabildim ne yatabildim gecede oğlum 1 buçuk saat oturttu beni babasınıda istemiyor o dizimde yatacak bende sırtını sıvazlayacakmışım yaptım bende gece çamaşır makineside çalıştırdım sabah onları serdim ama bugün enerjim çok düşük şimdi oğlumla kahvaltı hazırlayacaz ona bile üşeniyorum birazdan açılırım inşallah
geç kalman sorun olmamıştır inşallah canım
anladım canım .Günaydın
Her zaman yapmaz cnm ara sıra mutfakta vakit geçirmeyi sever yemek,kek,börek gibi guzelde yapar dun kalem gibi sarmisti ben prk ozenmem nede olsa evdekilere diye tombul yaparim hatra doyurucu olsun diye, temizlik ve düzeni sevmez birşey doktugunde makina açar güzel süpürür evi komple ona supurtmem o zmn yarim yamalak yapıyor h.sonu dolabını döktü katladi kucukle sonrada dondurma keyfi yaptilar
Boşver baba evinde tadını cikarsinlar varsın birşey yapmasinlar zaten omur boyu kosturmaca ile geçiyor
o zaman bugün sebze ye . sadece sebze . olur mu.1 portakal ve kahve
Çamaşır attım makinaya renkliler birikti
Kilo vermem durdu bu arada ayniyim hala yarına kipirdasa bari
Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyorcanım bugün dinlen .
enerjik hissettiğin için yorma kendini.
o enerji doğuma hazırlık .
doğum için gerekli enerji açığa çıkıyor . onu tüketmemen ev işlerinde aşırı yormaman gerek artık kendini.
küçük çocuğun da var çünkü.
ben de akşam gidince yıkadım . yatmadan serdim .
bu akşam da atarım . beyazları atarım diye düşünüyorum .
hafta sonu zaten yine çıkacak bi sürü kirli.
biraz kirli sepeti hafiflesin . yanardağ gibi olmuş .patlayacaktı baktım da.
evet ev içinde gezin tabi kuzum . rutin işlerini yap . ama ekstra ev temizliği misafir ağırlama işlerine girme artık . enerjim var yaparım sanırsın . ama sonra üzülme kuzum . ondan dedim. riskli döneme girdin artık . daha dikkat lütfen .Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyor
Kaldirik ne canımsabah nohut yemeğini pişirdim tamamladım .
akşam ev insanlarına kıymalı gözleme yaptım . 2 yufkadan tavada.
yoğurtlu çorba vardı onu bitirdiler
bu akşam kendime kaldirik pişireceğim . dün akşam ayıkladım suya koydum .
bu akşam az haşlayıp soğanla kavurup 2 yumurta kıracağım üzerine. ya da 1 yumurta.
inşallah . akşamki menüm belli.
yabani ot canım . köylüler toplayıp pazarda satıyor . dağdan bayırdan toplanıyor .Kaldirik ne canım
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve zayıf yıllara❤Bugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?