- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Ah cnm geçmiş olsun sen yine doktorun ne diyorsa onu yap yine çok yorma kendini annen cuma mi gelicekti gelince rahatlarsin yine birazKızlar bende haberler pek iyi değil rahim duvarı çok incelmiş kalkmaman lazım sürekli istirat etmeliymişim kendini yorarsan sancı oluşur o sancılar da duvarı deler dedi eşimi aradım biraz gözünü korkuttum 2 günlük yıllık izin aldı bu aralar hepsi beni çok yordu belki biraz hizaya gelirler kızımın maşallahı var ben 700 g almışım ama 270 gramını kızım almış 2760 g olmuş 15 gün daha tutmaya çalışacak hayırlısı bakalım
Kahvaltıdan sonra islerimi yaptım oglumla yürüdük biraz cam sildim aksama kadar anca aciktim tok tuttu evetcanım kahvaltı sağlam olmuş akşamı çok hafif geçmen lazım . öğleni atlayabilirsin . mısır unu tereyağı ile birlikte yenince çok uzun süre tok tutar çünkü. akşama kadar yemesen de olur .
ya da uzun süre spor yapıp yakarsan da olur
canım tüm gün çok hafif geçmiş karnını bilmem ama beyninin aç kalması çok normal bunu atak gibi düşünme bunları yiyen çok kişi birşeyler yemek isterBenim menü de şöyle:
Kahvaltı
2 minik kivi
Ara
Neskafe
1/2 çb kadar beyaz leblebi
Öğlen
1 tabak keşkek (etli)
1 kase yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Sütlü neskafe
2 hurma
Sanki bir şeyler yiyesim var gibi
Halbuki karnım şişti yoğurt süt bulgur derken...
Ama beynim mutfağa gidelim diyor
bende eşimle tanışan kadar ağzıma koymamıştım ama şimdi çok seviyorum içinde bağırsak yok tamamı bağırsakah işte kokoreç. becerip yiyemedigim bi sey.
off kokusu cok güzel.bir kac kez denedim yemek için. ııh .bir ısırık bile alamadım.
içinde bağırsak ve lenf bezi olduğunu duydum. ondan yiyemedim
Sağol canım annem cumartesi gelecek o zamana kadar eşim komutayı devraldı bu akşam ıspanak yıkadı yemek yaptı ben tarif ettim börek içini hazırladı bende oturduğum yerde sardım sonra pişirdi öğlendede makarna yaptı çocukları besledi ben uyudum böyle çok güzel oluyormuş ama rahatlatmak için illa doktor mu birsey demeliydim yani dün akşama kadar çocukları yıkadım popomun üstüne oturmadım bak şimdi çay demledi getirdi oh missAh cnm geçmiş olsun sen yine doktorun ne diyorsa onu yap yine çok yorma kendini annen cuma mi gelicekti gelince rahatlarsin yine biraz
Kahvaltıdan sonra islerimi yaptım oglumla yürüdük biraz cam sildim aksama kadar anca aciktim tok tuttu evet
Maşallah cnm kıymetini bil bende hic görmedim rahatlık ya doğum ya hastalık dışında eşlerin arada yardımcı olması gerekiyor ev hanımı olmak çok zor meslek çünkü yan gelip yatıyoruz saniyorlar nerdee koltuğa bile yatar vaziyet oturmam ben çok nadirdir koltukta uyuklamamcanım tüm gün çok hafif geçmiş karnını bilmem ama beyninin aç kalması çok normal bunu atak gibi düşünme bunları yiyen çok kişi birşeyler yemek ister
bende eşimle tanışan kadar ağzıma koymamıştım ama şimdi çok seviyorum içinde bağırsak yok tamamı bağırsak
Sağol canım annem cumartesi gelecek o zamana kadar eşim komutayı devraldı bu akşam ıspanak yıkadı yemek yaptı ben tarif ettim börek içini hazırladı bende oturduğum yerde sardım sonra pişirdi öğlendede makarna yaptı çocukları besledi ben uyudum böyle çok güzel oluyormuş ama rahatlatmak için illa doktor mu birsey demeliydim yani dün akşama kadar çocukları yıkadım popomun üstüne oturmadım bak şimdi çay demledi getirdi oh miss
Hadi ya hiç öyle düşünmemiştimcanım tüm gün çok hafif geçmiş karnını bilmem ama beyninin aç kalması çok normal bunu atak gibi düşünme bunları yiyen çok kişi birşeyler yemek ister
Sağol canım annem cumartesi gelecek o zamana kadar eşim komutayı devraldı bu akşam ıspanak yıkadı yemek yaptı ben tarif ettim börek içini hazırladı bende oturduğum yerde sardım sonra pişirdi öğlendede makarna yaptı çocukları besledi ben uyudum böyle çok güzel oluyormuş ama rahatlatmak için illa doktor mu birsey demeliydim yani dün akşama kadar çocukları yıkadım popomun üstüne oturmadım bak şimdi çay demledi getirdi oh miss
Hem ev hem iş hayatını yaşamış biri olarak sana aynen katılıyorum.Maşallah cnm kıymetini bil bende hic görmedim rahatlık ya doğum ya hastalık dışında eşlerin arada yardımcı olması gerekiyor ev hanımı olmak çok zor meslek çünkü yan gelip yatıyoruz saniyorlar nerdee koltuğa bile yatar vaziyet oturmam ben çok nadirdir koltukta uyuklamam
Çok şükür canım zora düşünce mecburiyetten yapıyor ama adamın fıtratında yok içinden gelmiyor herşeyi biriktiriyor sonra işin içinden çıkamıyor sözde akşama mutfağı toplayacam dedi hala duruyor içimden çabucak toplamak geliyor ama kendimi tutuyorum bir defa yapsam bidaha yine yapmayacağını biliyorum az önce dolaba konacakları koydum birkaç bulaşıklıktaki sabah yıkadığım tavaları çaktırmadan yerine koydum benimde orada o iş varken içim durmuyor ruhum daralıyor ama hiç sesimi çıkarmadım zorda olsa sabrediyorumHadi ya hiç öyle düşünmemiştim
Aslında kahvaltı dışında her zaman bu şekilde yiyorum. Sadece bugün kahvaltı hafif oldu çünkü gece birşeyler yiyip yatmıştım ya sabaha iştahım olmadı.
Ama bir şey yemedim merak etmeyin. Uyudum çünküah benim bu uyku düzenim yok mu...
Eşin için de evet geç kalmış bir yardım da olsa iyi olmuş. Çook iyi olmuş hem de:) bundan sonra sen ayaklarını uzat onlar sana baksın☺
Hahaha her ev hanımı aynı dertten muzdarip ama benim kocam bu akşam kimle telefonda konuşsa 2 günlük ev erkeği oldum diyor dur bakalım 2 gün daha başlamadı nasıl oluyormuş görecem ben onuHem ev hem iş hayatını yaşamış biri olarak sana aynen katılıyorum.
Çocukların küçüklüğünde toplam 4.5 yıla yakın ücretsiz izin kullandım, kız hiç mi itibarın olmaz evin içinde:))
hem eş hem etraf nasılsa evdesin oh yan gelip yatıyorsun gözüyle bakıyordu.
Halbuki çocukların küçüklük döneminde düzensiz hayat, uykusuzluk vs o kadar yoruluyor ki anneler.
İşe bir başladım herkes hizaya geçti resmen, bana kıyamamalar, çok yorulduğumu düşünmeler vs.
Eşim tabi çok çenelediğim için fazla etkilenmiyor:)) ama “ben de yoruldum” derken o kadar cümlemin arkasındayım ki artık, hiçbir ispat çabam yok.
Eskiden evde neler yaptığımı, çocuğun gece kaç kere kalktığını, parkta ne rezillikler çektiğimizi falan uzun uzun anlatırdım sübliminal mesajlar içeren
Çok şükür canım zora düşünce mecburiyetten yapıyor ama adamın fıtratında yok içinden gelmiyor herşeyi biriktiriyor sonra işin içinden çıkamıyor sözde akşama mutfağı toplayacam dedi hala duruyor içimden çabucak toplamak geliyor ama kendimi tutuyorum bir defa yapsam bidaha yine yapmayacağını biliyorum az önce dolaba konacakları koydum birkaç bulaşıklıktaki sabah yıkadığım tavaları çaktırmadan yerine koydum benimde orada o iş varken içim durmuyor ruhum daralıyor ama hiç sesimi çıkarmadım zorda olsa sabrediyorum
Hiçbir zaman bir kadın gibi yapamıyorlar tabii ki. Sen yine de yatmadan mutfağa bir göz at:)Hahaha her ev hanımı aynı dertten muzdarip ama benim kocam bu akşam kimle telefonda konuşsa 2 günlük ev erkeği oldum diyor dur bakalım 2 gün daha başlamadı nasıl oluyormuş görecem ben onu
oh canım . ne güzel olmuş .canım tüm gün çok hafif geçmiş karnını bilmem ama beyninin aç kalması çok normal bunu atak gibi düşünme bunları yiyen çok kişi birşeyler yemek ister
bende eşimle tanışan kadar ağzıma koymamıştım ama şimdi çok seviyorum içinde bağırsak yok tamamı bağırsak
ben de kolayla uyumamMaşallah cnm kıymetini bil bende hic görmedim rahatlık ya doğum ya hastalık dışında eşlerin arada yardımcı olması gerekiyor ev hanımı olmak çok zor meslek çünkü yan gelip yatıyoruz saniyorlar nerdee koltuğa bile yatar vaziyet oturmam ben çok nadirdir koltukta uyuklamam
afiyet olsun kuzum .merhaba
sabah: filtre kahve, çay
öğlen: fırında tavuk but, bir tabal tam buğday pilav, bit buçuk porsiyon zeytinyağlı fasülye, yoğurt, pul biber, ayran
akşam: 360 gr yoğurt, içinde 2’şer kaşık yulaf kepeği, buğday kepeği, pul biber. mor lahana, büyük 250 gr elma.
2 litre su. spor yok.
aslında şöyleHadi ya hiç öyle düşünmemiştim
Aslında kahvaltı dışında her zaman bu şekilde yiyorum. Sadece bugün kahvaltı hafif oldu çünkü gece birşeyler yiyip yatmıştım ya sabaha iştahım olmadı.
Ama bir şey yemedim merak etmeyin. Uyudum çünküah benim bu uyku düzenim yok mu...
Eşin için de evet geç kalmış bir yardım da olsa iyi olmuş. Çook iyi olmuş hem de:) bundan sonra sen ayaklarını uzat onlar sana baksın☺
söylemenin de bi faydası olmadığını görmüşsün .Hem ev hem iş hayatını yaşamış biri olarak sana aynen katılıyorum.
Çocukların küçüklüğünde toplam 4.5 yıla yakın ücretsiz izin kullandım, kız hiç mi itibarın olmaz evin içinde:))
hem eş hem etraf nasılsa evdesin oh yan gelip yatıyorsun gözüyle bakıyordu.
Halbuki çocukların küçüklük döneminde düzensiz hayat, uykusuzluk vs o kadar yoruluyor ki anneler.
İşe bir başladım herkes hizaya geçti resmen, bana kıyamamalar, çok yorulduğumu düşünmeler vs.
Eşim tabi çok çenelediğim için fazla etkilenmiyor:)) ama “ben de yoruldum” derken o kadar cümlemin arkasındayım ki artık, hiçbir ispat çabam yok.
Eskiden evde neler yaptığımı, çocuğun gece kaç kere kalktığını, parkta ne rezillikler çektiğimizi falan uzun uzun anlatırdım sübliminal mesajlar içeren
umarım kalkıp da kocana hizmet etmez kahvaltı , çay , kahve olaylarına girmezsin .Hahaha her ev hanımı aynı dertten muzdarip ama benim kocam bu akşam kimle telefonda konuşsa 2 günlük ev erkeği oldum diyor dur bakalım 2 gün daha başlamadı nasıl oluyormuş görecem ben onu
bırak tabak da orada oluversin .Hiçbir zaman bir kadın gibi yapamıyorlar tabii ki. Sen yine de yatmadan mutfağa bir göz at:)
Dün akşam büyük kızım anne ikimiz baş başa gezsek ya dedi onu alıp avm’ye götürdüm eşim de geç gelmişti hala yemek yiyordu ona da sen toplarsın artık biz çıkıyoruz dedim:) neyse geldiğimde sağ olsun toplamış bulaşık makinasına doldurmuş çalıştırmış hatta; ama baktım oturma odasında küçük kızın yediği tabak duruyor, artırdığı yiyecek öylece duruyor, üstünü kapatma dolaba koyma falan yok:))
Tabii ki hiçbir şey söylemedim, beğenmiyor gibi bir şey dersem bir daha o kadarını da yapmaz.
O yüzden o işi bitirince sen bir göz atarsın artık:)
O duramama huyu bende de var. Bir şey söylerim (benimkinde sıkıntı yok söyleyince yapıyor:)) ama o kendini hazır hissedip yapana kadar canım su olur kalkıp yaparım; hatta o yaparken gelir yardım ederim. Yahu ne yapıyorsun adam yapıyor işte değil mi? Ama yok. Tez canlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?