Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim menü de şöyle:

Kahvaltı
2 minik kivi

Ara
Neskafe
1/2 çb kadar beyaz leblebi

Öğlen
1 tabak keşkek (etli)
1 kase yoğurt

Akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Sütlü neskafe
2 hurma

Sanki bir şeyler yiyesim var gibi
Halbuki karnım şişti yoğurt süt bulgur derken...
Ama beynim mutfağa gidelim diyor

ah işte kokoreç. becerip yiyemedigim bi sey.

off kokusu cok güzel.bir kac kez denedim yemek için. ııh .bir ısırık bile alamadım.
içinde bağırsak ve lenf bezi olduğunu duydum. ondan yiyemedim

Ah cnm geçmiş olsun sen yine doktorun ne diyorsa onu yap yine çok yorma kendini annen cuma mi gelicekti gelince rahatlarsin yine biraz
Kahvaltıdan sonra islerimi yaptım oglumla yürüdük biraz cam sildim aksama kadar anca aciktim tok tuttu evet

Aksam 17.00
1 tab.kıymalı ıspanak , 1 dolma küçük,1 kupa merc.çorba,1 kaşık yogurt
Aralarda cay,y.cay,kahve,su içtim aksam yemeğinden hemen sonrada avmde yürüdüm 1 saat

canım tüm gün çok hafif geçmiş karnını bilmem ama beyninin aç kalması çok normal bunu atak gibi düşünme bunları yiyen çok kişi birşeyler yemek ister
ah işte kokoreç. becerip yiyemedigim bi sey.

off kokusu cok güzel.bir kac kez denedim yemek için. ııh .bir ısırık bile alamadım.
içinde bağırsak ve lenf bezi olduğunu duydum. ondan yiyemedim
bende eşimle tanışan kadar ağzıma koymamıştım ama şimdi çok seviyorum içinde bağırsak yok tamamı bağırsak
Sağol canım annem cumartesi gelecek o zamana kadar eşim komutayı devraldı bu akşam ıspanak yıkadı yemek yaptı ben tarif ettim börek içini hazırladı bende oturduğum yerde sardım sonra pişirdi öğlendede makarna yaptı çocukları besledi ben uyudum böyle çok güzel oluyormuş ama rahatlatmak için illa doktor mu birsey demeliydim yani dün akşama kadar çocukları yıkadım popomun üstüne oturmadım bak şimdi çay demledi getirdi oh miss

Maşallah cnm kıymetini bil bende hic görmedim rahatlık ya doğum ya hastalık dışında eşlerin arada yardımcı olması gerekiyor ev hanımı olmak çok zor meslek çünkü yan gelip yatıyoruz saniyorlar nerdee koltuğa bile yatar vaziyet oturmam ben çok nadirdir koltukta uyuklamam

merhaba

sabah: filtre kahve, çay

öğlen: fırında tavuk but, bir tabal tam buğday pilav, bit buçuk porsiyon zeytinyağlı fasülye, yoğurt, pul biber, ayran

akşam: 360 gr yoğurt, içinde 2’şer kaşık yulaf kepeği, buğday kepeği, pul biber. mor lahana, büyük 250 gr elma.

2 litre su. spor yok.

Hadi ya hiç öyle düşünmemiştim
Aslında kahvaltı dışında her zaman bu şekilde yiyorum. Sadece bugün kahvaltı hafif oldu çünkü gece birşeyler yiyip yatmıştım ya sabaha iştahım olmadı.
Ama bir şey yemedim merak etmeyin. Uyudum çünkü ah benim bu uyku düzenim yok mu...

Eşin için de evet geç kalmış bir yardım da olsa iyi olmuş. Çook iyi olmuş hem de:) bundan sonra sen ayaklarını uzat onlar sana baksın

Hem ev hem iş hayatını yaşamış biri olarak sana aynen katılıyorum.

Çocukların küçüklüğünde toplam 4.5 yıla yakın ücretsiz izin kullandım, kız hiç mi itibarın olmaz evin içinde:))
hem eş hem etraf nasılsa evdesin oh yan gelip yatıyorsun gözüyle bakıyordu.
Halbuki çocukların küçüklük döneminde düzensiz hayat, uykusuzluk vs o kadar yoruluyor ki anneler.

İşe bir başladım herkes hizaya geçti resmen, bana kıyamamalar, çok yorulduğumu düşünmeler vs.

Eşim tabi çok çenelediğim için fazla etkilenmiyor:)) ama “ben de yoruldum” derken o kadar cümlemin arkasındayım ki artık, hiçbir ispat çabam yok.
Eskiden evde neler yaptığımı, çocuğun gece kaç kere kalktığını, parkta ne rezillikler çektiğimizi falan uzun uzun anlatırdım sübliminal mesajlar içeren

Çok şükür canım zora düşünce mecburiyetten yapıyor ama adamın fıtratında yok içinden gelmiyor herşeyi biriktiriyor sonra işin içinden çıkamıyor sözde akşama mutfağı toplayacam dedi hala duruyor içimden çabucak toplamak geliyor ama kendimi tutuyorum bir defa yapsam bidaha yine yapmayacağını biliyorum az önce dolaba konacakları koydum birkaç bulaşıklıktaki sabah yıkadığım tavaları çaktırmadan yerine koydum benimde orada o iş varken içim durmuyor ruhum daralıyor ama hiç sesimi çıkarmadım zorda olsa sabrediyorum

Hahaha her ev hanımı aynı dertten muzdarip ama benim kocam bu akşam kimle telefonda konuşsa 2 günlük ev erkeği oldum diyor dur bakalım 2 gün daha başlamadı nasıl oluyormuş görecem ben onu

Hahaha her ev hanımı aynı dertten muzdarip ama benim kocam bu akşam kimle telefonda konuşsa 2 günlük ev erkeği oldum diyor dur bakalım 2 gün daha başlamadı nasıl oluyormuş görecem ben onu
Hiçbir zaman bir kadın gibi yapamıyorlar tabii ki. Sen yine de yatmadan mutfağa bir göz at:)
Dün akşam büyük kızım anne ikimiz baş başa gezsek ya dedi onu alıp avm’ye götürdüm eşim de geç gelmişti hala yemek yiyordu ona da sen toplarsın artık biz çıkıyoruz dedim:) neyse geldiğimde sağ olsun toplamış bulaşık makinasına doldurmuş çalıştırmış hatta; ama baktım oturma odasında küçük kızın yediği tabak duruyor, artırdığı yiyecek öylece duruyor, üstünü kapatma dolaba koyma falan yok:))
Tabii ki hiçbir şey söylemedim, beğenmiyor gibi bir şey dersem bir daha o kadarını da yapmaz.
O yüzden o işi bitirince sen bir göz atarsın artık:)

O duramama huyu bende de var. Bir şey söylerim (benimkinde sıkıntı yok söyleyince yapıyor:)) ama o kendini hazır hissedip yapana kadar canım su olur kalkıp yaparım; hatta o yaparken gelir yardım ederim. Yahu ne yapıyorsun adam yapıyor işte değil mi? Ama yok. Tez canlıyım.

oh canım . ne güzel olmuş .
çok sevindim .
illa doktorun söylemesine gerek yoktu. sen talep edecektin .
arz talep olayı . bunu çok kez söylüyorum .
erkekler böyle çalışıyor .

ben de kolayla uyumam
eşim de çok takipte aslında . yapıyorsam elini sürmez . ama bakar ki ben biraz dırdır etmeye başladım . sinirli davranıyorum .
hemen yardım eder . nazlar . çocukları halleder . yükümü hafifletir . ama benim durumumla orantılı onunki. iyiysem hiç ..
dün akşam dırdır ettim biraz .
nankörlükle suçlandım
pazartesi ve carşamba iki dizisi var . onlara laf ettim .

çukur ve ertuğrul .

sanki topu topu 2 dizim var . insaf . dedi.
yardım da ediyor aslında ama . tezgah toplama . yemek masasına toplaması var . hakkını yemiyim bari.

afiyet olsun kuzum .
güzel gidiyorsun .
çok kararlısın .
hızlı veriyorsun o yüzden .
ve yediğin mamalar da kilo verdirmeye yönelik .

aslında şöyle
benim düşüncem de hayır aç değilim . gayet de iyi yedim , diye düşündüğünde ne açlık kalır ne de beyin açlığı. yeterli yiyor musun . tamam .
bence az olsun öz olsun . meyve olsun . sebze olsun . yoğurt , süt olsun . yumurta . bunlar olsun . gerisi boş kalori diye düşünüyorum . kendi fikrim tabi.

bir de çok yorğun olsam da gayet de iyiyim . enerjim var diye kendimi nitro yapıyorum .

bu sabah yataktan kazıdım kendimi resmen .
ama hayır . süper enerjin var . yorgunluk diye bi şey yok dedim .
işe gelince son duraktan sonra biraz bayır var . 1-2 dak . da çıktım . sıkıntı yok . yorgun deyilsin , diyerek .

iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama .
daha önce de yazmıştım .
hizmet içi eğitimde bi yöntemdi .
tam adını hatırlamıyorum .
yorgunluk diye bi şey yok dediğin anda , gider yöntemi.

bulursam kopyala yapıştır yapacağım .

o beni çok motive eder mesela.

söylemenin de bi faydası olmadığını görmüşsün .
hayat öyle.
eş değil de kim olsa dinlemez .
çok anlatınca öyle.
ben de anlatmıyorum artık .
herkesin yorgunluğu , sıkıntısı kendine oluyor.

umarım kalkıp da kocana hizmet etmez kahvaltı , çay , kahve olaylarına girmezsin .
aman nadalll . sakın . kocan yıllık izin aldı . tatil moduna girmesin . erkeklerin kaçınılmaz sonu .

bırak tabak da orada oluversin .
dört dörtlük bekleme.
masayı toplamış . makinayı çalıştırmış . yeter . teşekkür et . otur . şükret .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…