Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geldi cnm arkadasimi almaya gdexektim aninda yerlestrdim resim atamadim bu hafta karnibahar kabak patlican salatalik 2 cesit domates biber ispanak geldi

Kizlar arkadassim var diye yazamiyorum azcik okudum msjlari diyeti bozmadim ayni duzenle devam ediorum bu hafta listeyi azcik degistirdim sadece hep ayni olmasin diye
Olsun cnm sen arkadasinla ilgilen her zaman gorusmuyorsun sonuçta,uzaktanmi geldi arkadaşın ,
sen artik diyet konusunda profsun nasıl yemen gerektiğini biliyorsun , darısı bana inş.
bende aksam yemegimi 18 de yicem arada asla kati birşey yok kahve,cay,su var zaten p.tesi itibariyle daha istikrarlı devam edip porsiyonlari kucultucem h.içi 45 dk spor yapicam bunu 10 gün düzenli olarak yapicam bakalım belki kilomda kipirdama olur

aksam için
1 kase ayranasi,1 kase mercimek yemeği salata düşünüyorum ekstra yemek yapmadım dun fazla yaptigimdan

Ah canim herdeyi blip de uygulamamak cok kotuydu oturuyor cok sukur 8 gun oldu bugun
Sen bu hafta aclik ya da sivi yapma cnim cnku ben senin ac klmsdan zayiflayacagini dsunuyorum metoyu simdilik bu sekilde bozma istersen tabiki nacizhane fikrim

Menuy yazayim firsat varken sabah
1.5 dilim ekmek
2 kasik lor
5 zeytin
1 salatalik
Ara 1 ceviz 1 kayisi
Oglen
Sade doner 1 dilim ekmek 1 bardak ayran salata
Ara
1 bardak kefir
Aksam
Lorlu salata 2 kasik yogurt bikac fistik
Son
Arkadas getirdi orcik bir lokma

Selam kızlar,
Bugün yediklerim:

Kahvaltıdan önce yarım paket form bisküvi ile sütlü neskafe (kalktığımda çok açtım)

Kahvaltı 10.30
1 dilim tam buğday ekmeği
Pastırmalı yumurta
Peynir
Domates salatalık

Ara
2 kivi

Akşam 17.00
Fırında levrek
Salata

Balığın üstüne çay demlemiştim Çayla birlikte bir avuç fıstık yedim ama akşam 6 itibarı ile yemeyi kestiğim ve Leslie 3 mil yaptığım için sorun olmaz sanırım:)

Şu anda yeşil çayımı içiyorum biraz kitap okuyacağım

Az önce kendime muzlu chialı puding yaptım ilk kez deniyorum umarım beğenirim tadını:) eşime de yarım güllaç yaprağından güllaç yaptım bugün süt almıştık. Pudingin tadını Yarın yazarım size.

cok guzel oluyor. ben yaptiydim. muzlu degildi . ama guzeldi. her şeyi öyle cok karistiriyorum ki. nasil yaptigimi hatirlamiyorum bile. ama burda yazmistim diye hatirliyorum

bugun kahvaltida mantar kavurma. sosisli omlet. misir unu koydum omlete
pişi 1 tane
1 kirmizi elma. 1 tatli kasigi tahin p3km3z. . visne receli

kahvaltidan once ben de hayal.gibi yarim kase cikolatalı sos. 1 bardak filtre kah. 3 biskuvi

ogleden sonra saat 4 de %80 kakao ile bitter. 3 kare
2 avuc fistik.
1 tabak zeytinyagli bamya yemegi
bir kaç biskuvi
cay bolca

aksam da bi iki sey attim agzima.
simdi sodali sulu icecek.
yatmam lazim
buyukler yarin evde . okul yok
ipek krese gidecek nasipse. onun kreş açık.

mutfagi sık sık süpürüyorum.
karıncalar çıkmaya başladı.
erzak bulurlarsa mutfağı sariyorlar
elinde kertenkele ile gezen Ediz karıncadan korkuyor. masada görürse ciyaklayıp masadan kalkıyor.

güreş tuttular bugün hep. kavga dövüş atlattık bu günü şükür.
dun tavuklu pilav vardı menüde. bugün mercimek corbasi . süt. elma .patlamış mısır. cikolatalı top.
aksamı ettik.
hafta sonu nasıl geçti anlamadım.

is icin mamalari hazirladim.
1 buyuk kasekadar mercimek cirba.
kirmizi lahana tursusu. 1 buyuk kase jadar yogurt.
1 kucuk kase kadar zetinyagli bamya
oğlen öğünü için.
sabah Allah ne verdiyse. programsiz. acele ettigimden.yarin buyukler evde olunca daha fazla bi seyler yapmam birakmam lazim sanirim

Çorbayı soğuk nasıl içiyorsun?

bugün yediklerim, yaptıklarım:

sabah: bol bol filtre kahve ve türk kahvesi

öğlen:
13:00 gibi
filtre kahve
yeşil elma (büyük 250 gr)
15:00-16:00 gibi
tavuk köfte (4-5 tane)
yoğurt (250 gr)
domates (2 tane)
süt (2 bardak)
filtre kahve

akşam:
süt (1bardak),
çay

1,8 litre su içtim, yatmadan evvel bir bardak daha içer 2 litreye tamamlarım.

12.000 adım yürüdüm. günlerdir yürüyüşe çıkamıyordum. soğuktu ama dayandım. hemen boğazım ağrımaya başladı. eve gelince sıcak çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…