Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cok guzel menu masallah cnim
supur supur . her gün toz. hafta içi pek görmüyorum. ama evde olunca gözüme batıyor.
gecen hafta ipek e swetshirt diktim. ama biraz buyuk dikmisim. seneye olur sekilde olmuş.
Yine haftasonunyune benm arkadasim baya yorulmus bnde yoruldum baya bugun tatil evdeyim temizlik yaparim yarin okul var malum

Çorbayı soğuk nasıl içiyorsun?
hayır kuzum . çay makinası var . onun içine oturtuyorum . cam kavanozu. çok kaynar yaparsam suyu kavanoz çatlıyor . ayarlıyorum .

çok sıcak olmasa da sıcak oluyor

şimdi süt ısıtıyorum . 400 ml süt getirdim .
çelik matarada . suyu kaynattım içine oturttum . kahve yapacağım

sabah kahvaltı yapamadım .
çocuklara makarna haşladım . 2 kaşık ondan yedim . tadına tuzuna bakarken
dünden waffle kalmıştı . ondan yarım yedim .

çocuklara krep yaptım , onun tadına baktım .

portakal soydum . 2 dilim kadar onu yedim .

koşarak çıktım . ama zor yetiştim durağa.
tam kartı çıkarıyordum ki . otobus geldi. ve az kalsın kaçırıyormuşum .

hava kapalı. yağacak sanki. çok bi soğuk yok ama .
günlük durumu.

Günaydın kızlar dün evimin temizliği oldu çok şükür ama bende çok yoruldum sözde kadınlar işi yaptı ama bende hiç oturmadım oy kullanmak için bile arabayla gitmeme rağmen evin içinde 11000 adım atmışım sabah çok zor kalktım hatta şişliğim inene kadar çok zor yürüdüm hala enerjim çok düşük zaten cumartesi akşamıda çok sancım vardı hastanede serum da yedim idrar yolları enfeksiyonu olmuş cumartesi annem gelecek ama artık iple çekiyorum çocuklar fena yoruyor ufaklığı şimdi uyuttum ayaklarımdan henüz bırakmadım kalkıp büyüğe kahvaltı hazırlayacağım

Allah yardımcın olsun kıyamadım valla

Bu sabah kahvaltıda muzlu chialı puding yedim. Tadını beğendim güzel. Ama o jölemsi kıvamdaki görüntü pek iç açıcı gelmedi:)) yine de haftada bir gün kahvaltı için düşünüyorum. Çok pratik oldu akşamdan hazırladığım için.
İçine neler koydum?
1 sb süt
1 küçük muz
2 yk chia tohumu
1 tk bal
1 ceviz
Ceviz tarifte yoktu deneme amaçlı koydum beğendim. Bir dahakine 2 tane koyacağım. Kakaolusuna da denemeyi düşünüyorum o zaman bal miktarını artırırım.

Ah canim herdeyi blip de uygulamamak cok kotuydu oturuyor cok sukur 8 gun oldu bugun
Sen bu hafta aclik ya da sivi yapma cnim cnku ben senin ac klmsdan zayiflayacagini dsunuyorum metoyu simdilik bu sekilde bozma istersen tabiki nacizhane fikrim
Senin fikirlerin önemlidir benim için cnm
Bu hafta tam uyarak yapicam karataya kilomu gider grammi bilmem ama be olursa olsun tam anlamıyla yapicam inş.
Misafirle bu kadar oluyor ama iyi sanki
EE super daha ne olsun maşallah kuzum
Valla aklimdaydin cnm sorucaktim bugün yazmissin secim günü temizligin olduğu için unutmamistim :)
İyi şükür temizliğin bitmiş , seninde yorulman normal cnm hanim gibi oturmaya alışık değiliz bizler peşinden giderizki içimize sinsin :) evde adim sayari nasıl kullaniyorsun ustundemi tasiyorsun sürekli yada farklı bir programmi öyleyse ismini alayim ben açmadan başlanıyor adimsayar bazen çalışmıyor fln
Artık doğuma hazırlanıyor vücut göbeğin aşağı inmiştir ödemin artmış, az is yapan bile yorgun oluyorsundur sabret cnm son aya günlere girfin artik doğumdan sonra kus gibi olucaksin daha pratik olucak herşeye yetiseceksin Allahın izniyle

Günaydın kızlar
Sabah 09.00 kalktim ilik su içip az evi toplayıp cay demledim yumurta hasladim geçtim leslienin başına herkes uyuyordu rahat rahat 45 dk leslie yaptım
Yesilliklerime 1 has.yumurta, 1 dilim peynir 7 zeytin baharat ekleyip yedim doymadim küçük bir tabak y.mercimek yemeği ve 2 kaşık ıspanak yemeği yedim doydum 1 büyük kupada cay içtim çocuklar uyandı onlara da pisi yapicam kizima hamur aldirayimda yesinler sonrada isler güçler dun nevresim yikamustim onları takayim hava kapalı güneş yok 11 derece gözüküyor nette

Kızlar kızına 1 nisan sakası yaptım
Ayranlı cocopops verdim yedi 1 kaşık sokkk çok gulduk kucukle siz görürsünüz dedi gitti fırına

Kızlar kızına 1 nisan sakası yaptım
Ayranlı cocopops verdim yedi 1 kaşık sokkk çok gulduk kucukle siz görürsünüz dedi gitti fırına
hahahah. ay kıyamam .
hiç yapmam öyle şakalar pamukcuğum . kıyamadığımdan .
bana da yapılmasını hiç sevmem . kavga çıkar .

afieyt olsun .
ben de kahvemi ancak bitirdim . bugün sanki zaman hızlı geçiyor . öğlen olmak üzere.
hava soğuk şimdi . oturduğum yerde üşüyorum . elektrikli sobayı yaktım . ayaklarım donuyor .
burada hava 9 derece gösteriyor net .

afieyt olsun . çok bi şeyler koymuşsun içine.
kakaolu hiç yapmadım ama chialı süt yaptım . chialı yoğurt da yaptım güzeldi.
suya da katılıyor . suyun kalitesini arttırıyor . deneyebilirsin .
tok tutuyor diyorlar ama bence faydaları dolayısı ile de kullanmak lazım chialı suyu.

limon da sıkılabilir tabi içine.

pamuk cuğum . lesli de yapılmış maşallah .
çok hızlısın .
yazmayı unutmuşum . şimdi yazayım .

benim de öğlen öğünlerim sağlamdı .bu aralar sanki daha kararında gibi.
bugün yemeklerim çok çok .
fazla fazla getirdim .
biteribilirim umarım .
kivi de getirdim yoğurduma doğrayacağım .

hayırlı sabahlar kızlar

sabah dün akşamdan hazırlayıp başucuma koyduğum maydonoz limon küründen 5 yudum falan içtim

1 sandwiç
çay
çay
ay , maydonoz kürü nasıl . sevmedin sanıyorum 5 yudum içtiğine göre. zordur içimi. taze maydonoz çok severim . eğer haşlanmışsa . içmesi çooook zor .

of canım ya.
temizlikçilerin olduğu yerde oturmak mümkün mü .hele ki iki tane. sürekli takip de lazım tabi. ev kalkmış ayaklanmış nereye oturcaksın . kıyamam .
bugün bolca dinlen bari.
biz bile yorgunuz . hafta sonu benim de yorucuydu ama senin kadar değildi tabi.
havanın da şeysi. kapalı ve kasvetli. hiç hali olmuyor insanın . güneşi görürsek daha enerjiğğiz tabi.
Adana da hava nasıl .

Bilmem tarifte ne diyorsa onu koydum:))
Birkaç tarife baktım aşağı yukarı aynı şeyler. Kakaolusu da vardı ama önce sade tüketmek istedim.
Tok tuttu evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…