Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

unutmuşum . sabah çocuklar öğlen yer diye kısır yaptım .
marul . taze soğan (balkona dikmiştik ) zeytin yağı , nar ekşisi bulgur ile acele bi kısır oldu .

ama bizim çocuklar salata çok sevdiğinden kısırı her türlü eksik malzeme ile yerler.
sade bulguru bile kaçak göçek yerler gizlice. kısır yapmaya fırsat kalmadan

öğlen için 400gr yoğurt getirdim .
içine 2 kaşık yulaf ve 1 paket vanilya koydum
1 kivi ve 1 kırmızı elma .
1 waffle.

öğlen menüm bu.

hiç kullanmıyorum . çünkü terlemiyorum . ama bunların kulanılması da çok sağlıksız diye biliyorum . annem kullanıyordu geçen yıllarda . ve ona da söyledim . lütfen kullanma diye.
Canım zayıfsın ya ondan terlemiyorsundur bende rolon kullanmıyorum ama bu hamilelikte kilodan mı hormonlardan mı bilmiyorum ama terliyorum ve kendi kendime kötü kokuyorum tabi yine rolon kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum hamilelikte saçımıda boyamıyorum krem falan kullanmıyorum kendimi çok bakımsız hissediyorum bu ara

canım olabilir ama doymuyorum diye şartlama kendini . çünkü önünde daha 5-6 hafta daha var .
doyurucu şeyler yemen lazım .bak kahvaltın ne kadar doyurcu olmuş .
marul dereotu roka gibi sebzeler olsun mutlaka kahvaltı öğlen akşam menünde.
salatalık da baya baya lezzetlendi. onu da ye.
yoğurda doğra ye.
yemek öncesi bundan 1 kase ye ki .yemeğe öncelik verme.
sağlıklı mamalar yemeye gayret et .
yumurta , süt ve yoğurt . bunlar öncelikle yemen gereken şeyler . bebeğe kilo aldıran mamalar bunlar .
diğerleri sana kilo yapar . bebeğe değil . biliyorsun

Maşallah canım sabahları dünyanın işini yapıyorsun takdir ediyorum seni

saç ben de boyamamamıştım . krem de badem yağı , hindistan cevizi yağı kullanabilirsin cildine
ben de öyle kullandım . karnına da badem yağı sürebilirsin .
kıllanmaya musait bir cilt değilse cildin tabi.

hindistan cevizi yağını yüzüne sürme yalnız . karma ve yağlı ciltlerde aşırı sivilce yapıyor . bende öyle oldu. göz çevresine kullanıyorum arada hind. yağını.

Selam millet ben geldim

Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
Geçen hafta - 56.3
Bu hafta- 57.5
Fark: +1200 gram
Artıda yüzde hesaplamaya gerek görmüyorum.
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 3

Şimdi gelelim haftanın kritiğine.. bu hafta yine yer yer sağanak yağışlı geçti hayatımda, ara sıra güneş açtı ama ısıtmadı diyelim:))

Genel olarak baktığımda 5 haftada 300 gram almış gözüküyorum, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ifadesi tam oturdu buraya :)

Bakalım bu hafta nasıl geçecek. Umarım güzel geçer.

evet zayıf olduğumdan terlemiyor olabilirim .
anneanenm de rahmetli hiç terlemezdi. yani ter koktuğunu hiç bilmiyorum . belki ona çektim .
bir de rahmetlinin hiç kıl çıkmamış bi yerinde. sarışın mavi gözlüydü. nasıl insanın hiç kılı çıkmaz yaa.
hiç bir yerinde . ağda hiç yapmamış yani.
yurtta da arkadaşım vardı. o da sarışın mavi gözlüydü . bi de ondan duymuştum . onun da yokmuş kılı tüyü . hiç bir yerinde çıkmamış .

AAAA aaaa
kimleri görüyorum . hoş geldin

yani farklı kadınsın . belli oluyor . kilo alıp vermenden . değişik insanları severim

Haklısın canım bu söylediklerini hergün kendime tekrar ediyorum hergece yatmadan yarın sağlıklı beslenecem diyorum ama olmuyor çok büyük ihtimalle son 1 ayıma girdim Nisan 22 de doğum olacak artık elim ayağım şişmeye başladı hamuru tuzu ağır yiyecekleri kesmek zorundayım son ayımda her yediğimi size yazacağım beni mutlaka uyarın bu ay kilo için değil sağlık için dikkat etmeliyim sizden yardım istiyorum

of el ayak şişmiş ise artık tabi doğum yakın .
kesmek zorundasın . şişmiş bak ayak el .
ameliyata gireceksin . lütfen bak . bana 9 ay yasaktı yemedim . sen son 1 ay bari yeme . lütfen . pleaaasezzzzz

canım kilo önemli değil mutlu ol yeter
Ayy ne güzel keşke bendede olmasa ne güzel epilasyon la bitmişti hamilelikte yine çıktı pis şeyler

of el ayak şişmiş ise artık tabi doğum yakın .
kesmek zorundasın . şişmiş bak ayak el .
ameliyata gireceksin . lütfen bak . bana 9 ay yasaktı yemedim . sen son 1 ay bari yeme . lütfen . pleaaasezzzzz
inşallah canım hergün bunu kendime söylüyordum ama sağlık problemi yoktu akşam balon gibi oldum sabahta şişmiştim şimdi iyiyim ama korktum yemem artık inşallah

Yalnız senin o farklılık dediğin şeye ben istikrarsızlık diyorum ve pek de iyi bir şey olduğu söylenemez malesef.
çok hoşsunuz kızlar ya seviyorum sizi

canım kilo önemli değil mutlu ol yeter

Ayy ne güzel keşke bendede olmasa ne güzel epilasyon la bitmişti hamilelikte yine çıktı pis şeyler
hamilelikte çıkarmış zaten . lazer epilasyonun şeysi o.
hormonlar değişiyor ya. doğum sonrası yaptırıyorlar genelde. arkadaş 3. yu doğurdu gidecek şimdi.
ben ise utanırım . gidemem . çok modern görünsem de kıramadığım zincirlerim var

Tskler cnm bugün yapayimda ziyan olmasin iki tarifte güzel belki ikisinide yaparım h.sonu için
hiç kullanmıyorum . çünkü terlemiyorum . ama bunların kulanılması da çok sağlıksız diye biliyorum . annem kullanıyordu geçen yıllarda . ve ona da söyledim . lütfen kullanma diye.
Kisin bende terlemiyorum ama kullanıyorum haftada birkaç kez yazın da sıklıkla sersumun önerdiği ürünü bulursam alicam birkaç tane
Benim annemde dışarı çıktığı zaman kullanıyor banada almıştı gecen sene oriflimedan oda guzeldi
Ay Allah korusun sık sık kullanmiyorum eşim kokulara karşı hassas ara sıra kullanirim ona güzel kokmak için
Sekerciim kahvaltin fevkalade olmuş afiyet şifa olsun
karbonhidrat almamaya çalış gun icinde seker hastalığına davetiye çıkarıyor sağlıklı gıdaları 21 gün boyunca yersen alisirsin birde mükemmel menü hazırlamaya uğraşma ben corba-anayemek-pilav-makarna yapardım gecen seneye kadar artik pilav makarna börek çörek kek tatlı vs ürünleri yapmak için malzeme bile almiyorum ayda bir iki kez anca
Cnm geçmişler olsun inşallah bugünde devam etmezde rahatlarsin
Maşallah yine enerjik bir giriş yapmissin güne
Otobusu kacirmaman iyi olmuş Rabbim yardımcı oluyor sana
Bizde de kısır çok sevilir bugün öğle için düşünüyorum bende evdekilere bende aksam yerim
Bizim çocuklarda bulgur,pirinç,makarna bulduklarında çiğ çiğ yerler KITIR KITIR :)
öğlen için 400gr yoğurt getirdim .
içine 2 kaşık yulaf ve 1 paket vanilya koydum
1 kivi ve 1 kırmızı elma .
1 waffle.

öğlen menüm bu.
Sağlıklı bir menü hafiflesmeye başladı senin oglenler

makarna kaçırıyorlar ama kızıyorum . mide nasıl hazmetçek onu diye .
bi yerde gördümdü . makarnayı yağda kızartıyorlar . cips gibi yiyorlar . ama miktar olarak az yapıyorlar . hani doyumluk değil de tadımlık . çubuk makarnayı yapanları görmüştüm . ama japon bi vlogda.

şükür daha kaçırmadım otobusu. ay çok zor olur kaçarsa. yanarım .

anladım canım . zayıfladıkça terlemen de azalacaktır illa.
sanırım

evet daha hafifledi öğünlerim . bu kadar ile doyuyorum artık .
akşam da öyle .az az iyi geliyor artık .

Günaydın kızlar hayırlı cumalar masallah muhabbet almış başını gitmiş kahvem eşliğinde sohbetinize dahil oldum bildirim yapayım o zmn
Rumuz : pamuk92
Bas.kilo: 92:
Boy: 158 cm
Bas.tarihi: kasım 2018
Gecen hafta : 79.3
Güncel kilo : 78.9
Fark : -400 gr
Yüzde :-0504
Diyet: Karatay
Spor : günlük yarim saat leslie , yürüyüş

canım maşallah . git gide düşüyor rakamlar. süpersin .

ben de verdim . 36 beden pantolon artık daha bol ve rahat rahat oluyor sanki.

36 beden önceden tam sıkı sıkı olurdu. düğme zor iliklenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…