Cacık tadında meyveli yoğurt muu detoks yiyeceği olmuş bende bugün yogurduma eklicem birşeyler daha kahvaltı yapmadımöğlen yemeğim .
400 ml yoğurt
1 büyük kırmızı elma
2 kivi
2 küçük salatalık .
hepsini yoğurduma doğrayacağım .
Doğru yapıyorsun canım. Pozitif düşünce ile ilgili teknikler de böyle.aslında şöyle
benim düşüncem de hayır aç değilim . gayet de iyi yedim , diye düşündüğünde ne açlık kalır ne de beyin açlığı. yeterli yiyor musun . tamam .
bence az olsun öz olsun . meyve olsun . sebze olsun . yoğurt , süt olsun . yumurta . bunlar olsun . gerisi boş kalori diye düşünüyorum . kendi fikrim tabi.
bir de çok yorğun olsam da gayet de iyiyim . enerjim var diye kendimi nitro yapıyorum .
bu sabah yataktan kazıdım kendimi resmen .
ama hayır . süper enerjin var . yorgunluk diye bi şey yok dedim .
işe gelince son duraktan sonra biraz bayır var . 1-2 dak . da çıktım . sıkıntı yok . yorgun deyilsin , diyerek .
iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama .
daha önce de yazmıştım .
hizmet içi eğitimde bi yöntemdi .
tam adını hatırlamıyorum .
yorgunluk diye bi şey yok dediğin anda , gider yöntemi.
bulursam kopyala yapıştır yapacağım .
o beni çok motive eder mesela.
Aynen öyle oldu zatenbırak tabak da orada oluversin .
dört dörtlük bekleme.
masayı toplamış . makinayı çalıştırmış . yeter . teşekkür et . otur . şükret .
değişik tadlara alışkın değilsin . ben de böyle seviyorumCacık tadında meyveli yoğurt muu detoks yiyeceği olmuş bende bugün yogurduma eklicem birşeyler daha kahvaltı yapmadım
Fresh bir içecek olarak kullanırım da meyve ile denemediğim doğrudur cnm değişik tatlara alisigim da aklıma gelmemiş :)değişik tadlara alışkın değilsin . ben de böyle seviyorum
salatalık sadece cacıkta kullanılır diye düşünme. meyve ile birlikte yenilirse meyvemsi olur .
benim izlediğim vegan vlogları izlesen . neler neler aklına gelir .Fresh bir içecek olarak kullanırım da meyve ile denemediğim doğrudur cnm değişik tatlara alisigim da aklıma gelmemiş :)
buna bende çok dikkat ediyorum bu yüzden hamilelikte bu güne kadar hep canlı hareketli oldum bazen yataktan kendimi kazıdığım oldu ama kalkınca sınırlarımı zorladım ne zaman off deyip modumu düşürsem o gün akşam olmadı ben şimdide çok enerjiğim ama çaktırmıyorumaslında şöyle
benim düşüncem de hayır aç değilim . gayet de iyi yedim , diye düşündüğünde ne açlık kalır ne de beyin açlığı. yeterli yiyor musun . tamam .
bence az olsun öz olsun . meyve olsun . sebze olsun . yoğurt , süt olsun . yumurta . bunlar olsun . gerisi boş kalori diye düşünüyorum . kendi fikrim tabi.
bir de çok yorğun olsam da gayet de iyiyim . enerjim var diye kendimi nitro yapıyorum .
bu sabah yataktan kazıdım kendimi resmen .
ama hayır . süper enerjin var . yorgunluk diye bi şey yok dedim .
işe gelince son duraktan sonra biraz bayır var . 1-2 dak . da çıktım . sıkıntı yok . yorgun deyilsin , diyerek .
iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama .
daha önce de yazmıştım .
hizmet içi eğitimde bi yöntemdi .
tam adını hatırlamıyorum .
yorgunluk diye bi şey yok dediğin anda , gider yöntemi.
bulursam kopyala yapıştır yapacağım .
o beni çok motive eder mesela.
Yok o hazırladı ben 2. çayımı kendim aldımumarım kalkıp da kocana hizmet etmez kahvaltı , çay , kahve olaylarına girmezsin .
aman nadalll . sakın . kocan yıllık izin aldı . tatil moduna girmesin . erkeklerin kaçınılmaz sonu .
gardrop nerden aklına geldi.buna bende çok dikkat ediyorum bu yüzden hamilelikte bu güne kadar hep canlı hareketli oldum bazen yataktan kendimi kazıdığım oldu ama kalkınca sınırlarımı zorladım ne zaman off deyip modumu düşürsem o gün akşam olmadı ben şimdide çok enerjiğim ama çaktırmıyorumsabah eşim çocuğu okula götürünce hemen onun göremeyeceği işlerimi halledip o gelene kadar bıraktım ben sürekli yatmak istemiyorum zaten daha az yorsunlar yeter
Yok o hazırladı ben 2. çayımı kendim aldım
Bide sabah sabah ondan 3 kapılı gardırop istedim rüyandamı gördün diyor
afiyet olsun .Dünki Menü Tamamı ;
sabah ;
sandwiç
çay
çay
öğlen;
sebze çorbası
nohut 4 kaşık
1 kaşık pilav
1 kase cacık
çay
sade kahve
2 adet el yapımı simit gibi ama susamsız
akşam;
tutmaç çorbası (yoğurtlu )
haşlanmış patates küçük üzerine yoğurt sürdüm öyle yedim
gardrop nerden aklına geldi.
kız da gelince sanıyorum ihtiyaç olacak .
ondan mı.
afiyet olsun .
bence güzel yemişsin . ama karbonhidrat var yemeklerinde hep .
kilo vermeni durduran mamalar var .
diyetlik değil
Canım sen işe tam buğday ekmeği götürsenehahahahhahaha ya tamam kendime ayar vercem pilav makarna yok artık ama onun yerine 2 dilim ekemk yicem şuanlık sonra onu da bırakırım
Sende bir japon sempatisi var cnm zaten evde noddle yapmalar lahanali yumurtalar flnbenim izlediğim vegan vlogları izlesen . neler neler aklına gelir .
zaten temelinde o vloglar ve vegan instagrammm sayfaları yatıyor .
gerçekten harika şeyler yapıyorlar .
sebze , meyve ile. canım çekti bak .
sabah izledim bi tane.
bir de japonlar çok fazla benim sevdiğim sebzeleri yiyor . onları da izliyorum .
fikirlerime fikir katıyor .
Gecen sene mi yaptirdin bende 1 koli almıştım ( 12 li 850 gr lık) gecen sene temmuz gibi sonuncuyu kullanıyorum ucuzken almıştım birden zamlanmisti eşim demişti keşke 5 koli alsaymisizdün akşam canım öyle çok salça çekti ki.
yemek yemiştim.
bugün işe getireyim diye düşündüm .
galeta ya da çubuk kraker batırırım içine diye .
bir türlü ona uygun kap bulamadım . ve getiremedim.
salça krizim tuttu.
5 kg almıştım . biber salçası . ev yapımı (inşallah öyledir)
200 gr kadar kaldı. bitecek diye de korkuyorum .
Afiyet olsun cnmyemeğimi yedim .
fıstık da yedim 2 avuç . bir kaç da galeta.
şükür doydum .
Canım sen işe tam buğday ekmeği götürsene
Dolap var demiştin ya, bir defa götürsen bir hafta yeter, zaten haftalık oluyor pakette alırsan.ya 1 ün götürüyorum bitince 1 ay götürmüyorum o kadar üşengecim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?