ayy bizdede karınca çok oluyor umarım bu sene çok olmazmutfagi sık sık süpürüyorum.
karıncalar çıkmaya başladı.
erzak bulurlarsa mutfağı sariyorlar
elinde kertenkele ile gezen Ediz karıncadan korkuyor. masada görürse ciyaklayıp masadan kalkıyor.
deneyeceğim merak ettimBu sabah kahvaltıda muzlu chialı puding yedim. Tadını beğendim güzel. Ama o jölemsi kıvamdaki görüntü pek iç açıcı gelmedi:)) yine de haftada bir gün kahvaltı için düşünüyorum. Çok pratik oldu akşamdan hazırladığım için.
İçine neler koydum?
1 sb süt
1 küçük muz
2 yk chia tohumu
1 tk bal
1 ceviz
Ceviz tarifte yoktu deneme amaçlı koydum beğendim. Bir dahakine 2 tane koyacağım. Kakaolusuna da denemeyi düşünüyorum o zaman bal miktarını artırırım.
insallah herşey yolunda gider doğumda canımSenin fikirlerin önemlidir benim için cnm
Bu hafta tam uyarak yapicam karataya kilomu gider grammi bilmem ama be olursa olsun tam anlamıyla yapicam inş.
EE super daha ne olsun maşallah kuzum
Valla aklimdaydin cnm sorucaktim bugün yazmissin secim günü temizligin olduğu için unutmamistim :)
İyi şükür temizliğin bitmiş , seninde yorulman normal cnm hanim gibi oturmaya alışık değiliz bizler peşinden giderizki içimize sinsin :) evde adim sayari nasıl kullaniyorsun ustundemi tasiyorsun sürekliyada farklı bir programmi öyleyse ismini alayim ben açmadan başlanıyor adimsayar bazen çalışmıyor fln
Artık doğuma hazırlanıyor vücut göbeğin aşağı inmiştir ödemin artmış, az is yapan bile yorgun oluyorsundur sabret cnm son aya günlere girfin artik doğumdan sonra kus gibi olucaksin daha pratik olucak herşeye yetiseceksin Allahın izniyle
bugün kendimi kaldıramıyorum canım ama çocuklardan dinlenmekte zor sürekli birşey istiyorlar oyun istiyorlar yemek istiyorlar su istiyorlar tüm herşey bitti diyorum çiş çıkıyorof canım ya.
temizlikçilerin olduğu yerde oturmak mümkün mü .hele ki iki tane. sürekli takip de lazım tabi. ev kalkmış ayaklanmış nereye oturcaksın . kıyamam .
bugün bolca dinlen bari.
biz bile yorgunuz . hafta sonu benim de yorucuydu ama senin kadar değildi tabi.
havanın da şeysi. kapalı ve kasvetli. hiç hali olmuyor insanın . güneşi görürsek daha enerjiğğiz tabi.
Adana da hava nasıl .
var cnim zaten evdeyim temizlik yaocam yazmistimsize tatil yok mu . okullar pazartesi tatil biliyorum .
ayy ayy cnm benim hem yorulmussun hemde idrar yollari olmus demek insallah atlatrsin kuzum anne de geliyormus yasadinGünaydın kızlar dün evimin temizliği oldu çok şükür ama bende çok yoruldum sözde kadınlar işi yaptı ama bende hiç oturmadım oy kullanmak için bile arabayla gitmeme rağmen evin içinde 11000 adım atmışım sabah çok zor kalktım hatta şişliğim inene kadar çok zor yürüdüm hala enerjim çok düşük zaten cumartesi akşamıda çok sancım vardı hastanede serum da yedim idrar yolları enfeksiyonu olmuş cumartesi annem gelecek ama artık iple çekiyorum çocuklar fena yoruyor ufaklığı şimdi uyuttum ayaklarımdan henüz bırakmadım kalkıp büyüğe kahvaltı hazırlayacağım
Sagolasin cnim benim insallah duzenli ve nirmal gisince kilo gdecegini dusunuyorum buu hafta veya haftaya ac kalmadan rahatca gitsin de diyetten soguma insallah cnimcimSenin fikirlerin önemlidir benim için cnm
Bu hafta tam uyarak yapicam karataya kilomu gider grammi bilmem ama be olursa olsun tam anlamıyla yapicam inş.
EE super daha ne olsun maşallah kuzum
Valla aklimdaydin cnm sorucaktim bugün yazmissin secim günü temizligin olduğu için unutmamistim :)
İyi şükür temizliğin bitmiş , seninde yorulman normal cnm hanim gibi oturmaya alışık değiliz bizler peşinden giderizki içimize sinsin :) evde adim sayari nasıl kullaniyorsun ustundemi tasiyorsun sürekliyada farklı bir programmi öyleyse ismini alayim ben açmadan başlanıyor adimsayar bazen çalışmıyor fln
Artık doğuma hazırlanıyor vücut göbeğin aşağı inmiştir ödemin artmış, az is yapan bile yorgun oluyorsundur sabret cnm son aya günlere girfin artik doğumdan sonra kus gibi olucaksin daha pratik olucak herşeye yetiseceksin Allahın izniyle
Bende bugun Yeşilçay icmedim yemekten sonra cay,capucino, içtim Yeşilçay da iceyim birazdanMenüm:
Kahvaltı
Muzlu chialı puding
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı bulgurla kısır
Ara
Sütlü neskafe
Akşam
Az çorba
1 tabak tavuklu mantar sote
Yoğurt
1 tane çiğköfte (yemesem iyiydi ama oldu bir kere)
İki akşamdır yemekten sonra bir şey yemiyorum bu akşam da inşallah öyle olacak. Yeşil çay içme planım var. Bakalım.
Ay capucino da iyi fikir ama evde yokBende bugun Yeşilçay icmedim yemekten sonra cay,capucino, içtim Yeşilçay da iceyim birazdan
İctinmi yesilcayini ben içtim limon sıkıp koca bir kupa merdiven sildim bulaşık yikadim mutfağı topladım oturdum elişi oruyorumAy capucino da iyi fikir ama evde yok
ohh yarının menüsünüde hallettin evdekilere akşamlıkta ayarladı mı benim senin gibi herkesten bağımsız yemeyi öğrenmem lazım bu akşam tavuklu pilav yaptım çok güzel olmuştu kendimi tutamadım 2 tabak yedim sonrada çok pişman oldum keşke hiç tadına bakmasaydım o zaman yemezdimyarin öglen icin 400 ml yogurt koydum .
ispanak kavurdum. sabah yumurta kiaracagim.
kuru meyve de yerim diye umuyorumyarin oglende. nasip.
oh hatuna bak gece gece birsürü iş yaptı şimdide keyif yapıyor maşallah maşallahİctinmi yesilcayini ben içtim limon sıkıp koca bir kupa merdiven sildim bulaşık yikadim mutfağı topladım oturdum elişi oruyorum
biraz daha ispanak var. yikadim süzgece koydum. buzluga atarim diye düsündum. yarin bizim ilçenin pazari yine 1 kilo almak niyetindeyim. buzluga atarim artani.ohh yarının menüsünüde hallettin evdekilere akşamlıkta ayarladı mı benim senin gibi herkesten bağımsız yemeyi öğrenmem lazım bu akşam tavuklu pilav yaptım çok güzel olmuştu kendimi tutamadım 2 tabak yedim sonrada çok pişman oldum keşke hiç tadına bakmasaydım o zaman yemezdim
oh hatuna bak gece gece birsürü iş yaptı şimdide keyif yapıyor maşallah maşallahbende kızıma yelek ördüm yarın fotoğraf atarım şimdi çocukları yıkadım besledim yatırdım çok yoruldum kendimde yatıyorum akşam çok geç yattım hiç uykuyu alamadım bugün uykuda uyumadım uyku telafisi yapacam iyi geceler
Peki o evdekilere yaptığın yemekleri canın istemiyor mu benim damak tadımın değişmesi lazım galibabiraz daha ispanak var. yikadim süzgece koydum. buzluga atarim diye düsündum. yarin bizim ilçenin pazari yine 1 kilo almak niyetindeyim. buzluga atarim artani.
beyaz lahanam bitmek üzere nadal.acil durul yiyeceği.
aç geldiğimde hemen onu yaparim. ince dogratim. dolaba atarim. hazir yemeye.
sen de dogumdan sonra kendine yaparsin sanirim. ben yillardir boyleyim. ev insanlari ile damak zevkimiz uyuşmuyor. onlara yağlı yapiyorum. bol kalorili.
Güle güle giysin prenses resim bekliyorum masallah sende hamaratsin yarına bende o pikeyi bitirdim utuleyip cam.suyuna bastirdim birinin rengi kirli beyaz gibi geldi gözüme inş.öyle değildir inş.sadece kirdir yoksa çok fena uzulucem benim ev karanlık yanlış ip alıp orduysem vay halimeohh yarının menüsünüde hallettin evdekilere akşamlıkta ayarladı mı benim senin gibi herkesten bağımsız yemeyi öğrenmem lazım bu akşam tavuklu pilav yaptım çok güzel olmuştu kendimi tutamadım 2 tabak yedim sonrada çok pişman oldum keşke hiç tadına bakmasaydım o zaman yemezdim
oh hatuna bak gece gece birsürü iş yaptı şimdide keyif yapıyor maşallah maşallahbende kızıma yelek ördüm yarın fotoğraf atarım şimdi çocukları yıkadım besledim yatırdım çok yoruldum kendimde yatıyorum akşam çok geç yattım hiç uykuyu alamadım bugün uykuda uyumadım uyku telafisi yapacam iyi geceler
masallah sana kolay gelsin afiyet oksun cnmLeptini costurdum bugün 7 saat açlıktan sonra palamut 1 taneye yakin tavada az yağlı,salata,fıstık,çilek yedim cay iciyorum
Dünya kadar bulasigim çıktı gideyim de yikayim
guzel me u sevdimMenüm:
Kahvaltı
Muzlu chialı puding
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı bulgurla kısır
Ara
Sütlü neskafe
Akşam
Az çorba
1 tabak tavuklu mantar sote
Yoğurt
1 tane çiğköfte (yemesem iyiydi ama oldu bir kere)
İki akşamdır yemekten sonra bir şey yemiyorum bu akşam da inşallah öyle olacak. Yeşil çay içme planım var. Bakalım.
Sanirim bir sure sonra insanin cani istemiyor alisinca cnimPeki o evdekilere yaptığın yemekleri canın istemiyor mu benim damak tadımın değişmesi lazım galiba
canım yaptığım yemekleri canım çekmiyor sanırım . hiç farketmedim .Peki o evdekilere yaptığın yemekleri canın istemiyor mu benim damak tadımın değişmesi lazım galiba
inşallah öyle değildir kuzum .Güle güle giysin prenses resim bekliyorum masallah sende hamaratsin yarına bende o pikeyi bitirdim utuleyip cam.suyuna bastirdim birinin rengi kirli beyaz gibi geldi gözüme inş.öyle değildir inş.sadece kirdir yoksa çok fena uzulucem benim ev karanlık yanlış ip alıp orduysem vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?