- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Yok pamukçum:) ben haftasonu bile 12’ye kadar uyuyamıyorum:)He tmm cnm anladım bende sandım ertesi gün 12 de kalktin sandım :)) az uyumussun düzensiz olmus
Ye yahu ben senin yerinde olsam hiç affetmemacıktım .
bugün bisküvi yedim . 4 tane kremalı .
6-7 tane de taç kraker .
yemeğin üstüne yedim . iyi gitti. ve şimdi yine açım . biraz kurukayısı yiyim bari
canım, benim de bazı anlarda çok içimden geçti yemek. tıka basa sebze yedim, yoğurt yedim. o abur cuburları yemedim.Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
Geçen hafta - 57.5
Bu hafta- 56.7
Fark: -800 gram
Yüzde 1,39
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Leslie 2 mil x 1
Bu hafta atak gelmezse haftaya bomba gibiyim ama o bomba elimde patlarsa o zaman kötü
evet aksami da birakablirim ama cok acikiuorum canim tatli krizi oluyor sutle telafi ediorum az gecsin olmayacak i sallahHe tmm cnm anladım bende sandım ertesi gün 12 de kalktin sandım :)) az uyumussun düzensiz olmus
Maşallah cnm azmine
Gün boyu güzel gidip aksam küçükte olsa atustirmadan olabilir yarin yine karataya dönüş yapıyorum düzenli karatay uzun vadede ise yariyacakta arada yaptığım sasirtmalar durduruyor kilo vermemi
Evet cnm hepimizin hatasi ayniydi hemen bir sorun oldugunda yalnizlik aninda yemeklere sariliyoruz sonrasi daha da mutsuzlukcanım, benim de bazı anlarda çok içimden geçti yemek. tıka basa sebze yedim, yoğurt yedim. o abur cuburları yemedim.
ataklarda yedim yedim bi faydasını görmedim, mutlu da olmadım. daha yerken mutsuz mutsuz yiyorum. hiç bir zevk almıyorum. madem öyle, bu hissin beni yenmesine izin vermiyorum.
çok zor dönemden geçiyorum. bugün ağlamamak için kendimi tutmaktan dudağım uçukladı. bir tek dert anlatacak, sarılacak kimsem yok. boş. herşey boş.
yemek yiyince düzelmeyecek. daha kötü olacak. zor zamanlarda bunu söylüyorum kendime.
sen de güçlüsün. zor zamanlarında burada bizimle paylaş lütfen. ben burdan çok güç buldum. bu hissin bizi yenmesine izin vermeyelim. birlikte daha güçlüyüz.
O kadar içten yazmışsın ki etkilenmemek elde değil... tam da dediğin gibi yiyince de mutlu olmuyorum, hatta daha kötü oluyorum. O halde neden yiyorum? Mantıklı bir açıklaması yokcanım, benim de bazı anlarda çok içimden geçti yemek. tıka basa sebze yedim, yoğurt yedim. o abur cuburları yemedim.
ataklarda yedim yedim bi faydasını görmedim, mutlu da olmadım. daha yerken mutsuz mutsuz yiyorum. hiç bir zevk almıyorum. madem öyle, bu hissin beni yenmesine izin vermiyorum.
çok zor dönemden geçiyorum. bugün ağlamamak için kendimi tutmaktan dudağım uçukladı. bir tek dert anlatacak, sarılacak kimsem yok. boş. herşey boş.
yemek yiyince düzelmeyecek. daha kötü olacak. zor zamanlarda bunu söylüyorum kendime.
sen de güçlüsün. zor zamanlarında burada bizimle paylaş lütfen. ben burdan çok güç buldum. bu hissin bizi yenmesine izin vermeyelim. birlikte daha güçlüyüz.
Fotoğrafı çek örnek liste diye duvara yapıştır maşallahMenümü de yazayım.
Kahvaltı
2 sahanda yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık tere
Öğlen
1 kase şehriye çorbası
1 porsiyon et döner (sadece döner:))
Ayran
Ara
Sade kahve
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata (nohutlu)
Şimdi de neskafe içiyorum.
Şinitzeli nasıl yaptın kuzarttın mıben de menümü yazayım.
bugün her zamankinden daha kalorili yemişim şaşırdım. ama besin değerleri iyiydi neyseki.
sabah: filtre kahve, çay
öğlen:
balık
brüksel lahanası (2 tabak)
salata
turşu
yoğurt
üstlerine bolca pul biber
akşam:
tavuk şnitzel (3 tane)
domates (2 tane)
yoğurt (büyük kase)
filtre kahve
su 1,6 litre içebildim. yoğunluktan ne su ne çay içemedim
yürüyüş sıfır. fırsatım da halim de yoktu.
TeşekkürlerFotoğrafı çek örnek liste diye duvara yapıştır maşallah
hazır şnitzelleri tavada bir yemek kaşığı zeytinyağı ile ısıtıyorum. yerken bir kısmının dışını soydum, tadını sevmediğim için.Şinitzeli nasıl yaptın kuzarttın mı
Hersey bir kenara da o dolu mideyle uyanmak yok mu ya da onunla uyumak bu dunyadaki ennnnn buyuk iskenceO kadar içten yazmışsın ki etkilenmemek elde değil... tam da dediğin gibi yiyince de mutlu olmuyorum, hatta daha kötü oluyorum. O halde neden yiyorum? Mantıklı bir açıklaması yok
Ben yeme ataklarında hiçbir şey yememeliyim. Zaten sağlıklı şeylerle başlıyorum. Tamam bir kahve yap diyorum, kahvenin yanına leblebi geliyor sonra kuru üzüm vs. Yoğurda form bisküvi koyuyorum sonra onu yiyorum. Akşamki sebze yemeğini yiyorum. Veeee... bütün bunların üzerine aşırı kalorili şeyleri art arda yiyorum. Sonra diyorum ki acaba sadece sonrakileri mi yeseydim??
Ertesi güne o dolu mideyle uyanmak zaten başlı başına mutsuzluk sebebi oluyor. Akşama kadar acıkmıyorsun sonra akşam yine saçma sapan...
ben genel can sıkıntısından yediğimi fark ettim. Yani belli bir sorun, işsizlik, maddi sıkıntı, vs değil. Genel bir sıkıntı, ne sebebi belli ne sonucu; bazan sadece anlık.
Kendi kendime kronik depresyon teşhisi koydum.
ooffff en sevdigim. eline saglik
Dün akşam canım nasıl çekti anlatamam:))ooffff en sevdigim. eline saglik
arada oýle yapılır. kalın bulgurla.Dün akşam canım nasıl çekti anlatamam:))
Evde kalın bulgur varmış ama ben daha çok sevdim böyle. Ve sadece iki yemek kaşığı bulgur var gerisi yeşillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?