Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi geçmiş dün maşallah adaaa cığım .
tebrik ederim .
akşam mutfak kaçamakların ne durumda . bitti mi.

senin de iyi geçmiş kuzum . maşallah diyim .
iyi gidiyorsun sen de.
İçtim canım. Limon iyi fikir. Ben de tereddüt ediyordum sıkmakta. İyi oldu söylediğin.
sık kuzum .

evden 400 ml süt getirdim . kaynattıydım .
kahve yaptım . hazır çözülebilir nesjafee . içerim onu . aslında hızlıca içesim var ama . benimki dudak tiryakiliği. illa içimlik bi şey ararım yine. yavaştan içmeye çalışıyorum .

canım tüm pikeyi bitirene kadar muhakkak yanlış olsa farkederdin sıkma canını güzel yıka
Menü güzel ama ben sadece bunları yediğimde çok mutsuz oluyorum diyet yaparken mutsuz oluyorum

canım tüm pikeyi bitirene kadar muhakkak yanlış olsa farkederdin sıkma canını güzel yıka

Menü güzel ama ben sadece bunları yediğimde çok mutsuz oluyorum diyet yaparken mutsuz oluyorum
Canim ben diyet olsun diye yemedim ama zaten az yiyince ben hic kilo veremiyorum saglikli ama daha cok yemem gerekiyor benim

diyet yapmak için değil . bu mamalar sende diyet algısı oluşturuyor sanıyorum .

ben de diyet yapmıyorum . beslenme şeklim böyle.

kisin hava kapalı oluyor ya benim evde çok aydınlık sayılmaz ondan korktum ama neyseki değilmiş cam.suyunda bekleyince hepsi açılmış yikadim astım kuruyorlar çok şükür

Günaydın kızlar maşallah sohbetinize yetisemedim HAYİRLİ KANDİLLER
Sabah kizimi gönderdik ten sonra yarim lt ilik limonlu su 45 dk leslie sonra güzel bir kahvaltı
Kıymalı soğanlı 2 yumurta küçüktü yumurta ,yarim dil.b.peynir,1 kas.lor,4 zeytin , 2 dil.ac bitir ,2 ceri , 1 Çengelköy,yeşillik( bir tutam dereotu,bir tutam kuzu kulağı,bir tutam nane) ,çiğ fındık yarim avuç,o kadarda fıstık cay cay cay bu öğün beni 18 e kadar ayakta tutar allahın izniyle ( oruç tutmayı düşünüyordum da regl ağrısı gibi ağrı var dünden beri )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…