Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuzum sanıyorum sen bu hafta kilo vermezsin . sabit kalırsın . yani yediklerin özellikle akşam yediklerin kilo vermeni önler gibi geliyor bana

tartımın pili yok . hiç bilmiyorum kilomu.

dün akşam eve gidince 1 bardak süt ile kahve yaptım . 400 ml bardağa . gerisi su oldu.
biraz ayaküstü atıştırdım . fıstık . vs

bugün için kendime çorba yaptım .mısır unu , konserve mısır ile .
tamamen kendi uydurmam . ama bi yerlerde tarif görmüş de olabilirim . emin değilim .

bakayım nete bulursam benzer tarif atarım buraya.
öğlen yemeğim . 500 ml bu çorba . 2 yeşil elma. fıstık . galeta

işe geldim . ve kahvaltı yapmadım .

2 bardak süt getirdim matarada .
1 bardağı ile kahve yaptım içiyorum .
yanında bir kaç fıstık yedim .
bir kaç galeta.

ay mamalar çok güzel yaaaa. benlik . bana da bi porsiyon çek.
Evet cnm çok sebze oldu dün ziyan olacaktı yapmasam gecen haftanın karnabahar,
Dun fasulye islattim bugün kuru Fas. pilav menüm gergin düşüne düşüne sinir oluyorum h.sonu kızartma yaparım yesinler
esimde ayni fikirde cnm ranza tehlikeli geliyor onada aslinda banada ya ustteki yatak duserse diye gelir aklima hep benim kız tek kisilik yatakta yatıyor oğlumda bir senedir ablasıyla yatıyor kaldırdım ahşap besigi tek birakamam zaten onu daha küçük düşme ihtimali yok güvenli yatakları
ozel tasarim çocuk yatakları çok güzel geniş bir eve geçersek isterim bende

yok kuzum aslında bu resmini attığım ranza alçak . 116 cm . rantanın yüksekliği. aslında alçak bi ranza. ama eşime kabul ettirmek zor . inat ya . almayacak ya . bahane çok .

Günaydın kızlar sade kahvemi içerken bildirim yapayım hemen spora baslicam
Bas. Tar: kasım 2018
Bas.kilo : 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.8
Güncel Kilo : 78.5
Fark : -300 gr
Yüzde : - 0,380
Spor : leslie,cardio,yürüyüş

turşuyu ben de buldukça yiyorum, probiyotik diye. havuç, pancar, domates turşuları. ama eve almıyorum, tuzlu yiyince yüzüm gözüm şişiyor çünkü

kokoreç ben de ilk defa 30 küsur yaşımda yedim. öyle çok da özel bir tadı yokmuş. bağırsak olmasına takılmadım, çünkü salam sosis yiyorsak onlarda da bağırsak kıkırdak vb var.

akşam çok mu kaçırıyorum halbuki azalttığımı düşünmüştüm
Tutmaç çorbası 1 kase
Barbunya 4 kaşık
1 küçük haşlanmış patates püre halinde
1 kase yoğurt

1 çay
1 küçük kase kuru dut ve kabak çekirdeği

bak bunlar senin akşam menun .
tutmaç çorbası ve 1 kase yoğurt yemeliydin .
haşalanmış patates ve 4 kaşık barbunya fazlalık .

duz kurusu ve kabak çekirdeği de öyle.

bunlar senin ilerlemeni engeller .

çorba ve 1 kase yoğurt yediğinde doyabilirsin .
çorba tok tutan bi çorba çünkü.

yemekten sonra sütlü kahve yaparsın . üzerine çay , ya da su . geç saatte acıkırsan 2 kaşık yoğurt yersin . bastırır
yat uyu .
diyetlik değil gerçekten .
bilmiyorum . aslında önceden akşamları belki daha çok yiyordun azalttın gerçekten .
bunu da kilo verip vermediğine göre anlarsın ama fazla akşam yemeklerin. ne zaman yakacaksın bu yediklerini. spor mu yapıyorsun ki akşam yemekten sonra.

öyle kuzum ben de çok severim ama yüzüm ve gözüm şişiyor .

öğlen menüsünde yiyince olmuyor şişme .
çorbamın içine doğrar işe getiririm genelde. ama bak bugün yapmadım öyle. ve canım çekti iyi mi.

ay deme sus . salam sosis . bağırsak mı. ay iğğğğğğğğğğğğğğğğğğ.

eve 6 aya bi sosis alıyor olabilirim . almadığım bi şey . eşim veteriner ve söylemişti zaten taaa 16 yıl önce . market sucukları kemik tozu içeriyor diye. sosis için de yine gaga , ibik . Allah ne verdiyse koyuyorlarmış.
ondan uzak duruyorum . hindi füme alıyorum bazen . ama onun içinde de deri var . anlıyorum. gözeneklerden . çok incelerim yerken et ürünlerini.

aslında tavuk derisi , ibik , gaga . bunlarda kalojen var . aslında bunlar bizim cildimizin genç kalmasını da sağlayan maddeler içerir . ama gel de ye.

Günaydın herkese,

Rumuz: hayal hatun

15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5

Geçen hafta - 56.7
Bu hafta- 56.1
Fark: -600 gram
Yüzde 1,05
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2

Bu hafta hiç yeme atağı yaşamadım şükür.
Kaçamak 1 defa o da iki paket form bisküviyi gece yemek şeklinde gelişti:))
Yemeye aynen devam edip sporu artırmam lazım diye düşünüyorum.

özellikle iş yoğunluğu ve kafa yorgunluğu dönemlerinde hiç gelemedim canım. şimdi akşamdan akşama da olsa gelmeye çalışıyorum.

Çilekli suya bayıldım
İçimi ferah ferah...
keşke 6-7 çilek ayırsaydım yine yapardım, hepsini bitirdiler dün akşam
ben de çok severim . şeftalili su da çok seversin bence. bi kaç dilim suyuna at . 1,5 lt ye yarım şeftalı kadar yeter .
ben de alırsam hindi füme alıyorum canım. en sağlıklısı o muymuş?
bilmiyorum ki o da işlenmiş gıda ama sanki o daha sağlıklı . eşim sevmiyor . niye alıyorsun bunu diyor . sağlıklı bulmuyor onu da aslında.

çay aldım kantinden . içiyorum .
yarım paket etiform ve 1 avuç fıstık yedim . az önce.
öğlen olmak üzere. markete gitmem lazım . saat 12 buçuk gibi de yemeğimi yerim diye düşünüyorum . yemekhaneden yoğurtlu karnıbahar verdiler ama nasıl yapıldığını anlamadım . inceliycem birazdan . içinde havuç da var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…