- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
İçtim canım. Limon iyi fikir. Ben de tereddüt ediyordum sıkmakta. İyi oldu söylediğin.İctinmi yesilcayini ben içtim limon sıkıp koca bir kupa merdiven sildim bulaşık yikadim mutfağı topladım oturdum elişi oruyorum
iyi geçmiş dün maşallah adaaa cığım .Gunaydin kizlar herkese ben dunku menuyu yazayim
Sabah
1 yunurta 2 kasik lor
Salatalik
Ara
Sade turk kahvesi 1 kayisi yarim ceviz
Ogken domates salatalik yedim 1 kasik yogurt
Ara
1 bardak kefir
Aksam
Ispanak 4 kasik yogurt
Son
10 badem 1 kayisi ve yesilcay
senin de iyi geçmiş kuzum . maşallah diyim .Dünü Yazayım...
sabah;
sandwiç
çay
çay
öğlen;
çorba
2 kaşık bulgur pilavı
patlıcan biber patates fırınlanmış 2 kaşık oalrakta ondan
1 kase havuç salatası
çay
çay
akşam;
sandwiç yaptım domates zyetin kaşar
çay
çay
sık kuzum .İçtim canım. Limon iyi fikir. Ben de tereddüt ediyordum sıkmakta. İyi oldu söylediğin.
senin de iyi geçmiş kuzum . maşallah diyim .
iyi gidiyorsun sen de.
sık kuzum .
Canim benim cok cok sukur 2 hafta oldu nerdeyse duzene girri gibiiyi geçmiş dün maşallah adaaa cığım .
tebrik ederim .
akşam mutfak kaçamakların ne durumda . bitti mi.
hahahinşaallah böyle devam eder göbişim aldı başını gidiyor yoksa :)))
canım tüm pikeyi bitirene kadar muhakkak yanlış olsa farkederdin sıkma canını güzel yıkaGüle güle giysin prenses resim bekliyorum masallah sende hamaratsin yarına bende o pikeyi bitirdim utuleyip cam.suyuna bastirdim birinin rengi kirli beyaz gibi geldi gözüme inş.öyle değildir inş.sadece kirdir yoksa çok fena uzulucem benim ev karanlık yanlış ip alıp orduysem vay halime
Menü güzel ama ben sadece bunları yediğimde çok mutsuz oluyorum diyet yaparken mutsuz oluyorumGunaydin kizlar herkese ben dunku menuyu yazayim
Sabah
1 yunurta 2 kasik lor
Salatalik
Ara
Sade turk kahvesi 1 kayisi yarim ceviz
Ogken domates salatalik yedim 1 kasik yogurt
Ara
1 bardak kefir
Aksam
Ispanak 4 kasik yogurt
Son
10 badem 1 kayisi ve yesilcay
Canim ben diyet olsun diye yemedim ama zaten az yiyince ben hic kilo veremiyorum saglikli ama daha cok yemem gerekiyor benimcanım tüm pikeyi bitirene kadar muhakkak yanlış olsa farkederdin sıkma canını güzel yıka
Menü güzel ama ben sadece bunları yediğimde çok mutsuz oluyorum diyet yaparken mutsuz oluyorum
diyet yapmak için değil . bu mamalar sende diyet algısı oluşturuyor sanıyorum .canım tüm pikeyi bitirene kadar muhakkak yanlış olsa farkederdin sıkma canını güzel yıka
Menü güzel ama ben sadece bunları yediğimde çok mutsuz oluyorum diyet yaparken mutsuz oluyorum
kisin hava kapalı oluyor ya benim evde çok aydınlık sayılmaz ondan korktum ama neyseki değilmiş cam.suyunda bekleyince hepsi açılmış yikadim astım kuruyorlar çok şükürinşallah öyle değildir kuzum .
ben de loş evlerde duramam . mümkün ampülün en yüksek olanını taktırıyorum eşime.
afakanlar basıyor düşük ampülle.
sen de değiştir . enerjini yükseltecektir hem .
oh çok şükür . sevindim .kisin hava kapalı oluyor ya benim evde çok aydınlık sayılmaz ondan korktum ama neyseki değilmiş cam.suyunda bekleyince hepsi açılmış yikadim astım kuruyorlar çok şükür
hahah
gördüm resimden . vallahi öyle . öne çıkmaya başlamış .
farkındalık önemli.boz boz moralimii
farkındalık önemli.
farkına varmazsan sıkıntı. önlem alma açısından
öğünlerde porsiyon küçülttün bilem .
maşallah . porsiyon minimal .Hayırlı Kandiller Canlar
Sabah;
içli simit (domates kaşar )
2 çay
öğlen;
çorba
2 kaşık makarna
2 adet salatalık turşusu
500 ml su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?