Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende gördüm makarna gibi bir şeyi yağa atıyorlar sisiyor cips oluyor suriye cipsi diye gördüm ben japonlaeinki başkadır belkim

ayy bende çok utanarak yaptırmıştım evlenmeden önceydi ama şimdiye kadar çok rahat ettim emzirme döneminden sonra yine yaptırırım inşallah
canım çok ayrıntılı menüyapmasam benim için iyi olacak ama çocuklar küçük olunca çorbasız olmuyor kek börek gibi şeyleride seviyorlar onlar için yapıyorum pilav yapmasam ana yemeği çocuklara yediremem ben evdekilerin değil kendimin boğazını tutmayı öğrenmeliyim ne güzel sen öğrendin darısı başıma

Bende gördüm makarna gibi bir şeyi yağa atıyorlar sisiyor cips oluyor suriye cipsi diye gördüm ben japonlaeinki başkadır belkim
yok onu gördüm . o başka. o gerçekten cips oluyor .

bu dediğim bildiğimiz makarna. şişmiyor . öylece kızartıyorlar . sonra yiyorlar .
çocuklara deneyeceğim . bi de pirinci yağda kızdırıp patlatıyorlar . patlamış mısır gibi patlıyor . onu da denemek istiyorum aslında. pirinç patlağı yapmak istiyorum yani.

canım maşallah . git gide düşüyor rakamlar. süpersin .

ben de verdim . 36 beden pantolon artık daha bol ve rahat rahat oluyor sanki.

36 beden önceden tam sıkı sıkı olurdu. düğme zor iliklenirdi.
Tskler cnm diyete başlamaya korkuyorum başlamak bitirmenin yarısıdır derler iyiki baslamisim rabbime sonsuz şükürler olsun

canım maşallah . git gide düşüyor rakamlar. süpersin .

ben de verdim . 36 beden pantolon artık daha bol ve rahat rahat oluyor sanki.

36 beden önceden tam sıkı sıkı olurdu. düğme zor iliklenirdi.
36 beden hayal gibi
aaa hele bir dene bakalım nasıl olacak merak ettim
Tskler cnm diyete başlamaya korkuyorum başlamak bitirmenin yarısıdır derler iyiki baslamisim rabbime sonsuz şükürler olsun
Aferin arkadaşıma maşallah maşallah geri gelmesin o kilolar inşallah

Sende yaparsın kuzum hele bir dogur tadını çıkar hamisligin boşver diyeti simdi sıkılıcan zaten sürekli diyet yapa yapa :))
Hadi bakalım dene tavsiye edersen yaparım bende guzel olur pirinc patlağı kapağı kapalı yap ama Allah korusun çok kotu sicrar

Maşallah grubun medarı iftiharısın

36 beden hayal gibi
aaa hele bir dene bakalım nasıl olacak merak ettim

Aferin arkadaşıma maşallah maşallah geri gelmesin o kilolar inşallah
r
İnş.cnm
Kızlar olculerimide aldım belim inceldi şükür kısaca yazayım aşağıya ve gideyim mis gibi karatay kahvaltısı hazırlamaya
Bel 17 ocak 97 cm 22 mart 89 cm
Kalça 17 ocak 109 cm 22 mart 104 cm
Göğüs 17 ocak 110 cm 22 mart 100 cm
Önemlilerini yazdım gerisi pek önemli degil

kızlar ayağımdaki çorapları farkettim .
acele ile kendi çorabımı bulamayınca ortancanın çoraplarını giymiştim . komik olmuş biraz
arada ipek in çoraplarını da giyiyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydiiinnn, buraya çok katılamıyorum malum sınav dönemi olduğu için çok girmek istemiyorum. O yüzden katılamıyorum size ama güncelleme yapayım.

Rumuz : eddakrc
Bas.kilo: 76
Boy: 160
Bas.tarihi: şubat 26
Güncel kilo : 72.8
Fark: 3.2
Spor: günlük en az 10 bin adım 2 3 günde bir kondüsyon bisikleti yarim saat kadar.
Su: 2 2.5 litre kadar
En son aldığım +300 gramı -500 olarak geri vermişim mutlu oldum.
Arada kacamaklarim oluyo kendimi tutamıyorum çünkü.

Cnm tebrikler supersin sınav donemi aklın sınavda olsun zaten az bir sure var
Haftalık kilo bildiriminde toplam değilde gecen haftaki farkı yazarsan daha net anlarız haftada ne kadar verdigini

Cnm tebrikler supersin sınav donemi aklın sınavda olsun zaten az bir sure var
Haftalık kilo bildiriminde toplam değilde gecen haftaki farkı yazarsan daha net anlarız haftada ne kadar verdigini
A tamam, geçen hafta tartılmamıştım ama buraya yeni katılmıştım vs, bundan sonraki haftalarda öyle yaparım

mor lahana bende aşırı gaz yaptıydı. sancı da oldu.
ertesi gün yine yedim . ondan değildi belki diyerek . yine aynı olunca hepsini sauerkraut turşu yaptım .
kıtır turşu yani türkçesi. probiotik.
bana da yulaf çok şişkinlik yapıyor, o nedenle zorda kalmadıkça yulaf ezmesi yemem.

yulaf kepeği kullanırım yalnızca

afiyet olsun . çok güze. domatesler salatalıklar gözüme çok güzel göründü. bir de maydonoz sağ taraftakı kek de güzel miş . yiyor musun kekten
yok cnim yemem ben hergun muhakkak olur ama esim mutlaka yer
afiyet olsun . akşam iyice gitmiş . artıya geçmezsin umarım. sabah öğlen harika da akşam kopmuş.
arti 100 gram kuzu cnku dogum.gnumu cok iyi atlattim bir dilim bile oasta yemedim herkes kutladi 3 gun
cnm sen diyet yapma sadece istikrar yakala smdilik istersen
Pamugummm yine harikasin masallah hedefimiz 76 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…