Tesekkurler canimmmDoğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve zayıf yıllara❤
sağ ol canım . yedim mamalarımı . şimdi kahve yaptım . ama 2 si bi aradaDemirlekecim her zamnki gbi cook sey yapmisdin yanina getrdigin mamalar da cok guzel cnim masallhhhh
Nadalcim afiyet olsun sana da canim
Cnm kac gundur sebze yiyorum ya bide yaptigim yemeklerin tadina tuzuna bakıyorum, mart ayi detoks ayiymis bitmeden sadece su ile son gunleri yapabilirimo zaman bugün sebze ye . sadece sebze . olur mu.
Yaaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yillarin olsun inşallah nasil unuttum ya 21 martta birsey vardi diye dusundum dusundum unuttumBugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
yaaa canimm benimmm cok cok tesekkur ederim cok sagolasin❤❤sağ ol canım . yedim mamalarımı . şimdi kahve yaptım . ama 2 si bi arada
doğum günün kutlu olsun . nice sağlıklı ve çoook mutlu yılların olsun .
mutlu yıllar dondurma güzeli.
Eki Görüntüle 2248390
Unutmadin canimm yaaa kutladin iste simdiii cok cok tesekkur ederim kuzm sagolsainCnm kac gundur sebze yiyorum ya bide yaptigim yemeklerin tadina tuzuna bakıyorum, mart ayi detoks ayiymis bitmeden sadece su ile son gunleri yapabilirim
Yaaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yillarin olsun inşallah nasil unuttum ya 21 martta birsey vardi diye dusundum dusundum unuttum
kuzum ben çok içiyorum kahve . bir kaç ay önce araştırmıştım . uygun bulmuştum bi yerde ama kullanıcı yorumları çok olumsuzdu . vazgeçtim .Kızlar kahve makinası indirimli kod kazandım vodafondan ben almicam ilgilenen varsa verebilirim vodafone yanımda uygulamasından
Eki Görüntüle 2248440
İncelemedim nasıl birşey bilmiyorum
mutlu yıllarBugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
Tesekkurler cnm❤mutlu yıllar
ilk defa gördüm değişik geldi neresi yeniyor diyecektim ama yazmışsın afiyet olsunyabani ot canım . köylüler toplayıp pazarda satıyor . dağdan bayırdan toplanıyor .
düzce de çok çıkıyor .
baya şifalı bir ot deniyor . umarım öyledir . çok sevilir burada.
Eki Görüntüle 2248340
doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu güzel sağlıklı huzurlu yılların olsunBugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
Sağol canım..Yüzmeye gideceğiz bereber inşallah haftada 2-3 gün en iyi o gelirmiş.benim belime de iyi gelri araştırıyorum bakalım...of yorulmuşsun.
gecen unutmusum. kıźçene geçmiş olsun. sıkma lütfen canını.
Maşallah canım...afiyet olsun kuzum . az yemişsin ama yeterli yemişsin
gayet başarılı.
ooo kızın yardım etti. arkadaşı da geldi sardı.
ay daha ne olsun . yardım eden bir kızın var . her zaman yapıyor mu ki yardım.
erkek çocuğu yapmıyor . söyleyince yapar . ev süpür dersem . yarım yamalak süpürüverir .
bulaşık makinasını boşalt dersem . illa bardak ya da tabak kırar . acele yapayım derken .
yanı kız çocuk sanki daha becerikli bu konularda
Benim kızım da zoraki yapar valla ama yapar olsun napalım buna da şükür..Günaydın
Her zaman yapmaz cnm ara sıra mutfakta vakit geçirmeyi sever yemek,kek,börek gibi guzelde yapar dun kalem gibi sarmisti ben prk ozenmem nede olsa evdekilere diye tombul yaparim hatra doyurucu olsun diye, temizlik ve düzeni sevmez birşey doktugunde makina açar güzel süpürür evi komple ona supurtmem o zmn yarim yamalak yapıyor h.sonu dolabını döktü katladi kucukle sonrada dondurma keyfi yaptilar
Boşver baba evinde tadını cikarsinlar varsın birşey yapmasinlar zaten omur boyu kosturmaca ile geçiyor
Duraklamadadır canım..üzülme..ben de çok şiştim bu hafta gr oynamadı yaww..hatta + bile olabilir...1 portakal ve kahve
Çamaşır attım makinaya renkliler birikti
Kilo vermem durdu bu arada ayniyim hala yarına kipirdasa bari
Aman canım dikkat et kendine..Çok kendimi yormak istemiyorum ama oturmayı yatmayı bilmiyorum vucut sürekli ev içinde de olsa gezinmeye alışmış oturunca batıyor
Çocukken annem yapardı ama tadını hatırlamıyorum..neye benziyor tadı acep..yabani ot canım . köylüler toplayıp pazarda satıyor . dağdan bayırdan toplanıyor .
düzce de çok çıkıyor .
baya şifalı bir ot deniyor . umarım öyledir . çok sevilir burada.
Eki Görüntüle 2248340
Mutlu sağlıklı yıllara canım..Bugun dogum gunum kizlar arkadaslar ogrenciler sagolsunlar bicok sey almislar bn sadece tatlarina bakip biraktim ama cnim istemiyor pek
cnim benim cok tesekkur ederimilk defa gördüm değişik geldi neresi yeniyor diyecektim ama yazmışsın afiyet olsun
doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu güzel sağlıklı huzurlu yılların olsun
sagol cnimm bnmSağol canım..Yüzmeye gideceğiz bereber inşallah haftada 2-3 gün en iyi o gelirmiş.benim belime de iyi gelri araştırıyorum bakalım...
Maşallah canım...
Benim kızım da zoraki yapar valla ama yapar olsun napalım buna da şükür..
Duraklamadadır canım..üzülme..ben de çok şiştim bu hafta gr oynamadı yaww..hatta + bile olabilir...
Aman canım dikkat et kendine..
Çocukken annem yapardı ama tadını hatırlamıyorum..neye benziyor tadı acep..
Mutlu sağlıklı yıllara canım..
Hastanenizin yeni olmasina cok sevindim cnm baya buyik demekki ama ise metroyle gtmen zor olablir ama tabiki ucretsiz iznine cok az kalmis senin adina cok sevniyorum insallah cok guzel olcak cnim benimSelam canlar...
Bugün bizim hastanenin sorumluları yeni taşınacağımız Bilkent şehir hastanesini görmeye gittiler..Anam anam çok büyükve lobisi falan bildiğin 5 yıldızlı otel..Avrupanın en büyük hastanesi olacakmış .Koridorların ucu bucağı görünmüyor..Yürüyüş yapmamıza gerek kalmayacak sanırsam
Nisanın sonuna kadar taşınacakmışız..benim için kötü olacak çünkü ben işe yürüyerek gidip geliyordum..Şimdi metro ile gideceğim..En geç 2020 mayıs gibi ücretsiz izne ayrılacağım için 6-7 ay sabredeceğim artık..
sabah aynı lavaş arası
öğlen
tavuklu makarna
tarhana
çayla 1 cizi kraker 1 biskrem
işten gelince ekmek ucu kopardım gene
Tek güzel yanı o zaten canım..yesyeni pırıl pırıl her yer..Bakalım bizleri neler bekliyor..Çıt çıt çıt çıtcnim benim cok tesekkur ederim
sagol cnimm bnm
Hastanenizin yeni olmasina cok sevindim cnm baya buyik demekki ama ise metroyle gtmen zor olablir ama tabiki ucretsiz iznine cok az kalmis senin adina cok sevniyorum insallah cok guzel olcak cnim benim
Amanın amanın çok cüzelllerrrr
Sagol canimcimTek güzel yanı o zaten canım..yesyeni pırıl pırıl her yer..Bakalım bizleri neler bekliyor..Çıt çıt çıt çıt
İyi dileklerin için çok sağol canımcımmm...inşallah sağlıkla güzel günlere ulaşırız..
Amanın amanın çok cüzelllerrrr
Afiyet bal olsun kuzummm
Oo yeni hast.ne güzel mis gibi inş.hayırlı gelirSelam canlar...
Bugün bizim hastanenin sorumluları yeni taşınacağımız Bilkent şehir hastanesini görmeye gittiler..Anam anam çok büyükve lobisi falan bildiğin 5 yıldızlı otel..Avrupanın en büyük hastanesi olacakmış .Koridorların ucu bucağı görünmüyor..Yürüyüş yapmamıza gerek kalmayacak sanırsam
Nisanın sonuna kadar taşınacakmışız..benim için kötü olacak çünkü ben işe yürüyerek gidip geliyordum..Şimdi metro ile gideceğim..En geç 2020 mayıs gibi ücretsiz izne ayrılacağım için 6-7 ay sabredeceğim artık..
sabah aynı lavaş arası
öğlen
tavuklu makarna
tarhana
çayla 1 cizi kraker 1 biskrem
işten gelince ekmek ucu kopardım gene
Sebzelerin çok güzeller misss afiyetle yiyin cnm
Sağol canımcım..Oo yeni hast.ne güzel mis gibi inş.hayırlı gelir
Menü güzel afiyet olsun
kısa bir yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?