Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım, benim de bazı anlarda çok içimden geçti yemek. tıka basa sebze yedim, yoğurt yedim. o abur cuburları yemedim.

ataklarda yedim yedim bi faydasını görmedim, mutlu da olmadım. daha yerken mutsuz mutsuz yiyorum. hiç bir zevk almıyorum. madem öyle, bu hissin beni yenmesine izin vermiyorum.

çok zor dönemden geçiyorum. bugün ağlamamak için kendimi tutmaktan dudağım uçukladı. bir tek dert anlatacak, sarılacak kimsem yok. boş. herşey boş.

yemek yiyince düzelmeyecek. daha kötü olacak. zor zamanlarda bunu söylüyorum kendime.

sen de güçlüsün. zor zamanlarında burada bizimle paylaş lütfen. ben burdan çok güç buldum. bu hissin bizi yenmesine izin vermeyelim. birlikte daha güçlüyüz.

evet aksami da birakablirim ama cok acikiuorum canim tatli krizi oluyor sutle telafi ediorum az gecsin olmayacak i sallah
Evet canim bak sende farketmissin duzenli karatay yao gerek yok sasirtmaya ya da ac kalmaya aclik orucu yapanlar genelde hastaligi olanlar arinmak isteyenler vs sen ac kalmadan git insallah
Evet cnm hepimizin hatasi ayniydi hemen bir sorun oldugunda yalnizlik aninda yemeklere sariliyoruz sonrasi daha da mutsuzluk
Bnde bu hafta cok cok zor gecti duzen oturtmak agmiza biseyler atmamak vss ama tuttum kendimi aglayacak gbi oldum ama tuttum bikac cikolata attim agzima kek hamuru yedim azcik gecti

Kizlar bnde yazayim menuyi sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domayes salatalik
5 zeytin
Ara
Yarim paket etiform
Bir bardak ayran
Oglen
8 kasik nohutlu salata 1 bardak ayran
Ara
10 badem ve beyazcay
Aksam
Ton balikli salata 1 dilim ekmek ve 3 kasik yogurt birazdan arkadasim gelecek bizde kalacak kek yaptim sadece kek hamurundan biraz oarmakladim pisman oldum am napim cnm regl gelecek zor tutuyorum

O kadar içten yazmışsın ki etkilenmemek elde değil... tam da dediğin gibi yiyince de mutlu olmuyorum, hatta daha kötü oluyorum. O halde neden yiyorum? Mantıklı bir açıklaması yok

Ben yeme ataklarında hiçbir şey yememeliyim. Zaten sağlıklı şeylerle başlıyorum. Tamam bir kahve yap diyorum, kahvenin yanına leblebi geliyor sonra kuru üzüm vs. Yoğurda form bisküvi koyuyorum sonra onu yiyorum. Akşamki sebze yemeğini yiyorum. Veeee... bütün bunların üzerine aşırı kalorili şeyleri art arda yiyorum. Sonra diyorum ki acaba sadece sonrakileri mi yeseydim??

Ertesi güne o dolu mideyle uyanmak zaten başlı başına mutsuzluk sebebi oluyor. Akşama kadar acıkmıyorsun sonra akşam yine saçma sapan...

ben genel can sıkıntısından yediğimi fark ettim. Yani belli bir sorun, işsizlik, maddi sıkıntı, vs değil. Genel bir sıkıntı, ne sebebi belli ne sonucu; bazan sadece anlık.
Kendi kendime kronik depresyon teşhisi koydum.

Menümü de yazayım.

Kahvaltı
2 sahanda yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık tere

Öğlen
1 kase şehriye çorbası
1 porsiyon et döner (sadece döner:))
Ayran

Ara
Sade kahve

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata (nohutlu)

Şimdi de neskafe içiyorum.

ben de menümü yazayım .

bugün her zamankinden daha kalorili yemişim şaşırdım. ama besin değerleri iyiydi neyseki.

sabah: filtre kahve, çay

öğlen:
balık
brüksel lahanası (2 tabak)
salata
turşu
yoğurt
üstlerine bolca pul biber

akşam:
tavuk şnitzel (3 tane)
domates (2 tane)
yoğurt (büyük kase)
filtre kahve

su 1,6 litre içebildim. yoğunluktan ne su ne çay içemedim

yürüyüş sıfır. fırsatım da halim de yoktu.

Fotoğrafı çek örnek liste diye duvara yapıştır maşallah

Şinitzeli nasıl yaptın kuzarttın mı

Hersey bir kenara da o dolu mideyle uyanmak yok mu ya da onunla uyumak bu dunyadaki ennnnn buyuk iskence

Dün akşam canım nasıl çekti anlatamam:))
Evde kalın bulgur varmış ama ben daha çok sevdim böyle. Ve sadece iki yemek kaşığı bulgur var gerisi yeşillik.
arada oýle yapılır. kalın bulgurla.
cocuklar oýle yemiyor bizde bi tek.
bol yesillik super olmus
bir de az tursu dogra icine seviyorsan . kisira cok yakisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…