Bende gördüm makarna gibi bir şeyi yağa atıyorlar sisiyor cips oluyor suriye cipsi diye gördüm ben japonlaeinki başkadır belkimmakarna kaçırıyorlar ama kızıyorum . mide nasıl hazmetçek onu diye .
bi yerde gördümdü . makarnayı yağda kızartıyorlar . cips gibi yiyorlar . ama miktar olarak az yapıyorlar . hani doyumluk değil de tadımlık . çubuk makarnayı yapanları görmüştüm . ama japon bi vlogda.
şükür daha kaçırmadım otobusu. ay çok zor olur kaçarsa. yanarım .
anladım canım . zayıfladıkça terlemen de azalacaktır illa.
sanırım
evet daha hafifledi öğünlerim . bu kadar ile doyuyorum artık .
akşam da öyle .az az iyi geliyor artık .
ayy bende çok utanarak yaptırmıştım evlenmeden önceydi ama şimdiye kadar çok rahat ettim emzirme döneminden sonra yine yaptırırım inşallahhamilelikte çıkarmış zaten . lazer epilasyonun şeysi o.
hormonlar değişiyor ya. doğum sonrası yaptırıyorlar genelde. arkadaş 3. yu doğurdu gidecek şimdi.
ben ise utanırım . gidemem . çok modern görünsem de kıramadığım zincirlerim var
canım çok ayrıntılı menüyapmasam benim için iyi olacak ama çocuklar küçük olunca çorbasız olmuyor kek börek gibi şeyleride seviyorlar onlar için yapıyorum pilav yapmasam ana yemeği çocuklara yediremem ben evdekilerin değil kendimin boğazını tutmayı öğrenmeliyim ne güzel sen öğrendin darısı başımaTskler cnm bugün yapayimda ziyan olmasin iki tarifte güzel belki ikisinide yaparım h.sonu için
Kisin bende terlemiyorum ama kullanıyorum haftada birkaç kez yazın da sıklıkla sersumun önerdiği ürünü bulursam alicam birkaç tane
Benim annemde dışarı çıktığı zaman kullanıyor banada almıştı gecen sene oriflimedan oda guzeldi
Ay Allah korusun sık sık kullanmiyorum eşim kokulara karşı hassas ara sıra kullanirim ona güzel kokmak için
Sekerciim kahvaltin fevkalade olmuş afiyet şifa olsun
karbonhidrat almamaya çalış gun icinde seker hastalığına davetiye çıkarıyor sağlıklı gıdaları 21 gün boyunca yersen alisirsin birde mükemmel menü hazırlamaya uğraşma ben corba-anayemek-pilav-makarna yapardım gecen seneye kadar artik pilav makarna börek çörek kek tatlı vs ürünleri yapmak için malzeme bile almiyorum ayda bir iki kez anca
Cnm geçmişler olsun inşallah bugünde devam etmezde rahatlarsin
Maşallah yine enerjik bir giriş yapmissin güne
Otobusu kacirmaman iyi olmuş Rabbim yardımcı oluyor sana
Bizde de kısır çok sevilir bugün öğle için düşünüyorum bende evdekilere bende aksam yerim
Bizim çocuklarda bulgur,pirinç,makarna bulduklarında çiğ çiğ yerler KITIR KITIR :)
Sağlıklı bir menü hafiflesmeye başladı senin oglenler
yok onu gördüm . o başka. o gerçekten cips oluyor .Bende gördüm makarna gibi bir şeyi yağa atıyorlar sisiyor cips oluyor suriye cipsi diye gördüm ben japonlaeinki başkadır belkim
Tskler cnm diyete başlamaya korkuyorum başlamak bitirmenin yarısıdır derler iyiki baslamisim rabbime sonsuz şükürler olsuncanım maşallah . git gide düşüyor rakamlar. süpersin .
ben de verdim . 36 beden pantolon artık daha bol ve rahat rahat oluyor sanki.
36 beden önceden tam sıkı sıkı olurdu. düğme zor iliklenirdi.
İşte mutlu olursam kilo verebiliyorum galiba.canım kilo önemli değil mutlu ol yeter
36 beden hayal gibicanım maşallah . git gide düşüyor rakamlar. süpersin .
ben de verdim . 36 beden pantolon artık daha bol ve rahat rahat oluyor sanki.
36 beden önceden tam sıkı sıkı olurdu. düğme zor iliklenirdi.
aaa hele bir dene bakalım nasıl olacak merak ettimyok onu gördüm . o başka. o gerçekten cips oluyor .
bu dediğim bildiğimiz makarna. şişmiyor . öylece kızartıyorlar . sonra yiyorlar .
çocuklara deneyeceğim . bi de pirinci yağda kızdırıp patlatıyorlar . patlamış mısır gibi patlıyor . onu da denemek istiyorum aslında. pirinç patlağı yapmak istiyorum yani.
Aferin arkadaşıma maşallah maşallah geri gelmesin o kilolar inşallahTskler cnm diyete başlamaya korkuyorum başlamak bitirmenin yarısıdır derler iyiki baslamisim rabbime sonsuz şükürler olsun
Sende yaparsın kuzum hele bir dogur tadını çıkar hamisligin boşver diyeti simdi sıkılıcan zaten sürekli diyet yapa yapa :))ayy bende çok utanarak yaptırmıştım evlenmeden önceydi ama şimdiye kadar çok rahat ettim emzirme döneminden sonra yine yaptırırım inşallah
canım çok ayrıntılı menüyapmasam benim için iyi olacak ama çocuklar küçük olunca çorbasız olmuyor kek börek gibi şeyleride seviyorlar onlar için yapıyorum pilav yapmasam ana yemeği çocuklara yediremem ben evdekilerin değil kendimin boğazını tutmayı öğrenmeliyim ne güzel sen öğrendin darısı başıma
Hadi bakalım dene tavsiye edersen yaparım bende guzel olur pirinc patlağı kapağı kapalı yap ama Allah korusun çok kotu sicraryok onu gördüm . o başka. o gerçekten cips oluyor .
bu dediğim bildiğimiz makarna. şişmiyor . öylece kızartıyorlar . sonra yiyorlar .
çocuklara deneyeceğim . bi de pirinci yağda kızdırıp patlatıyorlar . patlamış mısır gibi patlıyor . onu da denemek istiyorum aslında. pirinç patlağı yapmak istiyorum yani.
Hadi inşallah destekliyorum seniİşte mutlu olursam kilo verebiliyorum galiba.
Ama bunu kırmaya çalışacağım. Elimden geldiğince.
Maşallah grubun medarı iftiharısınGünaydın kızlar hayırlı cumalar masallah muhabbet almış başını gitmiş kahvem eşliğinde sohbetinize dahil oldum bildirim yapayım o zmn
Rumuz : pamuk92
Bas.kilo: 92:
Boy: 158 cm
Bas.tarihi: kasım 2018
Gecen hafta : 79.3
Güncel kilo : 78.9
Fark : -400 gr
Yüzde :-0504
Diyet: Karatay
Spor : günlük yarim saat leslie , yürüyüş
r36 beden hayal gibi
aaa hele bir dene bakalım nasıl olacak merak ettim
Aferin arkadaşıma maşallah maşallah geri gelmesin o kilolar inşallah
Cnmmmm sagol grurlandim simdi kendimlen :)))Maşallah grubun medarı iftiharısın ☺
E hakkındırCnmmmm sagol grurlandim simdi kendimlen :)))
Cnm tebrikler supersin sınav donemi aklın sınavda olsun zaten az bir sure varGunaydiiinnn, buraya çok katılamıyorum malum sınav dönemi olduğu için çok girmek istemiyorum. O yüzden katılamıyorum size ama güncelleme yapayım.
Rumuz : eddakrc
Bas.kilo: 76
Boy: 160
Bas.tarihi: şubat 26
Güncel kilo : 72.8
Fark: 3.2
Spor: günlük en az 10 bin adım 2 3 günde bir kondüsyon bisikleti yarim saat kadar.
Su: 2 2.5 litre kadar
En son aldığım +300 gramı -500 olarak geri vermişim mutlu oldum.
Arada kacamaklarim oluyo kendimi tutamıyorum çünkü.
A tamam, geçen hafta tartılmamıştım ama buraya yeni katılmıştım vs, bundan sonraki haftalarda öyle yaparımCnm tebrikler supersin sınav donemi aklın sınavda olsun zaten az bir sure var
Haftalık kilo bildiriminde toplam değilde gecen haftaki farkı yazarsan daha net anlarız haftada ne kadar verdigini
bana da yulaf çok şişkinlik yapıyor, o nedenle zorda kalmadıkça yulaf ezmesi yemem.mor lahana bende aşırı gaz yaptıydı. sancı da oldu.
ertesi gün yine yedim . ondan değildi belki diyerek . yine aynı olunca hepsini sauerkraut turşu yaptım .
kıtır turşu yani türkçesi. probiotik.
yok cnim yemem ben hergun muhakkak olur ama esim mutlaka yerafiyet olsun . çok güze. domatesler salatalıklar gözüme çok güzel göründü. bir de maydonozsağ taraftakı kek de güzel miş . yiyor musun kekten
arti 100 gram kuzu cnku dogum.gnumu cok iyi atlattim bir dilim bile oasta yemedim herkes kutladi 3 gunafiyet olsun . akşam iyice gitmiş . artıya geçmezsin umarım. sabah öğlen harika da akşam kopmuş.
cnm sen diyet yapma sadece istikrar yakala smdilik istersenSelam millet ben geldim
Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
Geçen hafta - 56.3
Bu hafta- 57.5
Fark: +1200 gram
Artıda yüzde hesaplamaya gerek görmüyorum.
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 3
Şimdi gelelim haftanın kritiğine.. bu hafta yine yer yer sağanak yağışlı geçti hayatımda, ara sıra güneş açtı ama ısıtmadı diyelim:))
Genel olarak baktığımda 5 haftada 300 gram almış gözüküyorum, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ifadesi tam oturdu buraya :)
Bakalım bu hafta nasıl geçecek. Umarım güzel geçer.
Pamugummm yine harikasin masallah hedefimiz 76 idiGünaydın kızlar hayırlı cumalar masallah muhabbet almış başını gitmiş kahvem eşliğinde sohbetinize dahil oldum bildirim yapayım o zmn
Rumuz : pamuk92
Bas.kilo: 92:
Boy: 158 cm
Bas.tarihi: kasım 2018
Gecen hafta : 79.3
Güncel kilo : 78.9
Fark : -400 gr
Yüzde :-0504
Diyet: Karatay
Spor : günlük yarim saat leslie , yürüyüş
yap canım yapTskler cnm bugün yapayimda ziyan olmasin iki tarifte güzel belki ikisinide yaparım h.sonu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?