Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen canım biber daha bugün baktım 12 tl ye düşmüş..Bu yaz hepimiz bol bol buzluk doldurmalıyız haklısın...Karışık kızartma en güzel bişeyyy
Sağol canım...
sersum gözün aydın canım
Sağol canımm

Kızlar selam....
Anca gelebildim...Perşembe cuma baya hastaydım..seçimin sabahı eşimi uğurladık..Dün de çok yorgun hissettim erkenden sızmışım..Tabii bu 5 gün hiç dikkat edemedim..Çok almadım inşallah diyorum..Cumaya kadar dikkat edip cuma yeni bir başlangıç kilosu yazacağım artık...
Geçmişi okuyamadım malum döktürmüşsünüz gene..inşallah herkes iyidir...
Bugün
sabah

bir dilim çavdar arası
peynir salam

öğlen

patates oturtma
kepek ekmeği
yoğurtlu sebze haşlama

Arada çayla 2 adet torku yulaflı 2 adet bulgurlu z. yağlı sarma

Aksam için yari yarıya bulgur pirinçli kıymalı kabak dolma ve yoğurtlu semizotu menüm belki çorba olur bilmiyorum

Hoşbulduk canımcım..evet gitti maalesef..
iyiyim çok şükür..daha doğrusu iyileşiyorum..Hafta sonu dahil bayaa hastaydım..
siz de iyisinizdir inşallah..
Allah kavustursun inş.cnm çok geçmiş olsun havalar aldatıcı güneş bir gösteriyor yüzünü bir soğuk oluyor şaşırıyor insan

oh valla, harikasın canım, evdekilere ayrı, kendine ayrı ne güzel yaaa. idolümsün

Menüm:

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 portakal
Az peynir
1 tam ceviz

Öğlen
1 tabak keşkek (etli)
1 kase yoğurt

Ara
Neskafe
Sade kahve

Akşam
Az çorba
1 tabak tavuklu mantar sote
Yoğurt

aksam eve gelince vukaat vardı.
eve gelmeme 10 dk kala kavga etmis abiler.
ediz beni arayacakken emir saati cekmis. kopmuş kordon yerinden. içindeki çip bile görünüyor.

moralim bozuldu. dünya para verdik.
çocuk bizi ariyordu
bugun kapiya geldiginde içeri giremedi. konustuk. anahtar cantamda yok dedi
babasini aradik geldi hemen eve . acti kapiyi.
yani cok elzem bi sey. hali ne oldu.
abi kardeş catışmasında son nokta.
bilemiyirum
ne denir
bagirdim doğal olarak.
geri dönüşü olmayan seyler yapılmasın. biraz öngörü istiyorum
emoati istiyorum.
burs parasi ile odeyecek bakalim kordon seysini.
su da alır böyle açık her yeri.
moral bozuk bende.
ana babayı ara.ayı unutmusum. esim geldi . aklima geldi. yeni geldi zayen.
söyledim. o da cok kızdı.
şımarıklık bu çünkü. kolayla kazanmıyoruz.
evde bi sey sağlam kalsın nolur.
eşyayı hep bi harcama durumu var.
cok korktu büyük. pişman. ama iş işten geçtikten sonra anlamı mı var.
öfkeyle kalkan zararla oturur .
işte böyle. bilemedim.
bi durgunluk geldi bana yine

içe dönüş.
içe kapanış.

Eklentiler

• FB_IMG_1554228291341.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 34
  • FB_IMG_1554228285707.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 32
  • FB_IMG_1554228280644.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar iyi yürekli arkadaşlarım,

çok gelemedim. yorgunluk, can sıkıntısı... menülerini ve yaptıklarımı kısaca paylaşmak istedim.

dün

sabah: çay, kahve

öğlen: mantar çorbası, körili tavuk, zeytinyağlı brokoli, büyük ayran, salata, pancar turşusu, pul biber

akşam: yarım morlahana, 360 gr yoğurt, 1,5 kaşık yulaf kepeği, pul biber

1,5 litre su. spor yok.

bugün
sabah: filtre kahve, çay

öğlen: köfte, şakşuka, çay, nescafe

akşam: iki büyük havuç, türk kahvesi, çay

1,5 litre su, içmeye devam

12.000 adım yürüyüş. günlük toplam 16.000 adım oldu

bugün çok yiyemedim, yarın telafi ederim

ah çocuğum ah . yerine takılır mı diye baktım ama koparmış kordonu.

tamirciye göstermeden sinirlenip falan atmayın canım. o kordonun yedeği vardır, türkiye’de parçası varsa ustası takar. büyük kurumsal bayiler değil de, çarşı işhanı tarzı yerlerdeki cep telefonu falan tamir eden dükkanlar tamir eder.

Kızmakta sonuna kadar haklısın canım maalesef şimdi çocuklar pek değer bilmiyor hep varlık içinde olduklarından yokluğu hiç bilmiyorlar bizim zamanımızda biz böyle değildik bende bugün çok kızdım çocuk özellikle itinayla oyuncağını kırdı napıyorsun sen dediğimde çok sıkıldım daha farklı oyuncak alırız dedi ben çıldırdım uzun süre oyuncak alamaz artık

Günaydın herkese,

@demirleke üzüldüm canım dünkü hadise için. Bir şey de diyemedim, teselli verecek modda değilim biliyorsun...

Dün gece bu haftanın ilk kaçamağını yaptım. Saat 1 gibiydi. En son 6’da yemeyi kestiğim için zaten acıkmıştım, bir de light bisküvi olunca kafamda masumlaştırdım falan filan.
2 paket eti form yedim. Toplam 380 kalori. Pek masum değil yani.
Ama 380 kalorilik bir dilim pasta yeseydim pişman olabilirdim. Şu an çok da pişman değilim.
Regl dönemine göre yine iyi gidiyorum. Hem regl hem moral bozukluğu yine iyiyim evet (kendimi gazlıyorum şu an).

canım bilmiyorum . baba baktı biraz . ne yapacak bilmiyorum . sanıyorum yaptırır bi yere. oluyorsa eğer tabi.
benim büyük öyleydi. bütün oyuncakları parçalamak isterdi. içlerini kurcalamak .
bi kez amcam harika bi uzaktan kumandalı jip almıştı. markete gittim . anneme babama bıraktım emir i.
döndüğümde parçalamış . yere ata ata .
sıkıldım bundan diye. sanırım 2 yaşında yada 2 buçuk yaşındaydı.
çok sinsi büyük . 1 yaşında konuşmaya başladıydı. 1 buçuk yaşında demediği , bilmediği kelime yoktu. zaten belliydi böyle olacağı
canım sağ ol . denecek bi şey de yok zaten . olan oldu. cana gelmesin . ne yapalım . Allah beterinden korusun .
sen de üzülme. çünkü pişman olmadığın her mama seni zayıflatır . tabi bu demek değil ki her mamayı ye . ama senin durumunda kilo yapmaz . ertesi gün tolere de edersin zaten . dikkat ederek.
@demirleke üzüldüm saate geçmiş olsun tamiri mutlaka vardır araştır sen yinede
evet vardır diye düşünüyorum . çok gereksiz bi masraf . çok gereksiz yere evde gerginlik oldu .
kendi de çok korktu. çünkü babamızın eli ağır .vurmadı gerçi ama vuracak korkusu oluyor .
ve bakışları da yerin dibine sokar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…