kuzum sanıyorum sen bu hafta kilo vermezsin . sabit kalırsın . yani yediklerin özellikle akşam yediklerin kilo vermeni önler gibi geliyor banasabah ;
içli simit ( kaşar domates)
çay
çay
çay
öğlen;
çorba
1 küçük biber dolması
1 kase yoğurt
1 kase yoğurtlu havuç
çay
Türk kahvesi
400 ml su
Akşam
Tutmaç çorbası 1 kase
Barbunya 4 kaşık
1 küçük haşlanmış patates püre halinde
1 kase yoğurt
1 çay
1 küçük kase kuru dut ve kabak çekirdeği
Evet cnm çok sebze oldu dün ziyan olacaktı yapmasam gecen haftanın karnabahar,ay mamalar çok güzel yaaaa. benlik . bana da bi porsiyon çek.
esimde ayni fikirde cnm ranza tehlikeli geliyor onada aslinda banada ya ustteki yatak duserse diye gelir aklima hep benim kız tek kisilik yatakta yatıyor oğlumda bir senedir ablasıyla yatıyor kaldırdım ahşap besigi tek birakamam zaten onu daha küçük düşme ihtimali yok güvenli yataklarıbizim de eski dolabımız . aslında eski değil de . işte yetersiz .
eşim buraya büyük gömme dolap yaptıralım dedi.
bekliyoruz . maddi olarak biraz daha beklemek lazım . onların odasına bi çeki düzen lazımm. yapılacak şeyler var bizim de .
kıza yatak alamadık . beklemede . 2 li koltuğu ters çevirip duvara dayadık gömme yatak oldu. onda yatıyor .
kocama aldıramadım şu yatağı . 3 yıldır diye diye . ister ranza gibi ister diğer türlü. çok hoş . iki kardeş bile altlı üstlü yatıyor çoğu ailede . ama bizim çocuklar düşermiş öyle. çok deli yatıyorlarmış . arada kalkıyor çocuklar , uykusunda. ama uzun zamandır o da olmuyor . ölçüleri 90*200 . tek kişilik yatak ölçüsü.
Eki Görüntüle 2254619
yok kuzum aslında bu resmini attığım ranza alçak . 116 cm . rantanın yüksekliği. aslında alçak bi ranza. ama eşime kabul ettirmek zor . inat ya . almayacak ya . bahane çok .esimde ayni fikirde cnm ranza tehlikeli geliyor onada aslinda banada ya ustteki yatak duserse diye gelir aklima hep benim kız tek kisilik yatakta yatıyor oğlumda bir senedir ablasıyla yatıyor kaldırdım ahşap besigi tek birakamam zaten onu daha küçük düşme ihtimali yok güvenli yatakları
ozel tasarim çocuk yatakları çok güzel geniş bir eve geçersek isterim bende
kuzum sanıyorum sen bu hafta kilo vermezsin . sabit kalırsın . yani yediklerin özellikle akşam yediklerin kilo vermeni önler gibi geliyor bana
turşuyu ben de buldukça yiyorum, probiyotik diye. havuç, pancar, domates turşuları. ama eve almıyorum, tuzlu yiyince yüzüm gözüm şişiyor çünküyemekte turşu . ben yemeğime ya da çorbama doğruyorum vallahi. çok da severim .
kokoreç hikayen güzelmiş . ben tadına baktım bi kez . 15 yaşında . direk tükürdüm . bağırsak diye işte. yoksa et olsa , ya da tavuk deseler yerdim muhtemelen.
Tutmaç çorbası 1 kaseakşam çok mu kaçırıyorum halbuki azalttığımı düşünmüştüm
öyle kuzum ben de çok severim ama yüzüm ve gözüm şişiyor .turşuyu ben de buldukça yiyorum, probiyotik diye. havuç, pancar, domates turşuları. ama eve almıyorum, tuzlu yiyince yüzüm gözüm şişiyor çünkü
kokoreç ben de ilk defa 30 küsur yaşımda yedim. öyle çok da özel bir tadı yokmuş. bağırsak olmasına takılmadım, çünkü salam sosis yiyorsak onlarda da bağırsak kıkırdak vb var.
@demirleke bunu sana cevap yazmıştım ama alıntı silinmişözellikle iş yoğunluğu ve kafa yorgunluğu dönemlerinde hiç gelemedim canım. şimdi akşamdan akşama da olsa gelmeye çalışıyorum.
ben de çok severim . şeftalili su da çok seversin bence. bi kaç dilim suyuna at . 1,5 lt ye yarım şeftalı kadar yeter .Çilekli suya bayıldım
İçimi ferah ferah...
keşke 6-7 çilek ayırsaydım yine yapardım, hepsini bitirdiler dün akşam
bilmiyorum ki o da işlenmiş gıda ama sanki o daha sağlıklı . eşim sevmiyor . niye alıyorsun bunu diyor . sağlıklı bulmuyor onu da aslında.ben de alırsam hindi füme alıyorum canım. en sağlıklısı o muymuş?
tamam canım . uğra gel vakit ne zaman bulursan artık . bak bizim burası sende kilo verdiriyor .@demirleke bunu sana cevap yazmıştım ama alıntı silinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?