Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mutfagi sık sık süpürüyorum.
karıncalar çıkmaya başladı.
erzak bulurlarsa mutfağı sariyorlar
elinde kertenkele ile gezen Ediz karıncadan korkuyor. masada görürse ciyaklayıp masadan kalkıyor.
ayy bizdede karınca çok oluyor umarım bu sene çok olmaz
deneyeceğim merak ettim
insallah herşey yolunda gider doğumda canım
benim telefonun özelliği var benim açmama gerek yok sürekli adımlarımı sayıyor günlük haftalık aylık yıllık olarak kaydediyor mart ayının dördünde tel alınmıştı mart ayında ortalama günlük 6100 adım atmışım fena sayılmaz heran telefonda cebimde olmuyor yani
bugün kendimi kaldıramıyorum canım ama çocuklardan dinlenmekte zor sürekli birşey istiyorlar oyun istiyorlar yemek istiyorlar su istiyorlar tüm herşey bitti diyorum çiş çıkıyor

Adanada hava çok kasvetli yağmurlu bulutlu tam açıyor yağmur kesildi diyorum çamaşır seriyorum 10 dakikaya yine başlıyor yine geri topluyorum 1 makina çamaşırı sabahtan beri 3 oldu serip topladım ve hiç serilmemiş gibi çok ıslaklar vazgeçtim içeriye kurutmalığa serecem şimdi

size tatil yok mu . okullar pazartesi tatil biliyorum .
var cnim zaten evdeyim temizlik yaocam yazmistim
ayy ayy cnm benim hem yorulmussun hemde idrar yollari olmus demek insallah atlatrsin kuzum anne de geliyormus yasadin
Sagolasin cnim benim insallah duzenli ve nirmal gisince kilo gdecegini dusunuyorum buu hafta veya haftaya ac kalmadan rahatca gitsin de diyetten soguma insallah cnimcim

Leptini costurdum bugün 7 saat açlıktan sonra palamut 1 taneye yakin tavada az yağlı,salata,fıstık,çilek yedim cay iciyorum
Dünya kadar bulasigim çıktı gideyim de yikayim

Menüm:

Kahvaltı
Muzlu chialı puding

Ara
Az şekerli türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı bulgurla kısır

Ara
Sütlü neskafe

Akşam
Az çorba
1 tabak tavuklu mantar sote
Yoğurt
1 tane çiğköfte (yemesem iyiydi ama oldu bir kere)

İki akşamdır yemekten sonra bir şey yemiyorum bu akşam da inşallah öyle olacak. Yeşil çay içme planım var. Bakalım.

Bende bugun Yeşilçay icmedim yemekten sonra cay,capucino, içtim Yeşilçay da iceyim birazdan

en de eve gelince findik fistik attim agzima. acikmisim.
1 kasik makarna yedim
yarim elma
beyaz lahana ve 1 yumurta ile omlet
400 ml . kahve yaptim. 100 ml süt var içinde

süt getirdi esim. biraz yogurt yapavagim. gerisi sut olarak kalsin.

yarin öglen icin 400 ml yogurt koydum .
ispanak kavurdum. sabah yumurta kiaracagim.
kuru meyve de yerim diye umuyorumyarin oglende. nasip.

yarin öglen icin 400 ml yogurt koydum .
ispanak kavurdum. sabah yumurta kiaracagim.
kuru meyve de yerim diye umuyorumyarin oglende. nasip.
ohh yarının menüsünüde hallettin evdekilere akşamlıkta ayarladı mı benim senin gibi herkesten bağımsız yemeyi öğrenmem lazım bu akşam tavuklu pilav yaptım çok güzel olmuştu kendimi tutamadım 2 tabak yedim sonrada çok pişman oldum keşke hiç tadına bakmasaydım o zaman yemezdim
İctinmi yesilcayini ben içtim limon sıkıp koca bir kupa merdiven sildim bulaşık yikadim mutfağı topladım oturdum elişi oruyorum
oh hatuna bak gece gece birsürü iş yaptı şimdide keyif yapıyor maşallah maşallah bende kızıma yelek ördüm yarın fotoğraf atarım şimdi çocukları yıkadım besledim yatırdım çok yoruldum kendimde yatıyorum akşam çok geç yattım hiç uykuyu alamadım bugün uykuda uyumadım uyku telafisi yapacam iyi geceler

biraz daha ispanak var. yikadim süzgece koydum. buzluga atarim diye düsündum. yarin bizim ilçenin pazari yine 1 kilo almak niyetindeyim. buzluga atarim artani.
beyaz lahanam bitmek üzere nadal.acil durul yiyeceği.
aç geldiğimde hemen onu yaparim. ince dogratim. dolaba atarim. hazir yemeye.
sen de dogumdan sonra kendine yaparsin sanirim. ben yillardir boyleyim. ev insanlari ile damak zevkimiz uyuşmuyor. onlara yağlı yapiyorum. bol kalorili.

Peki o evdekilere yaptığın yemekleri canın istemiyor mu benim damak tadımın değişmesi lazım galiba

Güle güle giysin prenses resim bekliyorum masallah sende hamaratsin yarına bende o pikeyi bitirdim utuleyip cam.suyuna bastirdim birinin rengi kirli beyaz gibi geldi gözüme inş.öyle değildir inş.sadece kirdir yoksa çok fena uzulucem benim ev karanlık yanlış ip alıp orduysem vay halime

Leptini costurdum bugün 7 saat açlıktan sonra palamut 1 taneye yakin tavada az yağlı,salata,fıstık,çilek yedim cay iciyorum
Dünya kadar bulasigim çıktı gideyim de yikayim
masallah sana kolay gelsin afiyet oksun cnm
guzel me u sevdim
Peki o evdekilere yaptığın yemekleri canın istemiyor mu benim damak tadımın değişmesi lazım galiba
Sanirim bir sure sonra insanin cani istemiyor alisinca cnim

Gunaydin kizlar herkese ben dunku menuyu yazayim
Sabah
1 yunurta 2 kasik lor
Salatalik
Ara
Sade turk kahvesi 1 kayisi yarim ceviz
Ogken domates salatalik yedim 1 kasik yogurt
Ara
1 bardak kefir
Aksam
Ispanak 4 kasik yogurt
Son
10 badem 1 kayisi ve yesilcay

canım yaptığım yemekleri canım çekmiyor sanırım . hiç farketmedim .
çok istediğim bi şey olursa tadına bakıyorum ama oturup yemiyorum .
misafirlik hariç makarna börek pilav yemem . iftar yemekleri olsun , başka yerlerde akşam yemekleri olsun yerim . ama evde yemiyorum .
alışkanlık olmamış .
hep sebze yoğurt süt peynir benim sevdiklerim zaten .
eve yaptıklarımdan yersem de bunlardan yemeden olmuyor . üst üste yersem de fazla geliyor . en iyisi kendi sevdiklerimi yiyeyim diyorum .
kendime özel pişiriyorum .

küçükken sebze yemezdik . hatırlıyorum annem yapardı , kavga dövüş yerdik . tüm kızlar aynıydık . 3 kız kardeşiz .
birbirimize bakar ağlayasımız gelirdi.

ergenlik zamanlarına doğru sebze yemeye başladık .
14 yaşlarında yani. ergenliğe geç girdik biz .

neyse nerden nereye bağladım yine yahu.

sabah kahvaltım .
çok aç uyandım .
2 tane saklıköyy kremalı biskevit
yarım krep

çocuklara yumurtalı ekmek yaptım . kokmamak için neler çekiyorum bi bilseniz .

kendi mamalarımı çantaya attım .
400 ml yoğurt
ıspanaklı 1 yumurtalı omlet
2 kivi
ruşeym
kuru kayısı

Dünü Yazayım...

sabah;

sandwiç
çay
çay

öğlen;
çorba
2 kaşık bulgur pilavı
patlıcan biber patates fırınlanmış 2 kaşık oalrakta ondan
1 kase havuç salatası

çay
çay

akşam;
sandwiç yaptım domates zyetin kaşar
çay
çay

inşallah öyle değildir kuzum .
ben de loş evlerde duramam . mümkün ampülün en yüksek olanını taktırıyorum eşime.
afakanlar basıyor düşük ampülle.
sen de değiştir . enerjini yükseltecektir hem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…