Geldi cnm arkadasimi almaya gdexektim aninda yerlestrdim resim atamadim bu hafta karnibahar kabak patlican salatalik 2 cesit domates biber ispanak geldidün aksam köfteli patates yemegi yaptim. hepsi yendi .
tavuk but var. dun almistim. onunla bi sey yaparim. haslayip suyuna pilav da olabilir.
corba yapmiyorum kac gundur.
corba da yapmam lazim
aksam esim sut getirdi.
yogurt mayaladim
sabah kaldirdim
adaaa sebzeler geldi mi
Olsun cnm sen arkadasinla ilgilen her zaman gorusmuyorsun sonuçta,uzaktanmi geldi arkadaşın ,Kizlar arkadassim var diye yazamiyorum azcik okudum msjlari diyeti bozmadim ayni duzenle devam ediorum bu hafta listeyi azcik degistirdim sadece hep ayni olmasin diye
Ah canim herdeyi blip de uygulamamak cok kotuydu oturuyor cok sukur 8 gun oldu bugunOlsun cnm sen arkadasinla ilgilen her zaman gorusmuyorsun sonuçta,uzaktanmi geldi arkadaşın ,
sen artik diyet konusunda profsun nasıl yemen gerektiğini biliyorsun , darısı bana inş.
bende aksam yemegimi 18 de yicem arada asla kati birşey yok kahve,cay,su var zaten p.tesi itibariyle daha istikrarlı devam edip porsiyonlari kucultucem h.içi 45 dk spor yapicam bunu 10 gün düzenli olarak yapicam bakalım belki kilomda kipirdama olur
aksam için
1 kase ayranasi,1 kase mercimek yemeği salata düşünüyorum ekstra yemek yapmadım dun fazla yaptigimdan
misafir ağırlamana rağmen çok güzel beslenmişsin canım. tebriklerMisafirle bu kadar oluyor ama iyi sanki
Sagol canimmisafir ağırlamana rağmen çok güzel beslenmişsin canım. tebrikler
cok guzel oluyor. ben yaptiydim. muzlu degildi . ama guzeldi. her şeyi öyle cok karistiriyorum ki. nasil yaptigimi hatirlamiyorum bile. ama burda yazmistim diye hatirliyorumAz önce kendime muzlu chialı puding yaptım ilk kez deniyorum umarım beğenirim tadını:) eşime de yarım güllaç yaprağından güllaç yaptım bugün süt almıştık. Pudingin tadını Yarın yazarım size.
Çorbayı soğuk nasıl içiyorsun?is icin mamalari hazirladim.
1 buyuk kasekadar mercimek cirba.
kirmizi lahana tursusu. 1 buyuk kase jadar yogurt.
1 kucuk kase kadar zetinyagli bamya
oğlen öğünü için.
sabah Allah ne verdiyse. programsiz. acele ettigimden.yarin buyukler evde olunca daha fazla bi seyler yapmam birakmam lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?