Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah;
içli simit (domates kaşar )
2 çay

öğlen;
çorba
2 kaşık makarna
2 adet salatalık turşusu

500 ml su içtim

1 baklava
1 çay

akşam;
çorba
yoğurt
2 dilim ekmek
baklava mı .
neyse sıkıntı değil . az yemişsin çünkü.
akşam da az yemiş sayılabilirsin . ekmeği 1 dilime düşür .
açlık olmasından korkuyorsan . çay iç akşam . kahve iç . o şekilde bastırılıyor iştah .

ben de akşam 1 elma.
kapuska yedim .
çay içtim bolca.
zaten iştah falan gittiydi.

çocuklara yayla çorba yaptım .

bu akşam kıyma çıkardım . kıymalı patates yapacağım . her gün ne yapsam düşüncesi . yoruldum yahu.
başka ne yapılabilir bilmiyorum . her bir şeyi de yemiyorlar .

sabah pankek yaptım bıraktım .
elma , muz çıkardım .
okuldan gelince yerler inşallah .

böyle

@demirleke canım çok geçmiş olsun mu denir bilemedim ama üzüldüm inşaallah herşey yoluna girer ve ders olur onlara da
evet kuzum .olan oldu .
ders olması önemli.

abi ile tartışınca ediz annemi arayacağım demiş .
abi de aramasın diye düşünmüş . annem kızar düşüncesiyle çekiştirmiş .

arasaydı nolcaktı , dedim .
otobüsteydim . zaten 2 kez çaldı telefon çantada . titreşimden anladım . sonra kesildi. bakmadım bile.
açacaktım telefonu. 10 dk sonra evdeyim , diyecektim ve kapatacaktım .
bunlar da olmayacaktı dedim . eve gelince herkes derdini anlatacaktı.
orta yol bulunacaktı. kim kusurluysa kusuru söylenecekti. bu kadar . yani olay ve evdeki gerginlik . baba korkusu kat kat daha üzdü emir i.
düşünmeden hareket ediyor. umarım bu son olur . Allah beterinden korusun . ne diyim .

içimi de döktüm .

Olsun canım cana gelmemiş ya bunada şükretmek gerek böyle küçük çaplı depremler olur kardeş arasında

Ben birazdan yine kontrole gideceğim son aya girdiğim için artık her hafta gidiyorum geçen hafta 2490 g dı bakalım küçük hanım bu hafta anneye nasıl sürpriz yapacak rendevum 10 buçukta Ömeri uyutuyorum şimdi hızlıca hazırlanıp gideceğim ancak yetişirim

Sabah Ömer'den kalan yarım yumurtayı yedim üzerine sade Türk kahvesi içtim başka birşey yiyecek zaman kalmadı şimdi hazırlanırken bir tane salatalık yiyebilirim

kuzum çay içmeye fırsatım olmadı belkide o yüzden bastım ekmeği

Canım senin maşallahın var bu konuda. Gerçekten allah maddi manevi gücünü artırsın diyorum.
Sabah kalkıp çocuklara birşeyler hazırlıyorsun, kendine hazırlıyorsun yanına almak için. İki vasıta ile ilçeye gidiyorsun, sonra eve dönüp kendine ayrı eve ayrı yemek çıkarıyorsun.
Valla ben seni ayakta alkışlıyorum allah nazarlardan esirgesin. Çok gıpta ediyorum sana.

dök aşkım sıkıntı yok inşaallah öğrenmiş ourlar sıkıntı yapma sen

canım benim . alışıyor insan işte. her türlü zorluğa.
ilk başka iki vasıta ile işe gelmek . dönmek .
çok zorlandım . ama kabullendim sanıyorum . kolaylaştı.
hiç o yönünü düşünmüyorum artık . çünkü istanbulda yaşayıp işe gitmek için 2 vasıta değiştiren 1 saat yol giden insanlar var . benim gibi. tek değilim diye düşündüm . öyle dediler arkadaşlar . bi sen değilsin .

şükür yetişiyorum . duan için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . Allah hepimizin maddi manevi gücünü arttırsın inşallah .

Bizim ufaklikta sinirlenince birseyler fırlatmaya başlamıştı baba dun bi bağırdı çok korktu yatağa gitti bende çok sonra gidip yaptığının doğru olmadığını söyledim umarım bir daha firlatmaz
En heyecanlı anlar her hafta gidip kaç gram aldığını bilmek çok güzel hayırlı haberlerle gel inş.

Günaydın kızlar
Sabah ilik limonlu su , 45 dk cardio+leslie ( biraz hareket katayim dedim), regl şişkinliği var dun az olmuştum bugün birşey yok ölçüm aldım gobus 3 cm fazla regl dendir diye düşünüyorum
Kahvaltısı yaptım çayla findik yiyorum
1 kaşık tereyağ,1 kaşık mısır unu, 1 dilim peynir ile mıhlama tarzı 2 yumurta( küçüktü)
1 dom.yarim salatalik,1 kase yoğurtlu semizotu,yarim elma,1 avuç fıstık,cay,cay

Kızlar bende haberler pek iyi değil rahim duvarı çok incelmiş kalkmaman lazım sürekli istirat etmeliymişim kendini yorarsan sancı oluşur o sancılar da duvarı deler dedi eşimi aradım biraz gözünü korkuttum 2 günlük yıllık izin aldı bu aralar hepsi beni çok yordu belki biraz hizaya gelirler kızımın maşallahı var ben 700 g almışım ama 270 gramını kızım almış 2760 g olmuş 15 gün daha tutmaya çalışacak hayırlısı bakalım

Aman canım dikkat et.
Hamilelik çok farklı bir süreç, sonuçta hastalık değil doğal bir durum. Ama her an riskleri de olan bir durum. Yani dengeyi sağlamak lazım, ne çok rahat ne çok tedirgin.
Sen şimdi dinlenmeye bak. Allah’ın izniyle bir şeycik olmaz.

canım kahvaltı sağlam olmuş akşamı çok hafif geçmen lazım . öğleni atlayabilirsin . mısır unu tereyağı ile birlikte yenince çok uzun süre tok tutar çünkü. akşama kadar yemesen de olur .
ya da uzun süre spor yapıp yakarsan da olur

ooo . doğum yaklaşıyor . dikkat et kuzum . iyi ki eşin izin aldı.

Ahh canım çok üzüldüm..Yaramaz seniii..Olan olmuş artık ama inşallah tamir edilebilir..
Regl dönemi yaklaşınca hep öyleyizcanım..benim de 1 hafta kadar var hep açım hepp

Ahh sorma o yol çok zordur..7 yıl çerkezköy -çorlu arasında gittim geldim..izmirde de uzaktım..Bir burada ilk defa yakınım onda da taşınma muhabbeti var işte hastanenin..İnşallah hayırlısı olur..
Ahh canım geçmiş olsun dikkat et kendine yormasınlar artık seni..Kızımız yolda gelecek hayırlısıyla inşallah

selam kızlar...
Bugün Ulusa kızıma mezuniyet kıyafeti bakmaya gittim ama onun istediği tarzda hiç yok..Hep aşırı abartılı nişan kıyafeti gibi..bakalım nasıl kalkacağız bunun altından..çok zor beğeniyor benimki...
Dönüşte hale uğradım alabalık,kızıma günkurusu aldım .Sonra canım çekti kokoreç yedim.Eve geldim çay demledim..Yanında 2 küçük klasik gofretlerden yedim..Regl yaklaşınca gene tozutuyorum..

öğünlere gelince
sabah

çavdar ekmeğinden tost

öğlen

macar gulaş
3 adet lokma

akşam

yarım kokoreç(ekmeğin içi alınmış)
ayran

Afiyet olsun canım benimde canım çok kokoreç çekiyor aylardır sayıklıyorum ama hamileliğin bitmesini bekliyorum eşim hastaneye çorba getirecem diyo ben yine katı yemeye başlayınca kokoreç getir diyorum Pisboğazlığın bu kadarı
Ama senin menüdeki Macar gülaş ne merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…