Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar bugün avmde yürüyüş yaptık
Yves rocher roll on sordum hic kullandinizmi etkilimi yada memnun kaldiginiz rolon varmı
Ben nivea,fa,rexona,sprey rolon ve sabunlu olanları denedim aşırı memnun kalmadim resmini aticagim ürünlerden kullandiysaniz yazarsiniz ikili akımlarda 29.90 di

akşam

5 köfte
10-15 dilim actifryda kızarmış baharatlı patates
3 kaşık mantar sote
yoğurtlu semizotu
şalgam suyu

yürüyüş yok bu akşam

Canım ben 4-5 aydır siveno rollon kullanıyorum alüminyum içermiyor ve vegan..Kokusu değil ter kokutmaması güzel..bayan kokusu hindistan cevizi gibi ben erkek roll on kokusunu daha çok beğendim çam kokusu..Roll on koku için kullanılmadığından erkek olandan alacağım bu ayki bitince..migrosta indirimde bu hafta sanırım % 50..
normalde 22 tl civarı şuanda 11 tl gibi

https://www.siveno.com/siveno-dogal-roll-on-kadinlar-icin-50-ml-1

ben en çok alüminyum içermemesini tercih ediyorum kızım ve benim için meme knserini tetikliyormuş alüminyum içerenler..Terlemeyi ve ter kokusunu önlüyor ama sağlığı elden götürüyor..Allah korusun..
Sana yolladığım %100 etkili diyemem ama %90 ter kokusunu önlüyor..Tavsiye ederim..

sabah:
filtre kahve, nescafe,çay

öğlen:
tavuk şiş (büyük porsiyon)
salata (büyük kase)
yoğurt
ayran (büyük bardak)
türk kahvesi

akşam:
yoğurt (büyük kase)
mor lahana (bir tabak)
pul biber
çay, türk kahvesi

yürüyüş (kısa ama olsun)

iki litre suyu tamamladım. iki buçuğu tamamlarım.

Hemen migrosa gidip almak istiyorum h.sonu avmye gidersek aklimda telimede yazıyorum tskler cnm benim içinde ter kokutmamasi onemli hafif kokusuda olsa fena olmaz tabiki alüminyum icermemeside onemli
Afiyet olsun cnm mor lahanayi ince kiyimmi yapıyorsun rendemi birde çiğ olarak mi tuketiyorsun kocaman mor lahanam var yarin aksam icin degerlendirebilirim

Afiyet olsun cnm mor lahanayi ince kiyimmi yapıyorsun rendemi birde çiğ olarak mi tuketiyorsun kocaman mor lahanam var yarin aksam icin degerlendirebilirim
canım çiğ kullanıyorum.

en güzeli rende yada çok ince kıyım yapıp yoğurtta birkaç saat bekletmek. ardından bir tutam pul biber serpiyorsun. canlı mor renkte yoğurt oluyor.

bir de ince kıyım yapıp limon sıkıp birkaç saat bekletiyorsun. üstüne zeytinyağı ve bir tutam pul biber ekliyorsun. dilersen biraz maydanoz ve domatesle tek başına salata oluyor, dilersen diğer salataların içine ekliyorsun. kavanoza koyunca günlerce bekleyebiliyor.

ben genelde ince kıyım yapıp yoğurtla karıştırıyorum. bazen de eğlencesine yoğurdun yanında kıtır kıtır ısırarak yiyorum.

Günaydın kızlar maalesef ben diyeti toparlayamadim. Tek tesellim.spor ile incelmeye başlamam. Hafta başı sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah

Rumuz: sabahvesen
Başlangıç kg:71.5
Hedef : 55
Güncel kilo:71.5
Fark : 0

afiyet olsun . akşam iyice gitmiş . artıya geçmezsin umarım. sabah öğlen harika da akşam kopmuş.

hiç kullanmıyorum . çünkü terlemiyorum . ama bunların kulanılması da çok sağlıksız diye biliyorum . annem kullanıyordu geçen yıllarda . ve ona da söyledim . lütfen kullanma diye.

akşam

5 köfte
10-15 dilim actifryda kızarmış baharatlı patates
3 kaşık mantar sote
yoğurtlu semizotu
şalgam suyu

yürüyüş yok bu akşam
afiyet olsun sersum .
semizotu çıkmış mı

çok severim ben de

yüzmeye ne zaman başlıyorsunuz kızçenle
bu vegan ürünler olabilir bak pamuk . içerik açısından .
kardeşimin arkadaşında kullandığı için sıkıntı olmuş. koltuk altı lenf bezleri şişmiş . doktor rollon mu kullanıyorsun . kullanma demiş .yıllar oluyor bunu demişti tabi.
ondan kullanma demiştim

vay yine harika bir menü. süpersin

mor lahana bende aşırı gaz yaptıydı. sancı da oldu.
ertesi gün yine yedim . ondan değildi belki diyerek . yine aynı olunca hepsini sauerkraut turşu yaptım .
kıtır turşu yani türkçesi. probiotik.

tamam canım . sıkma canını. olsun . olur . insanız . toparlarsın yine . spor candır . çok sevindim spor ile incelmeye başlamana.

Kızlar ben hiç doymuyorum ne kadar yesemde yine yiyecek yerim olurdu uzun süreden sonra ilk defa bu sabah karnım doydu 2 yumurtayla yaptığım dereotlu yumurtanın yarısını bitiremedim doymak çok güzel bir duyguymuş ya unutmuşum ben bu hissi
Kahvaltım
Küçük bir domates
Küçük bir salatalık
1 küp beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Dereotlu 2 yumurtanın yarısı
2 ince dilim ekmek
Çaya devam

günaydın kızlar

dün akşam eve gidince yorgundum .
çocuklara hazır noddle yaptım . yatmam gerekti biraz .
kendime kaldirik kavurdum . 1 yumurta kırdım. bol soğan ve sarımsak kavruluyor . haşladığın süzdüğün kaldirik atılıyor içine . yine kavruluyor . üzerine 1 yumurta .
onu yedim , uzandım .

boğazım kötüydü dün . faranjit olmuş .

neyse biraz uzandım . çocuklar odada. kız gitti geldi . bi şey sorcam , diye .
8 de eşim geldi. kalktım .
ona nohut yemeği koydum .
kereviz salatası ve 1 tost kalmıştı sabahtan . onu koydum , yedi.
sabahtan kalan şeyleri saklama kabında bırakıyorum . sabah öyle bırakıyorum daha doğrusu. okul çıkışı eve gelen çocuk için daha taze kalması için kapta kalıyor sabahki tost.
neyse . hem ziyan olmasın mantığı.
bizde bol yapılır mamalar . ama yiyen yok .

meyve soydum eşime. 1 portakal . 1 elma . 1 kivi.
yattım sonra . saat 11 buçuk olmuştu.
gece boğazım aşırı kuru kalktım bi kaç kez .
gargara yaptım yattım .
sabah da yine gargara yaptım .
kahvaltı yapmaya fırsat kalmadı. çünkü saç baş ve kremlenmekle vakit geçirmek istedim .
çocuklara saralleeli ekmek sürdüm . bardağa süt koydum üstünü streç ile kapattım . kaymak tutmasın diye. kaymak olunca asla içmezler

kahvaltıda içer gider diye düşündüm .

meyve soydum streçledim üstünü .
kendim ise ayak üstü 1 kase dolusu kadar çeçil peynirini 3 marul ile yemeye çalıştım . ama yine geç kaldığımı farkettim .
ağzıma tıktım sincap gibi. fırladım çıktım evden .

otobus maşallah erken erken geliyor bu aralar . yetiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…