Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah kahvaltım
2 kaşık lor , 1 domates , 1 taze soğan ile 1 yumurtalı omlet
1 tane saklııköy fındık kremalı bisküvi

şimdi kahve içiyorum . 1 bardak . 150 ml süt ve gerisi su.

Doğru yapıyorsun canım. Pozitif düşünce ile ilgili teknikler de böyle.
bırak tabak da orada oluversin .
dört dörtlük bekleme.
masayı toplamış . makinayı çalıştırmış . yeter . teşekkür et . otur . şükret .
Aynen öyle oldu zaten

Gün aydınlar
Sabah ilik su spor esnasında 700 ml olmuştur
Spor olarak yine 45 dk leslie+ cardio
Kahvaltı olarak gecen kabak dolması yapmıştım oydugum kabaklarin içlerini soğanlı kıymalı domatesli kavurdum aksam ına 2 küçük boy yumurta kiricam yanında da meyveli,kuruyemisli keten tohumlu 1 kase yoğurt yerim yeter ha birde olmazsa olmaz cayyy

Cacık tadında meyveli yoğurt muu detoks yiyeceği olmuş bende bugün yogurduma eklicem birşeyler daha kahvaltı yapmadım
değişik tadlara alışkın değilsin . ben de böyle seviyorum
salatalık sadece cacıkta kullanılır diye düşünme. meyve ile birlikte yenilirse meyvemsi olur .

değişik tadlara alışkın değilsin . ben de böyle seviyorum
salatalık sadece cacıkta kullanılır diye düşünme. meyve ile birlikte yenilirse meyvemsi olur .
Fresh bir içecek olarak kullanırım da meyve ile denemediğim doğrudur cnm değişik tatlara alisigim da aklıma gelmemiş :)

Fresh bir içecek olarak kullanırım da meyve ile denemediğim doğrudur cnm değişik tatlara alisigim da aklıma gelmemiş :)
benim izlediğim vegan vlogları izlesen . neler neler aklına gelir .
zaten temelinde o vloglar ve vegan instagrammm sayfaları yatıyor .

gerçekten harika şeyler yapıyorlar .
sebze , meyve ile. canım çekti bak .
sabah izledim bi tane.
bir de japonlar çok fazla benim sevdiğim sebzeleri yiyor . onları da izliyorum .
fikirlerime fikir katıyor .

buna bende çok dikkat ediyorum bu yüzden hamilelikte bu güne kadar hep canlı hareketli oldum bazen yataktan kendimi kazıdığım oldu ama kalkınca sınırlarımı zorladım ne zaman off deyip modumu düşürsem o gün akşam olmadı ben şimdide çok enerjiğim ama çaktırmıyorum sabah eşim çocuğu okula götürünce hemen onun göremeyeceği işlerimi halledip o gelene kadar bıraktım ben sürekli yatmak istemiyorum zaten daha az yorsunlar yeter
umarım kalkıp da kocana hizmet etmez kahvaltı , çay , kahve olaylarına girmezsin .
aman nadalll . sakın . kocan yıllık izin aldı . tatil moduna girmesin . erkeklerin kaçınılmaz sonu .
Yok o hazırladı ben 2. çayımı kendim aldım
Bide sabah sabah ondan 3 kapılı gardırop istedim rüyandamı gördün diyor

gardrop nerden aklına geldi.
kız da gelince sanıyorum ihtiyaç olacak .
ondan mı.
afiyet olsun .
bence güzel yemişsin . ama karbonhidrat var yemeklerinde hep .
kilo vermeni durduran mamalar var .
diyetlik değil

gardrop nerden aklına geldi.
kız da gelince sanıyorum ihtiyaç olacak .
ondan mı.

afiyet olsun .
bence güzel yemişsin . ama karbonhidrat var yemeklerinde hep .
kilo vermeni durduran mamalar var .
diyetlik değil

hahahahhahaha ya tamam kendime ayar vercem pilav makarna yok artık ama onun yerine 2 dilim ekemk yicem şuanlık sonra onu da bırakırım

dün akşam canım öyle çok salça çekti ki.
yemek yemiştim.
bugün işe getireyim diye düşündüm .
galeta ya da çubuk kraker batırırım içine diye .
bir türlü ona uygun kap bulamadım . ve getiremedim.
salça krizim tuttu.
5 kg almıştım . biber salçası . ev yapımı (inşallah öyledir)
200 gr kadar kaldı. bitecek diye de korkuyorum .

yemeğimi yedim .
fıstık da yedim 2 avuç . bir kaç da galeta.
şükür doydum .

Sende bir japon sempatisi var cnm zaten evde noddle yapmalar lahanali yumurtalar fln
Lahana demisken yüzde yüz pahalıydı bu hafta 8-10 atasıydı büyük bir lahana şimdi 18-20 idi onunda zamanı geçiyor galiba
Gecen sene mi yaptirdin bende 1 koli almıştım ( 12 li 850 gr lık) gecen sene temmuz gibi sonuncuyu kullanıyorum ucuzken almıştım birden zamlanmisti eşim demişti keşke 5 koli alsaymisiz
Salçayı çiğ olarak yiyorsan iyi ben hafif yağda tavada cevirmeden pek tercih edemiyordum cig sevmiyorum
yemeğimi yedim .
fıstık da yedim 2 avuç . bir kaç da galeta.
şükür doydum .
Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…