Aynen canım biber daha bugün baktım 12 tl ye düşmüş..Bu yaz hepimiz bol bol buzluk doldurmalıyız haklısın...Karışık kızartma en güzel bişeyyySizin ordada biber pahaliymis yazın bol bol yeriz ben patlıcan közleme çok yemek istiyorum yazın buzlugada atayim bu yaz biber patlıcan domates özlediğim sebzeler oldular tadımlık yiyoruz şuan yetmiyor şöyle karisik kızartma ustu bol domates sos ohh miss
Bizdede haftalık 3 lt sut 3 kg yoğurt yetiyor sürekli sut içmiyor bebeler keşke icseler bol bol bunada şükür hic icmemesinden iyidir
Hadi gözün aydın
Afiyet olsun
Sağol canımm
Hoşbulduk canımcım..evet gitti maalesef..sersum hoşgeldin sersumcum nasılsın esin gittimi
Ofise baklava geldi 1 dilim yedim yaaaaamaşallah . porsiyon minimal .
Allah kavustursun inş.cnm çok geçmiş olsun havalar aldatıcı güneş bir gösteriyor yüzünü bir soğuk oluyor şaşırıyor insanHoşbulduk canımcım..evet gitti maalesef..
iyiyim çok şükür..daha doğrusu iyileşiyorum..Hafta sonu dahil bayaa hastaydım..
siz de iyisinizdir inşallah..
AminnAllah kavustursun inş.cnm çok geçmiş olsun havalar aldatıcı güneş bir gösteriyor yüzünü bir soğuk oluyor şaşırıyor insan
oh valla, harikasın canım, evdekilere ayrı, kendine ayrı ne güzel yaaa. idolümsünbiraz daha ispanak var. yikadim süzgece koydum. buzluga atarim diye düsündum. yarin bizim ilçenin pazari yine 1 kilo almak niyetindeyim. buzluga atarim artani.
beyaz lahanam bitmek üzere nadal.acil durul yiyeceği.
aç geldiğimde hemen onu yaparim. ince dogratim. dolaba atarim. hazir yemeye.
sen de dogumdan sonra kendine yaparsin sanirim. ben yillardir boyleyim. ev insanlari ile damak zevkimiz uyuşmuyor. onlara yağlı yapiyorum. bol kalorili.
ah çocuğum ahmoralim bozuldu. dünya para verdik.
çocuk bizi ariyordu
bugun kapiya geldiginde içeri giremedi. konustuk. anahtar cantamda yok dedi
babasini aradik geldi hemen eve . acti kapiyi.
yani cok elzem bi sey. hali ne oldu.
abi kardeş catışmasında son nokta.
bilemiyirum
ne denir
bagirdim doğal olarak.
geri dönüşü olmayan seyler yapılmasın. biraz öngörü istiyorum
emoati istiyorum.
burs parasi ile odeyecek bakalim kordon seysini.
su da alır böyle açık her yeri.
moral bozuk bende.
ana babayı ara.ayı unutmusum. esim geldi . aklima geldi. yeni geldi zayen.
söyledim. o da cok kızdı.
şımarıklık bu çünkü. kolayla kazanmıyoruz.
evde bi sey sağlam kalsın nolur.
eşyayı hep bi harcama durumu var.
cok korktu büyük. pişman. ama iş işten geçtikten sonra anlamı mı var.
öfkeyle kalkan zararla oturur .
işte böyle. bilemedim.
bi durgunluk geldi bana yine
içe dönüş.
içe kapanış.
Kızmakta sonuna kadar haklısın canım maalesef şimdi çocuklar pek değer bilmiyor hep varlık içinde olduklarından yokluğu hiç bilmiyorlar bizim zamanımızda biz böyle değildik bende bugün çok kızdım çocuk özellikle itinayla oyuncağını kırdı napıyorsun sen dediğimde çok sıkıldım daha farklı oyuncak alırız dedi ben çıldırdım uzun süre oyuncak alamaz artıkmoralim bozuldu. dünya para verdik.
çocuk bizi ariyordu
bugun kapiya geldiginde içeri giremedi. konustuk. anahtar cantamda yok dedi
babasini aradik geldi hemen eve . acti kapiyi.
yani cok elzem bi sey. hali ne oldu.
abi kardeş catışmasında son nokta.
bilemiyirum
ne denir
bagirdim doğal olarak.
geri dönüşü olmayan seyler yapılmasın. biraz öngörü istiyorum
emoati istiyorum.
burs parasi ile odeyecek bakalim kordon seysini.
su da alır böyle açık her yeri.
moral bozuk bende.
ana babayı ara.ayı unutmusum. esim geldi . aklima geldi. yeni geldi zayen.
söyledim. o da cok kızdı.
şımarıklık bu çünkü. kolayla kazanmıyoruz.
evde bi sey sağlam kalsın nolur.
eşyayı hep bi harcama durumu var.
cok korktu büyük. pişman. ama iş işten geçtikten sonra anlamı mı var.
öfkeyle kalkan zararla oturur .
işte böyle. bilemedim.
bi durgunluk geldi bana yine
içe dönüş.
içe kapanış.
canım bilmiyorum . baba baktı biraz . ne yapacak bilmiyorum . sanıyorum yaptırır bi yere. oluyorsa eğer tabi.ah çocuğum ah. yerine takılır mı diye baktım ama koparmış kordonu.
tamirciye göstermeden sinirlenip falan atmayın canım. o kordonun yedeği vardır, türkiye’de parçası varsa ustası takar. büyük kurumsal bayiler değil de, çarşı işhanı tarzı yerlerdeki cep telefonu falan tamir eden dükkanlar tamir eder.
benim büyük öyleydi. bütün oyuncakları parçalamak isterdi. içlerini kurcalamak .Kızmakta sonuna kadar haklısın canım maalesef şimdi çocuklar pek değer bilmiyor hep varlık içinde olduklarından yokluğu hiç bilmiyorlar bizim zamanımızda biz böyle değildik bende bugün çok kızdım çocuk özellikle itinayla oyuncağını kırdı napıyorsun sen dediğimde çok sıkıldım daha farklı oyuncak alırız dedi ben çıldırdım uzun süre oyuncak alamaz artık
canım sağ ol . denecek bi şey de yok zaten . olan oldu. cana gelmesin . ne yapalım . Allah beterinden korusun .Günaydın herkese,
@demirleke üzüldüm canım dünkü hadise için. Bir şey de diyemedim, teselli verecek modda değilim biliyorsun...
Dün gece bu haftanın ilk kaçamağını yaptım. Saat 1 gibiydi. En son 6’da yemeyi kestiğim için zaten acıkmıştım, bir de light bisküvi olunca kafamda masumlaştırdım falan filan.
2 paket eti form yedim. Toplam 380 kalori. Pek masum değil yani.
Ama 380 kalorilik bir dilim pasta yeseydim pişman olabilirdim. Şu an çok da pişman değilim.
Regl dönemine göre yine iyi gidiyorum. Hem regl hem moral bozukluğu yine iyiyim evet (kendimi gazlıyorum şu an).
evet vardır diye düşünüyorum . çok gereksiz bi masraf . çok gereksiz yere evde gerginlik oldu .@demirleke üzüldüm saate geçmiş olsun tamiri mutlaka vardır araştır sen yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?