Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Demirlekecim her zamnki gbi cook sey yapmisdin yanina getrdigin mamalar da cok guzel cnim masallhhhh
Nadalcim afiyet olsun sana da canim
sağ ol canım . yedim mamalarımı . şimdi kahve yaptım . ama 2 si bi arada

doğum günün kutlu olsun . nice sağlıklı ve çoook mutlu yılların olsun .

mutlu yıllar dondurma güzeli.

o zaman bugün sebze ye . sadece sebze . olur mu.
Cnm kac gundur sebze yiyorum ya bide yaptigim yemeklerin tadina tuzuna bakıyorum, mart ayi detoks ayiymis bitmeden sadece su ile son gunleri yapabilirim
Bugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
Yaaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yillarin olsun inşallah nasil unuttum ya 21 martta birsey vardi diye dusundum dusundum unuttum

yaaa canimm benimmm cok cok tesekkur ederim cok sagolasin❤❤
Unutmadin canimm yaaa kutladin iste simdiii cok cok tesekkur ederim kuzm sagolsain

Kızlar kahve makinası indirimli kod kazandım vodafondan ben almicam ilgilenen varsa verebilirim vodafone yanımda uygulamasından

İncelemedim nasıl birşey bilmiyorum

Kızlar kahve makinası indirimli kod kazandım vodafondan ben almicam ilgilenen varsa verebilirim vodafone yanımda uygulamasından
Eki Görüntüle 2248440
İncelemedim nasıl birşey bilmiyorum
kuzum ben çok içiyorum kahve . bir kaç ay önce araştırmıştım . uygun bulmuştum bi yerde ama kullanıcı yorumları çok olumsuzdu . vazgeçtim .

ilk defa gördüm değişik geldi neresi yeniyor diyecektim ama yazmışsın afiyet olsun
Bugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu güzel sağlıklı huzurlu yılların olsun

of yorulmuşsun.
gecen unutmusum. kıźçene geçmiş olsun. sıkma lütfen canını.
Sağol canım..Yüzmeye gideceğiz bereber inşallah haftada 2-3 gün en iyi o gelirmiş.benim belime de iyi gelri araştırıyorum bakalım...
Maşallah canım...
Benim kızım da zoraki yapar valla ama yapar olsun napalım buna da şükür..
1 portakal ve kahve
Çamaşır attım makinaya renkliler birikti
Kilo vermem durdu bu arada ayniyim hala yarına kipirdasa bari
Duraklamadadır canım..üzülme..ben de çok şiştim bu hafta gr oynamadı yaww..hatta + bile olabilir...
Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyor
Aman canım dikkat et kendine..
Çocukken annem yapardı ama tadını hatırlamıyorum..neye benziyor tadı acep..
Mutlu sağlıklı yıllara canım..

Selam canlar...
Bugün bizim hastanenin sorumluları yeni taşınacağımız Bilkent şehir hastanesini görmeye gittiler..Anam anam çok büyük ve lobisi falan bildiğin 5 yıldızlı otel..Avrupanın en büyük hastanesi olacakmış .Koridorların ucu bucağı görünmüyor..Yürüyüş yapmamıza gerek kalmayacak sanırsam

Nisanın sonuna kadar taşınacakmışız..benim için kötü olacak çünkü ben işe yürüyerek gidip geliyordum..Şimdi metro ile gideceğim..En geç 2020 mayıs gibi ücretsiz izne ayrılacağım için 6-7 ay sabredeceğim artık..

sabah aynı lavaş arası

öğlen

tavuklu makarna
tarhana

çayla 1 cizi kraker 1 biskrem

işten gelince ekmek ucu kopardım gene

ilk defa gördüm değişik geldi neresi yeniyor diyecektim ama yazmışsın afiyet olsun
doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu güzel sağlıklı huzurlu yılların olsun
cnim benim cok tesekkur ederim
sagol cnimm bnm
Hastanenizin yeni olmasina cok sevindim cnm baya buyik demekki ama ise metroyle gtmen zor olablir ama tabiki ucretsiz iznine cok az kalmis senin adina cok sevniyorum insallah cok guzel olcak cnim benim

cnim benim cok tesekkur ederim
sagol cnimm bnm

Hastanenizin yeni olmasina cok sevindim cnm baya buyik demekki ama ise metroyle gtmen zor olablir ama tabiki ucretsiz iznine cok az kalmis senin adina cok sevniyorum insallah cok guzel olcak cnim benim
Tek güzel yanı o zaten canım..yesyeni pırıl pırıl her yer..Bakalım bizleri neler bekliyor..Çıt çıt çıt çıt
İyi dileklerin için çok sağol canımcımmm...inşallah sağlıkla güzel günlere ulaşırız..
Amanın amanın çok cüzelllerrrr
Afiyet bal olsun kuzummm

Sagol canimcim

Menuyi yazayim kizalr sabah
1 dilim ekmek
1 dilim pwynir
Biber domayes
Oglen
3 kasik bulgur
4 5 kasik sebzli tavuk sote
1 kase cacik
Arkadas oata almisti 3 catal yedim
Aksam
Patlican biber zeytinyaginda kizarttim azcik yedim
2 dilim ekmek
2 kare bitter 2 catal tatli

Oo yeni hast.ne güzel mis gibi inş.hayırlı gelir
Menü güzel afiyet olsun

Sebzelerin çok güzeller misss afiyetle yiyin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…